|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj naj...
10.3.2008 14:05:27   
mojamura
tudi jaz mislim, da bi to sčasom znal biti vzrok za razdor zveze, a kaj, ko se njemu to ne da dopovedati. Glede na tvoje izkušnje, pa itak sama veš, da ne moreš takega človeka prepričat v nasprotno.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 51
10.3.2008 14:27:16   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

tudi jaz mislim, da bi to sčasom znal biti vzrok za razdor zveze, a kaj, ko se njemu to ne da dopovedati. Glede na tvoje izkušnje, pa itak sama veš, da ne moreš takega človeka prepričat v nasprotno.

Ja meni ga ni uspelo. Ampak mogoče zato ker nisem vztrajala na tem. Pa mi ni žal, da nisem. Tako pač je. Jaz in moj bivši nisva bila za skupaj. In je bolje, da nisva ostala skupaj. Pri nama ni bilo samo vtikanje staršev, med nama je vladalo psihično in včasih tudi fizično nasilje. Mogoče, če bi se odselila, da bi bilo lahko kaj bolje, ampak o tem ne želim razmišljat. Srečna sem, da sem naredila korak naprej. In, da sem našla nekoga, ki me ima rad tako kot sem. Z vsemi napakami.

Mogoče za vaju ni prepozno. Mogoče pa bi mu (če ti gredo besede težko z jezika) napisala to kar si napisala nam. Vrjetno, da bi se bil pripravljen pomenit s teboj. Dejstvo je, da mogoče še imaš kaj za rešit. V nasprotnem primeru ... si vsaj očitat ne boš mogla, da nisi probala. Da vam nisi dala še ene priložnosti. Lahko pa si mu jih dala že preveč ... in so sedaj zadeve samo še pikice na i.

Težko je soditi samo po postih, ki jih napišeš, saj si to lahko napisala v zelo jeznem ali pa zelo žalostnem stadiju. In mi nekako ne dobimo neke prave slike.

Rada pa bi ti povedala smo to ... Tudi če bo tvoj naslednji korak, da se vaša pot loči in da greste vsak svojo pot, si ne očitaj. Kljub temu, da bi bil to zate že drugi "zavoženi" zakon, še ne pomeni, da si slaba oseba. Imela sem kolega, ki je na vsak način vztrajal v zvezi, ki ni imela nobene perspektive in prihodnosti. Vse zaradi otrok. Ker je on doživel ločitev staršev. In je tumbal in tumbal kako bo on ostal pri ženi in pika amen. Vedno sem govorila in še sedaj trdim, da je to najslabši razlog.

Jaz svojim otrokom nočem dati zgleda, da morata biti v svojem življenju nesrečna. Meni je mimo, da bi me otroci gledali s partnerjem, ki ga jaz ne prenašam. Ker smatram, da se ne bi s tega popolnoma nič pametnega naučili.

Saj lahko da se motim in da moja "videnja" niso prava, ampak vsi delamo napake. Eni večje, drugi manjše. Važno je, da se s tega kaj naučimo. In mogoče ... če bi bil tvoj postavljen pred dejstvo, da vas bo izgubil ... Bi se lahko tudi on začel zavedati svojih napak in jih mogoče probal spremeniti, odpraviti.

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 52
10.3.2008 15:38:01   
mojamura
se čisto strinjam s teboj....

za danes sem se pa odločila, da ko pridem domov operem en stroj cot, nato pa grem z otroci h kolegici. pa naj najde stanovanje prazno, nič kuhanega....saj vem, boš šel k mamici malo papcat.user posted image user posted image

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 53
10.3.2008 16:24:10   
natasaom
Pusti ga in se lepo ukvarjaj z otroci in uživaj. Bo že prišel k sebi. Pa nikar mu ničesar ne očitaj. To še ni tak kritičen primer. Bodi lepo prijazna do njega. Ne pa da ga napadaš. Boš videla, da se bo vse obrnilo na bolje.

Bodi vesela, da te ne tepe ali grozi.

Ti lepo skrbi za družino in bodi vesela in nasmejana. Nasmeh dela čudeže, ne pa mrk obraz

a se ****??

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 54
10.3.2008 16:41:11   
Anonimen
Kako naj 31-letniku dopovem, da je čas da odraste?

Nemogoče. Jaz sem mu raje kupila Play Station. user posted image

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
10.3.2008 16:53:09   
tina a

se čisto strinjam s teboj....

za danes sem se pa odločila, da ko pridem domov operem en stroj cot, nato pa grem z otroci h kolegici. pa naj najde stanovanje prazno, nič kuhanega....saj vem, boš šel k mamici malo papcat.user posted image user posted image

In dokler bo imel zaledje in potuho pri njej ... Bodo zadeve takšne kot so. Nažalost popkovine še ni prerezal. Ko pa jo bo ... in če jo bo ... pa zna biti za vas prepozno.

Dostikrat se spomnim na en vic ... ki je dolgooo nazaj krožil po mailih. Ko so se pogovarjale tri "ženičke" ... o snahah in zetih ... Pa je rekla prva ... joj kako snaho smo dobili ... moj sin mora non stop kuhat ...Bogi moj sine ... Pa reče druga ... joj kakšno snaho smo dobili ... moj sin mora non stop kuhat in pospravljat... Bogi moj sine ... Pa reče tretja ... ja mi imamo pa krasnega zeta ... kuha, pospravlja, otroke rihta ... Dobro se je omožila moja hči ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 56
10.3.2008 17:42:35   
sabri
Ista ulica je kot ista hiša, nič boljše. Res stran, da zaživite kot ena družina, samostojno, srečno. To bo moral razumet in mu moraš ti in otroci več pomeniti kot starši, katere naj ima pa rad in jih spoštuje do meje, ampak vi ste prvi.

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 57
10.3.2008 19:43:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kovač

Bodi vesela, da te ne tepe ali grozi.

Fajn, kako hitro ste nekateri zadovoljni.

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
10.3.2008 19:45:12   
Anonimen

Kako naj 31-letniku dopovem, da je čas da odraste.

Tezko mu dopoves.

Lahko mu pokazes, ali pa preko dogajanj do tega pride sam.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
10.3.2008 19:51:45   
Ml.očka
Če nisi srečna in ne vidiš prihodnosti z njemo pober stvari in pejd...

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 60
10.3.2008 20:14:17   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: Ml.očka

Včasih je to lažje reči kot narediti ...

(odgovor članu Ml.očka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
10.3.2008 21:12:26   
mojamura

ne me narobe razumet, jaz ga imam rada, želim si boolj, kot vse, da nama uspe, da splavava.....ampak očitno si to le jaz želim, saj on ne vidi problema

(odgovor članu Ml.očka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
10.3.2008 21:30:53   
smotka lonib

ne me narobe razumet, jaz ga imam rada, želim si boolj, kot vse, da nama uspe, da splavava.....ampak očitno si to le jaz želim, saj on ne vidi problema

nekako ga boš mogla spreobrnit, ker se to da narediti, samo vztrajna moraš bit. je pa problem, če je mamicna in očkova maza. Kar kakšen ultimat mu postavi.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 63
10.3.2008 21:32:59   
Gina
Ojoj, mojamura, tole pa ni fajn. Če imaš še kaj volje, lahko narediš takole mogoče:

Če gre k staršem v stanovanje, popokaj malega, pojdita k njim (ta večji pa kakor želi sam), se naredi čist neumno, spusti malega po njihovem stanovanju letat, pa niti očesa ne obrni za njim, tudi če vse razturi, se prismej, da si prišla malo klepetat in reci, dabi pa ti tudi kavo, pa če so kaj dobrega skuhali vprašaj, ker si čist zmatrana od službe in tudi fejst lačna. Usedi se možu v naročje, reci da si res ful vesela, da ga vidiš, pa mu daj lupčka in sedi tam in se pogovarjaj z možem, kar se pač bi sicer, kljub staršem.

Vsakič ko bo šel dol na kosilo, namesto da bi jedel tvoje kosilo, pojdi za njim s ta malim dol in povej, da si pa danes tolk zanič skuhala, da nihče ne more jest, pa da bi ti tudi pri njih jedla. Pa bodi ful dobre volje. In pričakuj kosilo. Če ti ga ne bi dali, vstani, pojdi po vilico in jej iz krožnika od njega direkt dol. Še kar z dobro voljo. Slej ko prej se te bodo naveličali s tako čudnimi forami.

Če prineseš nekaj iz štacune, nikakor ne nesi ničesar v stanovanje. Prilaufaj domov direkt na wc, reci da danes pa več nič ne moreš in da so reči v avtu, naj jih gre (tvoj seveda)takoj iskat, ker jih je tolk, da jih niti nestine moreš. In ne začni kuhat, dokler jih ne prinese gor. Najdi si druge opravke, pa se sploh ne meni za njega. Če se bo čudil kje je kosilo, mu razloži, da ga čakaš a ne. Če bo šel dol, k staršem, glej prejšnjo točko, samo da povej,da sta tolk fertik, da ne moreta prinesti špecerije v stanovanje. Pa da ne bi pod razno nesla kaj gor, niti če 5 dni tisto v avtu čaka.

Če pusti otroka pri starših, ne pojdi po otroka, dokler ga tvoj ne dvigne, pa če te kdo vpraša, kako to, da te ni bilo, reci ojoj, a ga ni prišel iskat, matr, pa je res čudno, kako je lahko na otroka pozabil, sem mislila, da se skupaj igrata v sobi, sem imela toliko dela.....

Če gre na pc, pojdi k njemu, se mu usedi v naročje in se čisto prijazno začni pogovarjat, čez nekaj časa najdi nekaj, kar je nujno za naredit in to tisti hip in ga toliko časa v tej smeri hecaj, da bo šel konkretno se premaknit. Al pa malega k njemu not zapri, bo slej ko prej imel dovolj.user posted image

Kar se tiče štumfov, pa ostale robe, ki je za naredit, je tako z večino moških. Če jaz rečem mojemu, naj pobriše mizo, bo pobrisal točno samo mizo, nobenega pulta ne bo opazil, pa četudi je čisto usran. Tako da za te reči mu moraš povedat. Reci: Prosim pobriši mizo. Zdaj. Če je stavek daljši, in če ne vsebuje točnega časa, kdaj naj bi bilo delo narejeno, ne pride do prave točke moških možganov, temveč jih samo oplazi od daleč in se takoj izgubi v vesolju.  
Odloči se, katere reči doma boš ti delala in katere bi lahko počel on. Kar se boš odločila, da boš delala, delaj z dobro voljo, česar ne misliš delat, ne delaj sploh. POvej mu, da npr. ne boš več pometala in pomivala po tleh. Da ne moreš niti pod razno več, niti da nočeš, niti da ne boš in da pričakuješ, da bo to naredil od zdaj naprej on. Ko bo težil, ker bo usrano, kaj bodo pa obiski rekli, mu reci, da ne moreš vsega, da ve, da je to njegovo delo. in se ne dotakni tistih reči, o katerih ga boš obvestila, da jih ne boš delala. Ko ti bo rekel, kakšna žena pa si, mu reci: Ja slaba, a nisi vedel še tega? Saj veš, da pometala in pomivala več ne bom, ker ne morem niti nočem. in se mu na glas nasmej, ter mu daj lupčka. Ne se razburjat, besed moški ne štekajo. Rabijo pa meje. In če nekaj ne narediš, mu bo slej ko prej jasno, da ga bo tisto počakalo.

Če gre na nogomet sem in tja, je to ok. Če pa je tega preveč, ga pa resno vprašaj, če on uživa v tvoji družbi vsaj toliko, kot v družbi staršev ali nogometnih somišljenikov? Povej mu, d aje v življenju čas za otroke, čas za šport, čas za prijatelje, čas za družino. In da bo otrok zrasel ne da bi doživel svojega očeta. Vprašaj ga tudi, koliko mnogo uživa v družbi svojega otroka? Koliko časa je lahko z njim, ne da bi mu bil odveč? Koliko časa mu je še fajn v tvoji družbi? To so pomembni podatki zate.

To da pustiš otroka njemu in greš, je sicer ok, včasih, samo dolgoročno se mi ne zdi, da bi to rešilo situacijo. Pripelje do bežanja. Bežala boš ti, bežal bo on.... Meni se zdi boljše, da organiziraš reči tako, da gresta vi štirje skupaj nekam, npr. po kosilu na en sprehod na bližnji hribček, ali pa vi štirje k frendom, ali pa daš otroka dol, vidva pa počneta reči, ki so vama všeč, pa karkoli že to je. V bistvu je boljše, da ti tiho zahtevaš svoje  in to čez trupla, z dejanji, zraven si dobre volje in da doživljate vsi skupaj čim več lepih reči. Tako mu bo čudno, zakaj ti ne pizdiš, čudno, da vztrajaš pri npr. nepometenih in nepomitih tleh, pa v resnici ne narediš nič kar si sklenila da ne boš, hkrati pa mu bo tudi čist ok, ker boste doživljali tudi lepe reči skupaj. Tako ne bo imel razloga za bežat, kar je prva reč, ki jo deci naredijo, kadar se počutijo ogroženi.

Če ti na kratko rečem.....on dobro ve, v čem je problem, on te je dobro slišal že prvič, ko si mu povedala, samo strinja se pa ne s tabo, preveč mu je njegovo udobje pomembno, da bi bil pripraljen kaj naredit za to. Sploh ker je cena, ki jo mora prenašat nerganje, tuljenje oz. če rečem po domače, zanj zgolj bla bla bla. V resnici je to zelo mila reč zanj. zato ne vidi razloga, da bi se spremenil. Če si en cajt bolj sitna, gre malo več s frendi okol, ap je stvar ok zanj. Torej moraš spremeniti strategijo. Če seveda še hočeš kaj narediti. Nujno ne smeš odstopiti od svojega. Tukaj je isti princip kot pri frocih. A gledaš nanny 911? Pa če je treba 17x na noč otroka nazaj nesti, ga je pa treba. Pa če bo treba 17x poslušati nerganje, zakaj ni pometeno in pomito, ga bo pa treba. Smeješ se in rečeš, tko pač je, ne morem. Tebe čaka pomivanje, tebe čaka roba v avtu, tebe čaka otrok pri mami, ... enostavno moraš preložiti reči nanj. Moraš biti zgolj bolj trmasta kot on, vednar z dobro voljo. Saj ko ga boš 37x prenašala, se lahko zgodi samo dvoje: Lahko bo pogruntal, da čisto resno misliš, pa bo začel v resnici kaj tudi v hiši delati, lahko pa mu bo to tako zelo bad, da bo samo še bežal. Samo takrat boš ti pri sebi vedela, da si naredila vse, kar je v tvoji moči, da bi bilo bolje, pa da bolje ne bo. Upam, da bo veljala prva varianta.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 64
10.3.2008 21:44:40   
mojamura
ej gina.....user posted image user posted image user posted image , si me pa spravila v dobro voljo. super razmišljanje in nasveti. bom se zdaj probala skup sestavit in izstisnit še tisto malo volje kar premorem in bom spremenila strategijo. mogoče bo pa ratalo, saj probati ni greh.

hvala!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 65
10.3.2008 22:28:22   
natalia
gina itak!user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 66
11.3.2008 8:21:47   
tina a
Gina fenomenalno!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 67
11.3.2008 8:27:26   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: tina a

Gina fenomenalno!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točn tko. Še vseeno mojamura se morš pa že vnaprej odločite kaj boš storila, če tole vse NE BO delovalo... Ti pa želim, da ti uspe!

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 68
11.3.2008 8:34:21   
mojamura
Dragi moj A., ki bereš tale forum in mi pišeš sms-e...ne želim se prepirati, rada bi le, da uvidiš, da ne zmorem vsega sama, da rabim tvojo pomoč, da rabim tebe. Želim si, da bi pogruntal, da mora biti družina (to sem jaz ti + otroka) na prvem mestu, vsi ostali so sekundarni plan. Vsi imajo kar nekaj vpliva nate, le jaz in otroka ne....in to me žalosti.

rada te imam, ne želim te izgubiti, saj mi pomeniš ogromno, a vedi, da sem jaz tudi samo človek, ki ima neko mejo do kje se lahko brzda.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 69
11.3.2008 8:40:23   
tina a

Dragi moj A., ki bereš tale forum in mi pišeš sms-e...ne želim se prepirati, rada bi le, da uvidiš, da ne zmorem vsega sama, da rabim tvojo pomoč, da rabim tebe. Želim si, da bi pogruntal, da mora biti družina (to sem jaz ti + otroka) na prvem mestu, vsi ostali so sekundarni plan. Vsi imajo kar nekaj vpliva nate, le jaz in otroka ne....in to me žalosti.

rada te imam, ne želim te izgubiti, saj mi pomeniš ogromno, a vedi, da sem jaz tudi samo človek, ki ima neko mejo do kje se lahko brzda.

Tako je!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 70
11.3.2008 9:50:01   
mojamura
nekdo ima željo, da še sebe opišem. pa bom. opisala bom svoj dan med tednom in še malo zraven.

stara sem 31 let, imam dva čudovita otroka. Hodim v službo. služba se mi začne ob osmih zjutraj. vstanem ob 6.15 se uredim za službo, zbudim starejšega sina, pojem zajtrk oblečem mlajšega sina, vmes dam v stroj cote in sprogramiram, da mi stroj začne prati čez 6 ur - tako da ko pridem domov so cote ponavadi že oprane. popokam mlajšega sina in ga peljem najprej v vrtec. grem v službo, nato grem v vrtec po malega. včasih se ustaviva še v kaki trgovini, da kupim kaj za kuhinjo. pridem domov, se preoblečem preoblečem malega. starejšegmu sinu rečem naj gre delat nalogo in če je treba, mu pri tem tudi pomagam. začnem pobirat perilo iz stojala, in nato obesim drugo rundo ven. perilo zložim dam v omare. pometem ali pa posesam po stanovanju (nimamo tepihov). nato grem dol v zmrzovalnik po kašno zelenjavo ali meso, da ga dam kuhat. Nato se posvetim otrokoma. ko je kuhano jemo. nato čakam mojhega dragega da pride domov. ko (če) pride mu segrejem hrano, naredim solato in mu serviram.
Enkrat na teden naredim čistko po stanovanju, posesam pobrišem prah, spucam kopalnico (to delam ponavadi 2 krat na teden), pomijem tla, likam, odnesem smeti dol (iz kuhinje jih nesem skoraj vsak dan, ker smo redni proizvajalci smeti) ipd. Imamo čiste cote, speglane....hrano, spucano toliko, da nismo v dreku.

Ne, nisem neki frak, da bi nonstop letala s krpo, metlo ali sesalcem po stanovanju. raje se otrokoma posvetim ali pa si vzamem tudi čas zase. Meni ni prioriteta v življenju čisto stanovanje, ampak dobri odnosi v družini, srečni otroci in midva....

življenje tako hitro beži mimo, otroci tako hitro odrastejo....ne nočem se spominjati njihovega otroštva, tako, da se spomnim kako sem letala ko zarezana kura nonstop s krpo pa metlo po stanovanju....sorry, pač taka sem

Sem človek, in priznam nisem perfektna, daleč od tega imam svoje muhe in napake, ki jih ne zanikam.

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 71
11.3.2008 11:31:37   
tina a

nekdo ima željo, da še sebe opišem. pa bom. opisala bom svoj dan med tednom in še malo zraven.

stara sem 31 let, imam dva čudovita otroka. Hodim v službo. služba se mi začne ob osmih zjutraj. vstanem ob 6.15 se uredim za službo, zbudim starejšega sina, pojem zajtrk oblečem mlajšega sina, vmes dam v stroj cote in sprogramiram, da mi stroj začne prati čez 6 ur - tako da ko pridem domov so cote ponavadi že oprane. popokam mlajšega sina in ga peljem najprej v vrtec. grem v službo, nato grem v vrtec po malega. včasih se ustaviva še v kaki trgovini, da kupim kaj za kuhinjo. pridem domov, se preoblečem preoblečem malega. starejšegmu sinu rečem naj gre delat nalogo in če je treba, mu pri tem tudi pomagam. začnem pobirat perilo iz stojala, in nato obesim drugo rundo ven. perilo zložim dam v omare. pometem ali pa posesam po stanovanju (nimamo tepihov). nato grem dol v zmrzovalnik po kašno zelenjavo ali meso, da ga dam kuhat. Nato se posvetim otrokoma. ko je kuhano jemo. nato čakam mojhega dragega da pride domov. ko (če) pride mu segrejem hrano, naredim solato in mu serviram.
Enkrat na teden naredim čistko po stanovanju, posesam pobrišem prah, spucam kopalnico (to delam ponavadi 2 krat na teden), pomijem tla, likam, odnesem smeti dol (iz kuhinje jih nesem skoraj vsak dan, ker smo redni proizvajalci smeti) ipd. Imamo čiste cote, speglane....hrano, spucano toliko, da nismo v dreku.

Ne, nisem neki frak, da bi nonstop letala s krpo, metlo ali sesalcem po stanovanju. raje se otrokoma posvetim ali pa si vzamem tudi čas zase. Meni ni prioriteta v življenju čisto stanovanje, ampak dobri odnosi v družini, srečni otroci in midva....

življenje tako hitro beži mimo, otroci tako hitro odrastejo....ne nočem se spominjati njihovega otroštva, tako, da se spomnim kako sem letala ko zarezana kura nonstop s krpo pa metlo po stanovanju....sorry, pač taka sem

Sem človek, in priznam nisem perfektna, daleč od tega imam svoje muhe in napake, ki jih ne zanikam.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ne naredim polovico tega. Ker enostavno časovno ne prilezem čez. Perem in sušim (hvala bogu za sušilca) samo ob nedeljah. Zlikam zvečer med tednom, ko gresta otroka spat. Posesam nekje na 14 dni, vmes se vsake tolko z metlo sprehodim čez stanovanje. Generalno pa pospravim, ko sta otroka pri očetu, torej enkrat na 14 dni.

Torej Mojamura ... kapo dol.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 72
11.3.2008 11:40:13   
mojamura
hvala tina a, ampak tisti nekdo še vedno ni zadovoljen s tem....pravi, da je glaven problem v meni, da se moram najprej sama malo bolj potrudit in spremnit.

Njegove besede:
"JAZ se bom spremenil takrat ko se boš ti. bom se takrat ko boš ti pokazala malo več života v najinem stanovanju ko boš delala tisto kar jaz pričakujem od tebe . "

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 73
11.3.2008 11:55:37   
maruškaŠ

hvala tina a, ampak tisti nekdo še vedno ni zadovoljen s tem....pravi, da je glaven problem v meni, da se moram najprej sama malo bolj potrudit in spremnit.

Njegove besede:
"JAZ se bom spremenil takrat ko se boš ti. bom se takrat ko boš ti pokazala malo več života v najinem stanovanju ko boš delala tisto kar jaz pričakujem od tebe . "

mojamura prav ti je povedal. Spremenil se bo, ko se boš ti - torej nehala ga pedenat od spredaj in od zadaj, nehala vse delat sama, nehala za vse skrbet sama, se začela maksimalno ceniti in se postaviti zase, brez popuščanj, pika. Takrat se bo spremenil. Dejansko je problem v tebi - ta, da se premalo ceniš.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 74
11.3.2008 11:59:29   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

mojamura prav ti je povedal. Spremenil se bo, ko se boš ti - torej nehala ga pedenat od spredaj in od zadaj, nehala vse delat sama, nehala za vse skrbet sama, se začela maksimalno ceniti in se postaviti zase, brez popuščanj, pika. Takrat se bo spremenil. Dejansko je problem v tebi - ta, da se premalo ceniš.

se strinjam.

ni mi jasno edino kaj je mislil s tem, da naj malo več življenja v stanovanju pokažem, pa da naj delam to kar on pričakuje od mene da bo.user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?