|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj...
10.3.2008 9:45:08   
mojamura

Moj ima zadnje čase neke čudne izpade, obnaša se, kot, da je samski in, kot da je brez otrok brez mene brez familije.

Naj nanizam nekaj primerov:

1. pride iz služe ob 15.20 in se lepo vsede pri njihovima in tračajo ali pa gre v naše stanovanje v zgornji štuk in igra igrice na računalniku. Ne vidi, da je treba npr. smeti dol nesti, si svoje umazane štumfe, ki si jih je zvečer sezul v dnevni sobi odnesti v kopalnico v košaro za umazano perilo. če dela popoldne pride domov ob 19.20 jaz ga čakam z večerjo, mu lepo segrejem jesti pripravim solato, on pa spet gre najprej k njihovima in ga ni včasih po 2, ali 3 ure gor. če ga kličem, naj pride vsaj jest, me zmeraj nadere, da ga naj ne gnjavim, da ga zaj že njegov foter zajebava, češ spet boš kregan ker nisi šel tako goruser posted image user posted image user posted image user posted image

2. on absolutno nima nobenih delovnih navad....in kar je najhuje, ne morem zato kriviti njega, krivim njegove starše, ker so vedno vse naredili namesto njega, še več, sploh mu blizu k delu niso pustili I(še danes je tak, če je zunaj treba kaj narediti. od mene pa čakajo da bom delala vse.

3. je bil včeraj na nogometni tekmi včeraj, ko smo bili pri naših v prekmurju, sem ga čakala do 19.00 da bi šli domov (smo doma poleg mb), pa je pol reko, jaz bi šel z fuzbalerji domov (seveda ker so ga pol še žurat šli), pa sem mu rekla, da je tam večina fantov brez familije, pa če smo skupaj prišli v prekmurje je lepo da gremo skupaj domov, da naj se zaveda da ima familijo. nato pa je šel z fuzbaleri še en njegov kolega, ki ima tudi family, pa mi je začel težiti, ja glej, on lahko gre, jaz pa ne, samo težiš mi bla bla bla (seveda je že imel kar nekaj promilov v riti...). nisem se hotela kregat tam pred vsemi pa sem samo rekla, naj naredi kakor hoče in seveda je šel z njimi. domov je prišel ob pol enih zjutraj...

punce, čisto sem že zmozgana, za sabo imam že en propadel zakon....nimam več energije, da bi mu nekaj tupila, ko sem mu včasih kaj rekla je samo rekel, da mu naj ne pridigam, da naj se ne vedem kot učiteljica...pa da mu nisem mama pa bla bla

Kako naj 31-letniku dopovem, da je čas da odraste.

aja...pa še danes zjutraj me je vprašal zakaj si te tak jeznauser posted image user posted image ....nisem jezna, ker takrat kričim, danes sem pa le tiho, ker se razočarana že nad vsem

Assumption is mother of all fuc*k*ups.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj...
10.3.2008 9:54:06   
jagoda77
tako obnašanje jaz vem, da ne bi tolerirala in mi je prav fajn, da moj ne hodi nikamor popivat in na ne vem kakšne tekme. Enostavno ni takšen tip, rad ima šport in vse, samo to lahko tudi doma z mano gleda. Pa mu nikoli ne rečem, da kam naj ne bi šel, samo enostavno noče it nikamor user posted image

ti nared nekaj zase in popokaj in pejt mal naokrog na kafe. večerje mu ne delaj, pa naj mu jo njegovi naredijo al pa naj si jo sam. svoje stvari, pa če ne pospravi, mu daj na vzglavnik tiste smrdljive nogavice, pa naj jih voha user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2008 9:55:00   
kovač
Draga mojamura, če je kosilo že na mizi naj tam ostane , naj pa mrzlo je ali pa naj si v mikrovalovki ali si pa sam pogreje. Ne sekiraj se, ker ti si naredila svoje. Če nogavice ležijo kjer koli jih pusti. Ko jih bo zmanjkalo naj pa bos hodi. Se bo že naučil reda. Ne sekiraj se in ne bodi mu druga mama. Ker to ne pali.
Moški imajo radi tudi svobodo. Ne priklepaj ga preveč nase, ker potem začnejo bežat.
Pusti ga in se lepo ukvarjaj z otroci in uživaj. Bo že prišel k sebi. Pa nikar mu ničesar ne očitaj. To še ni tak kritičen primer. Bodi lepo prijazna do njega. Ne pa da ga napadaš. Boš videla, da se bo vse obrnilo na bolje.

Bodi vesela, da te ne tepe ali grozi.

Ti lepo skrbi za družino in bodi vesela in nasmejana. Nasmeh dela čudeže, ne pa mrk obraz!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2008 9:57:52   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Moj ima zadnje čase neke čudne izpade, obnaša se, kot, da je samski in, kot da je brez otrok brez mene brez familije.

1. pride iz služe ob 15.20 in se lepo vsede pri njihovima in tračajo ali pa gre v naše stanovanje v zgornji štuk in igra igrice na računalniku. Ne vidi, da je treba npr. smeti dol nesti, si svoje umazane štumfe, ki si jih je zvečer sezul v dnevni sobi odnesti v kopalnico v košaro za umazano perilo. če dela popoldne pride domov ob 19.20 jaz ga čakam z večerjo, mu lepo segrejem jesti pripravim solato, on pa spet gre najprej k njihovima in ga ni včasih po 2, ali 3 ure gor. če ga kličem, naj pride vsaj jest, me zmeraj nadere, da ga naj ne gnjavim, da ga zaj že njegov foter zajebava, češ spet boš kregan ker nisi šel tako goruser posted image user posted image user posted image user posted image

Iz tega je razvidno, da še ni prerezal popkovine.

2. on absolutno nima nobenih delovnih navad....in kar je najhuje, ne morem zato kriviti njega, krivim njegove starše, ker so vedno vse naredili namesto njega, še več, sploh mu blizu k delu niso pustili I(še danes je tak, če je zunaj treba kaj narediti. od mene pa čakajo da bom delala vse.

3. je bil včeraj na nogometni tekmi včeraj, ko smo bili pri naših v prekmurju, sem ga čakala do 19.00 da bi šli domov (smo doma poleg mb), pa je pol reko, jaz bi šel z fuzbalerji domov (seveda ker so ga pol še žurat šli), pa sem mu rekla, da je tam večina fantov brez familije, pa če smo skupaj prišli v prekmurje je lepo da gremo skupaj domov, da naj se zaveda da ima familijo. nato pa je šel z fuzbaleri še en njegov kolega, ki ima tudi family, pa mi je začel težiti, ja glej, on lahko gre, jaz pa ne, samo težiš mi bla bla bla (seveda je že imel kar nekaj promilov v riti...). nisem se hotela kregat tam pred vsemi pa sem samo rekla, naj naredi kakor hoče in seveda je šel z njimi. domov je prišel ob pol enih zjutraj...

punce, čisto sem že zmozgana, za sabo imam že en propadel zakon....nimam več energije, da bi mu nekaj tupila, ko sem mu včasih kaj rekla je samo rekel, da mu naj ne pridigam, da naj se ne vedem kot učiteljica...pa da mu nisem mama pa bla bla

Težko mu boš dopovedala, ker on ni pripravljen odrasti.

aja...pa še danes zjutraj me je vprašal zakaj si te tak jeznauser posted image user posted image ....nisem jezna, ker takrat kričim, danes sem pa le tiho, ker se razočarana že nad vsem

Tale zgodba me je spomnila na moj zakon.

Živeli smo skupaj z njegovimi v isti hiši, čez dvorišče pa njegova sestra s familijo. Prva stvar, ki jo je naredil je bila - šel je k sestri ali mami na kavo. Ker jo jaz nisem pila, sta ga onidve dobesedno čakali v zasedi in ga hitro usmerili k sebi. Jaz pa sama z malim otrokom.

Ko sem znorela ... Je skužil, da tako ne bo šlo - da smo mi družina in da bi morala biti na prvem mestu jaz in otrok.

Ampak to ni držalo dolgo. Enako se je obnašal - hodil na pivo, kavo ... s svojimi prijatelji. In ni bilo pomembno kdo ga čaka doma. Domov je hodil kot se je njemu zdelo. V takšnem ali drugačnem stanju.

In vse to pa še več sem gledala, prenašala 11 let. Potem pa je naredilo pok ... In poti nazaj ni bilo več.

Ne rečem, da moraš ti prekiniti zvezo .. .Definitivno pa se boš morala z njim vsest in se pogovorit. Temeljito. Jaz sem predolgo čakala in zadeve zatirala v sebi. Ko pa sem eksplodirala je bilo za našo družino že zelo prepozno. Čustva so se ohladila in preusmerila v drugo smer.

Svetujem ti, da gresta skupaj na neutralni teritorij. Brez otrok, staršev, prijateljev. Samo vidva in se o teh zadevah pogovorita. Če boš zadrževala ... ne bo ok.

Veliko sreče.

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 9:58:51   
Volga
Pusti ga in se lepo ukvarjaj z otroci in uživaj. Bo že prišel k sebi. Pa nikar mu ničesar ne očitaj. To še ni tak kritičen primer. Bodi lepo prijazna do njega. Ne pa da ga napadaš. Boš videla, da se bo vse obrnilo na bolje.

A misliš da njej ne bi pasalao, da bi se ON ukvarjal z otroci in užival z njimi user posted image  Pa kaj smo res še vedno v srednjem veku user posted image  Nič ne bo prišel k sebi, če mu ne bo nihče povedal, da dela narobe, ne bo vedel, da dela narobe in bo to počel še naprej. Treba mu je povedati, da to, da gre na tekmo in se ga potem zapije s frendi ni prav oz., da mojamuri takrat to ni bilo v redu, ne pa da se danes drži in je tiho. Mogoče on sploh ne ve, da dela kaj narobe, tako je pač naučen, saj sama praviš, da mu ni bilo nikoli nič treba delat, le zakaj bi mu zdaj bilo treba?

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 9:59:19   
maruškaŠ

Jaz tega sploh ne bi prenašala - da bi šel vsak dan najprej k staršem?!?! Ali pa na računalnik?!?! No way. Ko bi se to zgodilo ene tretjič bi bil ogenj v strehi - najprej majčken (jasno bi mu povedala kaj zame ni sprejemljivo - če to ne bi zaleglo, bi pa popenila). Fajn fotr, k sam podpihuje...

V takem primeru se mu hitro razloži, da imaš njega in ne njegovega kolega - pa to zato, ker naj bi bil boljši drugačen...

Težka situacija je pred tabo. Jaz (ki imam tudi za sabo propadel zakon) sem šla v novo vezo previdno in po pameti. Že od začetka sem jasno povedala kaj je zame družina, kaj pričakujem od partnerja in česa nisem pripravljena sprejemati. Če mu že takrat ne bi bilo prav, bi lahko odšel. Ker je ostal mi je bilo jasno, da imava podobne poglede in cilje v življenju. In razen manjših razhajanj jih imava res.

Težko, zelo težko ga boš spametovala sedaj.... Sploh ker mu očitno vse to že klapa...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 10:00:13   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: kovač

Draga mojamura, če je kosilo že na mizi naj tam ostane , naj pa mrzlo je ali pa naj si v mikrovalovki ali si pa sam pogreje. Ne sekiraj se, ker ti si naredila svoje. Če nogavice ležijo kjer koli jih pusti. Ko jih bo zmanjkalo naj pa bos hodi. Se bo že naučil reda. Ne sekiraj se in ne bodi mu druga mama. Ker to ne pali.
Moški imajo radi tudi svobodo. Ne priklepaj ga preveč nase, ker potem začnejo bežat.

Ti lepo skrbi za družino in bodi vesela in nasmejana. Nasmeh dela čudeže, ne pa mrk obraz!

se nekako strinjam, to jim je še v veselje, če se jeziš pa sekiraš. najdi si nekaj svojega in ga malo pusti pri miru. so pa tudi njegovi starši grozni, da ga še podpirajo pri tem, ma je treba njegove starše po riti.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2008 10:00:17   
tina a

Pa nikar mu ničesar ne očitaj. To še ni tak kritičen primer. Bodi lepo prijazna do njega. Ne pa da ga napadaš. Boš videla, da se bo vse obrnilo na bolje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2008 10:05:49   
kovač
Ja verejtno se ni kar naekrat spremenil. Nekaj je moralo priti vmes, da je tak. Vedno sta za vse potrebna dva. In kriviti samo enega ne vem no.
Poglej kaj je bilo pred tem obnašanjem. Ali si bila prej slepa zaradi zaljubljenosti, ki itak še prehitro mine?
Vse kaže, da si nekatere ne znajo izbrati kvalitetnih partnerjev in da jih vodi le zaljubljenost. Ne vem no. Samo sklepam, ker ne poznam dejanske situacije. To veš le ti. Kakšne odnose si pa imela že od začetka z njegovimi tastarimi?
Ne vem, če so vedno za vse moški krivi? Za vsako stvar sta potrebna najmanj dva!

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2008 10:08:54   
Anonimen
2. on absolutno nima nobenih delovnih navad....in kar je najhuje, ne morem zato kriviti njega, krivim njegove starše, ker so vedno vse naredili namesto njega, še več, sploh mu blizu k delu niso pustili I(še danes je tak, če je zunaj treba kaj narediti. od mene pa čakajo da bom delala vse

Samo tole bom pokomentirala za začetek tudi moj dragi je bil navajen da se mu streže , niti pomaranče si ni olupil sam...user posted image
Toda ko pridejo otroci in pa situacija, da mora potem pa čudežno zna vse narediti. Od obešanja perila do likanja in pospravljanja...
Tako da ne krivi strašev ampak njegove leno rit!! Če bi hotel bi ti tudi pomagal!!

Vse ostalo pa ne vem kaj naj ti rečem razen, da jaz tega ne bi tolerirala. Bi se lepo pogovorila , povedala svoje argumente in svoj vidik kaj od njega pričakujem in če te ljubi in ima vsaj malo pameti se bosta brez skrbi lepo dogovorila tako da bo obema prav, Saj ne obstaja samo črno in belo...je tudi siva.
Konkretno na tvojem primeru:
O.k. si šel na tekmo, pojdi dragi pa fajn se imej. Ampak tisto kasneje pa je zame nesprejemljivo, ker si oče in mož. In s takim statusom nimaš kaj delat ponoči do 1 zjutraj zunaj...
Upam da razumeš moj point??

Tudi ko pride domov bi bilo lepo da spoštuje tvoj trud in pride te pozdravi in poje večerjo potem pa bi bilo po mojem mnenju edino prav da te vpraša ali me potrebuješ draga, ali pa lahko skočim dol k mojim na en čvek? In mislim, da ti potem tist čvek sploh ne bi šel na živce.
Hočem povedat da je vse odvisno od tega kako se obnašaš in da vsi mi smo ljudje in nam spoštovanje veliko pomeni. In če te nekdo na lep spoštljiv način obravnava potem tudi mi vidimo stvari v drugi luči...
Da ne bom sedaj preveč nakladala... Pogovor, pogovor - to nujno rabita.

Pa ne takoj razmišlat o propadlem zakonu... ker iz tega kar si napisala ni niti blizu kaki katasrofi. Samo kot sem rekla vsedita se in pogovorita.

Srečno.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2008 10:11:19   
Šarki

to glede štumfou pa igric imajo moški menda v genskem zapisu, ker s katerokoli se pogovarjam ima isti problem, pa naj bo moški še tako priden in dober (ok, obstajajo tud izjemeuser posted image )   pa če je že tok star ga mogoče daje kriza srednjih let (bo preraseluser posted image )

glede staršev pa tudi ni pomoči, moj oče je po 28. letih zakona isti, mora iti vedno najprej dol na pogovor, naši mamici se pa še vedno kravžljajo živci zaradi tega, pa ko domov pride je na balkonu vedno kontrola, kdaj pride, kaj prinese iz trgovine... mislim da to spada k teritoriju...

poskusi s pogovorom, ker tako ali tako na drug način ne boš nič dosegla , samo ti boš ob živce.

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2008 10:13:36   
Anonimen

Ja verejtno se ni kar naekrat spremenil. Nekaj je moralo priti vmes, da je tak. Vedno sta za vse potrebna dva. In kriviti samo enega ne vem no.
Poglej kaj je bilo pred tem obnašanjem. Ali si bila prej slepa zaradi zaljubljenosti, ki itak še prehitro mine?
Vse kaže, da si nekatere ne znajo izbrati kvalitetnih partnerjev in da jih vodi le zaljubljenost. Ne vem no. Samo sklepam, ker ne poznam dejanske situacije. To veš le ti. Kakšne odnose si pa imela že od začetka z njegovimi tastarimi?
Ne vem, če so vedno za vse moški krivi? Za vsako stvar sta potrebna najmanj dva!

Em... vmes je prišel otrok.... če nisi dojela.
In ja v tem primeru je kriva ženska, ker mu pedena od spred pa od zad.
Mojamura... tud jz se strinjam  z idejo, da mu nehaš prat, pa kuhat, pa mu igrat služkinje.
Bo že prišel k pameti, ko ne bo mel kaj za jest, pa kaj za oblečt.

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2008 10:19:06   
maruškaŠ
Povej mu, da če gre najprej k mamici in očku, ko pride domov pozdravit (tut za dolgo časa, če prav razumem), mu povej naj gre najprej tja tut, če rabi jest, met oprana oblačila in seksat.

Razjasni mu, da oni 3je NISO VEČ družina, pika. So samo bližnji sorodniki. Družina ste VI in zato POVSOD in VEDNO na prvem mestu.

Aja, če tega ne bo sposoben razumet, sprejet in živet s tem - potem veš kaj te čaka v prihodnosti, ane?

< Sporočilo je popravil maruškaŠ -- 10.3.2008 10:20:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2008 10:30:46   
kovač
Motovilcica se ti ne zdi, da tu ni otrok nič kriv. Če je ali ga ne bi bilo je enako v odnosu med njima. Tukaj ne igra otrok nobene veze. Ker pa ima otroka je edino situacija težja zanjo. Ampak otrok ni nič kriv razumeš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.3.2008 10:33:09   
Anonimen

Motovilcica se ti ne zdi, da tu ni otrok nič kriv. Če je ali ga ne bi bilo je enako v odnosu med njima. Tukaj ne igra otrok nobene veze. Ker pa ima otroka je edino situacija težja zanjo. Ampak otrok ni nič kriv razumeš.

Ok... kje sem pa napisala da je otrok kriv?user posted image
Je pa tolk kriv, da je ona spregledala. Ker verjetn prej ko sta bla sama, se je tip isto obnašal, ampak je ni motilo, ker je lahko šla ona tud po svoje. In verjetn je šla. pa ne sam 1x na leto.

Tip pa zdej misli, da ima še vedno vso pravico živeti kot samski, brez otrok, vso breme pa nosi ona.

Kapiš zdaj kaj sem hotela povedat?

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.3.2008 10:33:51   
mojamura

bom amlo bolj podrobno napisala:

oba z mojim imava 80% telesno okvaro, oba sva prebolela cereb. paralizo, s tem da sem jo jaz nekoliko bolj "poceni odnesla" kot moj. Jaz imam problem z eno nogo, nosim opornico, ker je mišica, od kolena navzdol hroma. Moj pa težje hodi, posledice ima na obeh nogah. Verjetno so ga njegovi zaradi tega zavijali v vato, za razliko od mene. Mene so moji navajali vsega dela in nikoli me niso obravnavali kot ubogo in bolano.

zase lahko rečem da sem človek, ki ima visok prag tolerance.

partnerja nikoli nisem priklenjala nase, vedno ko je želel iti s prijatelji na pijačo sem rekla idi (kar je do 5 krat na mesec). no ko je sezona tekem gre na vsako tekmo, če le more, ampak jaz pa otroci gremo tudi....s tem da po tekmi želi ostati tam še dlje časa, pa pol odpelje mene pa otroke domov. zaradi tega sva že imela debate, ko sem mu na lep način probala povedat, kaj me moti.

o pranju perila: sem že enkrat naredila tako, da tistih cot, ki niso bile v košari za umazano perilo, enostavno nisem prala. bil je ogenj v strehi, ko ni bilo več štumfof in gat za obleč, češ kakšna ženksa pa semuser posted image user posted image , če še za perilo ne znam poskrbeti.

imam sina iz prejšnjega zakona, ki je star 10 let. ko partnerju rečem, da bi lahko včasih nesel smeti dol se vedno izgovarja na mojega sina, češ saj bi lahko on nesel pa ni....ker ne vidi, ker je len. ne morem mu dopovedati, da delovne navade otrok dobi tudi z vzgledom.
moj starejši sin ve kje je kaj v kuhinji in kje ima njegov bratec bodije, žabe ali hlače, kar za partnerja ne morem trditi.

skupaj imava dve in pol letnega sina. ko mu reče daj mi lupčeka, mali pravi ne tebi, bom dal mamici. nato je on ves užaljen, čes, da ga sin nima rad. seveda ga ima rad, a kaj ko si ne vzame čas zanj, se ne ukvarja ali igra z njim.

če je mlajši sin bolan in je pri tašči v varstvu ni sposoben niti tolko, da, ko pride iz službe, bi ga spravil v nanjo stanovanje. sedi spodaj pri mamici in čaka, da pridem jaz z vrečkami iz trgovine, vse sama znosim gor, pol pa pridem še po malega. takrat on samo reče, no draga kaj boš kuhalauser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.3.2008 10:36:50   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

Ok... kje sem pa napisala da je otrok kriv?user posted image
Je pa tolk kriv, da je ona spregledala. Ker verjetn prej ko sta bla sama, se je tip isto obnašal, ampak je ni motilo, ker je lahko šla ona tud po svoje. In verjetn je šla. pa ne sam 1x na leto.

Tip pa zdej misli, da ima še vedno vso pravico živeti kot samski, brez otrok, vso breme pa nosi ona.

Kapiš zdaj kaj sem hotela povedat?

ne nisem šla nikamor, ker imam enega sina iz prejšnjega zakona in ko sem sva se preselila k njemu, nisem mogla sina kar pustiti takoj njemu oz. njegovim v varstvo, saj je bila selitev zanj tudi neke vrste šok oz. velika sprememba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.3.2008 10:37:02   
Suzy.
IZVIRNO SPOROČILO: tina a

Pa nikar mu ničesar ne očitaj. To še ni tak kritičen primer. Bodi lepo prijazna do njega. Ne pa da ga napadaš. Boš videla, da se bo vse obrnilo na bolje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina a, se strinjam. A pri takem obnašanju naj se ona dela, da je vse ok, se smehlja in čaka, kdaj se bi njemu dvignil, da si bo vzel 5 minut zanjo in za otroke??!! Pa res, kaj pa vam ni jasno??

Zaropotat do konca, je moj nasvet. Čim prej in čim bolj glasno. Preden bo prepozno za vse!

Pa naprej Kovač pišeš, da eden ni kriv za vse. Ja, se strinjam. Ampak malo preberi kaj pišeš. Imaš dvojna merila. Tudi za to, da vse štima se je treba potrudit. Pa ne eden ampak oba! Ona naj se smehlja in se trudi in požira njegovo otročje obnašanje on pa bo delal vse po svoje? Dvojna merila. Za kreg sta potrebna dva, pa za spravo tudi!

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.3.2008 10:41:07   
Anonimen
Mojamura in pol ko te je nap*** zarad neopranega perila si kar popustila al kaj? Pa dej mu povej, da pač ne boš več prala zanj pa zlagala cunj. Naj si vsaj to sam naredi. (itak pa če mene vprašaš, bi v tem primeru nesel k svoji mamici).

No prav nč ti ne zavidam situacije. Lažje bi bilo, če bi bila na svojem. tako mu pa ta stari za riti stojijo....

(odgovor članu Suzy.)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.3.2008 10:41:52   
VITA74
"Kovač" je napisala;

S tem delom bi se z Kovač strinjala, z ostalim njenim napisanim pa ne. Preveč mu igraš mamo in ker ti on ne vrača v enaki meri si prizadeta.Očitno pa tudi je, da imajo njegovi starši prevelik vpliv nanj.... Jaz bi šla enkrat tudi k svoji mami in mu ne povedala, tako da bi se spraševal kje smo...za spremembo, da ga doma vedno ne čaka vse tipi top.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.3.2008 11:32:22   
mojamura

ne priklepam ga nase, mi to ni v interesu. rada bi le da ve da je zdaj družina prioriteta, da ni več samski.

moj pravi:  "poglej v kakšnem svinjaku živimo, umazane cote (beri njegovi štumfi, majce ipd) ležijo vsepovsod, igrače so razmetane...user posted image . a ti ne bo nič nerodno če kdo pride na obisk???user posted image user posted image

sem mela takšnega bivšega moža...takrat nisem bila vesela zato, danes  pa tudi nisem vesela, da imam v bistvu 3 otroke (eden od njih je moj partner)

sem zelo pozitivno naravnana oseba, ampak tudi jaz sem le človek

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.3.2008 11:34:53   
mojamura

Mojamura in pol ko te je nap*** zarad neopranega perila si kar popustila al kaj? Pa dej mu povej, da pač ne boš več prala zanj pa zlagala cunj. Naj si vsaj to sam naredi. (itak pa če mene vprašaš, bi v tem primeru nesel k svoji mamici).

No prav nč ti ne zavidam situacije. Lažje bi bilo, če bi bila na svojem. tako mu pa ta stari za riti stojijo....

ej, saj bi, pa nimam niti energije niti volje za to.....tudi jaz se zavedam da bi nam boljše bilo nekje na svojem, ampak moj niti slišati noče, da bi šli kam npr. vsaj začasno v blok.

cote bi pa ziher k mamici odnesel....

sem enkrat skuhala pasulj, pa je meni reko da ni lačen in je šel k svojim dol, pa mamici potožil kako je lačen in ona mu je vsa vesela spražila jajcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.3.2008 11:50:39   
maruškaŠ

ej, saj bi, pa nimam niti energije niti volje za to.....tudi jaz se zavedam da bi nam boljše bilo nekje na svojem, ampak moj niti slišati noče, da bi šli kam npr. vsaj začasno v blok.

cote bi pa ziher k mamici odnesel....

sem enkrat skuhala pasulj, pa je meni reko da ni lačen in je šel k svojim dol, pa mamici potožil kako je lačen in ona mu je vsa vesela spražila jajcauser posted image user posted image user posted image

No to bi bilo zadnje kosilo, ki bi mu ga jaz skuhala...

Boš morala imet energijo in voljo za red naredit, sicer je resnično bolje, da reš stran, ker boš imela manj dela kot ga imaš trenutno. In ne poslušaj kovač o priklepanju ipd... - čisto pravilno razmišljaš. Tvoja napaka je, da se pustiš izkoriščat. Da si pripravljena dajat več kot dobiš v zameno. Tak odnos slej ko prej postane nesmiseln.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.3.2008 11:52:33   
Anonimen
Kaj pa če bi še malo zaropotala dol pri njegovih. Najprej s tvojim, pol pa z njegovim. No, ne vem, pa, kaj o tem pravijo druge punce, če bi bilo dobro. Oh, kako me vsakih prizadanejo take zgodbe. LP

< Sporočilo je popravil decembrka -- 10.3.2008 11:53:33 >

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
10.3.2008 12:03:10   
Skratek46

Ko sm pa to prebrala...user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem no-nasvet se mi zdi kriminalen? A naj bo še vesela,ker jo ne mlati-a še to bi morala? Halo?!?!?!
Ne vem no-ok da ima vsak svoje mnenje-sam to se mi pa zdi tak pasiven nasvet, da glava boli...BREZ BESED!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?