|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj naj...
10.3.2008 12:03:46   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Kaj pa če bi še malo zaropotala dol pri njegovih. Najprej s tvojim, pol pa z njegovim. No, ne vem, pa, kaj o tem pravijo druge punce, če bi bilo dobro. Oh, kako me vsakih prizadanejo take zgodbe. LP

Se ne strinjam. Ona z njegovimi nima kaj razčiščevat - on je tisti, ki jim mora postaviti mejo. Kaj ji pa pomaga, če zaropota nad njimi, če bo on potem držal z njimi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.3.2008 12:06:00   
Naty_ka
Joj, nič zavidljiva situacija.
Pusti ga naj kar gre k staršem. Ti pa se med tem zrihtaj, in mimogrede ko boš šla od hiše mu v spodnji štuk povej, da naj pazi na otroke ker ti pač greš nekam ven. Pa reci mu, da si na štedilniku pustila jedi, da se kuhajo in da pričakuješ, da bo šel gor in skuhal do konca. Pa ker bo mel čas naj še mimogrede malo pospravi.Pa ne čakaj na odgovor, ampak se obrni in odidi.

In ne verjamem da boš s pogovorom kaj dosegla, ker je tako prepričan v sebe. Za povrh vsega pa so tu še starši, ki mu dajejo potuho.

Kakega bolj pametnega nasveta nimam. Lahko samo upaš, da se bo lepega dne čudežno spremenil, kar pa je malo verjetno. V bistvu je zdaj tako na vse navajen, da bo težko kaj spremeniti. Najhuje pa je to, da bo vse kar boš ti naredila narobe, mamica popravila.

Mogoče bi kaj dosegla če bi odšla na svoje-ampak res daleč vstran, ker če bo preblizu bo še vedno hodil non stop tja.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.3.2008 12:06:26   
Anonimen
Smehlja naj se pa čaka da bo boljeuser posted image
WTFuser posted image

Povej svojmu "smrkovcu" da od njega prčakuješ da je dedc, da ma jajca, da se zaveda kdo je njegova žena in kdo njegovi starši, da se odloči al hoče bit pr mamici al s teboj in otroki, da pričakuješ od svojega moža da ni nesposobna budala k ne zna nič narest v hiši, da mu ne misliš špilat mamice in služkinje, da ga ne misliš prosit za čas z njim, da naj zmiga rit in kaj naredi da boš imela razlog se smehljat ker drugače to ne vodi nikamor. Pa jaz to nebi glih z nasmeškom iz sebe dala. Bi bil volumen glasu kar visok verjetno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
10.3.2008 12:10:37   
urška
nisem brala vseh odgovorov, ampak pri meni je blo isto. s to razliko, da pač ni hodil tolko k svojim, ker smo bli 150 km stran. ni pa nikoli videl nobenega dela, nikoli mi v gospodinjstvu nič pomagal. je pa vedno pametoval ko sem se česa lotila. povrhu vsega sva imela še pri vzgoji totalno različne poglede.
po treh leth sem se odselila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.3.2008 12:12:20   
Mala_princeska
Odnosi. S partnerjem. Z njegovim starši. Res zapletena reč.
Treba je narediti rez in red pri hiši.
Ko te partner ima za leno (ko ne pospraviš igrač,.....) mu povej da sama pač ne zmoreš oz. da si zelo želiš da ti pomaga.

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.3.2008 12:16:07   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

WTFuser posted image

Povej svojmu "smrkovcu" da od njega prčakuješ da je dedc, da ma jajca, da se zaveda kdo je njegova žena in kdo njegovi starši, da se odloči al hoče bit pr mamici al s teboj in otroki, da pričakuješ od svojega moža da ni nesposobna budala k ne zna nič narest v hiši, da mu ne misliš špilat mamice in služkinje, da ga ne misliš prosit za čas z njim, da naj zmiga rit in kaj naredi da boš imela razlog se smehljat ker drugače to ne vodi nikamor. Pa jaz to nebi glih z nasmeškom iz sebe dala. Bi bil volumen glasu kar visok verjetno.

user posted image user posted image user posted image  Mogoče lahko uporabiš takšen ton glasu, da te slišijo tudi njegovi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.3.2008 12:28:20   
Skratek46

Smehlja naj se pa čaka da bo bolje
WTF

Povej svojmu "smrkovcu" da od njega prčakuješ da je dedc, da ma jajca, da se zaveda kdo je njegova žena in kdo njegovi starši, da se odloči al hoče bit pr mamici al s teboj in otroki, da pričakuješ od svojega moža da ni nesposobna budala k ne zna nič narest v hiši, da mu ne misliš špilat mamice in služkinje, da ga ne misliš prosit za čas z njim, da naj zmiga rit in kaj naredi da boš imela razlog se smehljat ker drugače to ne vodi nikamor. Pa jaz to nebi glih z nasmeškom iz sebe dala. Bi bil volumen glasu kar visok verjetno.

Mogoče lahko uporabiš takšen ton glasu, da te slišijo tudi njegovi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.3.2008 12:37:15   
tina a

WTFuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Bolje ne bi mogla napisat.

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.3.2008 12:38:32   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

WTFuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Mogoče lahko uporabiš takšen ton glasu, da te slišijo tudi njegovi...

oh saj to je bilo že večkrat, pa mi pol partner vedno, ko pride od njegovih reče, da je spet po 'pizdi' dobil, ker ni mira pri hiši, češ, da se preveč derem, da se ne vemo lepo pogovarjati....oh, le kaj bodo sosedje mislili....da ti dvigne pritisk na 500user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.3.2008 12:41:03   
mojamura

veš kolikokrat sem mu že to rekla, ampak kakšnega večjega učinka glih ni bilo. Najprej sem se probala na lep način pogovorit z njim....ni zaleglo....sem začela glasno govoriti (dreti) in tudi ni zaleglo, no razen kakih 2-3 dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.3.2008 12:41:11   
srki
Jaz ne vem, če pri tvojemu nobena metoda več ne pomaga, niti pogovori, niti predočitev vseh dejstev oz. če ne ve, da je oče in mož, ki ima obveznosti, klinc ga gleda, pa bi šla stran od njega. je pa res en razvajenček.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.3.2008 12:42:37   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Joj, nič zavidljiva situacija.
Pusti ga naj kar gre k staršem. Ti pa se med tem zrihtaj, in mimogrede ko boš šla od hiše mu v spodnji štuk povej, da naj pazi na otroke ker ti pač greš nekam ven. Pa reci mu, da si na štedilniku pustila jedi, da se kuhajo in da pričakuješ, da bo šel gor in skuhal do konca. Pa ker bo mel čas naj še mimogrede malo pospravi.Pa ne čakaj na odgovor, ampak se obrni in odidi.

ta ideja me pa čedalje bolj mika....

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.3.2008 12:44:26   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Jaz ne vem, če pri tvojemu nobena metoda več ne pomaga, niti pogovori, niti predočitev vseh dejstev oz. če ne ve, da je oče in mož, ki ima obveznosti, klinc ga gleda, pa bi šla stran od njega. je pa res en razvajenček.

si zadela žebljiček na glaviček.....razvajen edinček (niso vsi edinčki taki, jih poznam nekaj ki so pravo nasprotje), njemu je beseda obveznost oz. odgovornost tujka

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.3.2008 12:51:36   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

oh saj to je bilo že večkrat, pa mi pol partner vedno, ko pride od njegovih reče, da je spet po 'pizdi' dobil, ker ni mira pri hiši, češ, da se preveč derem, da se ne vemo lepo pogovarjati....oh, le kaj bodo sosedje mislili....da ti dvigne pritisk na 500user posted image

Ok če mene vprašaš še vsi preveč vtikajo v vajin odnos. In dolgoročno tako ne bo šlo. Več kot očitno se on tega ne zaveda, ti pa pod pritiskom popuščaš.

Če se bodo zadeve še naprej vlekle bo vajinega odnosa, zakona kaj kmalu konec. Ali bosta splavala ali ne vesta samo vidva. Dejstvo je, da ti ne zmoreš 3 otrok. Če mene vprašaš nimaš partnerskega odnosa, ampak si mu mama. Pa ne zameri - zato ker si mu dovolila.

Tudi jaz sem imela takšnega moža. V meni je iskal mamo, gospodinjo in ljubimko, ki mu bo na voljo 24/7/365. Pa ni šlo tako. Z vsemi obveznostmi in delom. In vtikanjem njegovih v najin zakon. Zadeve so kmalu eksplodirale. Zavoljo otrok in z izgovori, da ga imam rada, sem v tem vztrajala 11 let.

Otroke pa s tem naučila, da lahko nekdo pometa z menoj. In da moram vse narediti sama. Zadnje 2 leti skupnega življenja je sicer ugotovil, da resnično se sfolgam čisto vsega in sva najela čistilko, ki je hodila enkrat na 14 dni. Vmes pa je tudi on za sesalec prijel. Vse ostalo pa je ostala moja domena. Kuhanje, pranje, otroci.

Predlagam ti, da se z njim vsedeš. Če to ne zaleže ... Pa mislim, da veš kakšne so lahko posledice. Vem, da te je tega nenormalno strah, ampak tako naprej ne moreš živeti. Dejstvo je da si malo pozabila nase in svoje potrebe. Ampak to naredi večina žensk.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 39
10.3.2008 12:57:01   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: tina a

Ok če mene vprašaš še vsi preveč vtikajo v vajin odnos. In dolgoročno tako ne bo šlo. Več kot očitno se on tega ne zaveda, ti pa pod pritiskom popuščaš.

Če se bodo zadeve še naprej vlekle bo vajinega odnosa, zakona kaj kmalu konec. Ali bosta splavala ali ne vesta samo vidva. Dejstvo je, da ti ne zmoreš 3 otrok. Če mene vprašaš nimaš partnerskega odnosa, ampak si mu mama. Pa ne zameri - zato ker si mu dovolila.

Ne zamerim, ker vem, da je tako. Jaz sem kriva, ker nisem že v začetku rekla kako in kaj.

Tudi jaz sem imela takšnega moža. V meni je iskal mamo, gospodinjo in ljubimko, ki mu bo na voljo 24/7/365. Pa ni šlo tako. Z vsemi obveznostmi in delom. In vtikanjem njegovih v najin zakon. Zadeve so kmalu eksplodirale. Zavoljo otrok in z izgovori, da ga imam rada, sem v tem vztrajala 11 let.

Otroke pa s tem naučila, da lahko nekdo pometa z menoj. In da moram vse narediti sama. Zadnje 2 leti skupnega življenja je sicer ugotovil, da resnično se sfolgam čisto vsega in sva najela čistilko, ki je hodila enkrat na 14 dni. Vmes pa je tudi on za sesalec prijel. Vse ostalo pa je ostala moja domena. Kuhanje, pranje, otroci.

Predlagam ti, da se z njim vsedeš. Če to ne zaleže ... Pa mislim, da veš kakšne so lahko posledice. Vem, da te je tega nenormalno strah, ampak tako naprej ne moreš živeti. Dejstvo je da si malo pozabila nase in svoje potrebe. Ampak to naredi večina žensk.

Z zadnjima dvema stavkoma se pa še kako prekleto strinjam. Zavoljo ljubega mira pri hiši, zavoljo vsega drugega, razen sebe, sem prevečkrat popuščala, pozabljala nase, se pozabila tu in tam razvajati...user posted image

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.3.2008 13:04:02   
tina a
Mojamura, to sem naredila tudi jaz. In posledica tega je bila, da sem bila non stop tiho. Nikoli nisem zaropotala, ko pa sem pa je bilo prepozno. In povrhu vsega me on kot oseba ni več ne privlačil in ne zanimal. Zanj sem bila "vreča za praznjenje". Tako ali drugače. In zaradi tega sem ga tudi prevarala. Ampak to je druga zgodba.

Dejstvo je, da ko sem se jaz malo ven iz te monotonije spravila, se mi je razpadajoči mozeik takoj nazaj sestavil. Sicer so bili posegi drastični, ampak nujno potrebni.

Mislim, da je prišel čas v vajinem odnosu ko je potrebno reči ali eno ali pa drugo. Sredinske poti trenutno pri vama ni.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.3.2008 13:07:41   
karinka
Eh ne vem kaj naj ti svetujem. V tvojem opisu piše da upaš da se vam bo pridužila še kakšna sestrica.

Glede na to da imaš dva otroka in enega odraslega desca ki se obnaša kot otrok, ti zaenkrat to odsvetujem. Najprej uredi odnose z njim.

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.3.2008 13:25:46   
Naty_ka

veš kolikokrat sem mu že to rekla, ampak kakšnega večjega učinka glih ni bilo. Najprej sem se probala na lep način pogovorit z njim....ni zaleglo....sem začela glasno govoriti (dreti) in tudi ni zaleglo, no razen kakih 2-3 dni

Torej je jasno, da se z besedami-pogovorom (lepimi ali grdimi) ne da več nič rešiti. Če res želiš rešiti vso zadevo v pravo smer, ti ne preostane drugega kot dejanja.
Poveš kako in kaj. Ne vprašaš za mnenje in ne čakaš na odgovor (pritrdilen ali nikalen). Poveš in greš.
Daj mu vedeti, da so tudi tebi v življenju pomembne nekatere stvari in se jim ne boš odrekla, pa neglede na vse skup.
In jasno in glasno mu povej (brez dretja in brez solz), da imaš en neuspel zakon za sabo in točno veš kaj od življenja pričakuješ (in partnerja).
In še enkrat ponavljam. Ne pogovarjaj se. Povej kako in kaj, potem pa pojdi vstran od njega, da v miru "prežveči" povedano in se odloči.

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 10.3.2008 13:26:54 >

inteligence.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 43
10.3.2008 13:28:34   
Naty_ka
Joj, sem zdaj vse skup zakomplicirala. Upam, da me razumeš kaj sem ti želela povedati.

Aja in zavedaj se, da boš ob taki odločnosti naletela na šok in upor. Možno pa je tudi, da nebo zdržal pritiska in bosta šla narazen. Odvisno kaj mu pomeniš.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
10.3.2008 13:41:14   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: karinka

Eh ne vem kaj naj ti svetujem. V tvojem opisu piše da upaš da se vam bo pridužila še kakšna sestrica.

Glede na to da imaš dva otroka in enega odraslega desca ki se obnaša kot otrok, ti zaenkrat to odsvetujem. Najprej uredi odnose z njim.

to v opisu bom popravila, ne bo več otroka, sem si ga želela priznam, ampak zdaj več ne....ker je vse na meni, ne bi zmogla še enega otroka

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.3.2008 13:42:14   
mojamura

vem kaj si želela povedati, bom probala to narediti, ampak vem....težka bo..user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.3.2008 13:45:36   
Anonimen
In še enkrat ponavljam. Ne pogovarjaj se. Povej kako in kaj, potem pa pojdi vstran od njega, da v miru "prežveči" povedano in se odloči.

tako ja

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
10.3.2008 13:53:44   
sabri
Glede na to situacijo in da je on tak do staršev boste v isti hiši težko funkcionirali, ker tolk ga boš zelo težko spremenila oz dvomim, da bi ga lahko, da bo postavil tebe in otroke na prvo mesto, kjer zdaj najbrž niste. Da bi bili na svojem, bi imela še vedno veliko dela z njim in njegovo preobrazbo, ampak vsaj upanje bi bilo večje. Da se odselite pa seveda povleče dost stvari za sabo, finančnih...Ampak kar poznam primerov, če je seveda moški sploh hotel iti s svojo družinouser posted image , da so se stvari izboljšale. Srečno

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 48
10.3.2008 13:58:17   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Glede na to situacijo in da je on tak do staršev boste v isti hiši težko funkcionirali, ker tolk ga boš zelo težko spremenila oz dvomim, da bi ga lahko, da bo postavil tebe in otroke na prvo mesto, kjer zdaj najbrž niste. Da bi bili na svojem, bi imela še vedno veliko dela z njim in njegovo preobrazbo, ampak vsaj upanje bi bilo večje. Da se odselite pa seveda povleče dost stvari za sabo, finančnih...Ampak kar poznam primerov, če je seveda moški sploh hotel iti s svojo družinouser posted image , da so se stvari izboljšale. Srečno

fora je v tem, da noče iti, sploh pa ne nekam daleč stran, on bi rad bajto v isti ulici kupil kot so njegovi starši....ampak meni to ne diši

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 49
10.3.2008 14:01:47   
tina a

fora je v tem, da noče iti, sploh pa ne nekam daleč stran, on bi rad bajto v isti ulici kupil kot so njegovi starši....ampak meni to ne diši

In to je tudi tisto, kar vaju bo dolgoročno gledano spravilo narazen. 

Moj bivši je enako razmišljal. Iz te hiše pa ne grem ven. Danes ima drugo partnerico in živi 50km stran od svojih staršev.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?