mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: mojamura oh saj to je bilo že večkrat, pa mi pol partner vedno, ko pride od njegovih reče, da je spet po 'pizdi' dobil, ker ni mira pri hiši, češ, da se preveč derem, da se ne vemo lepo pogovarjati....oh, le kaj bodo sosedje mislili....da ti dvigne pritisk na 500 Ok če mene vprašaš še vsi preveč vtikajo v vajin odnos. In dolgoročno tako ne bo šlo. Več kot očitno se on tega ne zaveda, ti pa pod pritiskom popuščaš. Če se bodo zadeve še naprej vlekle bo vajinega odnosa, zakona kaj kmalu konec. Ali bosta splavala ali ne vesta samo vidva. Dejstvo je, da ti ne zmoreš 3 otrok. Če mene vprašaš nimaš partnerskega odnosa, ampak si mu mama. Pa ne zameri - zato ker si mu dovolila. Ne zamerim, ker vem, da je tako. Jaz sem kriva, ker nisem že v začetku rekla kako in kaj. Tudi jaz sem imela takšnega moža. V meni je iskal mamo, gospodinjo in ljubimko, ki mu bo na voljo 24/7/365. Pa ni šlo tako. Z vsemi obveznostmi in delom. In vtikanjem njegovih v najin zakon. Zadeve so kmalu eksplodirale. Zavoljo otrok in z izgovori, da ga imam rada, sem v tem vztrajala 11 let. Otroke pa s tem naučila, da lahko nekdo pometa z menoj. In da moram vse narediti sama. Zadnje 2 leti skupnega življenja je sicer ugotovil, da resnično se sfolgam čisto vsega in sva najela čistilko, ki je hodila enkrat na 14 dni. Vmes pa je tudi on za sesalec prijel. Vse ostalo pa je ostala moja domena. Kuhanje, pranje, otroci. Predlagam ti, da se z njim vsedeš. Če to ne zaleže ... Pa mislim, da veš kakšne so lahko posledice. Vem, da te je tega nenormalno strah, ampak tako naprej ne moreš živeti. Dejstvo je da si malo pozabila nase in svoje potrebe. Ampak to naredi večina žensk. Z zadnjima dvema stavkoma se pa še kako prekleto strinjam. Zavoljo ljubega mira pri hiši, zavoljo vsega drugega, razen sebe, sem prevečkrat popuščala, pozabljala nase, se pozabila tu in tam razvajati...