|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
16.5.2008 9:07:09   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Danes je bila anja taka revčka, ker je nahodna. Tiste smrklje sem ji ven vlekla s pumpico ... nekaj že povleče ... jutri bova bolj doma. Stanovanje je itak tako, kot da bi alkaida imela bombne vaje tako da ne bo škode, če dopoldanski sprehos odpade

ubožica mala, eno veliko user posted image zANJO, da bo kmalu bolje

glede stanovanja...pri nas je situacija podobna, ampak mislim, da bom potrebovala več dopoldnevov, da to uredimuser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
16.5.2008 9:10:04   
tina50
dobro jutro

pri nas je pa takšen veter, da bi te kar odneslo, če bi bil zunaj.
zdej morma bit pa noteruser posted image , pa nobenmu glih ne paše to
bova šla pa mal na balkon, čeprav tam tud piha ti presneti veteruser posted image

a ima katera slučajno tisti ležalnik za v banjo? kako se kej obnese. nam je banjica premajna, pa mormo neki kupit

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.5.2008 9:11:14   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: san

Danes je bila anja taka revčka, ker je nahodna. Tiste smrklje sem ji ven vlekla s pumpico ... nekaj že povleče ... jutri bova bolj doma. Stanovanje je itak tako, kot da bi alkaida imela bombne vaje tako da ne bo škode, če dopoldanski sprehos odpade

ubožica mala, eno veliko user posted image zANJO, da bo kmalu bolje

glede stanovanja...pri nas je situacija podobna, ampak mislim, da bom potrebovala več dopoldnevov, da to uredimuser posted image

se podpišem pod vse!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.5.2008 9:11:54   
san

IZVIRNO SPOROČILO: marita

Kile: imam še 5 kg viška, pa ne gre in ne gre dol. Sem že kr mal huda, pa trebuh tud še vn štrli kot da bi bla 4 mesece noseča. Ah ja, srečo imate tiste, ki ste že na starih kilah.

uh, sej postava oz. telo še zdaleč ni takšno kot pred porodom, je še vse bolj mlahavo, tko da ne sekiraj se, kile bojo že šle dol. prajo 9 mesecev gor, 9 dol.
men je moj sine pred dnevi rekle: mami ti maš pa tak trebuh, kot da bi imela še enaga dojenčka notuser posted image . lump mali. ni navajen od prej, ker trebuha pa res nisem imela nikoli, zdej bi bila pa komot trebušna plesalkauser posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.5.2008 9:13:09   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pa da se malo pohvalim, včeraj je padel še en izpit..user posted image user posted image user posted image ... ostaneta še dva v juniju in diploma..user posted image user posted image user posted image

čestitamuser posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.5.2008 9:13:36   
san
san upam, da se čimprej pozdraviš!

hvalauser posted image .

trenutno je stanje veliko boljše.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.5.2008 9:16:16   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pa da se malo pohvalim, včeraj je padel še en izpit..user posted image user posted image user posted image ... ostaneta še dva v juniju in diploma..user posted image user posted image user posted image

uuu, bravo arabela, čestitam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.5.2008 9:17:20   
san
marita, vse najboljše tvoji Emi za 4. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.5.2008 9:20:40   
san
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

dobro jutro

pri nas je pa takšen veter, da bi te kar odneslo, če bi bil zunaj.
zdej morma bit pa noteruser posted image , pa nobenmu glih ne paše to
bova šla pa mal na balkon, čeprav tam tud piha ti presneti veteruser posted image

a ima katera slučajno tisti ležalnik za v banjo? kako se kej obnese. nam je banjica premajna, pa mormo neki kupit

pri nas tud piha kot pri norcihuser posted image , upam da vsaj oblake odpihne stran

tist stolček je mela pa moja nečakinja, so bili izredno zadovoljni z njim. sama pa nimam izkušenj. jst ga kopam kar v čebru in je super. včas ga pa kar v umivalnikuuser posted image - če me preseneti in je čist pokakan. no, sam temu se reče pol tuširanjeuser posted image in urban ful uživa. sam da je voda in to zelo topla

< Sporočilo je popravil san -- 16.5.2008 9:23:40 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.5.2008 10:11:37   
Dinki

alarm!

NČK upam, da bo Anja hitro bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede stanovanja....imam tudi jaz v planu ta vikend, glede na to, da je napovedano grdo vreme, narediti eno orng čistilno akcijo. Zdaj je pa že tako stanje, da me že počasi vse moti. Res bi fajn prišla kakšna pomoč.....mami? ah, njo zanima le še Tit ko pride na obisk, na pa jaz in moje umazano stanovanje user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.5.2008 10:14:37   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

včeraj pri podiranju kupčka je bruhnil ven mleko v taki količini, da je šlo še po tleh user posted image . malo kasneje pa še bruhnil malo "skutice". je kar jeziček stegoval, pomojem mu je bilo slabo user posted image . a je to normalno?

ja ,to je pri nas stalnica. Pri nas ni obroka, da ne bi bruhal in ko podiramo kupček moram prav paziti, kje stojim, da mi ne pobruha kavča ali pa kak drug kos pohištva.

hvala jagoga! no, pri nas ponavadi le rigne pri podiranju kupčka....zdej bom mogla pa res bolj pazit kje mu ga podiram user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.5.2008 10:26:16   
Dinki
arabela - čestitke za izpit user posted image user posted image user posted image .....bravo, res user posted image

lucalu in san - super, da je pri obema zmeraj manj krčkov user posted image ....pri nas od kar sem nabavila kapljice lefaxin, so krčki nekako čudežno izginili user posted image ...no, hvala bogu....kaplice so tako na mirovanju, tako kot moj sirup za zaprtje med user posted image , če se katera spomne user posted image .

no, san, samo da je počutje boljše user posted image

same lepe novice danes na rr-ju user posted image

zdaj vas pa še lepo pozdravim....v moji levi je spet moj sonček....in spet če ga odložim, se začne kregat user posted image ....scrkljanček mamin.....noč je bila tudi pri nas bolj tko, tko....se je zbujal kar na 2 do 3 ure....zdej me pa zanima - ali ve vsakič ko se user posted image  ponoči zbudi tudi podojite?...včeraj sem slišala neke pametne izjave, da ga moram to počasi odvaditi, naj mu dam kar dudo....jaz mislim, da se ponoči zbuja ker je lačen, žejen....kakšno je vaše mnenje in kaj ve naredite ponoči....podojite ali kaj drugega?
Je bil pa včeraj takoooo priden....res je lepo videti ko je otroček zadovoljen user posted image .

Vreme se nekaj dela...upam, da zdrži vsaj še danes za kakšen sprehod, če bo že vikend kisel...

Uživajte mamice!!!!user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.5.2008 10:39:57   
tina50

....zdej me pa zanima - ali ve vsakič ko se user posted image  ponoči zbudi tudi podojite?...včeraj sem slišala neke pametne izjave, da ga moram to počasi odvaditi, naj mu dam kar dudo....jaz mislim, da se ponoči zbuja ker je lačen, žejen....kakšno je vaše mnenje in kaj ve naredite ponoči....podojite ali kaj drugega?
Je bil pa včeraj takoooo priden....res je lepo videti ko je otroček zadovoljen user posted image
Uživajte mamice!!!!user posted image

Dinki jaz mu najprej poskusim dati samo dudo, če zaleže je to to, če ne ga pa dojim. samo ponavadi duda zaleže!  midva se dojiva prvič okrog 5 zjutraj!

zdej se je pa zbudil, pa greva malo na balkon, če naju tudi tam ne bo odpihnilouser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
16.5.2008 10:48:14   
san
ja, jst sm tud že z dudo ponoči poskusla, pa ni šlo. zdej jeva okoli poldruge ure zjutraj, potem pa okoli šeste naslednjič.
no, zdele je končno zaspal, tko da grem pod tuš

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
16.5.2008 10:50:27   
san
pri nas od kar sem nabavila kapljice lefaxin, so krčki nekako čudežno izginili ...no, hvala bogu....kaplice so tako na mirovanju, tako kot moj sirup za zaprtje med , če se katera spomne .

to je pa super, dinkiuser posted image user posted image user posted image

a mogoče katera ve koliko časa je veljaven recept? sm pozabila eno zadevo it iskat že pred dvema tednoma...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
16.5.2008 11:57:38   
lucalu
NČK upam, da bo Anja čimprej zdrava!!!
user posted image

Tai ima pa vneto očko... user posted image  Sem mislila kako bomo šli spet fino na potep, pa bomo očitno kar doma, ker zunaj tako piha. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
16.5.2008 11:58:09   
lucalu
Arabela user posted image user posted image user posted image  bravo za izpit!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
16.5.2008 12:00:42   
lucalu
zdej me pa zanima - ali ve vsakič ko se user posted image  ponoči zbudi tudi podojite?...včeraj sem slišala neke pametne izjave, da ga moram to počasi odvaditi, naj mu dam kar dudo....jaz mislim, da se ponoči zbuja ker je lačen, žejen....kakšno je vaše mnenje in kaj ve naredite ponoči....podojite ali kaj drugega?

Jaz ga kar podojim, ker ponavadi se zbudi od lakote... duda pri nas ne zaleže, tako, da imamo dva hranjenja ponoči...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
16.5.2008 12:06:00   
san
Tai ima pa vneto očko...  Sem mislila kako bomo šli spet fino na potep, pa bomo očitno kar doma, ker zunaj tako piha.

o revček mali, upam, da se kmalu pozdraviuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
16.5.2008 12:10:12   
san
no, meni je celo uspelo pojesti juho danes v miru. ker zadnje čase je ponavadi tako, da se urban zbudi, ko bi mami jedla in potem se mami matra - ker če ga nimam v naročju je skoz jok in stok. v mojem naročju je pa vse ok. razvajen je 100/uro. najbolj je smešen, ko sva v otroški sobi in se smeje likom iz medvedka puja, ki so na steni in brblja. pa tko se smešno smeji, čist vse dlesni pokažeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
16.5.2008 13:24:29   
max81
helov mamice, kako ste????

mi smo super, mali je priden...sicer malo še poliva, ampak je P rekla, da dokler ne gre ven v loku ni panike, predvčerajšnjim smo bili na kontroli in smo se v 7t zredili vse skup za 1600g...ni veliko nekaj pa jeuser posted image , veliki smo 56cmuser posted image , kar pa mislim, da ni izmerjeno prav, ker so nam skoraj  56 številke že  premale...doma sva ga izmerila in je imel 58 ampak dobro ni panike glavno da rasteuser posted image
tavelka pikica je pridna..morm potrkat, bratca ma rada in ni nič  ljubosumna, upam, da tako tudi ostaneuser posted image
drugače smo pa imeli včeraj pregled kolkov in še niso čisto ok no eden je 1a, drugi je pa 2a..in nimam pojma kaj sedaj, ker mi čisto povsod dajejo drugačne informacije, tko da nimam pojma kako nj ga povijam...na uz je omenila tudi šine...je imela še katera podoben izvid kolkov..help

no zdej pa šibam, tavlka spi..jest sem pospravla stanovanje..mali je nahranjen tako da se grem jest tudi zdejle malo uležt, ker morm zvečer it do župnika, ker imamo v nedeljo trojni krst

no lepo  se mejte uživejte s svojimi zakladki

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
16.5.2008 13:55:20   
Dinki

ja, jst sm tud že z dudo ponoči poskusla, pa ni šlo. zdej jeva okoli poldruge ure zjutraj, potem pa okoli šeste naslednjič.
no, zdele je končno zaspal, tko da grem pod tuš

No, tako nekako zgleda hranjene ponoči tudi pri nas. Prvič se zbudi okoli 2, 3....drugič pa ob 5, 6h.....pa se mi ne zdi nič preveč....no, seveda komaj čakam, da bo prespal celo noč, vendar je sedaj komaj dober mesec star user posted image .
Tina50, hvala tudi tebi za odgovor. Bom poskusila za foro tudi z dudo, samo pri meni jo tako nerad zagrabi...le če mene ni, jo zagrabi očiju in pa babicam oz. dedkom.....prebrisano, kajne?
Bom videla kaj bo rekla pediatrinja, ki jo imamo prvič v ponedeljek....

no, midva sva bila sedaj na sprehodu - zelo lepo, vendar piha preveč, naju je skoraj odneslo user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
16.5.2008 13:58:04   
Dinki

Tai ima pa vneto očko...  Sem mislila kako bomo šli spet fino na potep, pa bomo očitno kar doma, ker zunaj tako piha.

o revček mali, upam, da se kmalu pozdraviuser posted image

joj teli učki naši....lucalu kr mlekca brizgaj pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa hvala tudi tebi za odgovor glede hranjenja ponoči.

San, za recept jaz žal ne vem.....mislim pa da bi moral biti še veljaven.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
16.5.2008 14:02:03   
Dinki
no, meni je celo uspelo pojesti juho danes v miru. ker zadnje čase je ponavadi tako, da se urban zbudi, ko bi mami jedla in potem se mami matra - ker če ga nimam v naročju je skoz jok in stok. v mojem naročju je pa vse ok. razvajen je 100/uro.

joj.....moram samo še tole pokomentirati, mi je takooooo znano user posted image . veš kolikokrat si naredim nekaj za jest takrat ko spi in ko se bom vsedla se bo on obvezno zbudil....lahko rečem, da vsak dan jem vsaj en obrok s Titom v roki...noro!.....s tem, da znam opraviti že vsa opravila samo z desnico ker je v levici on user posted image , tako kot sedaj user posted image . razvajeno, razvajeno, imaš prav user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
16.5.2008 15:59:42   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Tai ima pa vneto očko... user posted image  Sem mislila kako bomo šli spet fino na potep, pa bomo očitno kar doma, ker zunaj tako piha. user posted image

vso srečo Tai-ju, da se mu čimprej pozdravi učka user posted image user posted image

veter je pa res grozen

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (88%)

ne (12%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!