Katy13
|
Tina50 - hvala za odgovor. Še nekaj bi vas vprašala. Koliko naj bi pojedel dojeneček star dober mesec. Sama sem danes vagala Tajo pred in po dojenju in je pojedla 90 g.A je to dovolj? Po moje sicer ni lačna, ker se čez dan včasih dojiva na 4 ure (1x na dan), drugače na 3 oz. 3,5 ure. Nekje sem enkrat prebrala, da naj bi pojedli od 120-150 ml na kg teže in če to jaz izračunam za Taho, pride 88 ml. Potemtakem je to dovolj. Se je pa v 36 dneh zredila 1220 g. Ne vme, nekatere pišete, da se vaši malčki zelo redijo. Joj, saj vem, da sem morda zakomplicirala, vendar vseeno raje vprašam. Je ravno v nedeljo bila pri meni ena kolegica (ima 3 mesece staro dojenčico) in sta se samo dojile, je imela mleka dovolj, vendar se ni redila. Ugotovili so, da ima sicer mleko, vendar ni dovolj hranljivo. Jokala pa se ji tudi ni, ker je vedno dobila dovolj. IZVIRNO SPOROČILO: paola Živjo punce, mi gremo danes v posvetovalnico zato bom kratka. Me je včarej šokirala upranica našega doma, da moram prijavit hčerko in za njo plačevati kot za odraslo osebo, ki porabi najmanj 5 kubikov vode , ima veliko odpadkov, se vozi z dvigalom in na sploh koristi all exluziv, ki ga naše domovanje nudi . Tiste, ki stanujete v blokih, kako imate to urejeno? Mi je jasno, da nekaj vode porabim za tamalo, pa tudi plenice lepo polni in tedensko operem nekaj njenih stvari, ampak še zdaleč se mi ne zdi porabnica v smislu odraslega. Aja, velike pasje mrcine pa so bojda privilegirane, tud upravničina. Če se ne motim, imajo otroci do 1. leta vse to zastonj. Je pa res, da je najbolje, da se pozanimaš, ker je mogoče odvisno od komunale.