|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
16.5.2008 16:19:16   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: san

no, meni je celo uspelo pojesti juho danes v miru. ker zadnje čase je ponavadi tako, da se urban zbudi, ko bi mami jedla in potem se mami matra - ker če ga nimam v naročju je skoz jok in stok. v mojem naročju je pa vse ok. razvajen je 100/uro. najbolj je smešen, ko sva v otroški sobi in se smeje likom iz medvedka puja, ki so na steni in brblja. pa tko se smešno smeji, čist vse dlesni pokažeuser posted image

pri nam je tudi tako,ko se midva spraviva jest se Lan zbudi!

v njegovi sobi se pa tudi ful smeji likom iz medoja puja, pa ful jih rad gledauser posted image
ga je tako luštno gledat, ko se smeje

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
16.5.2008 19:10:17   
Sonnja
ojla! da vas malo pozdravim. nisem vas pozabla in vas tudi ne bom, s Kristjanom veliko hodiva okoli ko pqa je tako lepo vreme. lepo npredujemo imamo okoli 5 kg.

lep pozdrav

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
16.5.2008 20:58:50   
tina50
danes mi pa dan ni bil všeč, preveč je pihalo in nisva bila nič na sprehodu. no vsaj na balkonu sva bila, da sva bila na zraku!
smo pa šli v Velenje in sem kupila pregrinjalo za dež v mullerju, bil je skoraj 5€, tudi ni bil drag oz ful poceni. sam vem da ste pisale da je v mullerju 3€, pa saj je vseeno!

upam da bo jutri brez vetra, da bomo cel dan vozičkali, ker potem je pa dež napovedan!

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
16.5.2008 21:20:22   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja

ojla! da vas malo pozdravim. nisem vas pozabla in vas tudi ne bom, s Kristjanom veliko hodiva okoli ko pqa je tako lepo vreme. lepo npredujemo imamo okoli 5 kg.

lep pozdrav

bravo sonjauser posted image user posted image user posted image
lepo te je slišati in super da sta s kristjanom okuser posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
16.5.2008 21:25:05   
san
moj današnji dan je tudi bolj kriza. me nekaj hormoni dajejo oz. izdajajo in sam cmeram. katastrofa, za vsako figo...mi je prav nerodn. sm šla na ogovorilne, pa sm bla čist solznauser posted image - pa ni blo nč narobe, pol sm pa cel popoldan solze točila, kar tako naenkrat. zunja je pa itak katastrofa, polno pijane mladine in žvižgajo kot pri norcih, pa še vetr. no mi smo šli ven in mi je bilo žal, ker je krizno območje v centru in okolici in je urban revež skoz jokal, tako da smo se hitro domov vrnili

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
16.5.2008 21:26:40   
san
zdej grem pa otroke spat dat... oh kolk sm utrujena...

aja ne ogovorilne, ampak govorilneuser posted image

mirno noč vam želim

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
16.5.2008 21:42:14   
lucalu
Sonnja lepo, da si se oglasila in čestitke Kristjanu za tako lep napredek!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
17.5.2008 6:46:39   
Naša črtica koraka
jutro!

so me že vrgki iz postelje user posted image . Še vedno zamašen nosek. Včeraj namesto, da bi imeli cartalni dan in pozdravili nahod, sva morali peljat atiaj v LJ ... ves čas sem mislila, da je četrtek in mi ni bila jasna gužva na cesti ... user posted image .
V avtu vroče za znort, anja je bila čisto rdeča, potna, groza!! To je pa tako, če nimaš klime user posted image . Nazaj grede sva se 3x ustavili, da sva pršli k sebi. Ubožca, upam da ne bo zasovražila avta ...

zdaj me pa kliče, ji moram zajtrk ponudit!

lp

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
17.5.2008 9:10:48   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Mi smo odlično (razen očke, seveda, ki je še kar malo vneta), noč smo preživeli z enim samim hranjenjem! user posted image  Smo spali od 9h - 2h in potem do 8h!
Za danes je bil napovedan dež, pa pri nas nič ne kaže, da bo tako... Ne vem pa, če bi šla ven zaradi očke user posted image  Bomo še videli... če ne bo pihalo, bomo verjetno šli malo na zrak...
No, Tai se je najedel, zdaj gre pa mamica spit kavico.
NČK res upam, da bo mala Anja čimprej zdrava!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pridne bodite in veliko se cartajte!

< Sporočilo je popravil lucalu -- 17.5.2008 9:11:28 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
17.5.2008 9:12:36   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

jutro!

so me že vrgki iz postelje user posted image . Še vedno zamašen nosek. Včeraj namesto, da bi imeli cartalni dan in pozdravili nahod, sva morali peljat atiaj v LJ ... ves čas sem mislila, da je četrtek in mi ni bila jasna gužva na cesti ... user posted image .
V avtu vroče za znort, anja je bila čisto rdeča, potna, groza!! To je pa tako, če nimaš klime user posted image . Nazaj grede sva se 3x ustavili, da sva pršli k sebi. Ubožca, upam da ne bo zasovražila avta ...

zdaj me pa kliče, ji moram zajtrk ponudit!

lp

nčk, jaz sem tudi čisto zgubljena s temi dnevi, sem bila danes prepričana, da mora hči v šolo...

glede vožnje v avtu... jst pa mam klimo, pa se mali ravno tako dere in ko začne se ne neha. ubožec moj. mosledično se sama skoraj ne vozim z avtom, ker je to zanj še vedno živa muka. če pa pelje dragi, ali pa če je hči zadaj, potem je lažje, ker se ga zamoti, se mu da duduco in podobno. aja, in hrbet ima vedno moker, tudi če je minimalno napravljen in je temperatura čisto prijetna.

no, držim pesti, da bo anjin nosek kmalu boljeuser posted image

pri nas zopet piha, obupno pihauser posted image
jutri pa ima hči prvo obhajillo, pa je napoved slabauser posted image
nč ne gre po mojih načrtih

no, lep dan vam želim. ko bodo naši lumpki večji, bomo pa lahko zmaje spuščal na takle vetrovni danuser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
17.5.2008 14:03:36   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: san

no, lep dan vam želim. ko bodo naši lumpki večji, bomo pa lahko zmaje spuščal na takle vetrovni danuser posted image

točno takouser posted image

pri nastudi veter ful piha, zjutraj smo šli malo ven oz. sta šla z očkom, jaz sem pa skočila v trgovino.
zdajle pa čakam, da se zbudi, da se nahranva potm greva pa k moji mami. samo na žalost ne peš, ker tako piha 

< Sporočilo je popravil tina50 -- 17.5.2008 14:10:28 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
17.5.2008 14:04:35   
tina50
kaj sem pa jaz zdajle ustvarlauser posted image
se opravičujem

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
17.5.2008 14:08:07   
tina50
alarm....

< Sporočilo je popravil tina50 -- 17.5.2008 14:12:09 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
17.5.2008 14:14:07   
Dinki
No, pa da vas še jaz malo pozdravim.

Sem se ravnokar malo usedla. Zjutraj sem takoj začela s pospravljalno akcijo. Sem začela v kopalnici, tako malo površinsko, in potem sem se vrgla v orng akcijo in jo v celoti zribala user posted image ...največja muka je čistiti tuš kabino....no, sedaj je vsaj ena skrb manj. To je pa tudi to za danes glede pospravljanja....no ja, edino še perilo laufa v pralnem stroju....

Tit spi že kake 3 ure, tako da sva tudi kosilo pojedla v miru, ki ga je danes skuhal dragi user posted image ....sej če ne, spet ne bi mogla nič narediti. No glede Tita...ne vem kaj je to....zjutraj me zmeraj vrže pokonci ko bi jaz še spala, potem pa itak nazaj zmeraj zaspi v dnevni user posted image ....

No, na mojem balkonu se že bohotijo lepe rožice, ki mi jih je letos vsadila kar tašča user posted image . Poleg rožic imava še mini vrtek z začimbicami.....tako, da imam vse enako kot lani, le da me je letos presenetila tašča in vse posadila namesto mene user posted image . Res me preseneča, zmeraj bolj .....Tit resnično dela čudežeuser posted image

San, ja zgleda so tole malce hormončki, ki ti nagajajo. Je pa tudi tako, da imamo vsi slabše in boljše dneve. Sej je prav, da se kdaj malce zjokamo, tudi te biserčke moramo kdaj ven spravit. user posted image

Sonnja, čestitke na napredku user posted image . Le oglasi se še kdaj.

Na koncu še ena user posted image  za Tai-ev uček in ena user posted image  za Anjin nosek.

Me mika, da bi šla na en sprehod s Titom pa me je strah, da naju kak dež ne ujame user posted image ....vetra pa tudi ni videti, vsaj tkole čez oken ne....bom še videla....

Uživajte pa kar koli boste že delale!!!!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
17.5.2008 16:40:31   
Arabela
Hojla"

... Sergejoka.. se oglasim kasneje..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
17.5.2008 22:53:16   
Lona76
Hojla vsem!
San upam da si se že pozdravila!
Arabeli čestitam za izpit!
Upam, da se je Taiu že pozdravil uček in da Anji ne nagaja več nosek. Tudi naša Taja je smrkava, začela pa je danes tudi kašlati. Sej ni čudn, če sva skos pri zdravnikih. No prejšnji teden sva seveda hodili vsak dan v bolnico se kazat. No terapija ji ni pomagala. Je rekal zdravnica da bo že najdla neki da ji ritko zaceli. Sedaj ji moram ene obliže lepit. Ritka je sicer že bolje ampak ona k pukne ji še mal uide in je skos pokakana in seveda se ne more zacelit. Ja ta moj revček. Skos jo neki matramo. To za nosek pucat bom šla pa pol tut jst kupit. V glavnem v ponedeljek imava zopet pregled na dermatološki. V torek pa morava dati kri za TSH. Spet bojo revčko špikal. Upam, da bo šel mož lahko zraven, da jo bo on držal. Men se srce trga k jo pikajo.
Drugače tudi naša Taja lepo zavoha hrano. Ko se mami spravi jest, evo alarm. In seveda jem z njo v naročju, včasih jo celo dojim zraven pa jem. Kaj čem, če hočem kdaj kaj toplega pojest. Je pa danes bila full pridna, smo bili pri tašči na kosilu in je lubica skos spala. Je tut očkatu pasalo, ker je lahko zraven nje počival. user posted image Je mal zmatran, ker je imel včeraj obletnico valete.
Žabica ima že kar lep ritem. Čez dan spi tam nekje od enih pa do štirih, petih. Je pa res da ji dam ob enih Aptamil. Namreč sedaj dobiva dvoja zdravila in ji jih dam raje v moje mleko kot aptamil, da vidim, če so se dobro stopila. In potem ji dam en obrok Aptamila, da si lahko spumpam.
Glede zaščite pa je tudi meni G predlagala Mireno in sem sedaj razmišljala kaj naj in po moje se bom tudi jaz odločila. Trenutno ne razmišljamo o tretjem otroku. Za tablete nisem, celo življenje pa tudi ne bomo kondomov uporabljali.
Pridne bodite in čimlepše preživite te zoprne deževne dni ki nam jih obetajo.
Jaz bom tudi imela jutri čistilno akcijo!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
18.5.2008 10:25:20   
avak
Živjo
Samo na hitrco - mi smo super, vreme bilo res fino za sprehode. Vidim, da gredo eni malčki že h krstu. Mi bomo to uredili naslednji mesec. Kako boste oblekle otročičke za krst- tradicionalno/vsakdanje?
Vsem želim čim več zdravja!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
18.5.2008 16:32:54   
jagoga
Naš fant bo za krst oblečen čisto običajno v belem kompletku. Tako da bomo to lahko uporabili še kdaj drugič.

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
18.5.2008 18:16:09   
perp
živjo
tudi jaz se vam nahitrco javljam. zdej sploh ne najdem časa, da bi kaj napoisala. Preberem vas že, za vse ostalo pa zmanjka časa. Itak sve res po cele dneve vzunej na dooollgih sprehodih. Tamala maksimalno uživa zunaj. Pa spančka veliko vzunaj, ker doma čez dan je spanje že luksuz. Ponoči pa nam je ta teden prvič ratalo spati 6 ur skupaj. In to prvo noč, ko sem ji oblekla pižamco - to je tak cukr v njej user posted image
Uglavnem jaz sem že začela telovadit, pri G je bilo vse ok, za zaščito pa tudi jaz še nevem. sem mislila iti malo na tabletke,da bi mi malo tele moje mazolje user posted image  odpravilo, pa baje ne, ker dojim. Ne vem, bomo videli. Itak pa "ne smeva" imeti otrok, dokler ne bo hiška narejena.

Mi bomo imeli krst septembra, da bo tamala malo večja.

Uglavnem vsem upam, da se bodo tamalčki pozdraviti, tebi lona76 pa še sploh user posted image  želim srečo, da se bo vse uredilo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
18.5.2008 18:16:20   
Lona76
Hojla!
Evo mi smo bili ravno na Metelkovi. Me je skrbelo zaradi Taje, ker kašla in smrka, ponoči pa je imela 38 vročine. No je rekla zdravnica da je za enkrat ok in da ni nič na plučkih. Upam, da tako ostane.
Glede krsta, mi bomo našo žabico krstili konec avgusta. Pa bi jo še kasneje, ampak je potem septembra ena babi na dopustu, potem pa že botrček in botrica dojenčka dobita. Bosta botra od možeka brat in njegova žena. Tilnu pa sta bila moj bratranec in njegova žena.
Grem sedaj pospravljati pa prati, čeprav se mi ne da, sam morm.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
18.5.2008 19:21:14   
jagoga
Gede krsta pa vidim, da ene kar hitimo, ene pa čakate da bodo dojenčki malo večji. Jaz sem privrženec tega, da je lažje krstiti čim mlajšega, ker veliko spijo in bolj ko je večji, tudi želi biti pokonci (noče biti v ležečem položaju). Ampak to je stvar posameznika.

Danes smo bili zelo malo časa zunaj, notri pa noče in noče spat.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
18.5.2008 20:40:32   
Arabela
Naš Sergej pa je danes večino dneva prespal.. malo v posteljici, malo v ležalniku, malo ob mamici, malo več na mamici... smo bili ves dan doma, ker vedno ko smo hoteli ven se je vlilo..user posted image ... le kaj bomo počeli ta teden ko je napvedan samo dežuser posted image

Lahko noč vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
18.5.2008 21:33:47   
mergetka

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Naš Sergej pa je danes večino dneva prespal.. malo v posteljici, malo v ležalniku, malo ob mamici, malo več na mamici... smo bili ves dan doma, ker vedno ko smo hoteli ven se je vlilo..user posted image ... le kaj bomo počeli ta teden ko je napvedan samo dežuser posted image

Lahko noč vsem...

Ojla, mamice!

Ja, kaj bomo s tem dežjem????????? Hočem ven na sprehode....user posted image

Matic je tud danes največ pri, ob, na.. mamici. Ga matrajo vetrovi že od jutra. Sredi hranjenja ga tko zgrabi in kr neha jest, pol pa (če ma srečo) ful prdkne. Na rokah se pa kr potolaži, sploh če hodiva z njim. Zdaj sem ga dala v sling al kaj mam - sej ne vem, mogoč štorkljo? - ima obroč...

Zdi se mi, da bi bi bil čist zvit, če bi ga dala celega noter. Zato mu glavo podpiram z roko in napol ven gleda. A maste ve tud podobne prijeme al delate tko kot je v navodilih?

Dinki, mislim da si ti pisala o kapljicah Lefaxin. Koliko jih daješ oz. s kolk si začela? In si napisala, da jih imaš na stand by-ju, torej si jih dala Titu sam parkrat? Ma, jaz mam zaenkrat koroške kapljice in šparam Lefaxin za "hude cajte". Pa neki sem danes prebrala, da majo neka pomirjevala noter (na forumu, tko da to niso čist preverjene info., nimam pa farmac. znanja, da bi sama preverila), tko da še ne vem, če bi jih dala malemu.

Lona, držim pesti zate in tvojo pupo, da boste čimprej vse porihtale user posted image user posted image

Lep večer in prespano noč vsem, razen seveda hitrih postankov za jest user posted image user posted image user posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
19.5.2008 0:10:03   
gaya24
Hojla!

Da se še jaz malo javim. Vsak dan preberem večino kar napišete in pol velikokrat zmanjka časa, da bi še sama kaj napisala. Zveče imam še največ časa, ko Maj spi, ker čez dan mi že ful malo spi.
Smo se pa tud mi malo prehladili. Včeraj smo bli na enem abrahamu na Kopah. Je ful pihalo, ko smo prišli gor in čeprav sem ga takoj dala iz jajčke v vozek v košaro, je verjetno blo dovolj in danes je celi dan smrkal. Sem mu skoz čistla nosek s fiziološko. Upam, da bo jutri že boljše.

Mi imamo krst 31.5 in bo Maj čist normalno oblečen. Sem v Okaidiju kupla bele hlačke, take športne, belo polo majčko na ovratnik in svetlo modro-sivo-bel črtast puloverček na v izrez. Zraven bo pa imel še modro-bele copatke in pa belo kapico če bo mrzlo-te še nimam. Smo pa kar zdaj naredli, ker imava junija oba z mojim izpite. Julija smo cel mesec na morju, avgusta ma moj že priprave, septembra pa spet izpiti kar ne bo šlo skozi že junijauser posted image . Oktobra mi je pa že malo pozno, pa še vreme ni več fajn.

Glede spanja...Vidim, da enim spijo že po 6 ur skupaj...Blagor vam. Maj je še vedno kot ura. Točno na 3 ure se zbuja. Podnevi bi pa itak jedel vedno, ko bi mu dala joško user posted image user posted image . Sej zato pa ma že pri enem mescu in pol že več kot 6kguser posted image .

No, zdaj pa js tud grem spat, da še ulovim kakšno urco pred ponovnim hranjenjem.

Čim bolj mirno noč vam želim

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
19.5.2008 7:51:08   
Katy13
Da vas na hitro pozdravim. Časa za rr mi zmanjkuje oz. po pravici povedano še računalnika ne vklopim. Čez dan sva ves čas zunaj, včasih dobimo kakšen obisk, malo sem začela z inštrukcijami in s pripravo na izpit. Grem anslednji tedn. Upam...

Taja spi več kot odlično. Včeraj sva jedli ob 21:25 in nato ob 5:40. Sedaj že dve noči spi od vsaj 6-7 ur skupaj. Mamica se naspi zelo vredu. Včeraj zjutraj sva spali od 10:00 oz bi še dlje, če ne bi prišla babica in naju je zbudila user posted image  No, sedajntudi spi, jaz pa sem izkoristila, da vas pozdravim.

Tudi mene noben zdravnik ne bi prepričal, da bi jo ponoči budila (budila bi jo v primeru, da bi bila nedonošenček ali pa da bi imela ob rojstvu zelo majhno težo).

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

katero ime
ljupka

Katero ime vam je bolj všeč!

Marko (33%)

Luka (67%)

Število vseh glasov: 605

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!