katj
|
Pozdravljene! Ne vem kaj mi je bilo, ampak sploh se nisem spomnla na tele nove strani. Hvala San. Mi smo od prejšnje srede doma. Roki je ful priden, ful lepo spi in je. Čez dan še kar dosti spi, zvečer gre pa spat okol 7.30 in se zbudi samo enkrat za dojenje okol 3h, 4h in potem spi do cca 7h. Ful priden, me je kr strah ko pomislim, da se lahko vse obrne. Smo mel včer pregled za lička in ni nč novega. Je tko ležal v trebuščku, da je tko zraslo. Levi liček ima večjo maščobno blazinico. Samo upam, da ne bo zrasla, ker tud zdravniki niso čist 100% za kaj gre. Ampak sej ne bo! Moja porodna zgodba: V nedeljo ob 7h zjutri začutim prvi popadek. Nisem bla sigurna, če je to to in smo do 9h bluzil doma, perilo sem še obesla. Pol sem pa le rekla, da je najbrž to tisto pravo in smo šli k mojim staršem v lj. So še eno kavo spil in moj me je skoz sprašval, a greva? In štopu popadke. Marka sva pustila tam in okol 10.30 sva šla v lj P. Odrta sem bla že 6-7 prstov in brez klistirja so me poslal v porodno. Mam bakterijo streptokoko, zato smo mogl počakat, da mi je steku antibiotik v žilo in potem so mi predrli mehur. Zelo sem bla sproščena, popadki niso bli boleči, mal že no. Po predrtju mehurja se spomnim samo par konkretnih popadkov in že sem mojmu rekla, jaz bom rodila. Moj je steku na hodnik in klical, mi bomo rodil. So prletele babce in Rok je bil 1,2,3 zuni. Vse kar je bilo bolečin, so bli tisti 3 popadki na koncu. Bla sem šivana, ampak me šivi skoraj nič ne bolijo. V porodni smo bli od 11.10 do 12.36 oz. do takrat je trajal porod. Vsem privoščim tak porod. Čestitke vsem še enkrat ! Moj je bil 1 teden doma , pa moja mami 3 dni. Tokrat sem se odločla, da bom res probala počivat čimveč. Vsaj prvih 6 tednov. Pr Marku sem počivala zelo slab teden, ampak zdej sem končno dojela da je vseen treba mal več. Čeprav se počutim ok, tud takrat sem se. Se bom kr pustila mal pedenat . Čeprav ne morem iz svoje kože, itak sem že sesala in še marsikej. Smo pa bli že zuni prejšn pondelk, čeprav je babca rekla da šele ko bo star 14 dni, v materinski šoli pa pravijo takoj ven. Sej smo šli počas in ne daleč, da se tud jst nisem utrudla. Zdej pa že maširamo normalno. Cel spis. nočko.
|