Nasy
|
No, mamice, zdaj se vam pa še jaz pridružim, ker naša Maša končno spi v zibki po skoraj enem tednu muk spi končno na svojem zdaj smo imeli vsaki dan krizo, ker ni zaspala drugače kot na rokah. Ni pomagalo nič, vse smo že probali, tudi dodatek je dobila ampak nič..no, tudi moje mleko je bilo bolj švoh, zdaj pa je ok, vsaj mislim, ker se zbudim z mokro pižamo-to pomeni, da mlekec je, kajne. Dojimo se kolikor želi.Tudi obe strani in pol še enkrat eno stran, če le hoče. To, da se na tri ure zbuje, je amerika, tudi ponoči, vsaj toliko zdaj spi, ker še včeraj tega ni bilo. Nismo nič spali, jst sem skozi bila na robu joka, skratka, groza. Pa nimaš kaj nardit, ne veš, kaj nardit. Na srečo imam v pomoč mamo in sestrico, ki skrbita zame, pa še moj malo pomaga, če ni v službi Porodno zgodbo napišem drugič, nekaj sem v bistvu že pisala na >marčevkah<. Šivi so pa.. danes malo bolje, mi je dala patronažna neko mazilo, se mažem, če je hudo pa še lekadol vzamem. Pa tuširanje s curkom malo pomaga in vsake toliko led. Punce, želim vam veliko cartanja, spanja in vsega lepega! Mi smo tako veseli, k mamo tko lepo pončko No, stari smo pa 8 dni