san -> RE: zakladki marčevk (8.4.2008 17:13:01)
|
nčk, jst sm bla taka koza, da sem prišla iz P in me je tolk nervirala umazanija, da sem po eni uri doma že komplet vse po tleh umila in otroško sobo celo zglancala. sej vem, da sem prismojena in pol sm bla čist fertik, o čišči raje ne bi, je bla skor poplava... me veseli, da je tvoja anja že bolje in držim pesti, da bo z noskom in učki vse ok. glede lončkov nimam pojma, jaz sicer imam mleka na izvoz, bi pomoje lahko še kakšnega zraven dojila, ampak se mi zdi, da ne rabim shranjevat, sej se sproti dela glede glasu in prepoznavanja, mene moj mali tudi takoj prepozna[sm=smiley1.gif], že v p se je takoj umiril, sam da sem ga v roke vzela, če so ga oni preveč mučil z umivanjem al pa vizitami, zdej doma pa sploh. ga je zadnjič patronažna čist razkurla s fiziološko, pa sem ga samo prijela in mu zašepetala v uho in je takoj nehal jokat. pa že dovolj je samo dotik. je tudi hči to ugotoviila, ji namreč ni jasno kako se pri meni takoj pomiri, pri njej pa ne - no sej se je zdej že tudi na njo navadil, samo ni isto. glede dojenja je naš mali različen, včasih po 10 minutah zadostuje, včasih bi pa eno uro vlekel, ampak s prestanki seveda. pa tudi tako dela, da sesa, pa kar naenkrat spusti, pol se pa pritožuje, ker že išče kje je joška. in tako je tudi z dudico[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|