san -> RE: zakladki marčevk (8.4.2008 9:18:08)
|
ooo margetka, helou[sm=smiley31.gif]. jaz tokrat z očmi nimam težav, samo včeraj ko sem testirala novi avto in sem šla en krog so me pa malenkost začele bolet[sm=zmeden.gif]. bo treba še kakšen teden počakat. lucalu čestitke za pregled in tako lepo porast teže in višine.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pri nas se koža zaenkrat še ne čisti, tudi s krči še nimamo večjih težav. včeraj sva šla kljub vetru ven, sem ga zadekala in je blo prov super. danes pa ne vem, če ne bi šla tud, bom dala čez prevleko za dež pa je. no, v primeru da ne bi preveč deževalo, beri lilo kot iz škafa. zunaj potem tako lepo spi, oma pa sploh ne more več, gleda kot čukec, kaj se dogaja naokoli, pa se vidi da je zaspan, ampak on kar vztraja z odprtimi očmi. glede jogurtov, jaz jem vse od navadnih pa do sadnih in skute in sire, samo mleka ne. vidim, da so vsi pridni ponoči. no, naš je tudi, ampak samo takrat kadar spi pi meni, potem bi prespal celo noč od osmih zvečer, se zbudi okoli polnoči in poje - 5 ali 10 min in je sit, pa spi štrih ali petih in spet je in spi dalje do sedmih. pol pa je buden eno ali dve uri. če pa spi v svoji postelji se pa zbuja na uro do max dve[sm=smiley36.gif] in pri meni bi pol jedu eno uro al pa več. lumpek mali[sm=smiley1.gif] aja, smo pa tudi že veliko manj rumeni zdej zadnje dva dni, samo beločnice so še fajn rumene, koža po telesu je pa že veliko bolj bela.
|
|
|
|