|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
23.8.2008 12:56:37   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Katy13 spreju se reče Syntocinon dobi se samo na recept predpiše pa ti ga tvoj osebni zdravnik. Tudi jaz sem ga uporabljala, eno stekleničko sem dobila v bolnici potem mi je pa se osebna zdravnica predpisala eno dozo. Ta sprej sprosti vode in mleko bolj teče. Obstajajo pa še ene tablete, ki pospešujejo nastajane mleka jih je moja svakinja jemala (je zdravnica). Če te zanima jo bom vprašala kako se jim reče.
lp

Sicer bom poskusila zaenkrat brez tablet in spreja, vendar jo vseeno vprašaj, če bom potrebovala kasneje.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
23.8.2008 12:58:42   
Katy13
Sploh mi ni nič več jasno. Sedaj sem ponovno poskusila z elktrično in sem si napumpala nekje 20 ml. Pa sem si rekla, bom poskusila še kasneje. Ko pa sem jo pospravljala, sem se za foro odločila poskusit še z navadno in glejga zlomka mimogrede sem si načrpala 40 ml, na drugi pa sem si držala flaško, ker je začelo ven kapati. Bila sem rpav smešna. Stala sem v kuhinji in na eno zizo črpala, na druga pa flaško tiščala.

Imam občutek, da se mi povpraševanje in ponudba usklajujeta.

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 23.8.2008 12:59:07 >

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
23.8.2008 13:49:03   
Azzurra
No, Katy13, pri meni je bilo tudi tako, najprej v prazno, ko pa se je sprožil izcejalni refleks, pa je potem steklo...
Pobrskaj še malo po internetu. Vem, da sem brala, da dojenčki s premikanjem ustnic ko se pristavijo dosti, dosti prej sprožijo ta refleks, kot pa pumpa. Kljub temu pri ženskah, ki imajo s tem refleksom težave, steče kasneje, zato se nekateri dojenčki naveličajo vleči in se jezijo.
Kakorkoli, si zaslužiš občudovanje za vso to dojenje in pumpanje, ker sem dala to skozi, vem koliko napora je vloženega. Pa še dobiš včasih kak komentar, ki ti nardi luknjo v želodcu user posted image
Srečno!!!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
23.8.2008 14:19:53   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

No, Katy13, pri meni je bilo tudi tako, najprej v prazno, ko pa se je sprožil izcejalni refleks, pa je potem steklo...
Pobrskaj še malo po internetu. Vem, da sem brala, da dojenčki s premikanjem ustnic ko se pristavijo dosti, dosti prej sprožijo ta refleks, kot pa pumpa. Kljub temu pri ženskah, ki imajo s tem refleksom težave, steče kasneje, zato se nekateri dojenčki naveličajo vleči in se jezijo.
Kakorkoli, si zaslužiš občudovanje za vso to dojenje in pumpanje, ker sem dala to skozi, vem koliko napora je vloženega. Pa še dobiš včasih kak komentar, ki ti nardi luknjo v želodcu user posted image
Srečno!!!

Azzurra hvala za spodbudne besede. Sem razmišljala glede tega izcejalnega refleksa, pa me zanima naslednje: ali se je Daša pri tebi na začetku dojenja jezila zraven, ker Taja pri meni se ne. Ne vem , ali je to potem to... Sem pa tudi jaz brala, da če tudi na pumpo nič ne priteče, to ne pomeni, da mleka ni. Da črpanje ni pokazatelj količine mleka.Sama vidim, da se Taja vedno dovolj naje.

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 23.8.2008 14:21:15 >

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.8.2008 15:49:52   
Dinki

pa tudi usta in okrogla lica user posted image

joj, dinki, kaj si kupla??? ma jaz bi si tuddddi kaaaj!!!!

ja, res sta si podobna in tudi tebe vidim v njiju, očija pa ne poznam, tko da ne morem rečt user posted image .

Ponavadi si na eBayu kupim kaj od Abercrombie & Fitch. Kakšne ženske stvari se da fajn (z)bidat in dobit po ugodni ceni user posted image . Čist sem nora na znamko teh cot user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
23.8.2008 15:58:29   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Dinki kolk pa daš za poštnino( sej mogoč si že kdaj napisala, ker vem da je že ena enkrat spraševala, pa nisem zasledila odgovorauser posted image )?

Čisto odvisno od prodajalca. Če dobim kakšno obleko za dobro ceno, gledam, da me kljub poštnini ne pride drago. Poštnina je ponavadi tam od 20 do 40 $, če ni iz evrope plačaš še carino. Sem dobila že krasne kapucarje za 20$ od Abercrombie-a pa če sem dala še 20$ za poštnino je to še zmeraj ceneje kot kapucar iz H&M-a.

Za korenček vprašam jutri očeta ko grem tja na kosilo in ti sporočim.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 23.8.2008 15:59:06 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.8.2008 16:38:59   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Dinki kolk pa daš za poštnino( sej mogoč si že kdaj napisala, ker vem da je že ena enkrat spraševala, pa nisem zasledila odgovorauser posted image )?

Čisto odvisno od prodajalca. Če dobim kakšno obleko za dobro ceno, gledam, da me kljub poštnini ne pride drago. Poštnina je ponavadi tam od 20 do 40 $, če ni iz evrope plačaš še carino. Sem dobila že krasne kapucarje za 20$ od Abercrombie-a pa če sem dala še 20$ za poštnino je to še zmeraj ceneje kot kapucar iz H&M-a.

Za korenček vprašam jutri očeta ko grem tja na kosilo in ti sporočim.

hvala, za korenček pa prosim, ja

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.8.2008 16:43:18   
tina50
groza, me je zdejle mami klicala, da je pri teti vse toča stolklauser posted image , pa tko k se matrata skoz in delatauser posted image , pa sem prejšnjič, ko sem bila gor zmenila, da mi bo sadje za Lana dala, k mata vse bio, no pa je šlo vseuser posted image

je pa bla prej kolegica pr men, k študira v LJ, pa sma se zmenle, da k bo naslednjič srečanje, mi bo pokazala pot do zoo-ja, če se bomo dobile tam, al pa kje drugje, kjer boste organiziraleuser posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.8.2008 19:30:30   
Azzurra
Katy13 - no, Liam se ni pretirano jezil, sem pa točno začutila, kdaj je uspel "povleči" in to niti slučajno ni bilo takoj, je kar potreboval nekaj časa (nekaj minut), ampak on je bil hud sesavček, je kar močno sesal in ko sem začutila pritisk, se je navadno odstavil in sem ga vsega pošpricala! Potem sem ga pa morala lovit, da se je čimprej spet pristavil, da ni šlo dragoceno mleko v nič!
Daša pa je zgodba zase. Ona je vlekla prvih 72 ur v porodnišnici, potem pa kot odrezano - sem jo pristavila, je povlekla - in zaspala. Je bila zaspanka, to je nastalo tudi kot posledica tistih najinih nesrečnih protiteles, kajti tudi ona je bila pozitivna na testu in zato tudi zlatenična (ampak to ni običajna zlatenica, ki prizadane dojenčke po rojstvu).

Dinki - kaj je to kapucar?

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.8.2008 19:58:32   
Katy13

Katy13 - no, Liam se ni pretirano jezil, sem pa točno začutila, kdaj je uspel "povleči" in to niti slučajno ni bilo takoj, je kar potreboval nekaj časa (nekaj minut), ampak on je bil hud sesavček, je kar močno sesal in ko sem začutila pritisk, se je navadno odstavil in sem ga vsega pošpricala! Potem sem ga pa morala lovit, da se je čimprej spet pristavil, da ni šlo dragoceno mleko v nič!
Daša pa je zgodba zase. Ona je vlekla prvih 72 ur v porodnišnici, potem pa kot odrezano - sem jo pristavila, je povlekla - in zaspala. Je bila zaspanka, to je nastalo tudi kot posledica tistih najinih nesrečnih protiteles, kajti tudi ona je bila pozitivna na testu in zato tudi zlatenična (ampak to ni običajna zlatenica, ki prizadane dojenčke po rojstvu).

Azzurra, hvala ti.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.8.2008 20:00:18   
Katy13
Tajo pa danes že cel dan matra, pokakana je bila že 5x, dopoldan in popoldan (do 16.00) je kar naprej spala, sploh nima neke energije. Kaka pa temno zeleno. Ali je to lahko posledica prihajajočih zobkov? Sama sem pomislila na to, nima pa vročine. No, sedaj pa sem jo podojila in zopet spi. se mi prav smili revica...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.8.2008 20:39:26   
Azzurra
Aja, ma jaz vam menda nisem povedala - Daša ima vročino! Že od četrtka, merjeno v ritki med 38,5 in 39,0. Sem jo peljala k zdravniku in ni videt nič (poslušala srce, pljuča, pogledala grlo in ušeska), nas napotila v laboratorij, krvna slika super. Tako zdaj čakamo, če bo jutri izpuščaj, pomeni, da je 6. otroška bolezen.

drugače ne zgleda nič kaj drugačna, pije in je normalno, spi sicer malo večkrat in se hitreje utrudi in naveliča in kar prosi, da jo damo v posteljico. Zvečer ji damo svečko, drugače ne zbijamo do 39.

Kaj je bilo že kaj govora o 2. srečanju marčevk08 user posted image  ?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
23.8.2008 22:45:20   
Ursi2
Živjo, punce!

Mi smo pa meli dans pravi športni dan. Smo Lukana vrgli iz postle že ob sedmih(čeprav drugače spi tam nekje do 9), ker smo pač mogli it. Pa je bil zlo dobre volje cel dopoldan, potem pa smo šli še v LJ, se je celo pot jokal, revček, ker sem pač zadaj sedela in je hotel iti na roke. Pol je le pogruntal, da ne bo kaj iz tega in se je le začel igrat, da bi pa spal, pa niti pod razno. No, potem smo šli kupit stolček za hranjenje in še malo na kavico in potem še v City-ja, kjer smo v H&M-u dobli par dobrih cunjic, pa sem mu vzela kr 80, ker ima 74 številk ful velko. Smo ga kr malo opremli. Sem pa ful vesela za stolček, tako da bo jutri že zajtrkoval v njem.

Mi ni pa  čez cel dan skor nič spal, vsega skupi za 1 uro. Ampak tk po obrokih po 10 min, smo prišli domov še kar ni hotu zaspat, pol pa ga je neki čez 22 pa le zmanjkalo. Mislim, da je pošten utrujen.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
23.8.2008 22:52:12   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Zofy, kdaj prideš in ko prideš pokliči, da se dobimo? Drugi teden lahko pridem zjutraj, saj bom Žigca imela že v vrtcu (vsaj upam, da bo šel) in bom fraj, pa še mož mi bo belil kuhinjo.

Dober večer, samo na hitro, da se javim (mi mož teži, da sem preveč na netu in med vikendom me ima pod kontrolo, med tednom pa ne more, ker je v službiuser posted image ).

V Izolo pridem najbrž v sredo. Se javim definitivno!!! Pa srečno danes ponoči, je baje napovedana tramontana s sunki do 100km/h. Samo tam, ko si ti sedaj po novem doma, najbrž ni takih sunkov, je bolj zavetrje, a ne? Če pa ni, pa hitro vse pospravi z balonov!!! Še dobro, da ne bom dol, ker sem že 2x to tramontano doživela letos in me je bilo prav pošteno strah. Imam namreč sobo obrnjeno tako, da direktno v moja polkna buta...

Drugače pa Dinki - sem bila danes v Muellerju v Supernovi in imajo tale gel za zobke. Sem ga kar sama našla na oddelku kjer imajo vse zauser posted image . Toliko o nespodobnih prodajalkah!user posted image

Ta teden se pa jaz bolj malo javljam, ker izkoristim net za pripravljanje dekliščine za eno prijateljico (ampak berem pa vas vseeno rednouser posted image ). Bom šla na dekliščino po moje kar z Julijo, ker se bo že čez dan začela. Pa če bomo na kaki koči, bom kar posteljico vzela in jo dala ob 20h spat in bom še jaz tam prespala. Če bo pa dekliščina dovolj blizu, pa bo mož zvečer prišel po Julijo in jo domov odpeljal. Bomo vidli. A nisi bila ti Dinki na eni dekliščini? Al je bila katera druga?

No, to bo vse zaenkrat...na hitro. Pa lahko noč!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
23.8.2008 22:53:32   
Zofy
Azzurra, upam, da bo Daša kmalu ok. Čisto možno, da je 6. bolezen, sem takoj na to pomislila. Pošiljam 3 pikapoke user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu bolje!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
24.8.2008 9:53:19   
Dinki

Dinki - kaj je to kapucar?

To je pulover s kapuco user posted image .

user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
24.8.2008 9:59:50   
Dinki
Drugače pa Dinki - sem bila danes v Muellerju v Supernovi in imajo tale gel za zobke. Sem ga kar sama našla na oddelku kjer imajo vse za . Toliko o nespodobnih prodajalkah!

A nisi bila ti Dinki na eni dekliščini? Al je bila katera druga?

Naslednjič sploh ne bom več nič spraševala, ampak bom sama pogledala. Sej sem si sama kriva ker vse delam z  linijo najmanjšega napora in se mi ne da brskati, ampak raje vprašam. No, tiste stvari, ki jih kupijem redno pa tako točno vem kje je kaj.

Ja, jaz sem bila na dekliščini ko je bil Tit star dober mesec. Sej ne bi šla, ampak je to moja zelo dobra prijateljica in smo se o tem menile še ko sploh nisem bila user posted image . Bila sem pa od 19h do 22.30. sej je bilo luštno, ampak v tistem času je bil Tit v mojih mislih vsako sekundo. Takrat sem si tudi napumpala mleko in pustila Tita z mojim dragim, pa mojemu ni bilo preveč všeč, se je tko pritoževal user posted image ...no, danes bi bilo že drugače, ker je Tit toliko starejši. Bomo morali kaj sprobati, kmalu user posted image ....

No, zdej pa letim, moram začeti pakirati ker gremo jutri na morje user posted image ...kar se tiče pakiranja, se mi sploh ne da....

lepo se imejte, vas pozdravim še zvečer.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
24.8.2008 10:01:18   
Azzurra
Dinki Uh, je luškan!
A in to naročiš prek ebaya, kolko te pol pride koštat ena taka reč? S poštino vred, v evrih. En primer mi daj, nekaj kar si kupila in kar rada nosiš.
Veš kaj, sprašujem zato, ker v kopru je (meni osebno) beda, kar se tiče oblačil. Pred kratkim sem se nekaj igračkala z nakupom oblačilc za Dašo, samo bi preko posrednice prišlo kar drago, čeprav so oblekice luštne (Next). No, glede na to, da tolko visim na netu, bi občasno tudi sama rada kaj zbidala, sicer moj mož je kar nekaj stvari kupil na ebayu, meni pa rabi bolj konkretno kak nasvet kar se tiče oblačil, saj on kupuje več ali manj tehniko.

Zofy - Daša danes nima vročine, iščem pikice, pa jih res ima nekaj, ampak ne tako kot sem si predstavljala, da bo. Mogoče jih naštejem 20 po celem telesu, pa še to več ali manj na delu, kjer ima pleničko user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
24.8.2008 10:05:34   
Azzurra

Takrat sem si tudi napumpala mleko in pustila Tita z mojim dragim, pa mojemu ni bilo preveč všeč, se je tko pritoževal user posted image ...no, danes bi bilo že drugače, ker je Tit toliko starejši. Bomo morali kaj sprobati, kmalu user posted image ....

Vidiš, mene je pa moj stalno podil naj grem user posted image  
Tudi zdaj me včasih, čeprav je seveda prilik še enkrat manj - to je tako, ko imaš 2 user posted image user posted image user posted image  Tak da pohitite ven, pol pa hitro še enega user posted image  

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
24.8.2008 17:59:33   
Dinki

Takrat sem si tudi napumpala mleko in pustila Tita z mojim dragim, pa mojemu ni bilo preveč všeč, se je tko pritoževal user posted image ...no, danes bi bilo že drugače, ker je Tit toliko starejši. Bomo morali kaj sprobati, kmalu user posted image ....

Vidiš, mene je pa moj stalno podil naj grem user posted image  
Tudi zdaj me včasih, čeprav je seveda prilik še enkrat manj - to je tako, ko imaš 2 user posted image user posted image user posted image  Tak da pohitite ven, pol pa hitro še enega user posted image  

Ma moj se skoz zgovarja, da pol ko ga ne bom več dojila, da bo drugače....sej verjetno ima prav, Tit je zelo navezan na dojenje, mu ni isto kot če dobi flaško. Sej drugače je v redu očka, ga ne morem nič kuuser posted image . No, Azzurra, mogoče bo pa tudi pri meni tako potem ko bom imela 2 user posted image  user posted image . Ah, sej bo čas še za vse....

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
24.8.2008 18:20:58   
Dinki

Dinki Uh, je luškan!
A in to naročiš prek ebaya, kolko te pol pride koštat ena taka reč? S poštino vred, v evrih. En primer mi daj, nekaj kar si kupila in kar rada nosiš.
Veš kaj, sprašujem zato, ker v kopru je (meni osebno) beda, kar se tiče oblačil. Pred kratkim sem se nekaj igračkala z nakupom oblačilc za Dašo, samo bi preko posrednice prišlo kar drago, čeprav so oblekice luštne (Next). No, glede na to, da tolko visim na netu, bi občasno tudi sama rada kaj zbidala, sicer moj mož je kar nekaj stvari kupil na ebayu, meni pa rabi bolj konkretno kak nasvet kar se tiče oblačil, saj on kupuje več ali manj tehniko.

No, če mož nakupuje, potem vsaj vesta kako gre glede plačila in podobno. verjetno plačuje preko Pay Pal-a. Za obleke je zlo fajn, da veš kaj iščeš, torej ime proizvajalca, ker če greš samo na npr. sweatshirts, hoodies (tu najdeš tudi kapucarje), ti ven vrže 6500 primerov. No, tudi tako lahko kaj najdeš zase. nekatere stvari so ponujene pod Buy now, torej imajo fiksno ceno, druge pa lahko bid-aš, vtipkaš koliko si pripravljena dati in če te nihče ne prehiti v danem času, je stvar tvoja. Pri vsaki stvari ti piše če je shipping to Slovenia in pa koliko stane ta shipping, torej poštnina.
Koliko me košta? mi je moj enkrat zbidal 4 majice s kratkimi rokavi od A&F s poštnino vred za 30 EUR, ampak to je imel srečo, sva bila oba zadovoljna. Zdej sem dobila kapucar za 19 $, poštnina 35$, to je skupaj cca 40EUR.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 24.8.2008 18:28:48 >

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
24.8.2008 18:26:43   
Dinki

sam jaz mam še pa eno vprašanje glede hrane! na vrtu imam full korenčka, pa ne vem kako bi ga spravila za zimo! če ga zmrznem potem ni dober! s soljo ne smem za našega malega princa! ne vem kako naj ga spravim, da bi ga imela za pozimi?? im katera idejo? ali še boste kaj drugega spravljale za ozimnico za vaše miceke???

Moj oče je vrtnar (imamo vrt oz. ga ima on)  in sem ga že prosila, da mi spravi mlad korenček za kasneje, ker bomo GH začeli uvajati šele oktobra ko bo Tit star 6 mesecev. Je rekel, da se ga shranjuje v zemlji. Za bolj natančne napotke ga lahko vprašam in ti sporočim.

prosim

Ok, ko imaš korenčke, jim pustiš par cm tistega zelenja. V škatlo daš pesek oz. mivko (lahko tudi žagovino, vendar je z mivko lažje). V mivko zapičiš notri korenčke, da nič ne gledajo ven in pa ne smejo se med seboj dotikati. Vse skupaj je pripravljeno za "ozimnico" tako, da daš v temen in mrzel prostor, torej v klet.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
24.8.2008 18:32:52   
Dinki
Mi imamo skoraj že vse zapakirano, zdej še sebe malo uredim, nohte in podobno user posted image .
Skratka, upam, da utegnem še kaj prebrati zvečer, drugače pa en pozdravček vsem vam in vašim sončkom, mi gremo uživat na plažo user posted image .

Azzurra, jutri dopoldan se zaustavimo tudi v Portorožu na kavi. Te bo slučajno zaneslo kaj tja? Če te, mi piši SMS.

Čaooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
24.8.2008 19:29:40   
lucalu
Samo na brzino... Dinki uživajte na morju - MAKSIMALNO!!!
user posted image
Zdaj grem kopat detece, pa vas preberem kasneje (če pa ne bo uspelo, pa jutri zjutraj).
Pridne bodite!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
24.8.2008 20:54:27   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Jaz sem zdaj zaključila z delom in izgledam približno takole . Pa sem rekla, da še vam odpišem in grem spat.

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Ti si nora, jaz sem šla spat 2 uri pred teboj, pa sem zdaj crknjena, to je bilo za mene pozno, sem prala (pral je pralni stroj, jaz sem pa z možem telovadila ).

Aja Jagoga, se bom spomnila naslednjič kako je enim lepo...user posted image user posted image eni med rjuhami telovadijo, eni pa za računalnikom...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 24.8.2008 20:55:21 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?