Dinki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra Dinki Uh, je luškan! A in to naročiš prek ebaya, kolko te pol pride koštat ena taka reč? S poštino vred, v evrih. En primer mi daj, nekaj kar si kupila in kar rada nosiš. Veš kaj, sprašujem zato, ker v kopru je (meni osebno) beda, kar se tiče oblačil. Pred kratkim sem se nekaj igračkala z nakupom oblačilc za Dašo, samo bi preko posrednice prišlo kar drago, čeprav so oblekice luštne (Next). No, glede na to, da tolko visim na netu, bi občasno tudi sama rada kaj zbidala, sicer moj mož je kar nekaj stvari kupil na ebayu, meni pa rabi bolj konkretno kak nasvet kar se tiče oblačil, saj on kupuje več ali manj tehniko. No, če mož nakupuje, potem vsaj vesta kako gre glede plačila in podobno. verjetno plačuje preko Pay Pal-a. Za obleke je zlo fajn, da veš kaj iščeš, torej ime proizvajalca, ker če greš samo na npr. sweatshirts, hoodies (tu najdeš tudi kapucarje), ti ven vrže 6500 primerov. No, tudi tako lahko kaj najdeš zase. nekatere stvari so ponujene pod Buy now, torej imajo fiksno ceno, druge pa lahko bid-aš, vtipkaš koliko si pripravljena dati in če te nihče ne prehiti v danem času, je stvar tvoja. Pri vsaki stvari ti piše če je shipping to Slovenia in pa koliko stane ta shipping, torej poštnina. Koliko me košta? mi je moj enkrat zbidal 4 majice s kratkimi rokavi od A&F s poštnino vred za 30 EUR, ampak to je imel srečo, sva bila oba zadovoljna. Zdej sem dobila kapucar za 19 $, poštnina 35$, to je skupaj cca 40EUR.
< Sporočilo je popravil Dinki -- 24.8.2008 18:28:48 >