Ursi2
|
No, miško moj pa mi zdej že uro in pol spi, je bil že čist fertig. Se je zjutri zbudil okrog 7.30 - 8.00 in se je najprej pokakal tk, da sem ga sam gledla, pol se mi je pa smejat žačel in čebljat pa sma se malo pogovarjala in crtlala, potem pa sem ga dvignila, da bi ga nesla previt pa gledam, kaj je tk mokro ........ ...no, našmu korenjaku je že drugič ta teden uspelo, da je pogledal drekec ven pri vseh luknah. Sem ga samo slekla in direkt v bano, da sem ga lahko umila vredu. Tako, da je imel danes že jutranje kopanje, tako da ni čudno, da je tk zaspan. Pa še vreme je tako, da bi kr spal. Ma, morem rečt, da sploh ni prehudo z našim še kaj nardit zravn. Ok, ko ma svoj dan, takrat je res bolj tk, tk ampak drgač je pa ful priden. Mam pa tud jz v glavi, da se more naučit, da se zna sam mal zamotit. Pa ne me narobe zastopit. Jz bi ga najrajš skoz po rokah nosla in se crtlala, pa lubčkala, pa plesala. Ampak vem da ni za njega to najboljš, ker bo problem potem, ko bo večji in ko bojo na poti še bratci pa sestrce. Tako da je res priden. Sploh če pomislim, da smo imeli maja in junija bajto v razsulu in je blo treba vse spakirat, pospravit, se preselit, prebajsat, nosit omare, mize, kavče,...... prenašat delavce in ropotanje tako, kot da bi bla 3. svetovna vojna, na koncu pa vse u nulo spucat, pa sploh ni bil kaj naporen. Smo se igrali, sem ga imela v ležalniku zravn pa se je igral, potem sma pela in ko je bil lačen sma jedla pa je spet se igral, ko je bil malo siten sma se spet crtlala, če pa ni šlo drgač sem ga pa dala v kengurujčka ali pa sem ga imela na rokah pa delala. Se mi je tud zgodlo, da sem ga imela v eni roki (tk čez roko na trebuščku) jz pa sem belila in mi je mali zaspal, da sem sam gledla. Res ga morem pohvalit. Sej pravim takih kot je Luka bi mela pa deset.
|