|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
17.7.2008 15:46:56   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Danes je anja čisto malo namočila rokico v moj pire na krožniku. Sem ji kar pustila, da je tisto polizala . ji je bilo kar všeč (meni tudi, danes mi pire je kar uspel) in je rokica kar v utih ostala . Prvo okušanje dobrot mamine kuhinje je tako že pofočkano!

Bravo Anja ... in mami za dober pire, seveda!

user posted image user posted image user posted image bravo mami za tako dober pire, da si je še otrok prste oblizniluser posted image user posted image user posted image .

pa čestitke velikemu bratu za vožnjo brez koleščkuser posted image user posted image user posted image

jst tud razmišljam da bi malemu začela dodajat hranouser posted image . hm... ne vem sicer, če bom res, ampak to je zdej prvič, da se mi zdi da se moj otrok ne redi dovolj. prva dva sta bila kot Titek, sta tako jedla in se redila in rastla, ta pa samo raste, redi se komaj kaj. bo manekenuser posted image . bom videla kaj o rekla pediatrinja v sredo.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
17.7.2008 15:48:07   
san
Vse najboljše Nina od Pingvinčice!

Vse najboljše Liam od Azzure!

čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
17.7.2008 15:49:54   
san
Zopet imam eno vprašanje, ki ga želim že dolgo časa postavit, pa vedno pozabim. Se vidi, da ni tako nujno. Tiste, ki kupujete v Mullerju, ali imajo kakšne krpice za umivanje (takšne kot so to-to krpice)? Jaz sem bila namreč konec maja v Mb-ju v Mullerju in so imeli v akciji negovalne robčke za blago čiščenje (tako piše na škatli) in sem vprašala trgovko, če je to za umivanje in mi je rekla, da je, ko pa sem prišla domov in odprla, sem videla, da so navadni robčki. Saj jih bomo porabili, vendar bi rada naslednjič kupila pravo stvar.

jaz nisem v milerju nič našla, ene sicer imajo, jih je notri, se mi zdi da 30, taki bolj grobi so, ampak so to-to krpice 100 x boljše. ali pa navadna vata.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
17.7.2008 15:53:17   
san

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica

Ne pediatrinja mi nič rekla, je rekla da je ok. Sam meni se zdi 1200 g v 3 mesecih bore malo. Zdaj se obremenjuejemo z premalo grami čez leta pa z preveč kg.user posted image user posted image user posted image . Jaz ji kr odstopim neki svojih. Mi noče in noče it dol še teh 7kg, ki so ostale. Z dieto se pa tudi ne upam hecat.

Se podpišem. Tudi moji 3 kg ne gredo nikamor. Dieta - ni se za hecat.

jaz bi mu tudi odstopila moje kile, dieta pa sevedane pride v poštev! pri men bi blo že velik če bi se sladkemu uprla

jaz sicer nimam viška, ampak trebuh je pa kar še prisoten in seveda oblogice na rokah - na nadlahteh in pri podpazduhah in na stegnih. sem tko fino mehka tamuser posted image . pa celulit je tut še prisotenuser posted image . edino prsa so se nekoliko pomanjšalauser posted image . na prsih mam pa še vedno okoli kolobarjev neko pigmentacijo, ki bojda zgine do 6 meseca - upam, da res.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
17.7.2008 15:53:29   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Alora primorke, primorke user posted image ...vas kar slišim klepetati z vašim ljubkim primorskim naglasom user posted image ....le glejte, da se najprej dobimo skupaj v ponedeljek, potem pa pičite na obalo!

Z azzurro prideva.....100% pa povem te dni, ko se vrne iz dopusta

IZVIRNO SPOROČILO: san
komaj mi znese skuhat, kje je še pospravljanje. in ostale zadeve... ali pa mu gre mogoče zobek ven, ker zdej se slini in mehurčke dela, kar se baje dogaja preden gre zobek ven, ampak dlesen je pa mehka, srbi ga pa ful. skoz bi tlaču vse v usta, pa siten je in cmerav in ponoči se je začel zbujat. sej ne vem..., pa je že tretji, bi človek mislil, da bom zdej vedela kako pa kaj.
jaz te dni komaj skuham za moža. V torek sem naredila mineštro zvečer in jo imava še za danes. Enostavno mi ne rata kaj več skuhat, a tako rada bi kaj konkretnega pojedla. No ja si rečem, saj gremo kmalu na dopust...
Moja je pa nemirna, non stop se obrača in hrbta na trebuh, govori, se hoče nosit, rokice si tlači..... katastrofa!! danes mi je spala vse skupaj 45 min, Žiga pa še spi od 13.30.. kdo je zdaj tu dojenček?
Glej, žiga se je fullllll slinil, tlačil roke v ust, a zobki so prišli šele pri 9 m, zato tole ni merilo, da bodo kmalu...

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dobro jutro! Moja noč pa je bila nekam nenavadna. Julija je namreč po 3 tedenskem zatišju spet začela čvekat in sedaj čveka še vse za nazaj. Že ko smo jo dali spat, je kar čvekala in čvekala in pol zaspala. Potem se je ob 3h zbudila in čvekala, čvekala... pa sem jo vzela k sebi, jo nahranila in odložila nazaj in je spet čvekala in čvekala... Potem sem jaz zaspala, ona pa je najbrž čvekala še en lep cajt. In zdaj zjutraj spet čvekalnje in smejanje v posteljici, pa hranjenje in čvekanje dalje. Ma kaka klepetulja!!
to se isto dogaja meni že 3 dni!!

ursi2- fullll kokica tvoj Lukec.... tako pridno naj napreduje še naprej!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
17.7.2008 15:57:13   
san

Meni je patronažna rekla, da lahko začnem uvajat po 3. mesecu user posted image (zaradi prebave, ker aka nekje na 3-5 dni). Sicer me ni prepričala, ker je za moje pojme to še prehitro in mislim, da je bolje 1 mesec kasneje kot pa prehitro. Tanč je mnenja, da naj bi začele uvajati po 6.mesecu. Bomo videli kaj bo rekla pediatrinja 23.7., ko imava posvetovalnico.

Se podpišem tina50, ker se ravnokar bašem s keksi. Se pa tolažim s tem, da sem pred tem pojedla 3 marelice.

men je pa rekla po 6. mesecu patronažna, edino če bi pediatrinja rekla, da prej, pol pa prej.

IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica

Ne pediatrinja mi nič rekla, je rekla da je ok. Sam meni se zdi 1200 g v 3 mesecih bore malo. Zdaj se obremenjuejemo z premalo grami čez leta pa z preveč kg.user posted image user posted image user posted image . Jaz ji kr odstopim neki svojih. Mi noče in noče it dol še teh 7kg, ki so ostale. Z dieto se pa tudi ne upam hecat.

Se podpišem. Tudi moji 3 kg ne gredo nikamor. Dieta - ni se za hecat.

jaz bi mu tudi odstopila moje kile, dieta pa sevedane pride v poštev! pri men bi blo že velik če bi se sladkemu uprla

Se podpišem tina50, ker se ravnokar bašem s keksi. Se pa tolažim s tem, da sem pred tem pojedla 3 marelice. user posted image

Se podpišem tina50, ker se ravnokar bašem s keksi. Se pa tolažim s tem, da sem pred tem pojedla 3 marelice.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
17.7.2008 16:01:36   
san

Danes sem kot cunja: slaba noč in obisk pri moji mami sta me kar izmučila. Zdaj Matiaj gradi raketo na balkonu, anja pa še mirno prenaša vrtiljak v posteljici. Spala je v celem dnevu 2h ... jaz ne vem kaj je to, res je nenavadno ... ko je moja mama v bližini je tolk cmerava in živčna ... Ke rsem imela toliko dela z anjo je matija počel neumnosti ... npr. zobno nitko je napeljal po celi hiši user posted image - če je bil pa spajdermen!user posted image

user posted image user posted image user posted image matija je pa faca. moj izidor je pa pajčevine po ograjah na vrtu pobrisal z rokami, no potrgal, in potem je rekel da je on zdej spiderman, ker mu gre nit iz rokuser posted image

Sicer pa je zanimivo- dojenček in en mali otroček skupaj - npr. ležita na postelji in veliki otrok navija igračko, se nekako uščipne in sveto prepričan, da je to naredila sestrica, kresne malo po glavici. No, to pa ni bilo niti najmanj smešno.

ja, naš je tud zadnjič mislil, da ga je urban mahnil, ker je krilil tako močno z rokami in potem je imel še dolge nohte, pa ga je še opraskal zraven in ga je izidor hotel opraskat nazaj
na srečo je izabela to preprečila in smo mu razložili, da to ni naredil zanalašč.

Anja ima vrtiljaka dovolj. Umit, pa spat! Ko bi vdaj mož prišel že enkrat iz službe ... šele ob 20h ... malo pojamram, hvala za ušesa user posted image
čau

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
17.7.2008 16:04:04   
san

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

NČK: priden tvoj Matija, kje za vraga se vse to naučijo o temu spaidermenu. Meni tudi Žiga govori o spaidermenu in danes so imeli kot zanalašč očala na spaidermena in potem se je hvalil na veliko kakšna očala mu je kupila nona. Prišel je tudi iz vrtca, da je on tartaruga ninja Leonardo...mah. Meni pa so te risanke zelo škifo!!!zanimivo je to, da on jih sploh ne gleda

P.S. S čim mažete dojenčke proti komarjem ali jih potem tudi s čim namažete?

naš jih tudi ne gleda, samo se pa v vrtcu zgleda to igrajo z drugimi otroki.

jaz sem ga zadnjič namazala s chicco zanza. sam mal po nogicah spodaj.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
17.7.2008 16:04:36   
san
no, celo nekaj mi je uspelo, sem ostala na str. 104user posted image

zdej je pa larm uklopu mali

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
17.7.2008 17:27:03   
aleži
Končno mi je Sara po dolgihhhhh mukah zaspala v naročju ko jo je mama zibala in user posted image plesalauser posted image user posted image
Drugi malo večji dojenček še spi!!!! opsss, se je tudi on že zbudil, mama pa je zmantrana ......... ajejejjjjjj!!!!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
17.7.2008 21:42:03   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kako smo kaj?
Mi smo odlično, sploh danes, ko sva s Taiem popoldan skupaj oddremala 3 urce - sem kot nova! user posted image
Drugače se je pa moje dete že začelo dvigovati z glavico, ko leži na hrbtu - prav ne morem verjet koliko teleščka že dvigne zraven! user posted image user posted image user posted image  Res, vsak dan pogrunta nekaj novega... kako neverjeten je občutek opazovati svojega otroka, ko napreduje!!! user posted image user posted image user posted image
No, zdaj vas grem še preletet in, kot ponavadi, pokomentirat! user posted image
A res nobena ne ve, če ima Muller podobne krpice kot so To-to krpice?

Jaz sem enkrat kupila ene, ampak niso Müllerjeve, od neke druge firme (se ne spomnim imena), so v taki plastični vrečki, ampak mi niso všeč... so bolj grobe.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Drgač pa da povem, da mamo že dva zobka, tretji pa počasi pomoje tud prihaja na površje. Bomo vidli.

Ob rojstvu je bil naš mišek bolj mali, je imel 45,5 cm in 2380 g tako da smo bli še vv centru za nedonošenčke, sedaj pa ima že vsaj 63 cm in7200g. Je ko lakotnik, ga pa še samo dojim in mislim, da ne bom nič hitela z uvajanjem GH.

Bravo Luka za dva zobka!!! user posted image user posted image user posted image
Drugače je bil pa moj zakladek ob rojstvu čisto malo večji od tvojega in zdaj ravno tako lepo napreduje! user posted image

čist na hitrco, a boste vedle da sm živauser posted image

luCalu hvala za skrbuser posted image , no res sm samo tako prezaposlena in okupirana z otroci, da se mi ne znese vsest za računalnik

aja, drugače pa mi tudi veliko klepetamo, pa dviguje se z glavo gor, bi rad že kar sedeluser posted image ,

No, sam, da si živa! user posted image
Ni za kaj... user posted image  sem te res pogrešala...
Pa bravo Urbanček!!! user posted image user posted image user posted image  Ravno to dela zdaj moj Tai.

Moram pa povedat, da se je včeraj Taja obrnila iz boka na trebuh in to tako hitro, da ne morem verjeti. user posted image

Bravo Taja!!! user posted image user posted image user posted image

Tudi ona se že par dni preobrača na trbušček, sploh ji je to imenitno početi, potem pa sope in godrnja, da je joj ... ko jo pa preobrnem na hrbet pa protestira user posted image

Čestitke Anji za obračanje!!! user posted image user posted image user posted image

No, pa sem prišla končno spet not. Sem šla ob 10 na vrt, vse oplela, porihtala, potem sem živo mejo obrezala, potem pa je hotel Luka jest, sma se podojila, pocartlala in sem šla do konca še obrezat živo mejo, potem pa še vse pokosit okrog hiše in oplet robove ter pomest vse okrog, tako da zdej pa zgleda nekak. Luka je bil ful pridn, mal je spal mal se je igral in pogovarjal potem se je še z dedijem in babico igral. Res je bil priden. No, zdej pa morem še hiter kosilo skuhat, ker pride počasi možek domov. Komi ga čakama. Potem pa k mojim na obisk in še delat gor neke stvari. Bo še pestro.
Sem včeri mislila da bom zvečer, ko bo mali zaspal še vse zlikala, pa sem bla ko cunja, sem sam obležala, tako da sem dans zjutri preden je vstal uspela še to nardit.

Ti si pa tako pridna, da sploh ne morem verjet!!! user posted image

Zofy Julija je res prava princeska!!! user posted image

Ursi2 Luka je pravi bonbonček!!! user posted image

Pozdravljene punce, mi smo bili zjutraj v razvojni ambulanti. Nam je dr. pokazala kakšne vaje moramo delati. Titek je bil zelo priden, le pri določenih vajah se je malo začel razburjati in gledati mene, češ mami zakaj ji pustiš, da mi to dela user posted image user posted image .

Dinki, zdaj boš pa videla kako hitro se bo vse porihtalo! user posted image  Držim pesti, da čimprej! user posted image

no, da se javim, ker imam ravno minutko časauser posted image

včeraj smo bili na slikanju kolkov in so bili ok - 1A s črtico je rekla zdravnica. danes pa mi je končno uspelo do zobozdravnika prit in še to je bila katastrofa, ker je dragi moral nujno v službo in pol mi ga je hči tam pazila in seveda kot zakleto se je mali tam eno uro drl in ni mogel zaspat. mi je bilo tako nerodno in še hudo za oba moja otročka. no, uspelo pa mu je le popravit vsaj en zob. sedaj ga imam zope naslednji teden in upam, da bo moja mami prišla z morja, da mi bo malega tam zunaj pazila.

drugače pa jaz opažam pri mojmu scrkljančku, da manj klepetauser posted image in to verjetno zato, ker mi časa zanj zmanjkuje, ker sta tu še dva otroka, ki me potrebujeta in se potem revčku sploh ne morem veliko posvetit. potem se pa skoz jokauser posted image . komaj mi znese skuhat, kje je še pospravljanje. in ostale zadeve... ali pa mu gre mogoče zobek ven, ker zdej se slini in mehurčke dela, kar se baje dogaja preden gre zobek ven, ampak dlesen je pa mehka, srbi ga pa ful. skoz bi tlaču vse v usta, pa siten je in cmerav in ponoči se je začel zbujat. sej ne vem..., pa je že tretji, bi človek mislil, da bom zdej vedela kako pa kaj.

Ko pa tole prebiram, se pa sprašujem kako sploh zmoreš... ti si ena super-mamica! user posted image user posted image user posted image

No, toliko zaenkrat od mene, se "slišimo" jutri!
Eno mirno in lahko noč vam želim!!!
user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
17.7.2008 22:11:51   
Naša črtica koraka

NČK: priden tvoj Matija, kje za vraga se vse to naučijo o temu spaidermenu. Meni tudi Žiga govori o spaidermenu in danes so imeli kot zanalašč očala na spaidermena in potem se je hvalil na veliko kakšna očala mu je kupila nona. Prišel je tudi iz vrtca, da je on tartaruga ninja Leonardo...mah. Meni pa so te risanke zelo škifo!!!zanimivo je to, da on jih sploh ne gleda

P.S. S čim mažete dojenčke proti komarjem ali jih potem tudi s čim namažete?

naš jih tudi ne gleda, samo se pa v vrtcu zgleda to igrajo z drugimi otroki.

jaz sem ga zadnjič namazala s chicco zanza. sam mal po nogicah spodaj.

joj, ti butl-meni! Matija tudi ne gleda teh risank ... še ve ne, da obstajajo (na naši TVuser posted image ), seveda pa sliši v vrtcu vse mogoče od svojih sošolcev ... ravno prav, da mu domišljija zalaufa in smo potem doma priča takim zgodbam, da me je po stanovanju strah po temi hoditi user posted image .

Proti komarjem ne mažem. Jih tukaj ni. So pa baje okrog Gorice tisti TIGRASTI komarji, ta uvožena sorta, ki povzroča kar hudo vročico in je dojenčkom do 6m kar nevarna ... več o tem je pisalo v prologi DELOINDOM ... sem proti kemikalijam, ampak če grem pa kej na primprski konec, bom pa uporabila karkoli, samo da je ta hudič ne pikne ... pikajo pa podnevi.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
17.7.2008 22:34:02   
Naša črtica koraka
He, he LUCALU, kje se ti najdejo take slikice user posted image , tale svetlikajoča lahkonočka je user posted image user posted image !

O, kaj imamo marljivih čebelic tukaj na RR! URSI -  a si mogoče kaj v sorodu s Supermenom ... he, he je bil kar fleten dečko, pa ne vem, če je kdaj reku ne, k je bil tolk fletn ... user posted image .

Eee, alora, v ponedeljek, ko imamo VIDENJE, ste že kaj natančneje določile točko srečanja (npr. pri slovenski kravi)... ali pa kakšen prepoznavni znak (odsvetujem dežnik, ker je v teh dneh kar prepogost rekvizit) ... Lahko pa npr. eno določimo, da pohaja s tablo ZAKLADKI MARČEVK po ZOOju user posted image .
Ok, ena konstruktivna: kaj pravite na igralih, tam pri točilnici, zraven pelikanov (nasproti so pa žirafe).

Zdj, upam, da se niso še kakšne druge RR zmenile isto ... zato predlagam še cvet v laseh, za vsak slučaj ... user posted image  šala, šala, šala

Joj, kaj čvekam user posted image  ZOFY in ALEŽI (?) tisto o čvekanju se mi zdi neverjetno, pa kako  user posted image je to, da taka klepetava sreča sije iz user posted image !
Moja anja še kar čveka, ponoči sicer najraje spi, podnevi pa - ko ne spi- se pa tako slini, tako se slini, da se ji lastna slina zaleti, potem pa komaj pride do sape, jaz pa omedlevam zraven od skrbi user posted image . Ko pa pride do sape, takrat pa mi glasno in  natančno pove kako in kaj ... nobene malenkosti ne izpusti user posted image

Zdj pa grem spat .. jutri grem v IK ejo  brez anje, bomo vidl kako bo šlo!

Mejte se,

user posted image lucalu, sem mogla kopirat, tolk mi je user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 17.7.2008 22:37:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2688
18.7.2008 7:17:58   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Danes smo mi malo bolj zgodnji.. pa nič hudega, sem še vedno spočita od včrajšnjega popoldanskega spanca... sem si kar mislila, da mora bit kak razlog zanj. user posted image  No, Tai je nazaj v spečem položaju, mami pa pije kavico.
user posted image

He, he LUCALU, kje se ti najdejo take slikice user posted image , tale svetlikajoča lahkonočka je user posted image user posted image !

Eee, alora, v ponedeljek, ko imamo VIDENJE, ste že kaj natančneje določile točko srečanja (npr. pri slovenski kravi)... ali pa kakšen prepoznavni znak (odsvetujem dežnik, ker je v teh dneh kar prepogost rekvizit) ... Lahko pa npr. eno določimo, da pohaja s tablo ZAKLADKI MARČEVK po ZOOju user posted image .
Ok, ena konstruktivna: kaj pravite na igralih, tam pri točilnici, zraven pelikanov (nasproti so pa žirafe).

Zdj, upam, da se niso še kakšne druge RR zmenile isto ... zato predlagam še cvet v laseh, za vsak slučaj ... user posted image  šala, šala, šala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še link: http://www.zwani.com/

No, pridne bodite pa čvekajte danes, ko je tako slabo vreme! user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2689
18.7.2008 7:19:38   
Ursi2
Dobro jutro punce?
Kako ste kaj na ta deževni dan?
No, mi smo kr fajn spali dans. Zaspal je nekje ob 22 in potem sem gapodojila kr preden da sem šla spat okrog 2 (pomooje še vedu ni da jeuser posted image ) in potem dans zjutri ob 6.30 Ampak takrat sem bla že itak pokonci. No zdej pa spi, šeprav tk poka, da se prav zajoče zravn. Pa grem pa ga malo po ritki potreplam pa spi naprej.
Zgleda, da sem včeri kaj takega jedla, da mu ni najbolj pasalo. user posted image  Eh, počasi bo že.
Je že velko bolš ker bolj ko ne vse že jem (razen stročnic in tega). Prej sem se pa držala, da nisem jedla nič mlečnega, se mi je zdelo, da ni nič za jest. Mel je precej krče po mleku in sem se rajši držala tega, kot pa da bi njega matralo. No zdej pa kak mesec že jem vse.Sploh si ne znam predstavljat, kako je tistim, ki ne smejo mleka, jajc in pšenice. Pomoje sam od riža in purana živijo.

Tudi jaz sem si ogledala vaše sončke. Kk so luškani vsi. Sploh ne morš verjet, kako hitro gre čas in kk se spreminjajo. Se mi že kr lušta še kakega imet.

Neposredna povezava do sporočila: 2690
18.7.2008 9:43:19   
Katy13

aja, katy, v slingu ga še nosim, samo veliko manj, ker nama je obema vroče in potem ga morm nujno preoblečt, ker je čisto moker. pol pa če piha, ni ravno fajn. mi pa manjka, da bi ga lahko več nosila v njem.

Jaz jo nesem kadar dežuje, drugače je še nisem.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
18.7.2008 9:45:14   
Katy13

Meni je patronažna rekla, da lahko začnem uvajat po 3. mesecu user posted image (zaradi prebave, ker aka nekje na 3-5 dni). Sicer me ni prepričala, ker je za moje pojme to še prehitro in mislim, da je bolje 1 mesec kasneje kot pa prehitro. Tanč je mnenja, da naj bi začele uvajati po 6.mesecu. Bomo videli kaj bo rekla pediatrinja 23.7., ko imava posvetovalnico.

men je pa rekla po 6. mesecu patronažna, edino če bi pediatrinja rekla, da prej, pol pa prej.

Tudi midve imava v sredo posvetovalnico in bomo videli kaj bo rekla pediatrinja. Če bo potreba (v primeru, da premalo pridobiva na teži), potem bom začela uvajati prej, drgače ne.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
18.7.2008 9:46:22   
Katy13
San, hvala za čestitke.

Pa še to, vsaka ti čast, da skrbiš za tri otroke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
18.7.2008 9:47:12   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Moram pa povedat, da se je včeraj Taja obrnila iz boka na trebuh in to tako hitro, da ne morem verjeti. user posted image

Bravo Taja!!! user posted image user posted image user posted image  

Hvala.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
18.7.2008 10:19:09   
tina50
pozdravljene!

men ga je pa Lan ful začel sračkat zvečer! tako lepo smo bili navajeni, da sem ga podojila potem pa nesla v zibko, pa je lepo naprej pančkal, pa tudi če se je prej ali vmes ko sem ga nesla zbudil! sedaj se pa zbudi in bog ne daj da bi sedaj zaspal v zibki, na rokah!user posted image  pa še pogosteje s zbuja ponoči
včeraj je bila pa katastrofa! jok do krokodiljih user posted image ! malo ga je mel ati in sploh ne velja, da pa še mene ni, da bi me videl, pa toliko slabše! samo potem je pa spal celo noč do 5:45! bo se moraj vsak večer zjokat!(se mi kar srce spara)!

polne dela rok imam, ker gremo jutri na morje! oprat še moram perilol, pospravit, spakirat,.... ne vem kaj sem cel teden delalauser posted image  pa še dež je, dobro da imam sušilca, čeprav cotke od malega ne dajem rada not, danes jih pa očitno bom! vas grem še prebrat!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
18.7.2008 10:24:27   
tina50

Predvsem pa popijem ogromno  vode in pa 4-krat na dan čaj za dojenje Primorskih lekarn.

Kje si kupila ta čaj?

čaj lahko kupiš na Obali in na Kozini (zelena embalaža koprskih lekarn-najboljši čaj, ni treba ga sladkad). Kaj ga potrebuješ? Če pridem v Zoo, ti ga prinesem?

drugače se pa ta čaj dobi v vsaki lekarni! delajo ga tudi celjske lekarne! drugač ga majo pa vse lekarne zeliščni čaj za dojenje! so vsi isto narejeni! jaz ga tudi pijem

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
18.7.2008 10:36:16   
tina50

Ursi2 dobrodošla med nami! in čestitke za napredovanje tvojega Luka!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
18.7.2008 10:47:08   
tina50

No, pa sem prišla končno spet not. Sem šla ob 10 na vrt, vse oplela, porihtala, potem sem živo mejo obrezala, potem pa je hotel Luka jest, sma se podojila, pocartlala in sem šla do konca še obrezat živo mejo, potem pa še vse pokosit okrog hiše in oplet robove ter pomest vse okrog, tako da zdej pa zgleda nekak. Luka je bil ful pridn, mal je spal mal se je igral in pogovarjal potem se je še z dedijem in babico igral. Res je bil priden. No, zdej pa morem še hiter kosilo skuhat, ker pride počasi možek domov. Komi ga čakama. Potem pa k mojim na obisk in še delat gor neke stvari. Bo še pestro.
Sem včeri mislila da bom zvečer, ko bo mali zaspal še vse zlikala, pa sem bla ko cunja, sem sam obležala, tako da sem dans zjutri preden je vstal uspela še to nardit.

Joj, včeri sma mu polepla sobo z medkedki Puji in je tako vriskal dans zjutri ko jih je vidu. Čist je nor na njega.

ti si pa FENOMENALNAuser posted image  kako ti vse to uspe zraven Lukauser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.7.2008 11:12:22   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Dinki nič se ne obremenjuj z razvojno, je super zadeva. Moja sestra je rodila 1 mesec prej in je morala tudi s sinkom v razvojno. Saj z njim ni bilo nič narobe, sam ker je bil prej rojen so morali tja. Ti pa povem je tako napredoval z vsemi vajami, je pravilno sedel s postrani nogicami, je takoj osvojil pravilno sedenje in iz sedenja v plazenje, da ne moreš verjet, tudi obračanje mu je šlo zelo hitro. Tako, da sem jaz moji pediatrinji rekla, če bi mi dala napotnico za razvojno, da mi pokažejo samo vaje in osnove, da bi lepo doma telovadili, pa ni šans, ker je gužva....po mojem bi vsi mi morali tja. Sem bila enkrat s sestro na vajah in ne moreš verjet kako majhne stvari, da samo nogico pokrčiš, al pa kaj drugega pa tako pomaga.

Tako, da to je pri tebi samo plus. Boš videla kako bo telovadil.

Špela100, ti pošiljam en velik user posted image  za tako tople in vzpodbudne besede. Hvala! Vsekakor bom poročala o napredku.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
18.7.2008 11:16:20   
aleži

Predvsem pa popijem ogromno  vode in pa 4-krat na dan čaj za dojenje Primorskih lekarn.

Kje si kupila ta čaj?

čaj lahko kupiš na Obali in na Kozini (zelena embalaža koprskih lekarn-najboljši čaj, ni treba ga sladkad). Kaj ga potrebuješ? Če pridem v Zoo, ti ga prinesem?

drugače se pa ta čaj dobi v vsaki lekarni! delajo ga tudi celjske lekarne! drugač ga majo pa vse lekarne zeliščni čaj za dojenje! so vsi isto narejeni! jaz ga tudi pijem

čaje se res da dobiti v vsaki lekarni, ma takšnega dobrega okusa kot je ta, pa ne!! Provala sem tudi od galenskih lekaren in še enega, ma so vsi preveč močni in nimajo istih sestavin noter. Tale je pa prav dobrega okusa, brez sladkorja ga lahko piješ. Jaz ga spijem do 1 l (odvisno).

Ursi: čestitke za zobke!!! user posted image user posted image

Proti komarjem ne mažem. Jih tukaj ni. So pa baje okrog Gorice tisti TIGRASTI komarji, ta uvožena sorta, ki povzroča kar hudo vročico in je dojenčkom do 6m kar nevarna ... več o tem je pisalo v prologi DELOINDOM ... sem proti kemikalijam, ampak če grem pa kej na primprski konec, bom pa uporabila karkoli, samo da je ta hudič ne pikne ... pikajo pa podnevi.

Tejle tigrasti komarji so povsod na Obali. Pri meni je tako, samo da stopim skozi vrata sem popikana. Groza!!! Še z mazanjem z offom, včasih sploh ne pomaga!! So pa res zanimivi, tigrasti!!
user posted image

NČK: s katerega konca si pa ti? če ne mi odgovori na zs, če nočeš tukaj!!

lahko se komot tam res dobimo zraven žiraf.  

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?