lucalu
|
Pozdravljene mamice! Kako smo kaj? Mi smo odlično, sploh danes, ko sva s Taiem popoldan skupaj oddremala 3 urce - sem kot nova! Drugače se je pa moje dete že začelo dvigovati z glavico, ko leži na hrbtu - prav ne morem verjet koliko teleščka že dvigne zraven! Res, vsak dan pogrunta nekaj novega... kako neverjeten je občutek opazovati svojega otroka, ko napreduje!!! No, zdaj vas grem še preletet in, kot ponavadi, pokomentirat! IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 A res nobena ne ve, če ima Muller podobne krpice kot so To-to krpice? Jaz sem enkrat kupila ene, ampak niso Müllerjeve, od neke druge firme (se ne spomnim imena), so v taki plastični vrečki, ampak mi niso všeč... so bolj grobe. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Drgač pa da povem, da mamo že dva zobka, tretji pa počasi pomoje tud prihaja na površje. Bomo vidli. Ob rojstvu je bil naš mišek bolj mali, je imel 45,5 cm in 2380 g tako da smo bli še vv centru za nedonošenčke, sedaj pa ima že vsaj 63 cm in7200g. Je ko lakotnik, ga pa še samo dojim in mislim, da ne bom nič hitela z uvajanjem GH. Bravo Luka za dva zobka!!! Drugače je bil pa moj zakladek ob rojstvu čisto malo večji od tvojega in zdaj ravno tako lepo napreduje! IZVIRNO SPOROČILO: san čist na hitrco, a boste vedle da sm živa luCalu hvala za skrb , no res sm samo tako prezaposlena in okupirana z otroci, da se mi ne znese vsest za računalnik aja, drugače pa mi tudi veliko klepetamo, pa dviguje se z glavo gor, bi rad že kar sedel , No, sam, da si živa! Ni za kaj... sem te res pogrešala... Pa bravo Urbanček!!! Ravno to dela zdaj moj Tai. IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 Moram pa povedat, da se je včeraj Taja obrnila iz boka na trebuh in to tako hitro, da ne morem verjeti. Bravo Taja!!! IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Tudi ona se že par dni preobrača na trbušček, sploh ji je to imenitno početi, potem pa sope in godrnja, da je joj ... ko jo pa preobrnem na hrbet pa protestira Čestitke Anji za obračanje!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 No, pa sem prišla končno spet not. Sem šla ob 10 na vrt, vse oplela, porihtala, potem sem živo mejo obrezala, potem pa je hotel Luka jest, sma se podojila, pocartlala in sem šla do konca še obrezat živo mejo, potem pa še vse pokosit okrog hiše in oplet robove ter pomest vse okrog, tako da zdej pa zgleda nekak. Luka je bil ful pridn, mal je spal mal se je igral in pogovarjal potem se je še z dedijem in babico igral. Res je bil priden. No, zdej pa morem še hiter kosilo skuhat, ker pride počasi možek domov. Komi ga čakama. Potem pa k mojim na obisk in še delat gor neke stvari. Bo še pestro. Sem včeri mislila da bom zvečer, ko bo mali zaspal še vse zlikala, pa sem bla ko cunja, sem sam obležala, tako da sem dans zjutri preden je vstal uspela še to nardit. Ti si pa tako pridna, da sploh ne morem verjet!!! Zofy Julija je res prava princeska!!! Ursi2 Luka je pravi bonbonček!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Pozdravljene punce, mi smo bili zjutraj v razvojni ambulanti. Nam je dr. pokazala kakšne vaje moramo delati. Titek je bil zelo priden, le pri določenih vajah se je malo začel razburjati in gledati mene, češ mami zakaj ji pustiš, da mi to dela . Dinki, zdaj boš pa videla kako hitro se bo vse porihtalo! Držim pesti, da čimprej! IZVIRNO SPOROČILO: san no, da se javim, ker imam ravno minutko časa včeraj smo bili na slikanju kolkov in so bili ok - 1A s črtico je rekla zdravnica. danes pa mi je končno uspelo do zobozdravnika prit in še to je bila katastrofa, ker je dragi moral nujno v službo in pol mi ga je hči tam pazila in seveda kot zakleto se je mali tam eno uro drl in ni mogel zaspat. mi je bilo tako nerodno in še hudo za oba moja otročka. no, uspelo pa mu je le popravit vsaj en zob. sedaj ga imam zope naslednji teden in upam, da bo moja mami prišla z morja, da mi bo malega tam zunaj pazila. drugače pa jaz opažam pri mojmu scrkljančku, da manj klepeta in to verjetno zato, ker mi časa zanj zmanjkuje, ker sta tu še dva otroka, ki me potrebujeta in se potem revčku sploh ne morem veliko posvetit. potem se pa skoz joka . komaj mi znese skuhat, kje je še pospravljanje. in ostale zadeve... ali pa mu gre mogoče zobek ven, ker zdej se slini in mehurčke dela, kar se baje dogaja preden gre zobek ven, ampak dlesen je pa mehka, srbi ga pa ful. skoz bi tlaču vse v usta, pa siten je in cmerav in ponoči se je začel zbujat. sej ne vem..., pa je že tretji, bi človek mislil, da bom zdej vedela kako pa kaj. Ko pa tole prebiram, se pa sprašujem kako sploh zmoreš... ti si ena super-mamica! No, toliko zaenkrat od mene, se "slišimo" jutri! Eno mirno in lahko noč vam želim!!!
|