Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:24:50
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma kako spet piha zunaj...dež bo?? jap
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:28:12
|
|
|
|
thaiss
|
našla
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:37:57
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss našla jojjj kakšen je bil...majhen, lep piščanček
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:49:18
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde kakšna bo sobica ??? Morska evo eno slikco za pokušino, pol pa šibam...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:53:49
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin IZVIRNO SPOROČILO: melaverde kakšna bo sobica ??? Morska evo eno slikco za pokušino, pol pa šibam... UUUAAAUUUUUUUUUUUUUU
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 23:02:48
|
|
|
|
melaverde
|
iiiiiiiiiiii jaz bi tudi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 23:03:56
|
|
|
|
Žana04
|
Oj, ma kako je lep Matia z jajčkom... te prav prime volja za še enega ... dokler se ne spomniš na zobke ERIKI IN VALU dolgujeva z Julijo čestitke za mini RD. Iz srca vse naj, naj! Pravzaprav sem prišla na RR samo za to, da voščim, ker sem se spomnila, da so nekje praznovali. In ker sem bila na žalost za PC-jem zaradi službe. Ma kaj res se ne da uživati do konca Jaz bi tudi v sredo pico, mislim pa, da je boljše, da pozabim. Julija ima itak obdobje, ko malo je in se precej doji, tako, da je ne mislim prikrajšati še za to. Da ne bo prisiljena biti na dieti, medtem, ko se bo mama mastila Ma upam, da enkrat do penzije mi bo ratalo. Če pa se bo slučajno do srede kaj spremenilo (čudeži se baje dogajajo), se bom kar pridružila, pa magari če bom mogla sedeti na tleh. Na, zdaj sem razmišljala o pici in se mi zdi, da bom pred spanjem zavila kar v kuhinjo. Ma kaj bi lahko zdaj jedla? Grem pokukat, na koncu bom žnjofala kakšno svinjarijo in me bo potem (če ne prej, pa poleti) pekla vest. Ma chi se ne frega... NOČ!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 23:07:23
|
|
|
|
Žana04
|
Dskubin, Jaz sem razmišljala, da bi pustila Žanu, da sam poslika stene, ma sem se hitro premislila. Že vidim...njega, sobo in ostalo stanovanje...na pomoč!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 7:35:08
|
|
|
|
helenav
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: helenav -helenav -majrim -meliss -zrak -austen -dskubin -sibil -thaiss -asso alla...hitro, naj potrdi še kdo, če je sploh še kdo za potrdit..danes pokličem I&a...in rezerviram danes pa dobim voziček ..komaj čakam....in upam,da bo popoldne sonce da naredim prvi giret
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 8:15:44
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro!!! Žana upam da ste vsaj dobro spali??? helenav kateri voziček dobiš danes??? A je že bil uni predstavnik od Hartana pri tebi?? ENEI en velik bačin za tvojih 9. mesecev!!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 8:20:07
|
|
|
|
n€na
|
ENEJ ZA 9-ko
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 8:56:08
|
|
|
|
majrim
|
enei.......................lupčkaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 9:05:51
|
|
|
|
melaverde
|
ENEI, vse najboljšeeee !!!!!!!!!!!!! Mi imamo danes tudi vročino pa antibiotične kapljice smo dobili...mogoče do poletja bomo zdravi Lep dan vam želim !!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 9:08:20
|
|
|
|
melaverde
|
Pizza, jaz upam, da z Valom ne bo hujšega...če ne je opravičena odsotnost ?!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 9:08:53
|
|
|
|
asso
|
ENEI samo zate Helenav, hvala da si me dala na seznam. Ja, pridem, razen kakšnih nepredvidenih zadevic... Pero Zrak, se bi lahko javila, ali greva lahko skupaj...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 9:09:46
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde Pizza, jaz upam, da z Valom ne bo hujšega...če ne je opravičena odsotnost ?! Kaj se zdej izgovarjaš. Valda ne bo nič hujšega. Kdaj greste k P? Danes, kako dela? Moram poklicat za naročit Tarin v posvetovalnico.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 9:12:32
|
|
|
|
asso
|
Thaiss kokolo Matia z jajčkom. Po mojem pri tako malih je jajčka najbolj vesela mama ker itak ko zrastejo mama izvisi... Nastia je dobila že eno jajčko in smo ji rekli, da se ne odpre do velike noči. In njena izjava: bomo samo pogledali in zaprli nazaj, nič jedli... Kdo ti zna po komu je pobrala... tako sva s sestro delali, ko nas niso pustili odpret. Smo na skrivaj odprle, pogledale not in nazaj zaprle... Joj, kakšno katastrofo sem naredila, kako mi je uspelo 3 poste napisat Namen je bil samo en, ampak njoka, namesto pritisnit uredi, pritisnem citiraj in niti tega ne opazim
< Sporočilo je popravil asso -- 11.3.2008 9:14:13 >
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 9:38:21
|
|
|
|
tejčica
|
Moja bolniška za Tajo zaključena, tako da sem danes delavček. Smo imeli včeraj pestro s Tajo pri zobarju in mislim da nas je cela Lucija slišala. Ma važno da je mimo in je zobek ne boli več. Vida sem danes že dala v varstvo, jaz pa se nekaj trudim delat. Za jutri zvečer me kar štejte zraven. Svečko bomo pihali jutri popoldan itak samo domači, ob osmih zvečer pa mali tako ali tako že spi. Val, ekola da se hitro pozdraviš. Dskubin, super ste se tole lotli. Grem mal šihtat.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 9:49:26
|
|
|
|
asso
|
Tejčica, dobrodošla med delavčki... Boš še ju3 znami praznovala tako, da boš še lepše zaključila praznovanje... Se vidi, da meni se danes ne da kaj preveč in visim tu gor ter imam monolog
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 10:50:11
|
|
|
|
Sibil_
|
MAdonca-će pa 10 bab ne prikliče dežja...hehe...ma tanto je že, tako da nima veze....
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.3.2008 11:30:51
|
|
|
|
helenav
|
thaiss Matičko v vrtcu mama pa šeta ..si šla na kafe v zvon? Voziček doma in je fullll dober, ga lažje spravim v avtu kot mojega, ga lažje zložim in odprem..skratka mi piaci hmmm hmm..mi piaci tanto tanto che....itd tako naprej..dokler ne bo Klara pokvarla veselja ..upam, da ne...pero škoda da jih nisem že leto nazaj vidla grm kuhat kosilo...
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?