Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:33:11
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim mela...tvoj VAL je pa car eee ja, trenutno brezoki Jack jutri gremo k P ki ne bom ugibala če so zobi ali ne.... pa čestitke za zvezdice, ti razturaš
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:45:14
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim evo,sem doktorirala na RR
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:49:43
|
|
|
|
nektarina
|
Mela. tvoj ZS sem prebralain ti tudi odgovorila ma mi je medtem 2x crknuil PC. Grem provat še enkrat.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 20:52:20
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Mela. tvoj ZS sem prebralain ti tudi odgovorila ma mi je medtem 2x crknuil PC. Grem provat še enkrat. sej mi lahko kar tuki, te bo še kakšna nabadla za izgovor se vam iztekajo minute a...ancora pochi minuti...................GF !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:02:07
|
|
|
|
zrak
|
helena V.. kdaj imaš RA.. mi jo imamo 20... meni osebno je Semičeva všeč.. je bila zelo prijazna in Enei se ji je ful smejal, kljub temu, da je bil ful utrujen in da je bil glih čas popoldanskega spanca t.j. ob 14 uri... Bila je še najboljpametna od vseh zdravnikov, ki sem jih srečala in še najbolj logično razmišljala.. To je moje osebno mnenje..meni je bila super... Ti greš noter v čakalnico.. (jaz sem čakala pred čakalnico.. pol dobro, ki sem Thaiss poklicala ).. pa ti že sestre povejo kdaj jo slečeš.. mi smo bili v bodiju in nogavičkah.. pa je že ona sezula nogavičke in pogledala.. ker jih pogleda od a do ž.... meni je bila super.. pa tudi do nas se je lepo obnašala in govorila zelo direktno, nič ovinkov... .... Ti želim , da rešite dobro.. Melči.. bogi Val... je pa prav bogi... sibil sem vesela za tvojega Lukasa in hvala za prevod Helena Glede A in I se strinjam, da prideta.. daj ki A komaj čaka, da prižge en čik... saj bomo kajne
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:03:12
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav -helenac -majrim -meliss -zrak -austen -dskubin -sibil ma la segnora thaiss si fa pregare ?!?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:04:38
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Helena Glede A in I se strinjam, da prideta.. daj ki A komaj čaka, da prižge en čik... saj bomo kajne ja, ma zunaj na zraku ...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:05:01
|
|
|
|
n€na
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:17:56
|
|
|
|
zrak
|
Ja Melči zrak na zraku ... Kje pa je kaj Thaiss?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:19:03
|
|
|
|
zrak
|
GF
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:20:02
|
|
|
|
nektarina
|
Ecco Mela... sem ti poslala ZS-je. Ma lahko tudi tukaj napišem,da sem ta teden lauferka in imam natrpan urnik. V sredo zvečer pa imamo prigrizek pri meni doma. Pravzaprav smo začeli že v petek in končujemo v soboto. Pa še polno roj.dnevov imamo. Jutri grem v Torri, kje prodajajo čeveljčke za ta mikene. Rabim svetlo plave. Uff je začel GF
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:23:45
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav thaiss...kje ste? Ste zdravi? evo nas Mi smo zdravi (trkam tok tok), hvala!!! thaiss...še dobro,da tvoj vidi tako dobro ...ste šli na kafe??? ma sej veš da jz sem ačekata Ja, smo šli na kafetka!! Majrim bravo za zvezdice, ostale nas še dolgo na dohitijo ma la segnora thaiss si fa pregare ?!? pizza...hmmm preveč vas bo............. dejte me vpisan sa seznam, sam do zadnjega ne bom vedla A gre službeno v Kranj in ne ve kdaj se vrača!! RA- meni je tudi dr. Semičeva všeč!! Mi imamo kontolo čez 1.mesec
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:27:35
|
|
|
|
melaverde
|
ma thaiss, če tatija ni...pripelji tudi njega k očku z dvema jim ne bo dolgčas...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:35:49
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma thaiss, če tatija ni...pripelji tudi njega k očku z dvema jim ne bo dolgčas... ja sam M je navajen na tatija in ne vem kako bi sprejel očkota Sem pozabla pohvalit vojga enookega Jacka
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:49:03
|
|
|
|
melaverde
|
kaj pa imaš za hvalit, oteklino ?? ma kaj prav z učki moremo imet smolo.....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:52:48
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde kaj pa imaš za hvalit, oteklino ?? ma ki je tašen kokič
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 21:59:34
|
|
|
|
melaverde
|
ma veš kako je bil kontent ki mu je moja nona dala jajce nanka da bi zastopu...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:06:03
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma veš kako je bil kontent ki mu je moja nona dala jajce nanka da bi zastopu... ma zakaj že zdej???? kam se mudi tvoji mami?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:08:55
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma veš kako je bil kontent ki mu je moja nona dala jajce nanka da bi zastopu... ma zakaj že zdej???? kam se mudi tvoji mami? preberi še enkrat, moja nona !!!! ma ne gremo lih vsak teden k njej in jim je že dala... sej do velike noči ni več dosti...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:09:34
|
|
|
|
dskubin
|
Nimam časa nič več za čvekat . Draž je sicer ostal na počitnicah pri mojih za par dni in je prav malo pusto brez njega, samo jaz sem se lotla farbat njegovo sobo, zdej ki je prilika. Seveda samo za kako urco na dan, ker cel popoldan z Diti zunaj in pol sem še skuhala kosilo za jutri.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:13:26
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma veš kako je bil kontent ki mu je moja nona dala jajce nanka da bi zastopu... ma zakaj že zdej???? kam se mudi tvoji mami? preberi še enkrat, moja nona !!!! ma ne gremo lih vsak teden k njej in jim je že dala... sej do velike noči ni več dosti... ooppppsss prebrala še enkrat...Matia pa je lani dobil prvi velikonočni jajček....iščem fotko
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:14:30
|
|
|
|
thaiss
|
dskubin dej povej kako je blo v službi po dolgem času?????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:16:25
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Nimam časa nič več za čvekat . Draž je sicer ostal na počitnicah pri mojih za par dni in je prav malo pusto brez njega, samo jaz sem se lotla farbat njegovo sobo, zdej ki je prilika. Seveda samo za kako urco na dan, ker cel popoldan z Diti zunaj in pol sem še skuhala kosilo za jutri. pišuka si pridna, kakšna bo sobica ??? kako je v službi??
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:18:31
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ooppppsss prebrala še enkrat...Matia pa je lani dobil prvi velikonočni jajček....iščem fotko sej zato smo ga slikali ker je njegovo prvo ma kako spet piha zunaj...dež bo??
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 10.3.2008 22:20:18
|
|
|
|
dskubin
|
Mah, sprememba. Nič pretresljivo novega, razen enih novih sodelavcev. Malo sm se spočila od vsakdanjega hrupa . Ampak kaka štala doma - Diti me kako uro sploh ni pogledala, se je samo stiskala k meni, ampak obračala glavo stran Aja pa tejčica, nič mi niso priznali starega dopusta, jaz enostavno nisem šla delat, ker so me ignorirali (mejle, klice,..) in zdej naj rešijo kukr čejo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?