asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde dober dan !!!! Vprašanje: A je katera sprobla atisto lučko od Chiccota, katero se obesi otroku okoli vratu in pol ne hodijo komarji nanj???????????????? se splača nakup????????? mislim pomaga?????? Ej ma resno sem se nasmejala temu, še posebno, ko sem si otroka predstavljala s tem okrog vrata in ko si to na vse možne načine čupa dol. Jaz tega niti ne sprobam, ker vem, da bi dobesedno dnar vržen stran. Kdo ti zna kje bi ta napravca obtičala Ja, mogoče za tvojega Vala, ki je bolj mirne sorte bi to šlo... Jaz jih pošpricam z Autanom in to je to... Drugače punce kako ste... Morrak, delaš v mojih krajih Dokler je redna služba se vse potrpi. No, pri meni je tako, da je kolektiv kul, zato se mi niti ne da iskat drugega. No, palača je kar je, ampak je redna. Vsake toliko, ko se razp***** iščem kaj drugega, ampak potem itak pridem do vedno istega zaključka, da mi ni slabo, kljub plači. Ampak šoldi niso vse... Še posebno zdej ko nas je malo se imamo res fajn. Vsak dan sladoled, danes sem prinesla tiramisu za zajtrk... in v glavnem res uživamo. Imamo srečo, da imamo takšnega "dobrega" šefa... in da ima rad sladko Danes grem do mame pustit še ta mlajšo na enodnevnih počitnicah (moji mami se mili, ker sprašuje po Nastii) in bova z dragim imela fraj dan Joj, zakaj imam vedno v glavi, da je petek Že cel teden mi hodi za en dan naprej... IZVIRNO SPOROČILO: melaverde vsepovsod se nekaj gradi in jaz sem tega že rahlo štufa....letos nosim s seboj kot obvezno opremo "mokre robčke", samo ven skočim in imam že rjave noge v japonkah... Predstavljaj si, da ti bi delali cesto mimo hiše, kaj bi šele v hiši imela... Nam, ko so delali cesto pred hišo smo imeli srečo, da je bilo deževno vreme, da ni dvigalo prahu, ker če ne res ne vem kakšen kažin bi imeli... Grem na malico