asso
|
Ku, ku... a nobene ni tu... Ste vse na plaži v tej vročini. Jaz pa sem še vedno v službi. No ne za dolgo... Potem pa grem domov lenarit. Nastia je še vedno na počitnicah. No, včeraj je prišla domov prespat in je bila sitna ko Samo jokala je, da seveda je na koncu od vsega joka bruhala in mi samo delo naredila... Se bi šla malo kopat, ampak sama s Tarin nima smisla, ker itak ona ne mara kaj dosti vode tako, da... bom raje doma v hladu. Thaiss res ti želim, da bi Matia po antibiotikih bil boljši, in da se mu to ne bo ponavljalo. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss asso - o naročilu crocsov nimam pojma, vse to je zrihtala dskubin, ona je stručko za ebay!!! Smo jih pa dobili v roku 10 dni, Matia lepo hodi v njih, tako da drugo sezono sigurno še ene nabavimo Zakaj čakat drugo sezono Samo zimo počakaj in nabavi tiste z mucko noter Jaz bom mojima sigurno jih vzela, ker s temi Crocskami res nimam problema za jim obuvat. Tudi Tarin rečem naj se lepo obuje. Gre in se obuje (mogoče tiste z mucko bo malo teže, ampak se bo navadila). Res, če ne drugo se sama obuje in je več obuta kot s kakšnimi sandalčki. Ampak, če nima paščkov nazaj pa se ji non stop zuvajo in ne ve hodit z njimi. Bom allora kar dskubin zagnjavila, ko bom rabila. Lahko pa se zmenimo in kupimo skupaj tako, da bodo manjši stroški (poštnina). Mela, kje se pa ti skrivaš? Si pala v kakšen kanal, ko si šla domov oz. v službo Pa ostale, še vedno štrajkaste pred RR-em. Aja, čakate zimo za vžgat računalnik, da vam še prostor segreje Zrak čaka hitrejšo povezavo, ampak bo se še načakala... Ja, v tem vremenu pri nas ponovno lavfa klima dan in noč. Zdej je prišla še ideja za drugo leto, da bo potrebno dat na verando screen senčila, da nam ne bo toliko toplote šlo v stanovanje. Samo še ponudbe dobim, da vidim koliko stroškov bo to in bo investicija spet v hišo