asso
|
Dobro jutro, da se vam na hitrco malo javim in potem grem kaj naredit po bajti, ker služba bo kmalu ponovno tu in hiša je kot, da bi bomba not padla. Včeraj ko me je moj po tel. vprašal kaj delam, sem rekla, da malo pospravljam in je odgovoril, da jaz pospravljav une dve na drugi strani mi razmetavati in glih nekaj takega je bilo. Taja vse naj, naj, naj... z zamudo, ampak z najlepšimi željami. IZVIRNO SPOROČILO: cuma na srečo jo je kmalu minilo in še zdaj, ko ima 2,5 let, se rada pelje v vozičku . asso: sei connessa? Kje ste se kopale? Našo pa ni tako hitro minilo oz. mi nismo dosti vztrajali. Od kar je shodila imamo voziček le za okras. No, kupila sem le eno marelo, da ima Nastia svojega "dojenčka" - fura notri Tarin Ampak ta dojenček jo noče dosti ubogat in noče biti noter Nisem bila conessa ne, še posebno ob takšnih urah. No, kdaj pa kdaj tudi tako pozno ugasnem računalnik. Ponavadi sem zjutraj tu in vsake toliko pokukam in zvečer ko je na vrsti računalnik za ga vžgat pa pokukam in mogoče še kaj napišem. Včeraj se nismo nič kopali. Smo bile pri mami in itak je bil večer za pozabit. 5 minut mi je včeraj pobralo 1 leto življenja. Pa glih, ki sem začela vam povem še štorijo, da pazite malo več na otroke. Smo bili pri mami in seveda vedno vsi na kupu... nakar ura že za it domov si grem nabrat še malo jabolk in sliv, pride še mama zraven, otroci so bili nekje z mojo sestro in/ali z nonotom in nato še Nastia. Ona pleza na drevo in kliče nonota, da jo vidi. Grem jaz poklicat nonota, po poti ne vidim ne Tarin ne moje sestre. Vprašam očeta, če je Tarin z njim on ne. Kje je Tarin Pošljem njega videt Nastio, med tem grem v hišo pogledat če je Tarin. Je ni. Akcija iskanja Tarin okrog hiše. Se ne javi. Sekundo pred tem, ko smo jo začeli iskat na cesti malo niže se vstavi en avto in naš pes laja. Nismo niti šli za tem, ampak potem ko jo nismo našli nam je dalo mislit. Iščemo vse okrog hiše in nič. Grem jaz pogledat eno hišo nižje k moji noni okrog hiše je ni. Nato moj oče reče, da če sem pogledala pri noni, da mogoče je pri njih in grem še 1x dol pozvoznim in dobesedno vdrem in kje je bila Pri noni Najprej sem jih seveda nadrla, da se pove, če je otrok dol, nato obveščanje ostalih, da je dol... in nato jim razložit, da nismo vedli kje je... in bla bla bla. V glavnem je šla sama dol, trkala na vrata in partner od none jo je vzel not in so se zabavali z njo Mi pa doma seveda vsi trdi, še glede na to, da smo ob cesti in gre mimo ogromno Italijanov. Hvala bogu se je končalo vse OK in kako zdej razložit dvoletnemu otroku, da se ne gre s hiše brez kaj povedat No, z leti se bo že navadla in mogoče tudi mi, da jo bomo imeli vseeno malo več pod kontrolo, ker ta je res en mali in jih pali. Ja, pač se mi dogaja, če ne bi bilo življenje preveč enostavno in brez veze IZVIRNO SPOROČILO: helenav eko mi..sem orbitrekala .... Brava Jaz sem danes tudi ponovno začela s trebušnjaki. Ampak kaj, ki zvečer vzemem eno banjo sladoleda in... IZVIRNO SPOROČILO: majrim magari....sem crknjena....Neža neki štrajka ta teden in noče nič spat čez dan.. ...pol si lahko misliš,kaka sem do večera Tudi to je obdobje. Seveda noče spat, ker hoče bit z mamico in se boji, da bo kaj zamudila, da ko se bo zbudila te ne bo več. Vztrajaj in probaj jo dat spat tudi če malo joče, ne bo nič narobe. To tudi prej ali slej mine, samo moramo vztrajat. Še posebno, če vidiš, da je zaspana in sitna. Thaiss en koš za Matio. Božček vedno je kaj. Še vedno čakam poročilo glede naročevanja Crocs Zrak, spet vam vreme nagaja. Ampak boš vidla, da ju3 bo lepo vreme... Zdej pa grem, ker ene pol ure sem že tu in treba kaj naredit, pa še neka nevihta se približuje in treba sklopit računalnik. By, by