Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.6.2008 20:34:36
|
|
|
|
n€na
|
ojla, Jaz pa izkoriščam še zadnje dni dopusta pred službo. Sem probala službene hlače in kaj sem ugotovila, da so mi premajhne ne vem kje me je toliko ostalo bo treba rečt za nove hlače Thaiss kakna je pa kaj tempratura vode?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.6.2008 22:36:57
|
|
|
|
sandra85
|
nej še tukaj sporočim, da sem danes ob 14. uri in 9 minut postala ponosna tetka, Enej pa je dobil prvega bratranca z imenom Jakob
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.6.2008 23:41:36
|
|
|
|
majrim
|
lahko noč
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.6.2008 23:43:06
|
|
|
|
majrim
|
sandra85...čestitke
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 11:51:53
|
|
|
|
majrim
|
dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...nikjer nobene
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 13:53:34
|
|
|
|
cuma
|
Daannn ! En pozdravček od mene ... Najbrž ste vse na plaži ... mi smo pobegnili, ker je bila taka gužva in še morje škifozno ... Moram pohvalit našo Emo, ki je že 3 dni uspešno brez plenic (razen ponoči) in hodi na kahlico. Prvi dan je želela dobesedno stokrat na kahlo in od tega 95x brez uspeha ... ampak potem je skapirala in zdaj gremo recimo 3x za nič, potem 4. je pa luuuuža ! Tudi Tinkara pridno napreduje in se zdaj že sprehaja ob sedežni ... Še vedno pada, ampak večkrat na rito kot na glavo . Jaz skušam izkoristiti na polno še moj zadnji mesec svobode, ker grem 21.7. delat . Tako da mi v bistvu zelo paše, da se je začelo pravo poletje in lepo vreme. Lepo se imejte danes in se vidimo mogoče kej v giru jutri dop. ... ali pa morda na roditeljskem sestanku v vrtcu ... če bo katera tam. Moji dve sta bili sprejeti v enoto Školjka. Lp Cuma
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 16:19:17
|
|
|
|
majrim
|
školjka??...mi tudi ...ampak gre dragi na sestanek,ker jaz delam popoldan...obe boš dala s septembrom v vrtec??
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 16:27:43
|
|
|
|
dskubin
|
Jaz bom tudi na roditeljskem, Draž gre tudi v Školjko. Jaz sem z energijo pod zemljo, res pod nulo, oba z mojim še komaj funkcionirava in se s podočnjaki vlečeva naokrog. Upam, da bo ta teden njegova magistska končana in vezana, da se končno vsi malo naspimo. Povrh vsega je še Diti zbolela - mislim, angina sredi poletja. Tečna je za ponoret, vročina 40, včeraj mi ni bilo druge, kot da sem šla po Voltaren, ker ni nič drugega prijelo, ona pa kot ožeta cunja. Apetit na nuli, pa še spodnje 4ke ji rinejo ven. Boli jo pa ful, ker si tlači roke v usta in ihti au, au. ko je vidla v lekarni naju je kar napotila k dežurnemu, ker ni mogla verjet. Zdej pa ne vem, a jo zobje tako bolijo, al grlo. No upam, da bo do jutri boljše, ker če ne bomo mogle k P, ker mi vse izgleda, da Ospen ne deluje.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 22.6.2008 16:37:16 >
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 16:41:14
|
|
|
|
majrim
|
dskubin......je tudi Neža pridelala štirke in je bla tri noči ko driska kako uro ...jaz pa v službo neprespana ...sem zato zdej odspala eno kitico z njo
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 18:54:54
|
|
|
|
dskubin
|
sem zato zdej odspala eno kitico z njo Meni rabi cel venček
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 19:22:38
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin sem zato zdej odspala eno kitico z njo Meni rabi cel venček bo boljše, ko bo Draž v vrtcu ...a Diti boš pustila še doma???
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 20:55:18
|
|
|
|
thaiss
|
evo mene ..pronta za it spat... Diti - mi pa imamo jutri z vrtcem zaključek vrtčevskega leta!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 21:15:29
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss evo mene ..pronta za it spat... Diti - mi pa imamo jutri z vrtcem zaključek vrtčevskega leta!!! spat????? se hecaš al kaj?? ...aja,je treba delat ....kaj pop imate zaključek??
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 21:25:29
|
|
|
|
thaiss
|
ma ja, bom šla počasi spat..še prej so moram nohte nalakirat, pripravit kaj bom oblekla jutri,pa torbo od M pripravit..in bo 23 ura tuki zaključek imamo ob 19h
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 21:35:56
|
|
|
|
majrim
|
alora....mirno noč in lepo se imejte jutri ...malo pozno je to,ni
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 22:08:28
|
|
|
|
cuma
|
Ojla majrim in ostale nevidne ! majrim: Ja, obe bom dala v vrtec. Ema je že zelo zrela za odklop , Tinkara pa na žalost nima izbire. Mogoče pa bosta z Nežo "sošolki" ! dskubin: za Diti! To pa mora biti zoprno za tamalo, grlo + zobki ... Naj se hitro porihta! Se vidimo na roditeljskem ... čeprav nimam pojma katera si ti ... Sem dobila vabilo za ob 17ih in za ob 18ih in ne vem še, kdaj bom šla. thaiss: lepo se naspi in lepo preživi jutri svoj prvi delovni dan v novi službi !
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 22:14:58
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma thaiss: lepo se naspi in lepo preživi jutri svoj prvi delovni dan v novi službi ! hvala, ma sem delala že v četrtek in petek
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 22:18:26
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: cuma thaiss: lepo se naspi in lepo preživi jutri svoj prvi delovni dan v novi službi ! hvala, ma sem delala že v četrtek in petek Uh... potem pa si že utečena in lahko še malo čvekaš na RR namesto it spat
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 22:19:15
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: cuma thaiss: lepo se naspi in lepo preživi jutri svoj prvi delovni dan v novi službi ! hvala, ma sem delala že v četrtek in petek Uh... potem pa si že utečena in lahko še malo čvekaš na RR namesto it spat čakam da se mi lak posuši in pol se grem zabubit
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 22:19:53
|
|
|
|
cuma
|
thaiss: Kdaj izvemo v katero skupino in h komu je otrok razporejen v vrtcu?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 22:20:35
|
|
|
|
thaiss
|
majrim vidim da si še ON sej veš kaj me zanima .... in?????????'
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 22:24:29
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma thaiss: Kdaj izvemo v katero skupino in h komu je otrok razporejen v vrtcu? preveč ti mene vprašaš, ker mi smo bli sprejeti z januarjem, brez nobene odločbe itd Ma pomoje boste jutri zvedli, ker mene je ravnateljica klicala aprila, da formira skupine za september, če sem zainteresirana za zamenjavo vrtca
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 22.6.2008 22:29:25
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: cuma thaiss: Kdaj izvemo v katero skupino in h komu je otrok razporejen v vrtcu? preveč ti mene vprašaš, ker mi smo bli sprejeti z januarjem, brez nobene odločbe itd Ma pomoje boste jutri zvedli, ker mene je ravnateljica klicala aprila, da formira skupine za september, če sem zainteresirana za zamenjavo vrtca Ok. Najbrž res ... sicer pa itak sploh več nisem na tekočem kdo ima katero skupino in katera vzg. je fajn. Upam, da bosta moji dve imeli srečo vsaj z eno ženo v skupini ... Ti si rekla, da si zadovoljna ne?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 23.6.2008 5:15:05
|
|
|
|
dskubin
|
Se vidimo na roditeljskem ... čeprav nimam pojma katera si ti ... Sem dobila vabilo za ob 17ih in za ob 18ih in ne vem še, kdaj bom šla. Jaz grem ob 18ih. bo boljše, ko bo Draž v vrtcu ...a Diti boš pustila še doma??? Zakaj misliš? Z njim pa res nimamo ne vem kakih problemov. Sicer res hodi pozno spat, samo gre od vedno sam . Pa po vsej verjetnosti bo samo za polovičko v vrtcu. Ja, Diti nameravamo pustit še malo doma, sicer sem jo vpisala za vsak slučaj, če nona in nono ne bi folgali, ampak ni bila sprejeta in je na čakalni listi
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2008 7:24:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?