Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 16:44:14
|
|
|
|
Žana04
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Če boste feštali med tednom, lahko greste v San Simon ali pa Birbo, sem jih že kar nekaj vilda tam in so se imeli prav fajn. Kaj veš, kako je z najemom, oddajajo samo Izolanom Ufa, še ta stres...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 21:01:29
|
|
|
|
thaiss
|
ku-ku Če boste feštali med tednom, lahko greste v San Simon ali pa Birbo, sem jih že kar nekaj vilda tam in so se imeli prav fajn. za Birbo se čimprej pozanimaj, ker sem dobila informacijo, da bojo začeli kasirat in je res, da jo oddajajo samo Izolanom. nena26 - omv nalepke rabi majrim
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:09:36
|
|
|
|
majrim
|
nalepke dobila ...hvala sibil in oprosti,ker sem bla na telefonu žana ...sermin je zakon ...super plac, roštilj je tam (velik) in sploh je ...najem je pa 100€ asso...jaz bi že prišla na RR a kaj ko mi zmanjka cajta... ...pa čez dan ga itak nerada vžgem,ker nimamo niti klime,gretja pa ne rabim
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:18:25
|
|
|
|
cuma
|
Večeeeer Kako ste, razen, da vam je vroče?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:21:31
|
|
|
|
melaverde
|
ojla, thaiss, ci sei???? žana, v Vanganelu je tudi lepo...pri tenis igriščih oddajajo kot nek pokriti jurček z roštiljem in hladilnikom, meni je ok !! pa na SV.Katerini v Ankaranu...je ob plaži kao.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:22:49
|
|
|
|
majrim
|
super smo ...jutri doma ...jaz grem zdaj likat,zunaj pa še kar 30 samo thaiss pogrešaš
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:24:34
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim super smo ...jutri doma ...jaz grem zdaj likat,zunaj pa še kar 30 samo thaiss pogrešaš ne, njo nujno rabim... ma kje te je volja zdaj likat ???? pridi k meni, bomo sedele na balkonu, pile biro in poslušale PLatano v živo....pa še pihlja....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:25:43
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma Večeeeer Kako ste, razen, da vam je vroče? ma pri nas ni prav ful vroče, pod večer vedno pihlja...v glavnem klime še nismo vklopili...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:26:04
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, ci sei???? si si
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:28:07
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: cuma Večeeeer Kako ste, razen, da vam je vroče? ma pri nas ni prav ful vroče, pod večer vedno pihlja...v glavnem klime še nismo vklopili... ma mi so jo meli do zdej pižgano...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:29:01
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ne, njo nujno rabim... in kaj je tako nujnega ???????? majrim kaj slišiš Severino?????????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:29:02
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, ci sei???? si si o, še dobro da sem ti poslala sms... imaš telefon v sobi ne... sem prišla domov in zaino je šel že na babington... ma kaj uno notri je hladilna torba ???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:30:28
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ne, njo nujno rabim... in kaj je tako nujnega ???????? ma sem preštudirala kar si mi prej rekla in ne vem če sem prav kapirala FK ??????????????????? začetnici imena in priimka ????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:30:43
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde o, še dobro da sem ti poslala sms... imaš telefon v sobi ne... sem prišla domov in zaino je šel že na babington... ma kaj uno notri je hladilna torba ??? sem ga že izklopla, dej mi napiši, ker zdej se mi ga ne da uklapljat...ma meni se zdi da je hladilna, sam ne vem kolko drži
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:32:07
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ne, njo nujno rabim... in kaj je tako nujnega ???????? ma sem preštudirala kar si mi prej rekla in ne vem če sem prav kapirala FK ??????????????????? začetnici imena in priimka ???? začetnici ja, samo FK si lahko razlagaš kakorkoli...še ne štekam vseh šifer pri hiši...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:33:01
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: majrim super smo ...jutri doma ...jaz grem zdaj likat,zunaj pa še kar 30 samo thaiss pogrešaš ne, njo nujno rabim... ma kje te je volja zdaj likat ???? pridi k meni, bomo sedele na balkonu, pile biro in poslušale PLatano v živo....pa še pihlja.... si mogla povabit prej...se ne bi branla
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:33:43
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ne, njo nujno rabim... in kaj je tako nujnega ???????? majrim kaj slišiš Severino????????? neeeeeeeeeeeeeee...sem še odprla okno,da bom imela kompanijo pri likanju,pa nič
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:35:03
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ne, njo nujno rabim... in kaj je tako nujnega ???????? majrim kaj slišiš Severino????????? neeeeeeeeeeeeeee...sem še odprla okno,da bom imela kompanijo pri likanju,pa nič ma če češ ti jaz eno zapojem
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:35:58
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ne, njo nujno rabim... in kaj je tako nujnega ???????? majrim kaj slišiš Severino????????? neeeeeeeeeeeeeee...sem še odprla okno,da bom imela kompanijo pri likanju,pa nič ma če češ ti jaz eno zapojem dej na glas...al pa pridi pomagat likat...ene 4 al 5 strojev je
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:36:12
|
|
|
|
cuma
|
Pri nas je tudi laufala klima, do pred kratkim ... jaz pa spet nisem prišla do morja ... Vedno se tako obrne, da : ali je že prevroče in šibamo domov, ali je ena sitna ali obe in šibamo domov, ali sta obe super in jaz slučajno nimam kopalk . Sicer pa sem čula pravit, da je fuul klobukov ... ma jaz jih nisem videla nevem koliko. melaverde: ma kaj ti si tako timida v živo, al me nisi poznala zadnjič na birbi? Tvoj Val, je pa tak ... bo imela Tinkara kar nekaj izbire vidim majrim: Kako se ima Neža z varuškom? dskubin: super fotke! thaiss: mene so na roditeljskem prestrašili s spodnjim vrtcem .... same hude sem slišala ... Sicer pa je moj moto: provare per credere
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:36:26
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ne, njo nujno rabim... in kaj je tako nujnega ???????? majrim kaj slišiš Severino????????? neeeeeeeeeeeeeee...sem še odprla okno,da bom imela kompanijo pri likanju,pa nič ma če češ ti jaz eno zapojem Barčica po morju plava ???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:38:23
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma melaverde: ma kaj ti si tako timida v živo, al me nisi poznala zadnjič na birbi? Tvoj Val, je pa tak ... bo imela Tinkara kar nekaj izbire vidim ma jaz nisem imela pojma kdo si ti pol mi je povedala thaiss... sorry ma se mi ni sanjalo, pa še eno kolegico je imela zraven ki je tudi nisem poznala...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:39:38
|
|
|
|
majrim
|
cuma....varuškom je zbolel ...in jo že pogreša thaiss...kaj so te prestrašli??? ...v kakem smislu???...ej,kam nesem uno prošnjo za nižje plačilo???dol v mesto na občino al kaj??
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:39:39
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim si mogla povabit prej...se ne bi branla ma sej bi, ampak nisem vedla, da imajo danes vaje...pa na internet nisem znala prit....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 24.6.2008 22:40:33
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: majrim si mogla povabit prej...se ne bi branla ma sej bi, ampak nisem vedla, da imajo danes vaje...pa na internet nisem znala prit.... drugič pa prej povej...takih krajev se ne branim
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?