Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.6.2008 21:31:16
|
|
|
|
majrim
|
te bom spomnila... ...ne vem,kdaj se bomo naslednjič srečale ...to je loterija...v nedeljo bomo na plaži, pa mi bo tvoja tašča dala melaaaaaaaaaaaaaa....kaj likaš??
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.6.2008 21:39:35
|
|
|
|
Sibil_
|
Majrim-v soboto kdaj delaš?Jutri itak ne bom utegnila, imam pa cel kup nalepk... LP, Sibil RR
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.6.2008 21:41:31
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim v nedeljo bomo na plaži, pa mi bo tvoja tašča dala ok, ji bom dala ma ona bo tam od 11-14.... ti bom čene dala jutri v kaslc
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.6.2008 21:42:58
|
|
|
|
majrim
|
v soboto sem zjutraj...do 13,pol pa po pijačo za piknik
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.6.2008 21:43:43
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim v nedeljo bomo na plaži, pa mi bo tvoja tašča dala ok, ji bom dala ma ona bo tam od 11-14.... ti bom čene dala jutri v kaslc ok...ti jih kar daj ...plisssssssssssssssssssssssss
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.6.2008 22:35:26
|
|
|
|
n€na
|
jaz sem pa danes skoz kar neki likala sem mela tako srečo, da me je kar naprej nekdo motu in mi tako ni bilo treba likat in na koncu mi je moj reku:" je već dni kot klobas" in tako sem zdaj končala z likanjem, Glede materinega mleka se tudi jaz strinjam da dokler teče in je dovolj hranljivo naj otročki kar lepo zizajo, če pa ne gre pač ne gre in zaradi tega ni nobena slaba mama.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 19.6.2008 22:39:35
|
|
|
|
n€na
|
ooooooooo.je pozna ura.......grem v miževo....jutri zjutraj imamo posvetovalnico in upam da ne bom zaspala
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 9:57:25
|
|
|
|
asso
|
Ojli, ma kje ste vse Skoraj na tretjo stran sem naš šla iskat. Da vas samo na hitrco pozdravim. Tokrat pa čisto zares sem zakopana z delom, mimogrede je bilo to že včeraj... Moram moje zadeve rešit, potem še tajniške (pošto odpravit) potem pa bo itak že konc dneva... Do zdej smo imeli službeni sestanek, res da s sladicami in vsem kar pride zraven, ampak še vedno službeni. Uživajte v tem lepem vremenu...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 10:01:38
|
|
|
|
asso
|
Ej, od 10-ih, ki nas je v službi zaposlenih sem sama s šefom Še on ne vem, če je, ker ima vrata zaprta. Je kot hiša strahov, kot da so že poletni dopusti Res je, da jih je večina na dopustu, samo še tisti trije, ki bi mogli bit so okrog. Allo grem resno delat.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 12:51:52
|
|
|
|
melaverde
|
ciaooo tudi jaz sem komaj našla čas, da se vam oglasim... sem sama, moj šef je šel na Dunaj in jaz se utapljam ...same neke čudne zadeve so se mi nabrale, vlak zamuja, ladja čaka...skratka pestro je rekel moj mož, da sličim bolj na kurirja kot na agenta IZVIRNO SPOROČILO: majrim melaaaaaaaaaaaaaa....kaj likaš?? sem likala, res je .... tudi mi smo popoldan pohajali, pa smo šli po darilo za prijateljico od Vala ki danes praznuje 1 leto...in že je bil večer tu...tej dnevi grejo mimo s svetlobno hitrostjo... majrim, kakšen piknik imaš ??? RR ?? IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ok, ji bom dala ma ona bo tam od 11-14.... ti bom čene dala jutri v kaslc ma kaj ji prosim poveš, daje to najhujša ura ... reči, da se ti ne splača, da se ti osmodi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 12:58:40
|
|
|
|
melaverde
|
juhu, mene nazaj...potrebujem nasvet : Val je imel na ritki (bolj gor, na trtici) glivice in smo jih mazali s kremo Daktrin. Izgleda, da se je koža na mestu mazanja full izsušila in ostala sta dva hrastasta fleka (kot nek ekcem). Sem klicala našo P in seveda me je rešla dr sestra Ester, da naj kupim ful mastno kremo.... ma pozna katera točno določeno kremo, ki bi rešla lišaje izsušene kože????????? vsak nasvet je dobrodošel ! hvala
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 13:27:56
|
|
|
|
asso
|
Evo mene, pred odhodom domov še pokukam sem gor... itak pol zadev, ki sem jih imela za rešit jih nisem tako, da... ne vem kaj bo v naslednjem tednu, ker naj bi samo še v pon in tor. delala in potem šla na dopust cel kaos. IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma pozna katera točno določeno kremo, ki bi rešla lišaje izsušene kože????????? Meni za suho kožo je v redu Bubchen ognjičeva (sicer je za obraz). Drugače pa pomoje bilo katera krema, samo moraš večkrat na dan mazat. Ma meni ni jasno kako te tebe Ester tako "skensla"... mene vedno naroči, pa če tudi kličem za kakšno neumnost Resno, samo za bolniško odpret kličem in me naroči, da se pridemo pokazat. Aja še to... kdo je cca. en teden nazaj spraševal za Sportino (kartico)... Thaiss, če se ne motim si bila ti Zdej imajo na vso robo z njihovo kartico 20% popust... ne vem pa do kdaj. Jaz sem danes kar nekaj zapravila. Sem imela nagledano in rekla si, da če bodo imeli še na škontih si bom kupila tako, da mi ni preostalo drugo... Aja, glede slike pa ti pošljem ZS.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 13:38:45
|
|
|
|
nektarina
|
Majrim: Jaz imam 9 nalepkic. Kam naj jih dostavim. V službo??? Al lahko pustim pri kakšni tvoji sodelavki??? Če ne drugo bom šla po špežo. Mela: pri pri mojih so se te dni pojavili eni izpuščaji okrog ritkice. Rdeče pikice. Kdaj imaš čas za kakšen kafe??
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 13:41:58
|
|
|
|
cuma
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde juhu, mene nazaj...potrebujem nasvet : Val je imel na ritki (bolj gor, na trtici) glivice in smo jih mazali s kremo Daktrin. Izgleda, da se je koža na mestu mazanja full izsušila in ostala sta dva hrastasta fleka (kot nek ekcem). Sem klicala našo P in seveda me je rešla dr sestra Ester, da naj kupim ful mastno kremo.... ma pozna katera točno določeno kremo, ki bi rešla lišaje izsušene kože????????? vsak nasvet je dobrodošel ! hvala Tinkari je za lišaje najbolj pomagala kremica RIBODERMIN, ki jo kupiš v lekarni.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 16:40:27
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde jaz se utapljam ... Dokler se ti... si zamisliš, da se bi ladja
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 21:02:12
|
|
|
|
thaiss
|
ok, vidim da ste se vse utopile asso jaz sem spraševala za Sportina kartico, ma če je nimam kaj mi pomaga 20% popusta majrim a vi pa kar na piknik Mi smo bili popoldan na plaži, Matia je veselo čofotal, mene pa ni niti malo zamikalo! Jutri gremo spet, če bo katera na tem koncu ritko namakala naj me zvrcne
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 21:06:24
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Aja, glede slike pa ti pošljem ZS. thx
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 21:18:02
|
|
|
|
thaiss
|
helenav :
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 21:34:43
|
|
|
|
asso
|
Helena uživaj na dopustu. Thaiss če slučajno greš v Sportino ti lahko jaz posodim kartico oziroma poveš ime in priimek moj in ti dajo 20% popust. Mela, ti si se pa najbrž res utopila Majrim je verjetno utrujena od morja... Nektarina ima dela dva odpravit Navt... In jaz grem spat oziroma sklopim računalnik in grem jest lisičke z jajcem... Lahko noč
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 20.6.2008 21:48:09
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Thaiss če slučajno greš v Sportino ti lahko jaz posodim kartico oziroma poveš ime in priimek moj in ti dajo 20% popust. Allora če grem, se bom prešvercala na tvoje ime, sej priimek je tisti ne? Maš kafe v dobrem Mela, ti si se pa najbrž res utopila ..ma ob 13h sem bla pri njej in je še plavala... In jaz grem spat oziroma sklopim računalnik in grem jest lisičke z jajcem... Jaz sem si 1/4 lubenice narezala, zdej grem pred TV v akcijo
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.6.2008 8:46:27
|
|
|
|
asso
|
Dobro jutro, kaj je z vami... To poletje nas bodo sklopli iz RR-a, če bomo tako nadaljevale... Jutri baje bo fullllll vroče... se vidi, da je danes prvi dan poletja. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Thaiss če slučajno greš v Sportino ti lahko jaz posodim kartico oziroma poveš ime in priimek moj in ti dajo 20% popust. Allora če grem, se bom prešvercala na tvoje ime, sej priimek je tisti ne? Maš kafe v dobrem Mela, ti si se pa najbrž res utopila ..ma ob 13h sem bla pri njej in je še plavala... In jaz grem spat oziroma sklopim računalnik in grem jest lisičke z jajcem... Jaz sem si 1/4 lubenice narezala, zdej grem pred TV v akcijo Ja priimek je tisti, se lahko prešvercaš... če pa me slučajno ne najde pa si rezerviraj robo in reči, da boš prišla s kartico... reči, da si jo pozabla doma... Angurio sem tudi jaz pojedla popoldne in včeraj me ni nič bolev trebuh. Je zelooo vzdržen zato tudi takšna rit Vse lahko zbašem vanj, najboljša kombinacija je sladko, pa potem slano, pa potem kislo, pa spet sladko... kakšno večer imam tudi te variante Čakam, da se mali zbudita in potem ven na čofotanje. Sta dobili pred hišo mivko in vodo in da vam ne povem kaj je bilo včeraj... Sej ko bom na dopustu ju bom zbujala ob 8-ih, ker v največjem soncu ne bom šla ven... Uživajte
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.6.2008 14:06:02
|
|
|
|
thaiss
|
Ma res, kje ste vse??? Mi smo zjuraj pohajali po Kopru, hvala Asso, ma nisem našla nič v Sportini...ma verjetno zato, ker je bil Matia tečen Sem pa v S.Oliverju dobila eno lepo kanotjerco Mali zdej spi, ko se zbudi šibneva na plažo...upam da ni dol vsa una golazen, da še bičiklete ne bom imela kam parkirat.....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 21.6.2008 20:16:20
|
|
|
|
nektarina
|
Thaiss.. kako je bilo na plaži. Mi iščemo senčen plac za našo družinico. Ma bo težka. Je voda OK?? ALex je začel plesat in to na eno staro pesem od Pop Designa... gušti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?