|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj storiti, ljubosumje?
4.3.2008 6:39:41   
Blejka26
piščanc-otroku jaz posvečam res veliko pozornosti in to obema..kot sem napisala,je tavelka pri meni povsod..ko likam,pomivam,kuham,...nonstop.ko imam mlajšo v naročju,se še vedno igram s tavelko..ni da ni..mogoče je sedaj bila res kriva bolezen,da je zaradi tega taka..tudi ko mlajšo dojim mi ona nosi knjige itd.in nič ne zaleže..
crkljam ju do onemoglosti...več kot pa ju že,ju pa ne morem več
Aja.moj mi sam ene parkrat posesa po stanovanju i pomije po tleh..ko merka mlajšo da kaj naredim,mi pod nos meče,da mora cel dan sam merkat..nikoli je še ni merkal,da bi jaz ležala,ampak da sem delala in to mi res dopizdi.Če mu kaj rečem me koj začne žalt ..res sem brez besed.

< Sporočilo je popravil Blejka26 -- 4.3.2008 6:42:30 >

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.3.2008 7:44:10   
sanosan
Jaz ti lahko svetujem samo to, da se bosta s tvojim morala temeljito pogovorit in rešit problem, če boš želela, da ne bo to preraslo v kaj hujšega. Otroci so njegovi in tvoji, oba se bi morala z njima ukvarjat. Probaj mu mogoče predstavit, da je zanimivo, če počne kaj skupaj s starejšo, ker je mlajša še premala. Otroci zelo radi delajo stvari skupaj s starši, če jih seveda zainteresiramo. Pa če se kaj polije ali razbije še ni konec sveta, vse se da umit in pospravit.

Kar se pa starejše hčerke tiče, pa ti lahko iz lastnih izkušenj povem (imam sina 2,5 leti in hčerko 4 mesece), kako pri nas zgleda. Če dojim tamalo in mi sin teži, da bi se tudi on carta ali kaj podobnega, mu lepo razložim, da sedaj sestrica je in ko se bo najedla, jo bom dala v ležalnik in boma mi2 skupaj počela kar pač hoče tisti trenutek. Če začne težit, da bi se rad pocartal, pa delam neko stvar, ki je tisti trenutek ne morem odložit (kuham ali podobno), mu povem, da samo delo dokončam in se boma pocartala. Ravno včeraj, ko je moj prišel domov in še ni bilo kosilo pripravljeno, pa še neke stvari je prinesel iz trgovine in je bila bomba po stanovanju, je sin neusmiljeno težil, da bi se pri meni pocartal. Pa sem mojemu rekla, naj dokonča kosilo, razmetane vrečke sem pustila na tleh, vzela sina v naročje in niti 5 minut sedela z njim in mu prebrala par pesmic iz knjigice, ki jo je prinesel. Je pomagalo, preprečili smo izpad trme in potem normalno naredili vse ostale stvari brez slabe volje. Ko pa ima izpad, ker nekaj ni po njegovo, pa ga preprosto ignoriram, da se zdere, pa je potem bolje in se lahko pomenima.

Tvoja hčerka je verjetno spremenila vedenje zaradi bolezni, ti pa ji sedaj probaj na čim bolj miren način dopovedat, da jo imaš še vedno rada in jo boš še naprej cartala, samo ne takoj in zdaj, ko bo ona zahtevala. Nauči jo malo potrpljenja, tako da ko bo zahtevala, da se pocartata, ji povej, da samo neko stvar dokončaš, potem pa cartanje.

Želim ti mirne živce in uspeh bo kmalu viden. Aja, pa obvezno si vzami nekaj časa zase.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.3.2008 8:20:34   
Blejka26
sanosan-hvala za spodbudo.jaz ji vsakič ko jo vzamem v naročje povem da jo imam neskončno rada.
danes zjutraj je bila že bolj mirna in je opazovala sneg tko da sem brez problema podojila,..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.3.2008 9:17:13   
deja27
ej draga sestrica blejka26,v petek,soboto,nedeljo sem frej,tok,da tamalo kamot k men prneseš,en dan bi pa zihr zdržalauser posted image bi se s tamavmu tuk zmatrala,da bi zvečer sam dol padla.kr prpel!!!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.3.2008 9:26:36   
Blejka26
ja deja27 zato bi pa rada da greste v vodni park z mamijem

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.3.2008 9:28:20   
deja27
aja,drgač jo pa ne morm met al kaj,to gremo tud z mojmu lahk.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.4.2008 19:02:50   
lefairyon
čaw...sicer imem za enkrat samo enga pobalinčka...pišem v bistvu zaradi tvojega dragega...tudi moj je bil tak...živčen, pa brez volje, jaz skos s tamalim, on nikoli sam...pol sem pa službo dobila in je moral bit ob sobotah varuška...in se je spremenil 500% na boljše...po tem sem šla tudi k kolegicam na kofe, pa sama v trgovino, kar je bilo prej nemogoče...zdaj se je zgodilo že, da sem šla na enodnevni izlet, pa na fešto od sodelavke...in še se popravlja...je pa sam pri sebi moral razčistit...jaz sem mu dala čas in uspeli je...sta pa tudi že on in njegov kolega ki malega obožuje odpeljala miška na pijačo in je bil "pravi dec" ko je sedel na terasi gostilne...
vse se bo uredilo sam moraš ga enkrat soočit z dejstvom, da bo situacij, ko boš ti mogla kam in bo sam z otrokoma...ne boj se očitavanja saj delaš vse...

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Špela ali?
tweety83

Odločava se med imeni za punčko,in sicer me zanima katero vam je najbolj všeč:

Špela (24%)

Nika (40%)

Zoja (37%)

Število vseh glasov: 432

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!