lelaval -> RE: kaj storiti, ljubosumje? (4.3.2008 5:12:17)
|
vesel-se strinjam s tabo in bi jo morala ignorirati,ko bi začela s svojo trmo,toda meni žal srce tega ne dopušča.res se trudim da se ne bi počutila zapostavljeno Zaradi tega, če jo boš 2 minuti pustila v drugem prostoru (ki je mimogrede niti slišala ne boš - bo tudi dobro zate), ne bo nič zanemarjena. In verjemi - pri vzgoji boš morala večkrat bit bolj stroga, pa če ti srce dopušča ali ne - pa ne mislim s tem tepenja, pačpa odločnost. Če ne, ti bosta kasneje obe po "glavi srale" - po pomožnosti skupaj s tvojim možem. Jaz imam med starejšima dvema 16 mesecev razlike, pa se takšne stvari niso nikoli dogajala - kregata se pa zdaj, ko sta večja. Medtem, ko sem mlajšega dojila (sva ležala), sem se s starejšo igrala - ali je zraven ležala in sva brale, ali sva risale, ali pa je nosila različne igrače in sva se igrale. Vmes je brateca malo pobožala in polubčkala, nikoli pa ni bilo takšne ipike. Sem pa tudi bila večinoma sama z otroci. Ko je sin spal podnevi le še 1x, sem ju dajala sem iztočasno spat - tako podnevi, kot ponoči. In, če mož že pri otrocih ne pomaga, upam, da je nekaj več njegove koristi pri gospodinjskih opravilih - opravi le najnujnejše, ti pa si lepo spočij, da boš lahko normalno funkcionirala.
|
|
|
|