|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tortilje
3.3.2008 11:42:07   
dana
Kako jih delate? Pa zdaj ne mislim samih tortilj (te bom kar kupila) ampak nadeve? Jaz bi namreč meso posebej naredila, potem pa priloge za zraven, in bi si jo potem vsak sestavil in bi dal noter pač kar mu paše.
Torej kakšno meso uporabite, s čim za začinite, kaj daste kot prilogo?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tortilje
3.3.2008 12:10:56   
kaya2007
jaz sem delal tortilje bolj po svoje, ker mi mehiški priokus ni toliko všeč. sem kar v voku naredila filo-npr. puranovo meso narezano na koščke, zelenjavo (papriko, paradižnik melancane itd.), lahko tudi kislo smetano, če ti je všeč-samo pazi da ni preveč tekoče. potem pa napolniš tortilje in jih daš popečt. mislim, se imaš tukaj dosti maneverskega prostora in da lahko narediš zedevo čisto po svojem okusu!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2008 13:14:37   
mojsoncek
Mi ponavadi naredimo kar cili con carne (za mesni del "file"), potem pa das lahko zraven se npr. solato, papriko, kisle kumarice, koruzo, cebulo, sir, kislo smetano. Ma, v bistvu lahko porabis vse kar imas v hladilniku. Oziromas das vsakemu notri tisto kar mu pase. 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 13:20:34   
Anonimen
Notr daš lahko vse kar ti paše. Mleto meso, puran-kura zmlet ali v koščkih, papriko, bučke, feta sir, navaden sir, kislo smetano, .....vse v glavnem kar ti paše.

Moj ma najrajš tortilje polnjene z chilli con carne+mlada koruzica v storžkih.
Pa prepognjene na pol, premazane s kislo smetano in posute z ribanim sirom in zapečene v pečici.

Meni so pa najboljše z popečenim piščancem, bučkami in nacho sirom, isto posute s sirom in pečene.

< Sporočilo je popravil karin24 -- 3.3.2008 13:28:16 >

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2008 13:22:18   
Anonimen
jaz ponavadi delam iz puranjega ali piscancjega mesa-narezem na koscke,popecem na cebuli,dodam konzervo koruze,fizola...Kislo smetano...Zacimbe fajitas...Ce je slucajno prevec tekoce si pac s taksno zajemalko nadevamo,ki ima luknjice.Pa nariban sir gor pol pa sam skup zavijes tortiljo pa je.Ali pa jih nadveam kot palacinke,zobotrebec zapicim,nadevam v pekac in gor ogromno anribanega sira...Dam v pecico tolk,da se sir zapece..

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2008 13:25:00   
Anonimen
pa se tole
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=732

http://www.enaplus.com/1plus/kuhinja/receptvrsta_start.asp?id_vrsta=200

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2008 13:35:55   
dana
Hvala punce za nasvete, tebi LeIna pa za linke.

Zdaj bo treba samo sprobatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2008 14:20:47   
dana
Aja, kje pa se vse te omake pa nacho sir kupi?
A imajo to v vseh trgovinah?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2008 14:23:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Aja, kje pa se vse te omake pa nacho sir kupi?
A imajo to v vseh trgovinah?

V trgovini lahko kupiš razne salse, pa nacho sir tudi. Se pa da salse tud doma narest. Na kulinariki je ogromno receptovuser posted image .
Chilli con carne pa dobiš mešanico začimb in gor piše kako se ga nardi. Čist simpl. Rabiš sam mlet meso, začimbe in rdeč fižol(pa po želji tud drugo zelenjavo).

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?