|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 13:25:38   
Anonimen
Naty: ti misli samo na svojega sinkota in svojega lubija, a za službo se bomo naslednje leto sekiraleuser posted image .

Ajde me kar čakamo slikce previjalne mizceuser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 13:37:16   
Čmrlika
To je bil moj komentar na pravljico brez princa. Sem že mislila, da sem kaj zafurala, ampak se meni zdi da nisem.


Sorry user posted image , jaz sem res v snp čisto padla, ...dej zdaj razumem, ko sem videla, da sem ta mail gor dala user posted image , res sem pozabla...drugače pa se strinjam popolnoma s tabo...mi je bil zanimiv mail, bolj za nasmejat sem mislila...Upm, da nisem ktere užalila user posted image

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 13:39:49   
jana81
hellou...
najprej hvala vsem za skrb...

sem nazaj s pregleda, sem se kar tja peljala ker se ni nihče oglasil.
Je rekla G. da otekanje prstov na rokah in nogah ni problem, dokler ne začne otekat še obraz, ampak to je pa ni motilo da ponoči še pesti ne morem naredit.
Pa sem ji vseeno še pojamrala da imam izcedek in me je pregledala pa pravi ja res je,in ko sem dala še vodo je našla spet sladkor v urinu (mi ni jasno kako, ker sem si ga takoj ko sem prišla domov zmerla, in sem ga imela 4,2), in kao da mam zarad tega izcedek...spet sem na gyno-dyktarinu.user posted image
 
27.3. mam zdej spet cuker test,
3.4. pa GP.
 
v glavnem naj bi blo vse vredu user posted image user posted image
 
zdej pa grem hiter pojest kos torte, ki jo je spekla mami, pol od jutr naprej pa spet na dieto.
 
naty in vse ostale...žal mi je , da morate prestajat take izpade vaših šefov, no tuki pa mam prednost da delam doma, ker nimam teh problemov, sem sicer na bolniški, ampak delam kolker lahko (pa še plačam dobimuser posted image ). Upam da vam ne bo treba nazaj v tako službo, da boste našle kaj boljšega.user posted image

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 13:44:40   
Anonimen
naty:
Nič nisi zamorila... saj smo one big family.user posted image user posted image

jana:
no vsaj veš pri čem si... upam da se ti tole stanje res čim prej popravi...

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 13:48:36   
Anonimen
Jana: no sam da je z vama vse OKuser posted image .
Meni zaenkrat samo noge (okrog gležnjev in prsti) otekajo, tako da bom tudi jaz svoji *najljubši* G naslednji teden na GP omenila.



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 13:53:22   
Čmrlika
Čmrlika: Le glej, da boš prej odpustnico od Špeline dobila... Pozanimaj se kdaj moraš papirje oddat, da ti jo izda - odpustnico... Ker tuki v Sloveniji moraš za vsako stvar izpolnit goro papirjev...
Drugače pa vidim, da se ti full dela... Daj mi povej od kje ti tok energije?


u hvala dobor da si me spomnila za papirje pri špelin, bi mi pa ta najpomembnejši papir ušel user posted image  in kaj bi pol...zlata siuser posted image

Se mi dela ja, baje da je to sindrom gnezdenja user posted image  user posted image  Rim mi vstrajno hodi naproti, veš...še 37 dni, in ker ene tu gor zame skrbi da ne prehitim, je bil skrajni čas, da tud jaz razmislim  otem...in potem je  delo odgovor na vse to.user posted image

verjetno že danes nazaj. Rok ma pa 14. 4. . No sam mal za intermezzo, da vidmo, kako bo zgledalo drug mesec pri nas .


In potem preberem tole, in grem kaj delat, dol Z RR-ja pa cotike dalje peglat, pa novo rundo dat prat...****- le od kot mi energija? user posted image  Naty- me je pravkar vzpodbudila da nadaljujem...user posted image

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 13:53:59   
80kaja
jana81...važno,da je z bebico vse ok....ostalo se bo že nekako uredilo :-) upam,da si vsaj malo bolj pomirjena sedaj,ko si iz pregleda doma...
boste kaj jajče barvale????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 14:04:33   
MARTINA25
NATY verjamem da te je zamorilo, mene bi sigurno tudi. Verjamem pa, da si zadnjič poskusila z njo vzpostavit nek "človeški" odnos. Čimprej poskusi to pozabit, pred teboj je še eno leto brezskrbnega življenja z tvojim malčkom. Pozabi na to kačo...Jst zmeri rečem....vsakomur se enkrat vrne!!!

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 14:05:27   
MARTINA25
Pozabila....JANA samo da sta vidva z Nejcem OK!!!Uživajta ob tortici!!!!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 14:16:31   
darmar
Glede službe je pa tako, da sem se jaz že takoj odločila, ko sem izvedela da sem noseča, da se pač ne bom obremenjevala z drugimi, sodelavke, šefice,.., ampak ko pa si enkrat na tem da ostaneš na bolniški, pa si še poklicati ne upaš. V prvo je bilo tako, da sem dobila odgovor, ja prov adijo. in pol čez pol ure telefon, da se naj uštimam in da me čakajo, da je veliko dela in sori za reakcjio, ker je v službi pač hud tempo. sej to, imam drgač super šefico, vedar ko gre enkrat za opravljeno delo, je pa hudo. In toliko da veste še dvakrat sem kasneje klicala, da me pač ne bo in nato ostala doma do konca. Sedaj pa ko pridem v službo je pa vse ok. Sodelavci mi dajo kar prav da sem doma, zakaj pa si ne bi tega človek pri tem temu privoščil če si lahko lv povprečju le 2-3 v življenu.

Kako bo pa ko pridem nazaj se ne obremenjujem, še nikoli ni bilo nobeni lažje in tudi meni ne bo. Tempo življenja je pač vedno bolj pasji. Zato punce moje, dajte se zase pobrigat, ker to da se mečemo ven za službo še ne pomeni, da bomo kaj več vredena???

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 14:33:10   
špelin@
Naty*, meni je res žal, da si tudi ti s strani nadrejenih tretirana tretjerazredno (poleg tega sem si zapomnila tisti rek, da je kovačeva kobila vedno bosa... user posted image ). Sama sem doživela skrajno podjeuser posted image avanje v drugi in tretji nosečnosti (s strani dveh različnih delodajalcev), saj sem o tem že pisala... user posted image  Če povem po pravici, sem že čisto izgubila upanje, da zna kdo od delodajalcev sploh ceniti požrtvovalno delo, trud, odpovedovanje in predanost.
 
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
špelin res se znajdejo tele zavarovalnice. mastno plačaš, potem pa še vidiš, da je vedno nek hakelc. žal mi je,da ste morala že nov avto dat popravljat. user posted image človek  res nima mira, kajne?


Hja, ko smo plačali preko 600 EUR za zavarovanje, so bili pa takooo medeni user posted image  Ma po vsem skupaj več nisem prepričana, da bom avto dala popravit. Najbrž bom kar sama pošmirglala in pobarvala praske (imam doma pakungo originalne barve). Moram preračunati, za koliko več bi me prišel kasko drugo leto, če bi dala popravit...
 
Punce, jaz sem tako utrujena user posted image  Pa še nisem zaključila z delom. Še dobro, da je mala pika lahko pri moji mami, velika pa v glasbeni - imam vsaj mir, da se mi ne motata pod nogami.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 14:45:00   
tally
ojla majčice

se bom kr mal prištulila v debato glede službe,

Naty verjamem da ti je zamoril tak odnos sploh, če sta imeli prej s šefico v redu odnos, sam na žalost je tko dokler si tam in daješ vse od sebe in službo postaviš pred vse si dobra, takoj ko hočeš poskrbeti za sebe in svoje življenje urediti pa nisi več vreden nič. Sam ti vedi da je zdej najpomembnejši tvoj user posted image , služb pa je dosti.
Tko na žalost je, so pa verjetno izjeme med delodajalci, pri men so se odnosi celo nekako izboljšali, oz. sama šefica mi je predlagala bolniško ko je vidla da res ne morem več in glih včeraj sm bila tam in je res bila vesela da me vidi, da o sodelavcih ne govorim, res sm bila prijetno presenečena.


Jana81 samo da sta z bebico ok.... upam da se bo kmalu stanje uredilo.

Čmrlika mene tut daje sindrom gnezdenja, sm celo kuhinjo v detajle spucala, mam pa še v planu it v nabavo, perilo zlikat, enega obesit, kopalnico očistit pa še kaj se bo najdlo.Sploh ne vem iz kje mi energija, pa še spala sm bolj za en .......



(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 14:55:32   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

naty:
Nič nisi zamorila... saj smo one big family.user posted image user posted image



Hvala user posted image .

Evo za tiste, ki se vam da pogledat, zdej so slikce od nekaterih naših "pripomočkov" v albumu 32. teden user posted image . Geslo je še vedno Naty.

edina je pa res, da se bomo za službo sekirale drugo leto, več nas bo na istem ane user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Naty- me je pravkar vzpodbudila da nadaljujem...user posted image


No evo pa sm bla za neki koristna danes user posted image !

jana upam, da se ti bo stanje kmalu umirilouser posted image . Tega pa nisem zasledila, da morš ti skoz cukr teste delat user posted image . Očitno mi je nekje ušlo...

MARTINA maš prav...to je blo zadnjič user posted image . Včasih še misliš, da se dajo stvari rešit, ampak za to sta potrebna dva. Zdej se bom posvečala user posted image , user posted image  in user posted image  (sovražnici muc user posted image ). Zgleda, da je to tud dobermanska lastnost ane user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Zato punce moje, dajte se zase pobrigat, ker to da se mečemo ven za službo še ne pomeni, da bomo kaj več vredena???


Mislim, da se tega zavedamo šele takrat ko nas realnost udari po buči. Js sm dala vedno vse in še več, zdej pa je tko kot je.

špelin@ žal mi je, da nas mora tolk doživljat tako sruser posted image  in to sploh v obdobju, ki je v življenju ženske najlepše. Upam, da nam bo kdaj kdo povrnil zaupanje v delodajalce. Al pa šele takrat, ko bomo privatnice, pa bomo samo od sebe odvisne user posted image .

tally no sej pri vsej stvari sem pa pozabla omenit, da mam pa vsaj s sodelavkami še vedno dober odnos. Sicer samo po telefonu, pa je vseeno lepo, če se kdo spomni na tebe. Je pa lepo slišat, da so vsaj pri redkih odnosi tudi med nosečnostjo lepi user posted image .

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 15:02:22   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hja, ko smo plačali preko 600 EUR za zavarovanje, so bili pa takooo medeni user posted image  Ma po vsem skupaj več nisem prepričana, da bom avto dala popravit. Najbrž bom kar sama pošmirglala in pobarvala praske (imam doma pakungo originalne barve). Moram preračunati, za koliko več bi me prišel kasko drugo leto, če bi dala popravit...


špelin a misliš da bi izgubila bonifikacijo? midva imava sicer polni kasko, pa zdaj ko so nama na parkirišču butnal avto, nisva zgubila bonifikacije, pač je šlo iz kaska.
Sem pa zgubila 20 % bonifikacije ko sem se lani zaletela v spredaj stoječi avto, torej sem bila sama povzročitelj (no moj lubi).
tako da se prej pozanimaj zakaj bi izgubila bonifikacijo.

naty sej za mene je tud to novost da morem zdej že drugič na cuker test...user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 21.3.2008 15:03:56 >


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 15:11:57   
špelin@
jana81, je en glup "keč". Ker gre pri meni za vandalizem (ki ni mogel biti povzročen s tujim vozilom - beri: poškodovana streha), ne morem koristiti kombinacije "parkirišče". Torej mora iti škoda iz kaska (ne iz kombinacije, ki je brez odbitne franšize oz. brez izgube razredov) user posted image  Sem se pozanimala pri dveh različnih agentih, od tega je en možev kolega. Če bi bila poškodovana vrata, bi se lahko sklepalo, da gre za drugo vozilo in bi šlo kritje iz kombinacije user posted image  V glavnem: podgane zavarovalniške hudirjevo dobro poskrbijo zase!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 15:29:07   
jana81
špelin sem šla gledat na svojo kasko polico, in imava še zavarovano proti zlonamernim dejanjem, tako da je tuki not zajet vandalizem...men pa ni blo jasn zakaj hudirja midva tulk velik plačujeva zavarovanja -965€ (zdej z 30% bonif.) za tto mojo malo jajčko (Yaris).

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 15:35:36   
aurora28
Jana me veseli, da sta z Nejcom ok. user posted image user posted image user posted image

Naty edino kar ti bom rekla je, da si ne ženeš k srcu. Veš ko sem jaz prvič in drugič zanosila sem se sekirala kaj bodo v službi rekli in kako me bodo gledali, pa kaj bo šefica rekla in moje nosečnosti niso bili nič kaj veseli, še slišala sem za svojih hrbtom, da češ zdaj si je pa vse možnosti za napredovanje zafurala. Si morš predstavljati kaj sem doživljala, jokala sem se, s strahom hodila v službo in na svojega otročka čisto pozabila, najbolj mi je bila pomembna služba in kaj se je potem zgodilo, obakrat sem splavila in mi v službi niti edemn ni rekel, joj kako mi je žal in kako sem, nič od nič. In to mi je bila dobra iztočnica za vnaprej in sem se še preden sem tretjič (zdaj) zanosila odločila, da bom službo na klin obesla in mi je malo mar kaj se z njo zgodi, najbolj pomemben mi je otrok.

Pogodba mi je potekla, niso mi je podaljšali, ampak se nisem zato sekirala, ker sem vedela in še zdaj vem, da imam za koga živeti in mi je služba zadnja stvar, ki mi pade na misel.

Jaz sem pa danes šla k mami jest, sem jajčka prebarvala in najedla sem se regrata in zdaj me je strah, da se ne bi okužila z tokso. user posted image Mami je regrat zelo dobro oprala v 10 vodah, a mislite, da je lahko kaj narobe???




_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 15:40:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
zavarovano proti zlonamernim dejanjem, tako da je tuki not zajet vandalizem...


A je to kakšna kombinacija??

Iz "parkirišča" res ne gre: H – parkirišče: krita je škoda zaradi poškodovanja ali uničenja parkiranega ali ustavljenega osebnega vozila, ki nastane z neposrednim dotikom neznanega vozila ter škoda, ki nastane zaradi strešnih snežnih plazov, ledenih sveč ali ledenih tvorb, ki padejo s stavb.

Škodo naj bi poravnalo tole zavarovanje: SPLOŠNO KASKO ZAVAROVANJE - 3. dejanja tretjih oseb: nasilno ali objestno dejanje, manifestacije in demonstracije. Ampak tu prihodnje leto pri plačilu "pogrneš" ulala.... user posted image
 
Nisem pa nikjer (govorim za triglav) zasledila, da bi obstajala kombinacija za vandalizem - a se motim?? KLIK
Imamo pa sklenjen polni kasko + kombinacije D, H, I, J in K user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 15:47:45   
Naty*
aurora res grozno, kar se ti je zgodilouser posted image . In najhujš je takrat, da ti ne bi pomagalo tud če bi ti kdo rekel, da mu je žal... Najhujše se je zgodilo in ni poti nazaj. No v tretje si se prav odločila. Res smo sedaj v prvem planu bodoče mamice našim user posted image , potem pa vse ostalo user posted image .

Pridna, da si že jajčka pobarvala, mene to čaka jutri user posted image . Glede regrata se pa ne sekiraj, sej ga je tvoja mami dobro oprala. Js sm se za novo leto ful žrla zarad tatarca, pa je blo tud čist brez veze.

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 15:50:00   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Meni zaenkrat samo noge (okrog gležnjev in prsti) otekajo, tako da bom tudi jaz svoji *najljubši* G naslednji teden na GP omenila.



Pri meni je isto - otekle noge in prsti, pa še prstana ne morem dol dati user posted image  Bom počakala, da mine tale polna luna, saj naj bi še ojačala zatekanje, potem pa bomo videli, kako in kaj. Nabavila sem si hladilni Ice Power gel, da se namažem in je malo bolje.

A mogoče še katero špika nad križem, v območju ledvic?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 15:58:41   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Tko na žalost je, so pa verjetno izjeme med delodajalci, pri men so se odnosi celo nekako izboljšali, oz. sama šefica mi je predlagala bolniško ko je vidla da res ne morem več in glih včeraj sm bila tam in je res bila vesela da me vidi, da o sodelavcih ne govorim, res sm bila prijetno presenečena.



Ja, tudi jaz imam pozitivne izkušnje - vsi od nadrejenih do sodelavk in sodelavcev, so bili res prijazni, razumevajoči in vedno, ko sem prišla še kaj urejat za porodniško, smo se fajn pogovorili, delili izkušnje, nasvete user posted image  Skratka, super. Je pa tako, da so res en fajn kolektiv - računovodkinje, tajnice... sami user posted image , res fejst ženske.

Naty, čimprej pozabi, čeprav je težko - ti ljudje imajo svoje probleme in na tak način pač to pokažejo, zato se ne pusti motiti. Vse se bo uredilo ob svojem času.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 15:59:40   
aurora28
Joj Naty saj imaš prav, ampak se vseeno sekiram glede regrata user posted image . Sem smotana. Sej potem sva se z mamo pogovarjali in mi je mami rekla, ja kako pa veš kako natančno operejo zelenjavo, ki jo jemo v restvracijah? Pa ima prav, kako pa lahko sploh vemo?

A se brez veze sekiram? Sej če je v 10 vodah opran je pšotem ok, ta glavno a ne, da se spere zemlja? user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 16:00:43   
špelin@
aurora28, jaz regrat operem v 6 vodah in se mi zdi brezmadežen user posted image  Danes sem ga spet jedla user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 16:14:07   
aurora28
Špelin hvala ti. user posted image Pa saj je največji problem zemlja v kateri se nahajajo paraziti, kajne? Sej če se ta zemlja spere dol z regrata potem ni panike user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 16:20:38   
barbaw
Naty user posted image user posted image user posted image  Kot da bi brala zgodbo svojega življenja. Jaz se sicer nisem vozila 220 km vsak dan, še manj pa bi delala dva meseca, ko bi že mogla biti doma in hodila nekoga uvajat. Dobra si. Jaz sem samo dva dneva šla v službo, ko bi mogla biti doma in se je v tistih dveh dneh naša šefica izkazala tako, da tudi jaz več ne bi šla nazaj. Zelo razmišljam o novi službi. Mi je bila tudi ta v zadovoljstvo, vendarle ... Ljudje so žal taki, da ne kažejo nobene hvaležnosti še manj pa kakšnih čustev. Jaz bi lahko rekla, dao ene prave hladnokrvne prasiuser posted image . Jaz tudi dobivam take občutke, kot da je to ful narobe, ker sem si življenje porihtala in si želela še enega otroka. Ko je bil škratek v bolnici si nisem niti upala rečt, če grem lahko na bolniško, ker že takrat ni bilo nekega razumevanja. Res bi lahko nekateri dali malo več na medčloveške odnose, vendar se bo moglo prej kaj hudega zgodit, preden se bo to spremenilo. Žal pač je tako in jaz sem se že sprijaznila s tem. Kaj je narobe z ljudmi? Po moje jih je sama foušija. Drugače si ne znam razlagat.

hijenca se strinjam s tabo. Meni tudi pogodba poteče sredi porodniške pa nimam pojma kaj bo. Sem tudi jaz videla, da ne glede na to kako se "ubijam" za službo, sem na koncu še vedno ena nula. In zakaj bi se človek sploh trudil? Jaz se, ker hočem biti zadovljna sama s seboj, od drugih pa nimam nič, še najmanj pa od delodajalca.

Čmrlika jaz sem se nasmejala, ker je resnično. Samo se hotela napisat pač da ni vse tako rožnato. Užalila pa mene nisi.

Ta trenutek sem prava packa. Bašem se z JAGODAMI. mmmm kako so dobre. Mi jih še lubi prinese po službi. Tuš jih ima v akciji. 2kg za 4 eure.
 
aurora user posted image user posted image  Jaz sploh nisem vedela, da si imela take hude izkušnje. Sem pa tudi jaz izgubila napredovanje, pa mi je čisto vseeno zanj, za službo pa mi je tudi vseeno. Druga se bo že našla prej ali slej.
Pri solati in regratu pa je važno, da pošteno opereš. 10.krat pa je več kot pošteno.
 
Jajčka pa mi barvamo jutri. Upam, da ne bo preveč packarije. Joj, sem se spomnila, da sem dala nekaj proti madežem na Jakovo jopico, ker so barvali jajčka v vrtcu. Moram dat hitro prat, preden mi barvo dol požre ne samo madež.
 



_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.