|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
22.4.2008 12:20:10   
aqua77
ha, ha,ha, ha, ... Ja nič kot veliko sreče pri user posted image user posted image user posted image ..... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
22.4.2008 12:23:29   
miklarom
ja res je sej bomo vse kmalu dočakale sam pridno mormo delatuser posted image . tudi tebi in vsem ostalim velikoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image .

zdej pa hiter delat, n'č več zabušavanja...

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
22.4.2008 12:27:10   
miklarom
se mi je zdelo ja, da pri vas takuser posted image da se vse trese. zato se pa tak vreme petkrat na dan spreminja, ko je pri vas tako bučnouser posted image
pa se mi je čudno zdelo zaka je men poslo premaklnalouser posted image , je pa zato ko vidva tak fejst delata.

sej prav kr user posted image pol bo pa veselo čez devet mesecev.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
22.4.2008 13:28:42   
Barbk
Ej ga serjete babuške. user posted image  A gremo tekmovat kje se bolj trese. user posted image  Pr naš bajt tud skoz treska...user posted image  Men pa skoz dve prijateljici pravta, da sem noseča. user posted image  Pa bolj ko pravim, da mi curi-ta rdeča mislim user posted image , bolj pravta, da sem user posted image . Hja bi bilo zelo lepo, pa žal nimata prav. No midva z user posted image  imava prvega maja že 10. obletnico najine ljubezni in upam, da bo maj mesec tudi mesec spočetja Mančinega bratca ali sestrice. Lahko pa tud obeh. user posted image  Ne res mi je vseeno kaj bomo v drugo imeli, samo da bo zdravo in srečno detece. Če bosta pa dva...Jah priznam, da bi naju oba verjetno mal panika zagrabla, a vem, da bi vse sfolgala in bi ju komaj čakala. No tako jaz bom maja user posted image , ve, ki pa jo zdaj nečakate pa ste aprilske user posted image . Zmenjeno? Zmenjeno!user posted image  

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
22.4.2008 13:31:53   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

jes je ta mesec ne pričakujem 29.4. pa upam da je ne bo. če pa bo bomo pač morali dati glavo pokonci pa naprej v nove zmage,
in fejst user posted image user posted image . mam pa novico , če ne bo grem pa kmalu na oploditev pol pa ni hudiča da ne bo ratalo.

Držim pestke na vseh štirih user posted image , da vama kar "ala natur" uspe v aprilu. 29.4.2008 bo tak lep dan za user posted image .

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
22.4.2008 13:34:33   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Joj, sem komi prebrala vseuser posted image Ste ble pridne.

Najprej seveda čestitke novim user posted image ! user posted image user posted image user posted image Čim lepšo nosečnost vama želim.

Liam, zate bom pa fejst stiskala pesti v četrtekuser posted image Še nisem obupala in še verjamem, da boš dobila decemberčkauser posted image
Lyla, zate držim pesti, da je to touser posted image user posted image
Spps in ostale punce... Zdaj prihaja vaš čas ja, glejte, da boste rozikeuser posted image user posted image user posted image

hjauser posted image user posted image user posted image user posted image prihaja naš časuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakamuser posted image user posted image user posted image imam izrazit pmsuser posted image user posted image user posted image nobena čokolada ni varna pred manouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Spps, a ti si tud "šokolad manjak". Groza, groza...jaz sem verjetno kar mal odvisnika. user posted image Jaz sem za, da se v moji neposredni bližini prepove prodajati sladko, čokolada pa sploh. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
22.4.2008 16:19:13   
aqua77
Mene pa na čips vrže, pa na kikirikije, pa bobi palčke, pa smokije, pa zlate ribice..... Uglavnem postošim po celi omari, vse kar je slanega.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
22.4.2008 16:47:23   
_sanja_*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim, da pridno user posted image user posted image user posted image user posted image in ste v formiuser posted image Kar tako naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
22.4.2008 17:36:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Jaz sem tudi že čisto na trnih. M bi morala dobit nekje od danes pa do četrtka, ker imam dokaj neredne, ampak v petek je dan D in naredim test in kar bo pokazal bo pokazal. Moj optimizem prejšnji teden je že malo splahnel, ampak še vedno upam na user posted image  Sem bila že tolikokrat razočarana, da se mi kar zdi, da ne more uspet. Drugače pa me še vedno špika v jajčnikih in maternici, utrujena sem in čokolada mi ne paše. Ampak izostanek user posted image  je najbolj točen podatek, tako da močno upam, da je ta mesec ne bo. Potrpim še 3 dni, potem pa v akcijo za testi, če me prej že kej ne preseneti.
Držim pesti za vse, ki je ne pričakujemo v teh dneh in upam, da se znajdemo med decemberkamiuser posted image user posted image

pozdravčke vsem in ene par navijaških poz, da bo še kaj črtic do konca mesca! Kepica, ti si pa v podobni situaciji kot jaz. Bom držala pesti, da te v petek preseneti lep plusek!user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2084
22.4.2008 17:58:30   
boma2
Nisem žalostna, me pa malo skrbi zaradi cepljenja, povsod piše, da se moraš cepiti prej, če nisi še bil oziroma je preteklo dosti let...
Ko pa sem poklicala ginekologinjo so sestre rekle, da ne rabim nič prej se cepit...

Hvala za tako hiter odgovor
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
22.4.2008 19:13:18   
kmarija
Nisem žalostna, me pa malo skrbi zaradi cepljenja, povsod piše, da se moraš cepiti prej, če nisi še bil oziroma je preteklo dosti let... IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Vsepovsod piše, da se morš pred user posted image  cepit za otroške bolezni, v realnem življenju pa ne cepijo user posted image
Jaz nisem prebolela še nobene otroške bolezni in sem pred in v 1. user posted image  okrog spraševala, pa  ni noben nč reagiral user posted image
Sem se izogibala majhnih otrok v času epidemij noric, pa  brezveze si neki paničen, k bi me lahko  cepil pa bi bolj uživala v nosečnosti.
Če kej zveš v zvezi s ceplenji le sporoči user posted image

< Sporočilo je popravil kmarija -- 22.4.2008 19:15:29 >

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
22.4.2008 21:06:27   
kepica
Punce, hvala za navijanje in vzpodbudne besede. Še dobro, da imam v službi veliko dela, da nimam časa mislit na to, kdaj bo petekuser posted image Upam, da me prej ne razočara user posted image
Majch, ssps in vse ostale, ki je še ne pričakujete v naslednjih dneh, upam, da se bomo lahko skupaj čimprej veselile user posted image . Držim pesti user posted image

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
22.4.2008 22:27:31   
Lyla
Punce res hvala za lepe besede in za navijanje!
Upam da bomo v naslednjih dneh same rozike.

Majch, kepica, nena26 upam da bomo vse lepo user posted image  zagledale.

Punce še malo nas je ostalo za ta mesec, dajmo popravit statistiko na bolše!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
23.4.2008 7:15:29   
kepica
Dobro jutro

evo, pristavim eno kavico za vse zgodne, ki mogoce pravkar namakate testeuser posted image  Veliko srece in upam na user posted image
Pri meni o user posted image  ne duha ne sluhauser posted image  Spet imam dober obcutek in mal vec optimizma, ker je nekaj drugace, pa se ne upam kaj prevec veselit. Ker smo vse ze imele cel kup znakov, pa je na koncu vseeno prisla user posted image  V glavnem, za enkrat ne kaze, da bi user posted image  prisla in upam, da je ne bo se vsaj 9 mesecev in da se v petek pokaze en debel user posted image

< Sporočilo je popravil kepica -- 23.4.2008 7:17:56 >

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
23.4.2008 7:16:29   
kepica
user posted image user posted image  kdo mi je crke pojedeluser posted image  user posted image user posted image
Upam, da se da prebratuser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
23.4.2008 7:17:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Joj, sem komi prebrala vseuser posted image Ste ble pridne.

Najprej seveda čestitke novim user posted image ! user posted image user posted image user posted image Čim lepšo nosečnost vama želim.

Liam, zate bom pa fejst stiskala pesti v četrtekuser posted image  e nisem obupala in še verjamem, da boš dobila decemberčkauser posted image
Lyla, zate držim pesti, da je to touser posted image user posted image
Spps in ostale punce... Zdaj prihaja vaš čas ja, glejte, da boste rozikeuser posted image user posted image user posted image

hjauser posted image user posted image user posted image user posted image prihaja naš časuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakamuser posted image user posted image user posted image imam izrazit pmsuser posted image user posted image user posted image nobena čokolada ni varna pred manouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Spps, a ti si tud "šokolad manjak". Groza, groza...jaz sem verjetno kar mal odvisnika. user posted image Jaz sem za, da se v moji neposredni bližini prepove prodajati sladko, čokolada pa sploh. user posted image
ja,ta mesec sem tolk apetitlih na čokolado,da jo potem ne bom pol leta mogla sploh videt,ma kaki ,da jo bom jedla.to je moj PMS,tako,da imam vedno več ans,da se bom kmalu pridruila borkam v maju.pa nič za to.mi pa ivčki delajo sto na urouser posted image user posted image user posted image user posted image tak ko vedno zadnji teden ciklusauser posted image user posted image user posted image skoz gre vse ok,se ne obremenjujem,zadnji teden pa pogorim na celi frontiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 23.4.2008 7:19:44 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
23.4.2008 7:19:15   
spps

Dobro jutro

evo, pristavim eno kavico za vse zgodne, ki mogoe pravkar namakate testeuser posted image  Veliko sree in upam na user posted image
Pri meni o user posted image  ne duha ne sluhauser posted image  Spet imam dober obutek in mal ve optimizma, ker je nekaj drugae, pa se ne upam kaj preve veselit. Ker smo vse e imele cel kup znakov, pa je na koncu vseeno prila user posted image  V glavnem, za enkrat ne kae, da bi user posted image  prila in upam, da je ne bo e vsaj 9 mesecev in da se v petek pokae en debel user posted image

dobro jutro.jaz e pijem kavicouser posted image user posted image user posted image jaz na znake ne dam nič,ker je vsak mesec drugač,končni rezultat je pa vedno enak- user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
23.4.2008 7:26:45   
spps

user posted image

user posted image    user posted image   APRILSKE BORKE ZA user posted image    user posted image   user posted image    

xx.04. - Pikica5 (7.krog) user posted image user posted image v nove boje
xx.04. - Pike
- srečka nosečka user posted image user posted image
xx.04. - murkica
xx.04. - Saša78 user posted image  user posted image  v nove boje 
xx.04 - tasa.m. user posted image user posted image  -  srečka nosečka
xx.04 - witto user posted image user posted image v nove boje
xx.04. - jabi babi - srečka nosečkauser posted image user posted image
xx.04. - ivanjščica
xx.04. - vrtnica21 -
 srečka nosečka user posted image user posted image
xx.04. - ...Martina...
xx.04. - Arual (7.krog)  v nove bojeuser posted image user posted image
xx.04. - ninčy user posted image user posted image v nove boje
xx.04. - tejci01 - srečka nosečkauser posted image user posted image
xx.04. - _sanja_* - srečka nosečkauser posted image user posted image
xx.04. - uršika***  v nove bojeuser posted image user posted image
xx.04. - tweety83
xx.04. - Lunica 85 (20. krog)  user posted image user posted image v nove boje
xx.04. - Majch (4.krog)
xx.04. - TORTICA
xx.04. - little angel user posted image user posted image  v nove boje

xx.04. - trinity22 user posted image user posted image  v nove boje
xx.04. - anonimna srecka (1.krog)

xx.04. - anonimna A2
xx.04. - micamuca

xx.04. - catisima - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.04. - anonimnauser posted image
02.04. - monikq
02.04. - Anonimen user posted image - srečka nosečka user posted image  user posted image
03.04. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.04. - Hator user posted image user posted image v nove boje
04.04. - _ancica_ - srečka nosečka user posted image user posted image

04.04. - darja30 user posted image user posted image v nove boje
04.04. - medika 13 - srečka nosečkauser posted image user posted image

04.04. - S@nta - srečka nosečkauser posted image user posted image
04.04 - Cari user posted image user posted image v nove boje
04.04. - tincy23 
05.04. - janin user posted image user posted image v nove boje
05.04. - tin
č407
05.04. - Vesnica206 (1.krog) user posted image user posted image v nove boje
06.04. - kalaxy user posted image  user posted image  v nove boje
06.04. - pearl_shell (1.krog)
  user posted image user posted image v nove boje
07.04. - D.Mateja (5.krog) user posted image   user posted image  v nove boje
07.04. - anonimna user posted image (4.krog) - srečka nosečkauser posted image user posted image
07.04. - BEBIII  user posted image user posted image  v nove boje
08.04. - EnaNobena (6.krog) user posted image  user posted image v nove boje
08.04. - maca8 (10.krog) user posted image user posted image v nove boje
08.04. - neela user posted image user posted image  v nove boje
08.04. - dusica04 - srečka nosečka user posted image  user posted image  
09.04. - katalina user posted image user posted image v nove boje
09.04. - Bivy user posted image user posted image v nove boje
09.04. - lily32
user posted image  user posted image  v nove boje
10.04. - anonimna user posted image  user posted image user posted image  v nove boje
10.04. - *Pikyca*
10.04. - Rosi* user posted image  user posted image  v nove boje
10.04. - matejka78user posted image user posted image  v nove boje
10.04. - tičika - srečka nosečka user posted image  user posted image
10.04. - oktavija user posted image user posted image v nove boje
10.04. - Pa_pi_ca
11.04. - miskajus - srečka nosečkauser posted image user posted image
11.04. - Toffsy user posted image  user posted image  v nove boje
11.04. - liam
12.04. - Lorenciauser posted image user posted image  v nove boje
12.04. - Anya22 user posted image user posted image v nove boje
12.04. - becky  user posted image user posted image v nove boje
12.04. - barbyka
12.04. - imam user posted image user posted image  v nove boje
13.04. - nanaa
  - srečka nosečkauser posted image user posted image
14.04. - anonimna user posted image (2.krog) user posted image user posted image v nove boje
14.04. - cina user posted image user posted image  v nove boje
15.04. - andre3a
user posted image user posted image  v nove boje
16.04. - madre - srečka nosečkauser posted image user posted image
16.04. - pikicaa25
user posted image user posted image v nove boje
16.04. - natka28 (2. krog)user posted image user posted image  v nove boje
16.04. - Tiki55 (7. krog) user posted image user posted image v nove boje
16.04. - YULIAH
17.04. - tinkatinka

17.04. - Nea_teja_ user posted image user posted image v nove boje
18.04. - loveforever (4. krog) user posted image user posted image v nove boje
18.04. -
š
meli - srečka nosečkauser posted image user posted image
18.04. - piamaria(7.krog)
19.04. - Lyla 
20.04. - *nina* - srečka nosečkauser posted image user posted image
20.04. - PikicaT
20.04. - anonimna user posted image (12.krog)  user posted image user posted image - v nove boje
21.04. - glenuser posted image user posted image v nove boje
21.04. - sanna user posted image user posted image  v nove boje
24.04. - METULJ1
25.04. - dreja81
25.04. - KulGirl (4.krog)
26.04. - ursa30
26.04. - Barbk (6.krog)user posted image user posted image  v nove boje
26.04. - tinči25 
28.04. - kepica (22.krog)
28.04. - dolinamiru
28.04. - diamantina
28.04. - nia*
28.04. - limonita (1.krog)
29.04. - naska
29.04. - miklarom 
30.04. - spps (7.krog)
30.04. - *Mišika*

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• _sanja_* user posted image
  • skrivnost
  • fragola
  • uršika***
  • mandek user posted image
  • astja
  • Polynesia user posted image
  • Rosi*
  • KAHLOuser posted image
  • tany83 user posted image
  • tane
  • brkn83
  • oktavija
  • urskaj

• Sončnica24 user posted image
  • anonimna
  • sarcy21user posted image
  • *Mišika*
  • *kinnie*
  • pikipu  
  • anci banci
  • becky
  • hruška debeluška
  • anonimna user posted image
  •  Astorija
  • MR99user posted image

• zall user posted image
  • Hator user posted image
  • Oaza user posted image
  • tinkatonka
  • kleja
  • EnaNobena
  • frufru

• TODY78
  • zaljubljena23
  • katalina
  • jazzz27
  • litlle angel
  • Pikica5
  • Clavdy

user posted image    

user posted image

NA A HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image

user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL.....................16,8% srečk nosečkuser posted image

--------------------------------------------------  

user posted image  

user posted image

user posted image  APRILSKA STAVNICA:user posted image    

20% - lunica 85
22% - anonimna, cina, anonimna user posted image  
24% - _ancica_

26% - oktavija
28% - EnaNobena
30% - murkica ,spps
35% - D.Mateja
40% -  Pikica5

45% - tody78
50% - katalina
90% - kepica
user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
23.4.2008 7:27:11   
kepica
jaz se pa z znaki tolazim, da sem vsaj do user posted image  dobre volje user posted image user posted image  
No, koliko pa jim lahko zaupam, bomo pa vidli v petek.

Cist mimgrede....a samo meni crke pozira ali se kateri???user posted image
Moram pisat brez stresic.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
23.4.2008 7:28:37   
spps

jaz se pa z znaki tolazim, da sem vsaj do user posted image  dobre volje user posted image user posted image  
No, koliko pa jim lahko zaupam, bomo pa vidli v petek.

Cist mimgrede....a samo meni crke pozira ali se kateri???user posted image
Moram pisat brez stresic.....
a čisto vse črke? č     da vidimouser posted image user posted image user posted image

zh pa sh  ne zagrabi

< Sporočilo je popravil spps -- 23.4.2008 7:30:41 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
23.4.2008 7:41:26   
kepica
Testiram....
, ,

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
23.4.2008 7:44:22   
kepica
user posted image user posted image user posted image  evo...samo vejice

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
23.4.2008 9:26:57   
liam
Ojla punce, evo mene ravno prihajam od G... Lahko me barvate na modro... M nimam zaradi policistinih jajnikov. Mi je dala tablete za sproitev M. Drugae pa je rekla d ni pa to ni hudega, da ne bi smelo bit problemov z zanositvijo...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
23.4.2008 10:12:13   
ursa30
user posted image  liam user posted image user posted image user posted image upam da bojo tablete imprej zaele uinkovati. veliko sree ti elim!

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
23.4.2008 10:13:26   
ursa30
kaj je res s temi sumniki danes user posted image  user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?