Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 10:16:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 ojla, Najprej vsem čestitke in vam želim lepo nosečnost in upam da bom tudi jaz kmalu med vami saj mi zaostaja 4d. Bi nardila test pa se mi zdi da je še prekmalu. Vsem ostalim, ki se trudite in trudite pa vam želim da bi vaš trud čimprej obrodil sadove in bi tudi ve postale srečke nena a ti večkrat zamuja?bomo držali pesti,da ti uspe zagledat dve črtici
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 10:34:56
|
|
|
|
boma2
|
Živjo!! No jaz sem tukaj, čist na novo.. Tako, da če sem narobe odgovorila ne zamerite... ;(( na žalost tudi jaz ne pričakujem aprila... :( No zanima me, če katera ima informacijo, ali če se je katera že cepila pred nosečnostjo za otroške bolezni?? In katere tablete so najboljše, ki vsebujejo veliko folne snovi... A so tifol uredu? Hvala za vašo pomoč...:()
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 10:42:12
|
|
|
|
Lyla
|
Živijo! Jst pa sem dns nardila test in ... nimam pojma kaj je pokazalo. Moj pravi da je + jst pa nism prepričana in mislim da je bolj -. Tista pokončna črtica je kot da je ne bi bilo kot nek obris tistega kr bi moglo bit. Nimam pojma, Me pa ful boli trebuh in križ. Bojim se da je kaj narobe, ker v prvo ni bilo tako in sem takoj vedela da pričakujem, ker sem imela polno znakov. Zdaj pa nobenega razen bolečin. Čez dva dni ponovim test pa bomo videli kaj bo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:01:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Živjo!! No jaz sem tukaj, čist na novo.. Tako, da če sem narobe odgovorila ne zamerite... ;(( na žalost tudi jaz ne pričakujem aprila... :( No zanima me, če katera ima informacijo, ali če se je katera že cepila pred nosečnostjo za otroške bolezni?? In katere tablete so najboljše, ki vsebujejo veliko folne snovi... A so tifol uredu? Hvala za vašo pomoč...:() zakaj si žalostna?in žalostna ker ne pričakuješ m? tifol je ok,je pa dost drugih tablet,ki poleg folne vsebujejo še vitamine in minerale(elevit,centramedmami,neovin...) kar se pa cepljenja tiče,ti pa ne znam pomagat
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:03:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lyla Živijo! Jst pa sem dns nardila test in ... nimam pojma kaj je pokazalo. Moj pravi da je + jst pa nism prepričana in mislim da je bolj -. Tista pokončna črtica je kot da je ne bi bilo kot nek obris tistega kr bi moglo bit. Nimam pojma, Me pa ful boli trebuh in križ. Bojim se da je kaj narobe, ker v prvo ni bilo tako in sem takoj vedela da pričakujem, ker sem imela polno znakov. Zdaj pa nobenega razen bolečin. Čez dva dni ponovim test pa bomo videli kaj bo. Lyla,ponovi čez dva dni test,mogoče se bo že bolj konkrretno pokazalo.kolk časa ti zamuja?vsaka nosečnost je drugačna,tako da se ne obremenjuj s tem,da je kaj narobe,ker ni tako kot prvič
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:14:01
|
|
|
|
_sanja_*
|
Joj, sem komi prebrala vse Ste ble pridne. Najprej seveda čestitke novim ! Čim lepšo nosečnost vama želim. Liam, zate bom pa fejst stiskala pesti v četrtek Še nisem obupala in še verjamem, da boš dobila decemberčka Lyla, zate držim pesti, da je to to Spps in ostale punce... Zdaj prihaja vaš čas ja, glejte, da boste rozike
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:16:10
|
|
|
|
n€na
|
meni mi prvič zamuja. Šraufa me ko da bom dobila, bom še počakala kak dan in pol nardila test. Jaz sem prvo nosečnost jemala elevit samo od začetka, ker ko mi je po njih postalo slabo sem prenehala. lyla test pa le ponovi čez kak dan in držim pesti za +
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:23:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Joj, sem komi prebrala vse Ste ble pridne. Najprej seveda čestitke novim ! Čim lepšo nosečnost vama želim. Liam, zate bom pa fejst stiskala pesti v četrtek Še nisem obupala in še verjamem, da boš dobila decemberčka Lyla, zate držim pesti, da je to to Spps in ostale punce... Zdaj prihaja vaš čas ja, glejte, da boste rozike hja prihaja naš čas komaj čakam imam izrazit pms nobena čokolada ni varna pred mano
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:28:48
|
|
|
|
kepica
|
Jaz sem tudi že čisto na trnih. M bi morala dobit nekje od danes pa do četrtka, ker imam dokaj neredne, ampak v petek je dan D in naredim test in kar bo pokazal bo pokazal. Moj optimizem prejšnji teden je že malo splahnel, ampak še vedno upam na Sem bila že tolikokrat razočarana, da se mi kar zdi, da ne more uspet. Drugače pa me še vedno špika v jajčnikih in maternici, utrujena sem in čokolada mi ne paše. Ampak izostanek je najbolj točen podatek, tako da močno upam, da je ta mesec ne bo. Potrpim še 3 dni, potem pa v akcijo za testi, če me prej že kej ne preseneti. Držim pesti za vse, ki je ne pričakujemo v teh dneh in upam, da se znajdemo med decemberkami
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:30:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Jaz sem tudi že čisto na trnih. M bi morala dobit nekje od danes pa do četrtka, ker imam dokaj neredne, ampak v petek je dan D in naredim test in kar bo pokazal bo pokazal. Moj optimizem prejšnji teden je že malo splahnel, ampak še vedno upam na Sem bila že tolikokrat razočarana, da se mi kar zdi, da ne more uspet. Drugače pa me še vedno špika v jajčnikih in maternici, utrujena sem in čokolada mi ne paše. Ampak izostanek je najbolj točen podatek, tako da močno upam, da je ta mesec ne bo. Potrpim še 3 dni, potem pa v akcijo za testi, če me prej že kej ne preseneti. Držim pesti za vse, ki je ne pričakujemo v teh dneh in upam, da se znajdemo med decemberkami kepica sej bo do petka hitro minalo.bom navijala zate
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:33:29
|
|
|
|
Madre
|
Punce držim pesti in navijam takole = , da bo plusek....fajn bodite in obezno javite evo še naj se najde
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:42:11
|
|
|
|
Tiki55
|
Hojla punce! Vaša navijačica se javlja na raport. šmeli in nina čestitam , lepo in zdravega ! lyla, liam, kepica in vse ostale, ki je ne čakate, vso srečo spps tebi še posebej želim, da konec meseca zagledaš !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:46:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Hojla punce! Vaša navijačica se javlja na raport. šmeli in nina čestitam , lepo in zdravega ! lyla, liam, kepica in vse ostale, ki je ne čakate, vso srečo spps tebi še posebej želim, da konec meseca zagledaš ! ti kr navijaj sej pravim,če ne bo zdaj ratalo grem pa v maj vam bom prišla konkurenco delat
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:47:47
|
|
|
|
_sanja_*
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:48:15
|
|
|
|
miklarom
|
jes je ta mesec ne pričakujem 29.4. pa upam da je ne bo. če pa bo bomo pač morali dati glavo pokonci pa naprej v nove zmage, in fejst . mam pa novico , če ne bo grem pa kmalu na oploditev pol pa ni hudiča da ne bo ratalo.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:51:42
|
|
|
|
miklarom
|
ja,ja tifol tablete so čist vredu, kar pridno jih papaj vsak dan eno pa bo. to je dobro zate in pol ko zanosiš za otrokov razvoj.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 11:57:15
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Hojla punce! Vaša navijačica se javlja na raport. šmeli in nina čestitam , lepo in zdravega ! lyla, liam, kepica in vse ostale, ki je ne čakate, vso srečo spps tebi še posebej želim, da konec meseca zagledaš ! ti kr navijaj sej pravim,če ne bo zdaj ratalo grem pa v maj vam bom prišla konkurenco delat konkurenca je zdrava
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 12:00:07
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom jes je ta mesec ne pričakujem 29.4. pa upam da je ne bo. če pa bo bomo pač morali dati glavo pokonci pa naprej v nove zmage, in fejst . mam pa novico , če ne bo grem pa kmalu na oploditev pol pa ni hudiča da ne bo ratalo. miklarom vso srečo že aprila, navijam .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 12:09:17
|
|
|
|
miklarom
|
hvala! tudi jaz navijam za vse . hudiča zdej je pa že cajt da še ostale obarvamo na . vam povem da ta mesec me full neki hormoni dajejo, pa sem polna energije. sej me bo vsak cajt že razgnal .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 12:09:19
|
|
|
|
Binchyka.k
|
ojla punce ko prebiram te vaše dogodivščine in pričakovanja me kar malo stiska in sem in tja pade kakšna solzica.tudi jaz sem že mamica moji mali Nikici ki je dopolnila 3 leta.končno sva se po dolgem obdobju-zaradi težkega poroda,tudi midva odločila da je čas da najina pikica dobi . Vsem puncam ki ste do sedaj izpolnile svoje sanje želim vse najboljše in najlepše med in po njej.se mi zdi da so ti dnevi najbolj čustveni in lepi pri vsaki ženski .upam da se mi bo nasmehnila sreča in želja po vnovični .
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 12:13:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Binchyka.k ojla punce ko prebiram te vaše dogodivščine in pričakovanja me kar malo stiska in sem in tja pade kakšna solzica.tudi jaz sem že mamica moji mali Nikici ki je dopolnila 3 leta.končno sva se po dolgem obdobju-zaradi težkega poroda,tudi midva odločila da je čas da najina pikica dobi . Vsem puncam ki ste do sedaj izpolnile svoje sanje želim vse najboljše in najlepše med in po njej.se mi zdi da so ti dnevi najbolj čustveni in lepi pri vsaki ženski .upam da se mi bo nasmehnila sreča in želja po vnovični . najprej objemček za pogum.upam,da v drugo ne boš imela težav.kaj nas čaka ,ne more nobena od nas vedet,lahko le upamo na najboljše.veliko pozitivne energije in razmišljanja je potrebno.mislim,pa da je končni rezultat tisti,ki nam pomaga,da pozabimo na težave,ki so bile
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 12:13:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom hvala! tudi jaz navijam za vse . hudiča zdej je pa že cajt da še ostale obarvamo na . vam povem da ta mesec me full neki hormoni dajejo, pa sem polna energije. sej me bo vsak cajt že razgnal . men tud danes prebija,zgleda da polna luna vpliva name z zamikom
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 12:14:09
|
|
|
|
miklarom
|
seveda se ti bo izpolnila želja. samo ne obupaj. midva sicer še nimama nobene , trudima se že dolga leta , vse mogoče sem že skos dala pa ne obupam. nasprotno vedno bolj vem da nama bo kmalu prišel dan ko boma dobila . zdej sam na veliko , pa bo ratalo. sem polna upanja in veselja. pri tebi pa tud bo že kmalu še ena da bo lahko delala družbo nikici
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 12:18:01
|
|
|
|
miklarom
|
ja,ja mogoče je pa res polna luna kriva. pa sej veš to ni n'č slabega mogoč nam bo pa glih zdej ratalo ko nas meče ob te luni . joj jes bi nocoj t'k pa morem it ponoč na šiht. dva dni ne bo n'č bom pa pol tak da se bo vse treslo. tak da punce če vas bo v četrtek kaj treslo pol veste, da je to zaradi mene
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo aprila! 22.4.2008 12:19:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ja,ja mogoče je pa res polna luna kriva. pa sej veš to ni n'č slabega mogoč nam bo pa glih zdej ratalo ko nas meče ob te luni . joj jes bi nocoj t'k pa morem it ponoč na šiht. dva dni ne bo n'č bom pa pol tak da se bo vse treslo. tak da punce če vas bo v četrtek kaj treslo pol veste, da je to zaradi mene pr nas se že cel mesec trese
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?