|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
22.4.2008 10:16:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

ojla,

Najprej vsem user posted image čestitke in vam želim lepo nosečnost in upam da bom tudi jaz kmalu med vami saj mi user posted image zaostaja 4d. Bi nardila test pa se mi zdi da je še prekmalu.

Vsem ostalim, ki se trudite in trudite pa vam želim da bi vaš trud čimprej obrodil sadove in bi tudi ve postale srečke user posted image

nena a ti večkrat zamuja?bomo držali pesti,da ti uspe zagledat dve črticiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
22.4.2008 10:34:56   
boma2
Živjo!!

No jaz sem tukaj, čist na novo.. Tako, da če sem narobe odgovorila ne zamerite...

;(( na žalost tudi jaz ne pričakujem aprila... :(

user posted image
No zanima me, če katera ima informacijo, ali če se je katera že cepila pred nosečnostjo za otroške bolezni??
In katere tablete so najboljše, ki vsebujejo veliko folne snovi... A so tifol uredu?
Hvala za vašo pomoč...:()

user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
22.4.2008 10:42:12   
Lyla
Živijo!

Jst pa sem dns nardila test in ... nimam pojma kaj je pokazalo. Moj user posted image  pravi da je + jst pa nism prepričana in mislim da je bolj -. Tista pokončna črtica je kot da je ne bi bilo kot nek obris tistega kr bi moglo bit.
Nimam pojma, Me pa ful boli trebuh in križ. Bojim se da je kaj narobe, ker v prvo ni bilo tako in sem takoj vedela da pričakujem, ker sem imela polno znakov. Zdaj pa nobenega razen bolečin.
Čez dva dni ponovim test pa bomo videli kaj bo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
22.4.2008 11:01:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Živjo!!

No jaz sem tukaj, čist na novo.. Tako, da če sem narobe odgovorila ne zamerite...

;(( na žalost tudi jaz ne pričakujem aprila... :(

user posted image
No zanima me, če katera ima informacijo, ali če se je katera že cepila pred nosečnostjo za otroške bolezni??
In katere tablete so najboljše, ki vsebujejo veliko folne snovi... A so tifol uredu?
Hvala za vašo pomoč...:()

user posted image
zakaj si žalostna?in žalostna ker ne pričakuješ m?
tifol je ok,je pa dost drugih tablet,ki poleg folne vsebujejo še vitamine in minerale(elevit,centramedmami,neovin...)
kar se pa cepljenja tiče,ti pa ne znam pomagatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
22.4.2008 11:03:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lyla

Živijo!

Jst pa sem dns nardila test in ... nimam pojma kaj je pokazalo. Moj user posted image  pravi da je + jst pa nism prepričana in mislim da je bolj -. Tista pokončna črtica je kot da je ne bi bilo kot nek obris tistega kr bi moglo bit.
Nimam pojma, Me pa ful boli trebuh in križ. Bojim se da je kaj narobe, ker v prvo ni bilo tako in sem takoj vedela da pričakujem, ker sem imela polno znakov. Zdaj pa nobenega razen bolečin.
Čez dva dni ponovim test pa bomo videli kaj bo.
Lyla,ponovi čez dva dni test,mogoče se bo že bolj konkrretno pokazalo.kolk časa ti zamuja?vsaka nosečnost je drugačna,tako da se ne obremenjuj s tem,da je kaj narobe,ker ni tako kot prvičuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
22.4.2008 11:14:01   
_sanja_*
Joj, sem komi prebrala vseuser posted image Ste ble pridne.

Najprej seveda čestitke novim user posted image ! user posted image user posted image user posted image Čim lepšo nosečnost vama želim.

Liam, zate bom pa fejst stiskala pesti v četrtekuser posted image Še nisem obupala in še verjamem, da boš dobila decemberčkauser posted image
Lyla, zate držim pesti, da je to touser posted image user posted image
Spps in ostale punce... Zdaj prihaja vaš čas ja, glejte, da boste rozikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
22.4.2008 11:16:10   
n€na
meni mi prvič user posted image zamuja. Šraufa me ko da bom user posted image dobila, bom še počakala kak dan in pol nardila test.

Jaz sem prvo nosečnost jemala elevit samo od začetka, ker ko mi je po njih postalo slabo sem prenehala.

lyla test pa le ponovi čez kak dan in držim pesti za +

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
22.4.2008 11:23:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Joj, sem komi prebrala vseuser posted image Ste ble pridne.

Najprej seveda čestitke novim user posted image ! user posted image user posted image user posted image Čim lepšo nosečnost vama želim.

Liam, zate bom pa fejst stiskala pesti v četrtekuser posted image Še nisem obupala in še verjamem, da boš dobila decemberčkauser posted image
Lyla, zate držim pesti, da je to touser posted image user posted image
Spps in ostale punce... Zdaj prihaja vaš čas ja, glejte, da boste rozikeuser posted image user posted image user posted image

hjauser posted image user posted image user posted image user posted image prihaja naš časuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakamuser posted image user posted image user posted image imam izrazit pmsuser posted image user posted image user posted image nobena čokolada ni varna pred manouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
22.4.2008 11:28:48   
kepica
Jaz sem tudi že čisto na trnih. M bi morala dobit nekje od danes pa do četrtka, ker imam dokaj neredne, ampak v petek je dan D in naredim test in kar bo pokazal bo pokazal. Moj optimizem prejšnji teden je že malo splahnel, ampak še vedno upam na user posted image  Sem bila že tolikokrat razočarana, da se mi kar zdi, da ne more uspet. Drugače pa me še vedno špika v jajčnikih in maternici, utrujena sem in čokolada mi ne paše. Ampak izostanek user posted image  je najbolj točen podatek, tako da močno upam, da je ta mesec ne bo. Potrpim še 3 dni, potem pa v akcijo za testi, če me prej že kej ne preseneti.
Držim pesti za vse, ki je ne pričakujemo v teh dneh in upam, da se znajdemo med decemberkamiuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
22.4.2008 11:30:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Jaz sem tudi že čisto na trnih. M bi morala dobit nekje od danes pa do četrtka, ker imam dokaj neredne, ampak v petek je dan D in naredim test in kar bo pokazal bo pokazal. Moj optimizem prejšnji teden je že malo splahnel, ampak še vedno upam na user posted image  Sem bila že tolikokrat razočarana, da se mi kar zdi, da ne more uspet. Drugače pa me še vedno špika v jajčnikih in maternici, utrujena sem in čokolada mi ne paše. Ampak izostanek user posted image  je najbolj točen podatek, tako da močno upam, da je ta mesec ne bo. Potrpim še 3 dni, potem pa v akcijo za testi, če me prej že kej ne preseneti.
Držim pesti za vse, ki je ne pričakujemo v teh dneh in upam, da se znajdemo med decemberkamiuser posted image user posted image
kepica sej bo do petka hitro minalo.bom navijala zateuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
22.4.2008 11:33:29   
Madre
Punce držim pesti in navijam takole = user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo plusek....fajn bodite in obezno javite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo še naj se najde user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Keep it optimistic!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
22.4.2008 11:42:11   
Tiki55
Hojla punce! Vaša navijačica se javlja na raport.

šmeli in nina čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image , lepouser posted image in zdravegauser posted image !
lyla, liam, kepica
in vse ostale, ki je ne čakate, vso srečouser posted image user posted image user posted image
spps tebi še posebej želim, da konec meseca zagledašuser posted image !user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
22.4.2008 11:46:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

šmeli in nina čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image , lepouser posted image in zdravegauser posted image !
lyla, liam, kepica
in vse ostale, ki je ne čakate, vso srečouser posted image user posted image user posted image
spps tebi še posebej želim, da konec meseca zagledašuser posted image !user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
ti kr navijajuser posted image user posted image user posted image user posted image sej pravim,če ne bo zdaj ratalo grem pa v majuser posted image user posted image user posted image vam bom prišla konkurenco delatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
22.4.2008 11:47:47   
_sanja_*
user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
22.4.2008 11:48:15   
miklarom
jes je ta mesec ne pričakujem 29.4. pa upam da je ne bo. če pa bo bomo pač morali dati glavo pokonci pa naprej v nove zmage,
in fejst user posted image user posted image . mam pa novico , če ne bo grem pa kmalu na oploditev pol pa ni hudiča da ne bo ratalo.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
22.4.2008 11:51:42   
miklarom
ja,ja tifol tablete so čist vredu, kar pridno jih papaj vsak dan eno pa bo. to je dobro zate in pol ko zanosiš za otrokov razvoj.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
22.4.2008 11:57:15   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

lyla, liam, kepica
ti kr navijajuser posted image user posted image user posted image user posted image sej pravim,če ne bo zdaj ratalo grem pa v majuser posted image user posted image user posted image vam bom prišla konkurenco delatuser posted image user posted image user posted image

konkurenca je zdravauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
22.4.2008 12:00:07   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

jes je ta mesec ne pričakujem 29.4. pa upam da je ne bo. če pa bo bomo pač morali dati glavo pokonci pa naprej v nove zmage,
in fejst user posted image user posted image . mam pa novico , če ne bo grem pa kmalu na oploditev pol pa ni hudiča da ne bo ratalo.

miklarom vso srečo že aprila, navijamuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
22.4.2008 12:09:17   
miklarom
hvala! tudi jaz navijam za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image . hudiča zdej je pa že cajt da še ostale obarvamo nauser posted image .
vam povem da ta mesec me full neki hormoni dajejo, pa sem polna energije. sej me bo vsak cajt že razgnaluser posted image user posted image .

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
22.4.2008 12:09:19   
Binchyka.k
ojla punceuser posted image
ko prebiram te vaše dogodivščine in pričakovanja me kar malo stiska in sem in tja pade kakšna solzica.tudi jaz sem že mamica moji mali Nikici ki je dopolnila 3 leta.končno sva se po dolgem obdobju-zaradi težkega poroda,tudi midva odločila da je čas da najina pikica dobi user posted image .
Vsem puncam ki ste do sedaj izpolnile svoje sanje želim vse najboljše in najlepše med user posted image  in po njej.se mi zdi da so ti dnevi najbolj čustveni  in lepi pri vsaki ženskiuser posted image .upam da se mi bo nasmehnila sreča in želja po vnovični user posted image .
user posted image

moja pikica je Nikica-15.2.2005

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
22.4.2008 12:13:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Binchyka.k

ojla punceuser posted image
ko prebiram te vaše dogodivščine in pričakovanja me kar malo stiska in sem in tja pade kakšna solzica.tudi jaz sem že mamica moji mali Nikici ki je dopolnila 3 leta.končno sva se po dolgem obdobju-zaradi težkega poroda,tudi midva odločila da je čas da najina pikica dobi user posted image .
Vsem puncam ki ste do sedaj izpolnile svoje sanje želim vse najboljše in najlepše med user posted image  in po njej.se mi zdi da so ti dnevi najbolj čustveni  in lepi pri vsaki ženskiuser posted image .upam da se mi bo nasmehnila sreča in želja po vnovični user posted image .
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image najprej objemček za pogum.upam,da v drugo ne boš imela težav.kaj nas čaka ,ne more nobena od nas vedet,lahko le upamo na najboljše.veliko pozitivne energije in razmišljanja je potrebno.mislim,pa da je končni rezultat tisti,ki nam pomaga,da pozabimo na težave,ki so bileuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Binchyka.k)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
22.4.2008 12:13:58   
spps

hvala! tudi jaz navijam za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image . hudiča zdej je pa že cajt da še ostale obarvamo nauser posted image .
vam povem da ta mesec me full neki hormoni dajejo, pa sem polna energije. sej me bo vsak cajt že razgnaluser posted image user posted image .

men tud danes prebija,zgleda da polna luna vpliva name z zamikomuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
22.4.2008 12:14:09   
miklarom
seveda se ti bo izpolnila želja. samo ne obupaj. midva sicer še nimama nobeneuser posted image user posted image user posted image , trudima se že dolga leta , vse mogoče sem že skos dala pa ne obupam. nasprotno vedno bolj vem da nama bo kmalu prišel dan ko boma dobilauser posted image .

zdej sam na velikouser posted image user posted image user posted image user posted image , pa user posted image bo ratalo. sem polna upanja in veselja.

pri tebi pa tud bo že kmalu še enauser posted image da bo lahko delala družbo nikiciuser posted image

(odgovor članu Binchyka.k)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
22.4.2008 12:18:01   
miklarom
ja,ja mogoče je pa res polna luna kriva. pa sej veš to ni n'č slabega mogoč nam bo pa glih zdej ratalo ko nas meče ob te luniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

joj jes bi nocoj t'kuser posted image user posted image user posted image user posted image pa morem it ponoč na šiht.user posted image dva dni ne bo n'č bom pa pol takuser posted image da se bo vse treslo.

tak da punce če vas bo v četrtek kaj treslo pol veste, da je to zaradi meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
22.4.2008 12:19:39   
spps

ja,ja mogoče je pa res polna luna kriva. pa sej veš to ni n'č slabega mogoč nam bo pa glih zdej ratalo ko nas meče ob te luniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

joj jes bi nocoj t'kuser posted image user posted image user posted image user posted image pa morem it ponoč na šiht.user posted image dva dni ne bo n'č bom pa pol takuser posted image da se bo vse treslo.

tak da punce če vas bo v četrtek kaj treslo pol veste, da je to zaradi meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas se že cel mesec treseuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?