šema
|
Da se mal pohvalim, kako sem izropala sadje pri mojih v prlekiji- maline, ribez, češnje, vrtne in gozdne jagode, vse sem filala vase, dokler mi ni blo potem tko slabo, da sem komi žvela. Pa mi je moj ata nabral poln plato jagod še za sabo in polno vedro in plato češenj- v Lj. pa dans katastrofa: jagode so že začele gnit in plesnit, češnje pa so ostale v redu le v vedru - sem bla kr mal šokirana ampak se po tem vidi, da je roba neškropljena. Domov sem si odpelala tud kr neki jagodnega soka- tko da bo vsaj neki domačga za dalj časa . Ali ima katera izkušnje, katero sadje vkuhavat skupaj z ribezom, da ni tko "prazn" sok- lani je mama delala kombinacijo z malinami, pa mi ni potegnilo, tko da bi rada letos kaj drugega in ker je še čas, preden bo količina sadja primerna za vkuhavanje, da ji predlagam kake druge mešanice??? Drugače sem pa bolj v riti s počutjem, čeprav nihče v moji bližini tega ne sluti, ker hlinim neko zadovoljstvo, da se ne spravljam še v hujšo slabo voljo in počutje. Baše me pritisk, ki ga imam vsak dan okoli 90/55, pri dihanju mam skoz občutek, da mam premal kisika, ker moram nonstop globok vzdihovat, da zdržim, vrti se mi skor non stop, pri odvajanju mi poka "rit" tko da se vsakič mažem z oljem čajevca, pa še ugotovila sem, da mam nove povečane žile (krčne) in poleg starih, še malo morje razpokanih novih kapilar. No, pa sem se vam stožila- mislim, da bo bolš ko bo lepše vreme Vsem, ki se super počutite pa želim prijetno izkoriščanje nosečniških dni še naprej
|