|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.6.2008 16:47:41   
nagajiva
Ojla user posted image

Niste kaj prida načvekale med včeraj in danes.......Tale dež nas je vse polenil. Ko sije sonce se pa nam itak nič ne da.......Kako je fajn, ko si noseč in je lahko vsaka malenkost dober izgovor user posted image user posted image user posted image user posted image
Špelka12-smo te že pogrešale. Upam, da se ti stanje čimprej umiri in začneš uživati v user posted image . Ker jaz se (na srečo-zaenkrat) res nimam kaj za pritoževat. Razen tistih "normalnih" težavic, res skoraj nimam občutka, da sem noseča. Še sreča...........user posted image
Lyra*-sonček se res trudi in jaz navim zanj...user posted image  Verjetno bova drug tedn že posedale kje na sončku in veselo klepetali user posted image
Sma se pa ravno vrnila iz nakupa v Avstriji in sem (končno!!!!) dobila lanene hlače..........jupi. Sem bila prav vesela. Cene so sicer enake ali mogoče malenkost višje, je pa izbira veliko večja. Tako, da sem končno našla tud nekaj zase. Majčke bom pa kupla kar pri nas. Je bla taka gužva in se mi ni dalo čakat in probavat. Samo hlače, pa smo šli.
Sedaj pa greva na roj. dan-piknik in bomo spet..................ja, jedli user posted image . Glede na število piknikov se res čudim, da sem samo na +0,5 kg-približno......
Brcike čutim pa na vsake toliko dni. Je pa prav prijetno......
Sem se malo razpisala. Lepo preživite dan, pa se beremo.....................user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
7.6.2008 19:32:54   
konina
Tukaj pri nas je pa res zatišje. Nismo nič kaj velike klepetulje. ZAradi nas že ni takole deževno vreme!user posted image  Sem za nazaj pogledala, za dneve ko me ni bilo, pa tudi niste veliko več napisale. No, to vsaj pomeni, da kakšnih velikih težav in vprašanj nimamo. Da je z našimi user posted image user posted image user posted image  vse v redu.

Jaz sem preživela umirjen dan doma, šli smo v trgovino, po prigrizke, saj sem kar naprej lačna. user posted image  Ampak kg pa kar ostajajo na +1. Bi se morala kaj več zrediti, glede na to, da imam user posted image user posted image ?

SEdaj grem pa palačinke spečt, pa družinico pocrkljat.

lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
7.6.2008 20:58:00   
Andromeda
Ahoj!

Ja res nismo kaj prida zgovorne. Očitno bo res vreme krivo, jaz bi samo poležavala in nič počela. Pa je to težko izvedljivo. Končno se je začelo evropsko prvenstvo v nogometu, ampak sem na uvodni tekmi skoraj zaspala. Sem si pa preskrbela križanke na to temo, da si malo možgančke razmigam user posted image
Ja nič, nosečke moje, želim vam lep preostanek vikenda, grem nekaj pojest, pa se še moram odločit kaj mi najbolj paše. Ah, te naše nosečniške muhce user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
7.6.2008 20:59:44   
Andromeda
Aja, konina, se toplo priporočam za kakšno palačinkico user posted image Sem jih imela tud jaz v planu danes spečt, pa se mi jih res ne da...

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
7.6.2008 21:29:27   
konina
Andromeda, le pridi. Jih je nekaj še ostalo. Pa dobre so bile. user posted image  Saj se meni tudi ni dalo, pa kaj ko smo bili trije lačni, pa želje po palačinkah prevelike. user posted image

Nogomet. Hmmm. Kar ne vem ali sem vesela ker je na sporedu ali ne. Imam mir pred možem, ampak hkrati od njega nimam nič. Je čisto notri v tekmi. Še Neva občuduje Ronaldove mišice. user posted image  Le kaj bo danes sanjala?

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 2155
7.6.2008 22:53:34   
lyra*
dober večer

Evo fuzbal se je končal in Portugalska je zmagalaaauser posted image user posted image  Tudi jaz gledam nogomet,sam nisem tak v tekmi,ko mojuser posted image  Jaz še govorim zraven on pa rabi smrtno tišino in vedno vse sodnike pošlje nekamuser posted image  Tako,da je za kakšno akcijo samo med polčasomuser posted image

konina  mislim,da se ne rabiš  sekirat! Če,ko si bila na pregledu ti zdravnica ni nič rekla ni panike. Saj veš,da je različno,da se ene z user posted image user posted image zredijo 10kg druge z user posted image pa tudi 20! Vsaka nosečnost je drugačna...boš pa videla,ko se ti bodo kg kar nabirali in nebodo hoteli zginituser posted image

Tako šibam jaz še pospravit na hitro kuhinjo,se stuširat,si moram glavo oprat...

Lahko noočuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
8.6.2008 9:16:59   
emina83
oj!

vidim, da ste pridno navijaleuser posted image user posted image user posted image , no jaz sem tudi tekmo z mojim user posted image gledala, ampak sam  do konc 1. polčasa, pol me je pa kr zmanjkaluser posted image user posted image user posted image , sej pol me je pa mogu zbudit, da mi pove, da je zmagu portugaluser posted image .

pri meni nič novega, še kr me križ pa kolena nenormalo bolijo, pa zdi se mi da tile moji glavoboli prehajajo v vse hujše migrene, ker me včasih glava tud po dva tri dni boli in to tak, da ne morem niti gledat, niti govorit, niti mi lekadoli kaj pomagajo, se mi zdi kot da so pez bonbončki-nobenega učinka, pa na bruhanje me zraven sili, maah, kaj morim brezveze...

uglavnem takle ko se ne javljam, pol veste, da me nekaj daje, ker rač. je itak vsak dan prižgan...

tak, zdej si grem pa pohane kruhke delat, mam neki starga kruha, pa mi ga je škoda vržt stran.

uživajte dan kolikor se da!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
8.6.2008 11:28:56   
mojsoncek
Oj! Kot kaze se igramo skrivalnice user posted image

Ja nic, jaz malo pospravljam in na izi pripravljam stvari za dopust, pa se mi se vseeno zdi, da me bo prehitel cas. Prav neverjetno je kako hitro cas bezi... se mi zdi, da nimam nobene stvari vec "pod kontrolo".

Drugace pa pocutje bolj tako tako... ga ne morem ravno pohvalit/prehvalit. Upam samo, da bom na dopustu malo prisla k sebi in da bo potem bolje.

Grem, da ne bo prej vecer user posted image ... uzivajte!!!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
8.6.2008 12:25:32   
mali_marsovcek
oj user posted image !

Kako kaj vaši trebuščki? Rastejo? Naš pridno raste. Je pa zanimivo da ga zjutraj ni zvečer je pa tako velik da mislimo da smo vsaj v 7. mesecu user posted image .
V sredo smo imeli pregled. Vse je OK. Ker je bil user posted image  preveč zvit ga je lahko zmerila samo s pomočjo računalnika. Velik naj bi bil 20.5 cm in 180 g. Srček bije na polno. Je bila pa popkovina direktno med nogami tako da nismo zvedeli kaj je. user posted image

Naslednji pregled je 2.7. ko bo tudi morfologija.

lep pozdrav vsem user posted image  in njihovim mamicam user posted image !

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
8.6.2008 12:44:34   
zara13
Dan dan!

Spet čudno vreme user posted image prav za spanje. No ja vidim, da ste nekatere navijale včeraj. Jaz sem gledala kar obe tekmi, ker sem tudi vplačala 4 stavne listke tko, da je kr resno...haha. Ob zmagi Portugalske sem glasno navijala, fantu je šlo prav na živce, ker je stavil na Turke...user posted image no ja, je le šele začetek. Sem razmišljala, da bi šla tudi v Celovec, ker je blizu, vsaj malo videt to vzdušje, ampak so tekme pozno in preden pridemo domov pa vsa ta gneča, bo šel verjetno moj kar sam s kolegi, jaz bom pa doma gledala. Se pa splača, karta z vlakom 10€, bus prevozi po Celovcu so pa free user posted image

Sem pa včeraj stopila na tehtnico ..vau + 3 kg šla gor, sej ni čudn, če skoz nekaj jem user posted image . Sem bolj drobne postave, se mi niti ne pozna, a vseeno gre kar hitro gor. Pa sej prav, baby mora zrastit user posted image komaj čakam pregled 18.6.!! user posted image

Zdej pa kuhat kosilce..danes bo kar lepo musaka..njami!!

Pozdravček za vse nosečke user posted image

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
8.6.2008 15:39:36   
lyra*
Evo spet napišem celi roman pa se vse zapreuser posted image

No prej sva bila z user posted image  inuser posted image  veni! Itak se je najbolj vlilo ravno,ko smo stopili venuser posted image  No in potem smo hodili po dežju in zganjali romantikouser posted image  Sem se spet počutila kot najstnica. O tem kako smo bili mokri sploh nebiuser posted image  jaz sem šla kr spat,pa je zbudil tenis na televiziji! Tako,da malo bom še tenisa gledala...nekaj bi še mogla napisat pa se mi nedauser posted image

zara13 ufff,jaz bi z veseljem šla na kakšno tekmo! Vendar v tem stanjuuser posted image  če nebio bil trebuh tako velikanski....user posted image

emina83  ja ti glavoboli znajo bit prav nadležni! user posted image user posted image user posted image  za tebe,da čimprej minejo!user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
8.6.2008 20:41:44   
mojsoncek
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2858376

tole si pa le preberite... jaz sem se kar dobro nasmejala... in ja bo kar drzalo kar pise

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
9.6.2008 8:08:11   
saba
Dobro jutrouser posted image

Tale vikend je bil zame user posted image
V soboto sem na hlačkah dobila rjavi flek in se ustrašla da je blo joj, panika....sva z možem šibala direkt v bolnico...
no moram povedat da me je zdravnica pregledala vaginalno in UZ naredila in ni ugotovila nič. Našuser posted image je super....ampak mene je spet tako strah kot na začetku ko sem imela rjave izcedke.
Končno sem se pomirila in začela veselit nosečnosti, saj je že 16.teden......in zdaj to...spet napeta,žalosna,pesimistična, da bo šlo spet vse narobe.

Uffa zdej sem še vas zamorila.
Ne mi zamerit, sem pa resuser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
9.6.2008 8:13:56   
jelka123
samo da je z user posted image  vse vredu,mogoče je počla kakšna žilica in da se je  umirilo, pa res ustrašiš
nosečnicam se dogajajo vse mogoče stvari

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
9.6.2008 9:26:29   
carly
Jutr punce,
saba ti se samo pomiri pa uživaj, sigurno je bila samo kakšna žilica al pa kaj podobnega.
Drgač sem pa vesela da se je Špelka oglasila, me je kar malo skrbelo zanjo, ko se ni nič javila.
Glede brc pa premikanja, jest sem že v 16.t prvič začutila in sicer ene parkrat v tistem tednu, potem pa cel naslednji teden nič, pa sem bila že prepričana, da tisto kar sem prej čutila ni bilo otrokovo premikanje, no prejšnji teden me je pa cel teden prov intenzivno žgečkov pa proti koncu tedna sem kdaj pa kdaj začutila tudi malo močnejšo brco, čez vikend se je pa spet čisto umiril, se je zgleda poznalo ker sem bila jest ful aktivna ( v soboto sem cel dopoldan pospravljala, popoldan sva šla pa na eno poroko, v nedeljo sva pa dopoldan itak prespala, potlej smo imeli pa piknik, po pikniku sva šla pa v gozd na skoraj dvo urni sprehod, pa nazaj sva skoraj tekla ker naju je dež dobil, tako da sem bila čisto zmatrana, sem kar dremala potlej zraven mojga ko je fuzbal gledal).
Nč sedaj si grem pa en čokolino naredit, še nisem nič jedla, potlej morm pa delati, da ne bo moj jezen.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.6.2008 10:24:13   
natasa78
Saba, evo prejle mi je vse zbrisal, pa pišem še enkrat: v glavnem imela sem enako en teden nazaj, sem se ful prestrašla, bila čist obupanauser posted image ... nisem šla k zdravnici, ker mi je sestra rekla naj pridem, če se ne bo umirilo-na srečo se je. Imela sem pa zelo aktiven vikend in mogoče je to razlog, jaz sedaj veliko počivam, čeprav dr. Pušenjak meni, da to ni v povezavi, da je vseeno ali si aktiven ali se paziš. No,naslednji pregled imam šele 19.6., tako bom do takrat na trnih, če je z mojima user posted image user posted image vse v redu...Torej, ne se obremenjevat in misli na kaj lepega, pa veliko počivaj, pozdravček, Nataša.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
9.6.2008 10:46:46   
saba
hvala nataša, jaz tudi upam da je z najinimiuser posted image vse o.k.
no edina prednost tega je bila, da sem v bolnici spet videla mojo user posted image kako ni dala mira. G, je ni mogla niti izmerit, tako telovadbo je zganjala.
No jazi mam pregled v sredo, pa bomo vidli kaj bo. Upam da bo slika ista kot v soboto - vse o.k.
Meni se je izcedek takoj ustavil, oz. pred in po temu, ko sem flek opazla na hlačkah ni bilo nič..zato še večji šok ko sem šla lulat in tisto na hlačkah...pol se pa obrišem - papir čist in pol skozi čist. Pregledala me je tudi vaginalno in rokavica čista - mi je G. pokazala...tako da G. nima razlage. Sem pa omenila da full kašljam tudi tako močno včasih da bruham - pa ni rekla ne ja ne ne, če je mogoče od tega.
Tako da ne vem, upam da je to zadnjič in da se ne bo več ponovilo

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
9.6.2008 11:00:37   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem že prav slabe volje, zaradi tega vremena. Hočem sončka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sicer pa sem imela kar naporen vikend, samo neko letanje in sem danes kot cota...............Se mi nič ne da, pa še samo spala bi user posted image .
Saba-samo, da je vse Ok. Res nas znajo ti naši pikeci prestrašit................
Sem pa vesela, da se je spelka oglasila-smo jo kar malo pogrešale, a ne?
Za seznam-da spet ne pozabim, MF imam 16.7. (dr. Japelj). Komaj čakam, ampak je to čez dobrih 5t in ne vem kako bom zdržala. Sreča, da imam pri G pregled 26.6. Mi bo pa mf delal v 23t, tako da se bo user posted image  že zelo lepo videl.......jupi.............user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
9.6.2008 11:24:42   
Andromeda
Hello, user posted image

Sem vas prišla malo pozdravit in pogledat če je kaj novega, sicer pa že od ranega jutra letam po opravkih, zdaj pa se grem učit.
saba - glede tistega flekca ne rabiš skrbet, kot so že rekle punce je verjetno kaka žilca počila ali pa si bila preveč aktivna...Upam, da je s tvojim user posted image vse v redu, sicer pa ti je mali že sam na UZ-ju pokazal, da je vse v najlepšem redu, če je take norčije zganjal user posted image
Glede brcik - sicer sem v 17. tednu, pa se mi že par dni dozdeva, da me nekaj žgečka. Sem najprej mislila, da je prebava, ampak glede na to, da se pojavljajo na iste mestu, predvidevam, da so to gibi mojega user posted image
Prej sem iz trgovine nesla malce težjo vrečko in me sedaj boli v trebuhu - kot bi se mišice preveč napele. Ima še katera tak občutek, če kaj težjega dvigne/nese?

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
9.6.2008 12:21:23   
carly
Mene je takole bolelo vsakič ko sem kaj težjega dvignila prve tri mesece, pa sem se potem začela ful pazit pa mojmu sem mal pojamrala tako da se sedaj že kar avtomatsko ponudi, če vidi da je treba kaj težjega premaknit.Tako da sedaj nimam več teh problemov, ker se res pazim kako dvigujem težje stvari kadar jih moram.Me pa boli če sem dalj časa pokrčena, ko recimo na vrtu plevem in si v takem neprijetnem položaju.Ne zdržim več kot eno gredico, pa imam take zlo majhne gredice.Me je kr groza na čase kaj šele bo.Sem bila prej navajena da sem na enkrat cel vrtiček poštimala pa imela potem ene 14 dni mir.Sedaj pa preden skos pridem je pa na začetku spet plevel.user posted image Eh bo že, ko pa ne bom mogla več pa ne bom, se ne mislim nič silt.

Neposredna povezava do sporočila: 2170
9.6.2008 13:11:14   
jelka123
nagajiva ali si se sama naročila v mb za morfologijo ,ali lahko izbiraš kdo ti dela
mene je skoz vodila dr.pelkičeva pa bi rada da mi ona opravi morfologijo

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
9.6.2008 13:16:54   
bobika1
Hej hej user posted image . Kako ste. Da se vam še jaz mal javim. Končno sem ta teden doma sem imela zdaj tako nagužvano vsak dan v mb po cele dneve..... Tako da mi pride prav mal počitka.
Saba- ne skrbi preveč važno da ti je ginekologinja povedla da je vse ok!
Jaz sem se pa ravno najedla....trebušček počasi raste:) V četrtek imam 2 pregled pri ginek, me zanima kaj bo povedala kej.Aja sem misla prilepit eno slikico pa jo ne morem ker imam prepočasen internet doma tako da bom morala počakat da grem h komu ko ma hitrejšega...

V glavnem se vam javim, pridne bodite.
by

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
9.6.2008 14:00:07   
nagajiva
Jelka123-men je moja G predlagala dr. Japla ali dr. Mujezinovića in mi dala tel. (321-2446) na katero naj pokličem in se naročim. Oba sta baje zelo vredu, ampak sem malo več pohval slišala za dr. Japla in se naročila pri njem. Pokliči na to tel. in vprašaj za Pelkičevo, pa boš vidla. user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
9.6.2008 14:43:28   
jelka123
hvala!
bom videla jutri ko imam pregled pri svoji G kdaj me bo napotila na morfologijo
ali vam vedno kontrolirajo kri ali samo urin?

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
9.6.2008 18:38:03   
šema
Da se mal pohvalim, kako sem izropala sadje pri mojih v prlekiji- maline, ribez, češnje, vrtne in gozdne jagode, vse sem filala vase, dokler mi ni blo potem tko slabo, da sem komi žvela. Pa mi je moj ata nabral poln plato jagod še za sabo in polno vedro in plato češenj- v Lj. pa dans katastrofa: jagode so že začele gnit in plesnit, češnje pa so ostale v redu le v vedruuser posted image - sem bla kr mal šokirana ampak se po tem vidi, da je roba neškropljena.
Domov sem si odpelala tud kr neki jagodnega soka- tko da bo vsaj neki domačga za dalj časauser posted image user posted image . Ali ima katera izkušnje, katero sadje vkuhavat skupaj z ribezom, da ni tko "prazn" sok- lani je mama delala kombinacijo z malinami, pa mi ni potegnilo, tko da bi rada letos kaj drugega in ker je še čas, preden bo količina sadja primerna za vkuhavanje, da ji predlagam kake druge mešanice???

Drugače sem pa bolj v riti s počutjem, čeprav nihče v moji bližini tega ne sluti, ker hlinim neko zadovoljstvo, da se ne spravljam še v hujšo slabo voljo in počutje. Baše me pritisk, ki ga imam vsak dan okoli 90/55, pri dihanju mam skoz občutek, da mam premal kisika, ker moram nonstop globok vzdihovat, da zdržim, vrti se mi skor non stop, pri odvajanju mi poka "rit" tko da se vsakič mažem z oljem čajevca, pa še ugotovila sem, da mam nove povečane žile (krčne) in poleg starih, še malo morje razpokanih novih kapilar.

No, pa sem se vam stožila- mislim, da bo bolš ko bo lepše vremeuser posted image user posted image

Vsem, ki se super počutite pa želim prijetno izkoriščanje nosečniških dni še naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.