|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrčice 2008
25.5.2008 9:06:52   
luna8
Ja Caligula, samo ti točno veš kakšna je situacija. Zato mogoče res počakaj še par dni, ampak odkrit pogov med vama pa tudi ne bi škodil. Naj ti razloži svojo plat pa kakršnakoli že je, poskušaj ga pripravit, da se odpre, kajti vseeno je boljše, da ti iskreno pove, da tudi če ostaneta skupaj ne nadaljujeta z lažmi in prekrivanji, ampak z odprtimi kartami.

Mogoče pa je res ugotovil, da te dejansko lahko izgubi in mu vseeno ti pomeniš več kot tista druga - to so samo ugibanja. Samo ti boš lahko precenila dejanko stanje.

Srečno!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
25.5.2008 9:47:27   
emina83
oj!

no, Ajša ni moja pinčika, ampak moja hčerkica- zato moja največja sreča v podpisuuser posted image user posted image user posted image , zdaj bomo pa še videli kaj bo, ali spet user posted image ali bo pa Ajša imela brateca.
sej tud na avatarju je user posted image , slikica je bila narejena še v porodnišnici, ko je bila še čisto mala štručka...

no, evo sem bla pridna in vse nardila, zdej bom pa tamalo probala uspavat, ker je že čisto zaspana, ampak se kr neki upirauser posted image

see ya...

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
25.5.2008 11:21:50   
Andromeda
Caligula, čestitke za pogum! Jaz na tvojem mestu ne bi čakala, da se pobotata. Mislim, da tudi če se vse uredi med vama, bi tole med vama viselo celo življenje in verjetno bo to počel celo življenje. Nihče od vaju ne bi bil srečen, še najmanj pa otrok, ki bi vse to videl. Zagotovo boš tudi ti spoznala moškega, ki bo vreden tebe in tvoje ljubezni in bo lepo sprejel in vzljubil tudi tvojega otročička. To je samo moje mnenje. Pa še nekaj - a ti živiš v Stožicah?

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
25.5.2008 14:13:39   
lyra*
heila user posted image

Evo midva sva pišla ob 5.44 domovuser posted image  user posted image Bilo je zlo fajn...naplesali smo se,najbol pa itk najedliuser posted image
Zdaj pa se odpravljama k enim prijateljem na kosilo...hvala bogu,mi ni treba kuhat!
Noseča sem točno 17t1d in sem začutila čisto prave brcikeuser posted image user posted image user posted image Zdaj sem prepričana,da je to touser posted image  In sem ful veselauser posted image

caligula  ti naredi tako,kot se ti zdi prav,da boš ti srečnauser posted image

Šibam se jaz zdaj malo namazat,pa se še pol kaj oglasim

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
25.5.2008 15:03:07   
caligula
andromeda... bs4

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
25.5.2008 15:12:40   
šema
Ker me v sedanji nosečnosti dajejo "težave", ki me v prvi niso vas sprašujem:
- ali ima še katera take čudne "bolečine" v notranjosti trebuha, kot bi mi pokala koža odznotraj ob prehitrem vstajanju s postelje, pretegovanju, kihanju, kašljanju.
Mislim, da to ne paše k raztezanju maternice, saj sem dobila tak občutek (že parkrat) ob navedenih primerih?? Zdej se kar preventivno mal primem za trebuh preden kihnem, al pa k vstanem s kavča.

Kolk sm vam fovš ko boste čvekaleskupi v živo- jaz zdej definitivno vem, da ne morem prit, ker se je user posted image  zmenu s svojim bratom, da bomo okol prikolce ta vikend "zidal"- men so sicer plošče, ki jih je sam položu čist OK, on pa neki komplicira, da mora spodi nasut pesek,pa ne vem kva še. Zato me je danes peljal na kupo v Zbilje, da mu nam težila, da je nisem dobila takrat ko ve- bom mislila na čveke in v mislih čvekala z vami.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
25.5.2008 16:04:49   
caligula
Jaz se pa ravnokar spravljam k staršem, grem jutri  na pregled, pa bi rada bila spočita in sproščena, kar tle v lj nisem. Šema, še enkrat hvala za vzpodbudne besede in pm. Ni najlažje spokat pa it, to je najtežje, najlažje je prikrit problem in ostat. Kar jaz v nobenem primeru ne mislim, čeprav je od soočenja kao čist drug človek. Sam čez noč se še noben ni spremenil.
Ni me strah ko bo otrok spraševal, kdo je oče, pač če bom imela že koga, bo itak "samoumnevno", če ne pa mu razložiš tako da razume. S j bo, sploh se ne sekiram :D. Kje je pa konina danes? Jutri ima tudi ona pregled, pa nič ne čveka. user posted image
Ayd punce, letim prot domu, papa

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
25.5.2008 16:20:05   
Andromeda
caligula, sva skoraj sosedi, jaz stanujem v stožicah zraven cerkve...lepo se imej pri starših in si spočij od vsega hudega!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
25.5.2008 16:37:57   
Andromeda
lyra user posted image za brcike! Jaz tudi komaj čakam, da kaj začutim, ampak se bom še kar načakala, saj sem 3 tedne za tabo... sem pa zadnjič, ko sem legla, začutila kot da bi mi en mehurček lezel nad sramno kostjo, ampak je bila nabrž prebava, čeprav česa podobnega še nisem začutila. Mogoče je samo plod moje domišljije.
šema - tudi mene včasih nekam čudno zaboli ob prehitrem gibu. Ampak ne vedno. Mogoče se raztezajo trebušne mišice??? V sredo mam pregled pri G, pa jo bom vprašala v zvezi s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 1859
25.5.2008 17:35:10   
nagajiva
Ojla user posted image

Ste se nasončle? Jaz sem se malo. Me je kar sonce prijelo user posted image . Pa smo se najedli rib, ki sta jih včeraj nalovila user posted image  in ati. Madonca so ble dobre.................user posted image
Zdaj pa se v Mb pripravlja neka nevihta................že grmi..............Eh, je pa bil dan lep. Pa saj napovedujejo zelo tople dneve. Juuupppiiii.......user posted image  Upam, da bo v soboto sonček, ko se dobimo klepetulje. No, mogoče bomo priklicale kak dež.............user posted image user posted image user posted image
Šema-ko kihnem, tud mene zaboli. Sicer ne vedno. Ali pa če prehitro vstanem. Predvsem s kauča, kjer sem bolj skupaj zvita. Pa mi je G rekla, da je povezano z raztezanjem maternice. Če pa bi bila bolečina dolgotrajnejša in ne bi izginila, pa je treba takoj k zdravniku. Škoda, da te v sob. ne bo. Se bomo pa že še kaj dobile in se takrat naklepetale za obakrat skupaj...............
Caligula -user posted image user posted image  user posted image  za jutrišnji pregled. Nagledaj se svoje pikice..............

Neposredna povezava do sporočila: 1860
25.5.2008 20:32:54   
konina
Kuku! Tukaj sem! Danes smo bili pri enih moževih sorodnikih na obhajilu. Bilo je prijetno, vsi so občudovali moj trebuh, ki je res že ogromen. Se moram spet kaj slikat. Mislim, da prekašam vse na temle forumu. user posted image

Jutri pa me čaka pregled. Komaj čakam, se pa bojim, da bo samo kontrola, nič UZ. Upam, da bo vsaj srček poslušala. user posted image  No, bomo videli.

Lyra, super za brcike. Sedaj naj pa kar pridno razgrajata, da boš vedno vedela, da sta pri tebi. Pa naj bosta nežna.user posted image

caligula, jutri se zopet ne bova ujeli. Jaz imam že zjutraj, kasneje imam pa opravke. Tako, da zopet kakšen drug termin. Le glej, da se za isti datum dogovoriš. user posted image  Vidim, da si sama pri sebi že razčistila dogajanje pri vas, zato ti želim veliko moči in poguma, da boš lažje uresničila svoje načrte za prihodnost. Sigurno te čaka nekje fant, ki bo znal cenit tebe in dete. Srečno! Ko bo pa kakšen težek dan, dan za jamranje, smo pa itak me tukaj! Bomo vedno pripravljene poslušat in pomagat.

Šema, mene tudi velikokrat tako zaboli kot opisuješ ti. Pa se spomnim iz 1.user posted image , da je bilo podobno.Nič nenavadnega, samo naše mišice se zakrčijo, na hitro premaknejo, pa se morajo potem postavit nazaj na svoje mesto.

LP, Nina 

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
25.5.2008 20:46:16   
lyra*
Evo jaz sem zdaj končala z pospravljanjemuser posted image  Sva prišla domov in je šel Mitja spat,jaz pa pospravljatuser posted image  Zdaj sva 2 in mama bombo v stanovanju,kaj šele bo ko bomo 4user posted image user posted image

Je prej deževalo in je zdaj ful soparno,tako,da zdaj ko sem sesala sem postala prav mokrauser posted image

konina  ne govorit,da imaš največji trebuh...veš kakšen je moj user posted image  Res me eni sprašujejo,če sem že na koncuuser posted image  Ampak jaz ga ponosno kažemuser posted image  Ju3 pa boš mislim,da samo srček poslušala,ampat tudi to je čudovitouser posted image

šema,ko se naslednjič zmenimo pa boš mogla prituser posted image Bomo pa načvekale za vse tiste,ki jih nebo! Tako,da se ne čudit,če bo deževalouser posted image

caligula  uživaj ju3 ob pogledu na svojo pikico! Kot si se sama odločila,si se prav. Kot je že ena rekla,bo prišel moški ob katerem boš srečna!

Ker sem pa danes toooolko delala mam zdaj fajn izgovor,da si privoščim celo posodo sladoledaaauser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 25.5.2008 20:48:42 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
25.5.2008 21:16:34   
caligula
andromeda...jaz grem večkrat tam mimo na sprehod s psičko, čez pokopališče pa dol prot hipodromu. Pa očka naših ta malih kužkov je tam doma. user posted image baje so ga lani najdli v ježici in ima češki čip, nekomu pobegnil al so ga pa zapustili in se je pritepel k tem prijaznim ljudem. Jah le glej, da se v tem tednu kaj na kavi dobive.user posted image ko sva tko blizu.
Glede mojga pa res več ne vem kaj naj nardim... zdaj se res max trudi in me kliče skoz in mi pošilja smse, doma skrbi za psičke ko bi lahko bil zunaj zdaj ko sem jaz 80km stran. Ej res ne vem, če mu naj dam še eno priliko....?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
25.5.2008 22:36:26   
Andromeda
caligula, o tem boš mogla sama pri sebi razčistiti...Pa vzemi si čas za to! Najbrž bo res naredil vse, da bi te dobil nazaj, ampak ali bo dobil tudi tvoje zaupanje? Aha, si bom z veseljem utrgala čas za kavico s tabo ta teden. Več o tem v ZS, prav? Lepo opravi jutri na pregledu, verjetno ti res ne bo delala UZ, ker ti tega na vsakem pregledu ne počnejo. Zavarovalnica krije pač samo 2 UZ pregleda.
Jaz odhajam spat. Sem tud jaz skoraj kilo sladoleda pojedla, tako, da sem svojo sladoledno dozo zapolnila za ta teden.Uh, pa pravijo, da bo vroče...
Lepo in mirno noč, nosečke!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
25.5.2008 22:37:25   
lyra*
Evo sladoleda že ni večuser posted image user posted image user posted image
Zdaj sem naša razgrajača nahranila in lahko grem mirne vesti spatuser posted image

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1865
25.5.2008 22:40:56   
bobika1
hej, hej.
Da se vam še jaz javim po dolgem času, sem tako zasedena da je kr joj. Sem komej uspela pebrat kaj vse ste si pisale. V glavnem bom bol na hitro povedla kaj mislim, ker morem zjuti zgodi vstat in sem že ful zaspana.
V glavnem ful sem vesela za vaše brcike, komej čakam da še sama to doživim...Si že predstavlam kako lepo vam mora biti...:)
Caligula jz ti bom takole rekla jaz sem vedno govorila da če bi me fant prevaru ni spasa, to pomeni da če me je zej me bo 100% še kdaj, mogoče kasnej. Ampak ker si trenutno v taki situaciji je to malo težje, ne vem jz ti bom povedala kaj bi jz naredila ti pa naredi kar se ti zdi najbolje. Jaz bi mu mogoče dala šanso sam bi ga 100% preizkusila, neki bi mu nastavla da vidim al bo kaj naredu ali ne. To je moje mišlenje, da ne bo katera narobe razumela!
Drugače pa sporoči kaj boš naredila glede fanta. Jz ti želim da bi bila srečna, in da se ne bi rabla še z takimi stvarmi obremenjevat ko to ni potrebno.
Drugače pa se lahko pohvalim meni tudi počasi raste buši, mi je prav smešno ko ne morem kake hlače zapet...ker jaz se nikoli nisem morala zrediti in mi je zdaj to prav smešno.

Ja nič punce pridne bodite, ta teden ne vem če se vam bom kaj javila ker sem po cele dneve v mb ker imam neke seminarje in en seminar traja 4-5 ur. Ne sprašujte kok me rit pol boli, sem bol utrujena ko pa če bi kaj delala, Ampak brala vas bom vseen.
Dobro spite in nočko.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
25.5.2008 23:06:47   
mali_marsovcek
oj user posted image !

caligula - pazi nase in na svojegauser posted image . Je to bolj pomembno kot pa en ki ne ve kaj bi rad. Nekoč sem dobila en dober nasvet:
NE VOZI SE Z VLAKOM KI VOZI V NAPAČNO SMER, EN SE PELJE V TVOJO. POČAKAJ GA!

nočka

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
26.5.2008 6:49:51   
caligula
joooj zdaja sem pa tok zmedena... Bom mu dala nekaj časa oz. bo na preizkušnji. Še vedno lahko spokam. Ne bi se rada zdaj preveč obremenjevala glede tga, ker imam drugih stvari več, bolj pomembnih. Zaenkrat mu bom pogojno oprostila, že zaradi tega ker želim normalno življenje za mojga user posted image . Naslednja napaka pa sigurno brez besed grem. Sam takrat ne bom tolk razmišljala ampak bom samo šla.
Andromeda... ko boš imela čas, kakšno urco prej pošlji zs al pa če veš že vnaprej kdaj imaš čas bo pa še boljš. Uh, me prav veseli, da je katera tako blizu, za mal čveka, moje kolegice so večinoma po faxih, študentke, al pa niso sploh v lj, na faxu pa imam večinoma fante, ker je elektro fax, tko da sem prav boga na tem področju in potem ko me katera kolegica pride pogledat kr 5 ur skupaj klepetava.user posted image
Zdaj se kužka peljala na sprehod, imam še nekaj ur pred pregledom pa ne vem kaj naj delam. Tud če mi ne bo Uz delala bo ok, sam da vem, da ni nič narobe. Od NS ja   naprej sem bolj sproščena, ko so bli rezultati ok. Pa vse slabosti so minile, apetit se je umiril, še vedno vzdržujem isto težo, samo buši raste, tko da , ni razloga za skrb. Pa komaj čakam poletje pa morje. Bom kr v Grčijo mal zavila. Upam da ne bo zaradi letala nič narobe.
Aya še tole: šla sm 3x po 8min v solarij, ko je blo deževno vreme in sem se prav vredu počutila. Naj ne bi hodile zaradi pregrevanja, ampak mene je tko zeblo tiste dni, da sem skoraj zaspala od ugodja v solariju. Po sončenju sem imela Ns in sem pomirjena. SJ zdaj ne grem več, sam tolk da sem mal ofarbala nazaj na svojo polt. user posted image Drugo bo pa že poletje opravilo.

A ima katera piersing v popku? Jaz ga imam še kar notr. Pa ne vem kdaj ga bom vn dala, ko bo buši začel abnormalno rast, tam nekje v 6. mes?

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
26.5.2008 7:23:36   
luna8
Caligula , ja pregled te bo pomiril, saj glede male pikice - poročaj kako je bilo.

Katera se spomni, kera punca in kdaj (vem, da ni blo dolg nazaj) je pisala kakšni so znaki raztezanja maternice? Ker mene peče spodnji del trebuha na desni pa ne vem ali bi to lahko blo to?

Uživajte ponedeljekuser posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
26.5.2008 8:04:01   
pomar*ANČA*
uffff, pa je ponedeljek.... ne maram ponedeljkov, še bolj pa ne bom marala tega tedna, ker se bom mogla full učit.... vikend sma preživela lepo, nič posebnega, veliko smo počivali in se malce potepali.
danes imam pregled, komaj čakam da slišim srčka. za koliko ste se zredila? ker jaz sem se od začetka nosečnosti zredila le za 1,5kg- zdaj jih imam 51 in me melce skrbi, da ne bo ginekologinja huda, da sem presuha, oz da ne dobivam na teži. počutim se super, kot da nebi bila noseča, nobene bolečine, nobenih težav, prov fajn se počutim.

caligula, sem vesela, da si svojemu dala še eno priložnost, ker jaz sem mnjenja, da si vsak človek zasluži še eno priložnost, če bo pa to zaje***...si pa tudi že odločena kaj boš naredila. ko sem zvedela da sem noseča sem pobrala vse piersinge iz sebe... ker se mi je trebuh takoj full napihnl, sem imela občutek, da mi bo kar razgnalo tisti piers v popku. mi je pa zdaj full grd popek, ker buši raste pa lukna od piersinga tudiuser posted image

punce mejte se!!

< Sporočilo je popravil pomar*ANČA* -- 26.5.2008 8:06:10 >

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
26.5.2008 8:32:08   
luna8
Cao,

tud jaz nisem pridobila na teži, kakšen dan imam kakšno kilo več, na splošno sem pa na istem. Sam mislm, da glede tega ni panike, sam da se otroček normalno razvija.
Pomaranča pa poročaj kaj ti bo rekla ginekologinja.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
26.5.2008 8:32:20   
orka
Jutro čveke.
Kako ste spale, zdej ko veste da bo danes in jutri vroooooočeeeeeeee?
Vikend je prijetno minil in tu je novi teden, mene pa zanima ali že imate linea negra ,= črto od sramne do popka ??

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 1872
26.5.2008 8:43:19   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: orka

mene pa zanima ali že imate linea negra ,= črto od sramne do popka ??

ne nimam, sem pa precej kosmatauser posted image user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
26.5.2008 8:49:00   
Andromeda
Dobro jutro!

Tudi moja telesna teža prav nič ne napreduje in sem tudi malo zaskrbljena, ker sem suhica, sicer pa mi je moja G rekla, da se teža ponavadi prične pridobivati v 2. trimesečju. Tudi moj buši prav sramežljivo raste, najbolj hecno mi je pa to, da je na levi strani malce večji kot na desni. Ima še katera takega bušija? Linee negre pa (še) nimam, imam pa azto čedalje bolj poraščenega bušija user posted image Nimam kaj, to delajo hormoni...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
26.5.2008 9:05:11   
luna8
Jaz tudi še nimam črte.

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.