emina83
|
dobro jutro! evo mi smo kot ponavadi pokonci že ob 6,30. tamala, kot da bi imela ¨budilko v sebi in se čisto vsak dan tako vstane. atija sma že *nagnale* od doma, kavico, že spile, pozajtrkovale, zdaj malo tipkamo, potem pa samo še po tleh prebrišemo in balkon, pa sma skor vse kar je treba za dans nardile. no, razen kosila, ki pa pride na vrsto kasneje . Caligula joj kako mi je znano, kaj trenutno preživljaš. vem, da je hudo, ampak drži se in misli samo na svojo malo pikico in da bo za vaju najboljše. tudi meni se je podobno dogajalo, sicer pred prvo , ampak k srči mam jst ful nos za take zadeve in sem takoj *zavohala* da nekaj ne štima in že v štartu je***a vse po spi**U, ker sem take zadeve gledala doma (moji starši, oz. oče) in to najbolj soražim od vsega na svetu. prevaro, laž in skrivanje, grrrrr kr ošpice dobim ko sam pomislim na kaj takega. in od tedaj je vse kot mora bit. me prijateljice zafrkavajo, da sm tak kot sherlock holmes, sam klobuk mi manjka za sebe vem da kaj takega ne bi mogla oprostit, ni šans, pa da bi s partnerjem imela 15 otrok, ne enega, se mi zdi da je boljše da grem za sebe in živim svoje življenje in partner svoje, kot pa da otrok živi v tako *napetem* okolju in kregariji. uf, sem se spet razpisala. Luna8, ti se kr lepo idi pokazat, da boš mirna držim pesti, da ni nč hudega in da je že mimo! konina za princeskine uspehe, ter da jih bo vedno več! evo, zdaj pa šibam še tisto nardit do konca, pa da imam potem MIR! se še kaj tipkamo...
|