|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
12.5.2008 20:03:22   
Polynesia
lyrka letališče pa ni v ljubljani, hahahahahaha, ti moja štajerka ti. Se bova jutri zmenili kako in kaj, kam točno greš da jaz vem svetovat kje se bova dobile, da bo zate najlažje.
A kupila si cotke, joj super, sej je prav da si, se je že vse ok user posted image .

Zdej grem pa jest tud še neki narest pol pa gledat hokej na šport tv z user posted image ,

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
13.5.2008 8:22:34   
orka
dobro jutro dekleta.
Saj ne morem verjet da se danes še nobene ni oglasilauser posted image .
služba? jaz pa si že zelo želim , da bi šla na bolniško, da bi lahko uživala z mojimi ža rojenimi in nerojenim user posted image , pa se težko odločim k je pol zelo manjši dohodekuser posted image .bom dellala dokler bo šlouser posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
13.5.2008 8:27:57   
šema
orka jaz sem v službi včasih kot na dopustu, tako da sem komaj čakala in sem vztrajala v bolniški samo zaradi možnosti bolezni, saj sem se želela ta prve tri mesece zaščititi kolikor je mogoče. Zdaj ko so pred vrati višje temp. pa je tudi možnosti za bolezni manjuser posted image .
Sicer pa moram reči Polynesia da sem prišla domov utrujena kot, da bi opravila dva šihta, tko da moram mal pazit kolk sem aktivna (dans si bom kr privoščla pavzo med šihtom), ker sploh nisem čutila, da bi bila utrujena, v postlo sem pa padla in spala do jutra kot dojenček 9ur.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
13.5.2008 8:31:59   
saba
Dobro jutro!
Jaz sem user posted image user posted image user posted image user posted image .
Preden vas vse preberem (še cel vikend imam za prebrat) vam povem, da je šla včeraj NS SUPER......in smo videli našo češpo.
Ja verjetno bo spet user posted image user posted image
Vse je bilo super, najprej me je Dr. full ustrašla, ker je rekla da imam velik miom user posted image , pol pa je šla še čekirat pa je vidla , da ni res....user posted image . Tako ,pikica je stara 12t in 2dni, velika 5,2, srček tika-taka, NS pa 1:4328 (nekaj takega ker nimam papirja s sabo) ,je rekla da je o.k.
Če mi prosim spremeniš Anime datum na 22.11.
Pol pa me je moj peljal v šoping v BTC in na kosilo v Fužine.............aaaaa skoraj sem počla, tolko sem se najedla.
Vglavnem bilo je lepoooooo. en velik kamen se mi je odvalil iz srca...zdej pa uživat 100/h.
Ko utegnem tukaj v službi vas počasi preberem......
lep dan

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
13.5.2008 8:50:25   
jelka123
saba-user posted image user posted image user posted image ,sedaj pa imava skupaj pt-samo ti boš rodila v kopru?
samo da je vse ok,tudi jaz sem imela včeraj NS,meni pa spol ni nič rekla vprašala pa nisem

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
13.5.2008 9:03:22   
carly
Ojla dobr jutr, kako ste?
Men je tako krulti začelo ko sem vas brala da moram takoj it nekaj pojest, potlej se pa še kej oglasim, če bo v službi čas.
aja pozdravljene nove.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
13.5.2008 9:16:06   
jasna.turkovic
Tudi jaz ti priporočam nakp, sicer še zdaj verjetno res ne boš slišala drugo kot svoje črevesje in pa morda utrip popkovinice, cez kakšnih par tednov pa sigurno tudi otročkov srček in verjemi, da ti takrat ne bo žal... ni lepšega kot slišat tisti tupci-tupci. Sicer pa so si gin različnega mnenja kdaj s sliši otrokov utrip, ker ga je meni hotela iskati s tisto napravo pri gin (podobno angel sound-u) že v 13.tednu. Tako da...kupi user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
13.5.2008 9:21:36   
jasna.turkovic
Hvala za dobrodošlico...Kje sem se skrivala d zdaj - dobro vprašanje user posted image  Sem včasih tako zaposlena, da še dihat nimam časa, kaj šele kaj drugega... No morda se vidima če ne prej v bolnišnici, ne če bodo najini pikeci zdržali do roka...ali pa bodo hoteli že prej na svet user posted image . Drugače tvoja nosečnost - poteka vse ok? Pri meni so namreč prejšnji teden ugotovili, da mam ful nizko ležečo posteljico, tako da je veliak nevarnost ss...Sicer je rekla G da se še lahko dvigne, pa upam da se bo, ampak me je vseeno malo strah...Skušam mislit pozitivno, sam vedno pač ne gre... Upam na najboljše, ne user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
13.5.2008 9:29:43   
jasna.turkovic
Za seznam: Jasna.turkovic, 27 let, 1 otrok, 2.nosečnost, UZ 23.5. zaradi lege maternice...prosim če to dodaš, ker sem jaz malo zelena v tem...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
13.5.2008 9:30:52   
jasna.turkovic
Tako pozdravček z moje strani zdaj pa grem pisat dalje diplomsko, da se že enkrat rešim tega...user posted image

(odgovor članu jasna.turkovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
13.5.2008 10:14:23   
mihi78
jasna jaz sem pri dr. Pušenjaku, na med.over.net, prebrala, da nizka posteljica ne more povzročiti ss. Lahko pa baje pride do kake krvavitve in če se posteljica do konca ne premakne, mislim, da je pisalo, da če še vedno pokriva mat. ustje,  pa naredijo CR zaradi nevarnosti večje krvavitve, ker se posteljica naj ne bi smela poroditi pred otrokom. Svetujem ti, da malo pobrskaš po zgoraj omenjenem forumu. Jaz sem zase našla že marsikaj koristnega! LP pa mirne živce, mene je tudi skoz strah, da bo kaj narobe, ker sem pred to nosečnostjo imela 3 ss v zgodnji nosečnosti.user posted image

(odgovor članu jasna.turkovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
13.5.2008 10:38:48   
nagajiva
Ojla user posted image

Se včeraj nisem mogla oglasit, pa sem kar nekaj časa brala....................sedaj sem malo bolj na tekočem.............
user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za uspešno opravljene preglede.
Taly82, dobrodošla.................
Glede srečanja.................tud meni so Zbilje malo daleč, ampak če se srečamo v Mb bo pa daleč za koga drugega. Se pa strinjam, da lahko sept. organiziramo srečanje v Mb.............
jasna.turkovic-ja, mogoče se bosta najina user posted image  res držala za roke...............upam samo, da bosta potrpela dovolj časa in se rodila ko bo res pravi čas za to.
Ja, sedaj pa grem malo pospravljat, pa perilo oprat. Sva v soboto zjutraj šla na vikend pa sma se vrnila včeraj zvečer in imam taaakkkkk kup neopranega perila.....................joj, ko bo ga treba še zlikat.
Sreča, da je danes spet tako lep dan. Mi prav paše ta sonček......................

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
13.5.2008 10:54:38   
mojsoncek
Oj punce!

No, jaz sem danes malo bolje... vceraj pa se mi je res vrtelo sto na uro. No, pa tudi slabosti in napihnjenost so se vedno prisotni.

Vceraj zvecer sem pojedla polovicko majhne lubenice. Sem mislila, da bom celo noc na wc hodila, pa mi je uspelo zdrzati do jutra user posted image .
No, danes zjutraj mi je pa mami luste naredila s cufti, tako da ne vem kako mi bo uspelo zdrzati do stirih user posted image (danes namrec spimo pri mojih v LJ, ker ima mozek popoldan en izpit, pa ne bi radi zvecer zamudili ure za tamalega dat spat).
Ah ta hrana, vse bi pojedla kar vidim, pa ne upam. Pojem samo tisto kar mi trenutno zapase, ker vem da me edino tako ne bo matral zelodec in napihnjenost.

No, se naprej sporocajte dobre novicke s pregledov!

Bodite lepo!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
13.5.2008 11:22:14   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ     MF 16.06.(NS) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        UZ 03.06 (NS)

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled (NS)

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB       pregled (NS) user posted image

5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     MF 09.06.(NS)user posted image

6.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled (NS) 

7.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      pregled (NS)

8.  06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

9.  06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        UZ 30.05.(NS)

10. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.   pregled

11. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled (NS)user posted image

12. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  pregled (NS)

13. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       pregled (NS)user posted image  

14. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

15. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled (NS) 

16. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled (NS)

17. 11.11.    jasna.turkovic    (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj        pregled

18. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        UZ 04.06. (NS)    

19. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         UZ 10.06.(NS)

20. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO        pregled

21. 13.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice    UZ 20.05. (NS) 

22. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 14.05.(NS)

23. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     UZ 26.05.(NS)

24. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         UZ 14.05.

25. 15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled (NS)

26. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    pregled 

27. 16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ          NS 17.05. 

28. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )      26 let    Gorenj.   UZ 10.06. user posted image

29. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR        pregled (NS) user posted image ,user posted image

30. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

31. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

32. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

33. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled (NS)

34. 21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           NS 13.05.

35. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled (NS)

36. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM           NS 17.05.

37. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

38. 24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP            pregled 

39. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 20.05.

40. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       NS 15.05.

41. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         NS 14.05.

42. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

43. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          NS 22.05  user posted image

44. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           NS 20.05.   

45. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         NS 20.05. 

46. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

47. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 
??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          nixie                     (?user posted image ,?user posted image )         ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

< Sporočilo je popravil ANIME -- 13.5.2008 11:26:13 >

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
13.5.2008 11:45:56   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ     MF 16.06.(NS) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        UZ 03.06 (NS)

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled (NS)

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB       pregled (NS) user posted image

5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     MF 09.06.(NS)user posted image

6.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled (NS) 

7.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      pregled (NS)

8.  06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

9.  06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        UZ 30.05.(NS)

10. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.   pregled

11. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled (NS)user posted image

12. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  pregled (NS)

13. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       pregled (NS)user posted image  

14. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

15. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled (NS) 

16. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled (NS)

17. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      UZ 23.05

18. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        UZ 04.06. (NS)    

19. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         UZ 10.06.(NS)

20. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO        pregled

21. 13.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice    UZ 20.05. (NS) 

22. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 14.05.(NS)

23. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     UZ 26.05.(NS)

24. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         UZ 14.05.

25. 15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled (NS)

26. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    pregled 

27. 16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ          NS 17.05. 

28. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )      26 let    Gorenj.   UZ 10.06. user posted image

29. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR        pregled (NS) user posted image ,user posted image

30. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

31. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

32. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

33. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled (NS)

34. 21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           NS 13.05.

35. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled (NS)

36. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM           NS 17.05.

37. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP            pregled (NS) user posted image  

38. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

39. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 20.05.

40. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       NS 15.05.

41. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         NS 14.05.

42. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

43. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          NS 22.05  user posted image

44. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           NS 20.05.   

45. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         NS 20.05. 

46. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

47. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 
??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          nixie                     (?user posted image ,?user posted image )         ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
13.5.2008 12:10:12   
carly
O Anime, kako si bila pridna.Nas je že 47 plus tiste spodaj, ki se nič ne javijo.Vav.
drgač pa vidim, da nekatere že kar malo nakupujete za bejbije pa sobice opremljate.Joj jest bi tudi že kar kej kupila, samo nočem dokler ne dobim rezultatov krvi.Ma pa se tako vleče tole čakanje.Še dobr da je sonce zunaj pa da imam popoldan vedno nekaj za počet na vrtu al pa okol hiše, da dan hitreje mine.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
13.5.2008 13:15:54   
carly
A je katera izmed vas kej naštudirala kako je z ležalniki in novorojenčki?Menda jih ne priporočajo in niti lupinic ( no vsaj da bi bil dojenček dalj časa v njem)?Jest bom mogla med porodniško še vseeno za kakšno urico na dan v pisarno skočit, pa se mi zdi ležalnik ena taka fajna rešitev da imam lahko otroka ob sebi, če recimo ne bo hotel dalj časa spati.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
13.5.2008 13:16:26   
luna8
halo,

res si moram vzet čas, da sem na tekočem, ko tolk pišete. Tud men se ne bo uspel udeležit srečlanja, ker greva na dopust (Kos-grčija)-morava še izkoristit, preden se ne bom več mogla premikat- že zdej se mi zdi da kakšen dan hodm kot kaka račka, pa se mi trebuh komaj pozna.

Kolk od vas že nosi user posted image nosečniške obleke?

Vem, da ste o kremah že pisale, ampak potem moram pregledat 59 strani, kar pa ni malouser posted image .
Naj mi katera napiše sam kakšno besedico o tem s katero kremo se maže. Aja pa še to, a se treba mazat tud po bradavicah al ne? Jst mam trenutno eno olje za nosečnost od Welede, s katerim se mažem po trebuhu in prsih, po ritki pa sem se z eno od Afrodite za nosečnice-ne vem kako se reče in mi jo je zdej zmanjkal pa ne vem kaj naj zdej kupm. A se mažete po celem telesu, tud z navadnim mlekom (roke, noge,...)?

Uzivajte še 6 mesecev (nekatere več, nekatere manj)!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
13.5.2008 13:21:11   
mojsoncek
Imam danes kar malo guzve v sluzbi, pa rabim vmes malo sprostitve, da se mi ne zmesa user posted image

Nas seznam res ni vec macji kaselj, pa se vedno se nam pridruzujejo nove user posted image .
Bi pa imela samo en komentar na stevilcenje, pa ne biti hude user posted image . Glede na to, da se nam se vedno pridruzujejo nove cvekice in imajo PDP nekje vmes, bo morala ANIME, vsakic znova popravljati stevilke od tam naprej, kjer se bo "vrinila" nova (ne narobe razumeti besedice vrinila). Zato predlagam, da se samo na koncu seznama zapise skupno stevilo user posted image , ki se ga popravi vsakic, ko dobimo novo clanico. Se mi zdi, da bo bolj enostavno popravljati samo eno stavilko.

oblacila
- jaz ne bom sedaj nic nakupovala, ker imajo povsod po trgovinah ze poletno kolekcijo in ne vem kaj bi nucali kratki rokavi malemu novorojencku sredi zime user posted image . Vas pa seveda cisto razumem, da ne bo pomote, sploh tiste, ki ste prvic nosece user posted image . No, jaz se tudi tam septembra verjetno res ne bom vec mogla upreti manjsemu nakupu.

grem nazaj delat...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
13.5.2008 13:24:21   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: carly

A je katera izmed vas kej naštudirala kako je z ležalniki in novorojenčki?Menda jih ne priporočajo in niti lupinic ( no vsaj da bi bil dojenček dalj časa v njem)?Jest bom mogla med porodniško še vseeno za kakšno urico na dan v pisarno skočit, pa se mi zdi ležalnik ena taka fajna rešitev da imam lahko otroka ob sebi, če recimo ne bo hotel dalj časa spati.

Hrbtisce pri lezalniku mora biti popolnoma trdo, pa je OK. Ce je mehko pa ni dobro, ker ne nudi opore hrbtenici. Kar se lupinice tice tudi ni panike, ce jo pod ritko pravilno podlozis s tetra plenicko. To pa prosis v porodnisnici, da ti pokazejo ali pa na pregledu pri P pri enem mesecu. Res pa je, da ne bo ne ena in ne druga stvar OK, ce bo dojencek notri 4 ure.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 13.5.2008 13:25:19 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
13.5.2008 13:38:00   
Andromeda
Ahoj, noseškice moje! Vidim, da spet veselo klepetate. Jaz pa uživam v prostih dnevih, sicer se moram učit, ampak sem današnje lepo vreme izloristila, da sem skočila do Supernove po nosečniške hlače. Stare me že tiščijo in lezejo pod trenuh, zato je bil že skrajni čas za to. Sicer se mi pa buši komajda pozna. Očitno se je mali čisto v križ zabarikadiral user posted image
Danes imam NS ob 18.45 in se mi zdi še tako daleč, da me še nič vznemirjenje itd. ne grabi. Aha, vse, ki ste bile včeraj in danes na pregledih, pa HURA za lepe novičke.jasna.turkovič, kolikor je tudi meni znano,nizka posteljica se ne pomeni možnosti za SS,je pa večja verjetnost,da boš imela CR.
In seveda dobrodošlica novi članici -taly82, če me spomin ne vara. A ima še katera težave s trenutnim spominom in zmedenostjo? No, jaz grem kosilo kuhat. Upam ,da se bom spomnila, kaj sem hotela skuhat danes user posted image
Zvečer se še enkrat javim, da poročam kako je bilo na NS. Bodite v cvetju!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
13.5.2008 14:22:31   
luna8
halo,

ravnokar me je klicala dr.Strahova, da mi je razložila izvid za dvojni presejevalni test, ki sem ga šla delat skupaj z nuhalno. Prej sm mela tveganje cca. 1: 4800 (ne vem točno), zdaj pa se mi je znižal na 1: 2900 (cca.), ona je rekla, da je to še vedno dober rezultat in veliko bolj zanesljiv kot sama NS, zraven mi je čestitala za dober rezultat, ampak sem vseeno malo nemirna.

Ali ima katera podobne izkušnje?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
13.5.2008 15:48:12   
lyra*
polynesia  jaz letališče štejem pod ljubljanouser posted image Ah ta moja geografija...user posted image user posted image
Jaz upam,da grem okoli 12ih,tako,da če tebi odgovarja okoli 17ih...?user posted image

saba  aaaaa pupiko boste imeli??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako lepoouser posted image

Glede srečanja,pa tukaj nas je dosti in vsaka je iz svojega kraja...pa se zdaj dobimo tam kjer smo rekli,čez nekaj časa pa v Mbuser posted image

andromeda  prosim ne govorit o pozabljenosti in zmedenostiuser posted image  Grem v trgovino in nevem po kaj sem prišla...Ali pa koga kličem pa nevem zakaj sem ga klicalauser posted image

luna8  z tem sicer nimam dosti izkušenj,vendar,če ti je dr. rekla,da je vse vredu,ti je čestitala,mislim,da se ne rabiš sekirat...Saj mislim,da če bi bilo kaj narobe bi ti povedala,ne pa da bi ti dala lažno upanjeuser posted image

Danes mi kolegica pove na kavici,da je imela ena tukaj na RR čez 15dni rok,vendar je user posted image  nehal bit srček in ga je včeraj rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Tako,da nikoli neveš kaj se lahko zgodiuser posted image Sem bila že mirna glede tega...pa vidim,da nemoreš biti miren dokler štručke ne držiš v roki!

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
13.5.2008 16:42:49   
nagajiva
Oh, Lyra*, ko slišim ali berem take stvari se kar zgrozim.................................me sprašujejo če me je strah poroda. Pa me ni, vsaj zaenkrat. Strah me je samo, da z user posted image  ne bi bilo vse ok ali da se zgodi kaj podobnega kot si napisala. Res, očitno nisi pomirjen dokler štručka ni v tvojih rokah......................
Zmedenost..................sem ko kura na čase.
Drugače pa se trenutno počutim kot v user posted image . Ne vem zakaj, ampak...................verjetno je dosti "kriv" tud sonček, ki tako lepo sije in greje....................baje tak za v petek že napovedujejo dež.user posted image
Ta vikend smo meli kar dva piknika, pa sem bla skupaj s toliko ljudmi in vsem je bilo čudno, da se mi pri 15t še nič ne pozna...............ne vem, če pa so mi že skoraj vse hlače premale. Verjetno nosim bolj v križu................Sem se včeraj naročila na masažo, ker me hrbet že zdaj boli, pa grem raje prej.
Moj user posted image  je skuhal kapučino, pa ga greva na sončka spit. Pa še višnjev zavitek mi je kupil..............mnjami. Res je praviuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
13.5.2008 17:13:12   
pomar*ANČA*
luna, če je dr. strah rekla, da  je ok te ne rabi čisto nič skbeti. sem bila z njo full zadovoljna in sem dobila občutek, da ve kaj dela. mene je lepo potolažila.

jaz pa niti nisem tako pozabljiva, ampak bolj štorasta... vse mi leti iz rok, spotikam se ob sebi, stopnjice drsijo... se moram kar precej paziti, da ne padem.

pridem zdaj v zbilje in pridem kasneje v mb, sem tako navajena vožnje, da mi ni problem do mb. samo vedno se zgubim, ker je tolko enosmernih in potem vedno iščem zvonik slomškove cerkve, ker vem, da moram tam parkirati.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.