|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
10.5.2008 2:20:43   
caligula
pomar*ANČA*   31.05.
nagajiva             31.05.
caligula              31.05.
polynesia           31.05.
Lyra                   31.05.

Predlagam,
da vsaka ko se želi prijaviti naj skopira obstoječi spisek in se doda. Bo lažje, da ne iščem vsaaki dve uri, če je katera nova. A ok? user posted image

user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
10.5.2008 9:48:55   
Andromeda
Dobro jutro, user posted image ! Še vse spimo? Jaz sem se že od pol šestih premetavala po postelji, ob devetih sem pa kočno vstala, me je lakota premagala. Vidim, da se menite za srečanje. Škoda, ker me 31.5. ne bo, ker moj dedi praznuje rojstni dan in se kar velika fešta obeta (75 je star), sicer se bi z veseljem pridružila. No, mogoče bo pa kakšna sprememba in se mi bo izšlo z datumom. Zaenkrat pa se ne moram zraven pofočkat.
Spet se obeta čudovit sončen dan. Jaz grem v center v knjižnico, nekam na kavico in malo po trgovincah zjat. Moj mož pa je moral danes žal v službo (nikoli ne dela ob sobotah, razen..),tako da bom kar sama šla. Ah, pa še bolje, saj veste kako je z dedci po trgovinah hodit user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 10.5.2008 9:49:27 >

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
10.5.2008 10:19:38   
mihi78
Punce, hvala da ste me tako bodrile. In res me je ta moj G čisto po nepotrebnem vznemiril. Saj pravim, kar nekaj je bluzil o DS brez da bi sploh izmeril NS. Mislim, ene  par takih je prijavil in to popolnoma neutemeljeno in na pamet. Strokovnjak pa tak!!!! Ponudil se je sam (nima licence), češ da bom prihranila denar. Itak sem mela namen it h G z licenco, ki je včeraj na srečo potrdil, da je vse OK. Za spol nisem vprašala, ker mi je po 3ss popolnoma vseeno, samo da bo dete zdravo! Tako, da naj zaenkrat ostane user posted image . Nama pa je user posted image pokazal jezik! Aja pa še to, bejbija mi je osebni G tudi nenatančno izmeril (saj vem, da je težko ampak naj se malo potrudi hudiča!!!). Na NS ga je G ene 4x premeril pa je bilo odstopanje v meritvah skoraj en centimeter. Se pravi je slab cm, pa en teden večji - ta meritev je popolnoma ustrezna glede na trajanje nosečnosti. Pa moj G je govoril, da je posteljica nizka, medtem ko je G na NS zagotovil, da je popolnoma OK in daleč od tega, da bi bila nizkauser posted image Ker ne želim več menjavat G bom pač po potrebi pa da se pomirim šla še na kak samoplačniški UZ.
Očitno eni popolnoma neosnovano raje napovejo najbolj črn scenarij, samo da bi se izognili odgovornosti.
Punce, želim vam lep vikend. LPuser posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
10.5.2008 10:35:28   
Polynesia
mihi jupiiiiiiiiiii, vidiš da je vse ok, skrbi ki ti jih je naredel G so pa odveč in edino pravilno da si šla nekomu ki ima licenco, tako da superca. Pa tudi se strinjam da pojdi še na kak samoplačniški pregled, da se boš boljše počutila, na žalost je to tako ja, da mormo vse živo plačevat. No ampak samo da je tvoja pikic v redu user posted image .

Andromeda no upamo da ti rata pridt na naše srečanje, no sej upam da bo meni tudi, ampak se ne dam user posted image .

Joj mene je pa tkooooo glava ponoč bolela, da sem na koncu vstala in šla po Lekadol, je bilo že nevzdržno, no in za kazen sva z možem zaspala, zdej se pa na brzino rihtava in letiva v Železnike v Alples.

Punčke lep dan, pa se še javim.

Papa user posted image .

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
10.5.2008 11:31:12   
lyra*
Heloo user posted image

Jaz sem se danes malo pozneje zbudilauser posted image user posted image Sem imela tako lepe sanje,da se nisem in nisem hotela zbuditiuser posted image

nagajiva  jaaa greva skupiuser posted image user posted image user posted image Jaz imam avto pa tudi ful rada vozim tako,da ni problema. Kje pa je pa bo meni že polynesia razložila,če pa ne pa naju lahko ena še vedno v Lj počaka in se nekje dobimouser posted image

mihi  joj eni G.so pa prav,da ne rečem kajuser posted image  Ampak samo,da je zdaj vse okei in si ti pomirjenauser posted image

Grem jaz zdaj kosilo kuhat pride še ena nosečka k meniuser posted image
Da se pohvalim,danes imam 15tuser posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1405
10.5.2008 14:42:48   
Taula
Pozdravljene user posted image

Ker sem ravno rodila ne potrebujem več Angel Sounda in ga prodajam...če katero zanima naj me kontaktira na ZS.

Lepo nosečnost še naprej in čim manj slabostiuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
10.5.2008 15:19:16   
Andromeda
Bravo, mihi, saj sem vedela, da bo vse v najlepšem redu! Očitno je tale tvoj G en čuden frik, tako, da ti tud jaz svetujem, da opraviš še kak samoplačniški UZ. Toliko o našem zdravstvu, pa tako visoka zavarovanja plačujemo, potem pa takole...

Punce, uživajte v sončni soboti! Bye

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
10.5.2008 16:20:02   
nagajiva
Ojla user posted image

Joj, Mihi, maš pa res enega čudnega G..............sreča da je moja G tako super, drugače ne vem kako bi jaz kaj takega prenesla. Verjetno bi mu povedala par krepkih. Sicer pa, samo da je vse OK.
Lyra; super user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa bova se že znašli in prišli na cilj.
Tako punce moje, sem malo s piknika pobegnila in hitro na RR, da vidim kaj ste načvekale. Zdaj pa nazaj na sonček in v družbo...............pa nekaj pojestuser posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
10.5.2008 19:52:23   
lyra*
heloo user posted image

kje ste vse?????

Jaz gledam nogomet po TV in sm prav jezna,ker nisem mogla na tekmouser posted image  Drugač pa vse slišim kako navijajo in se derejouser posted image

Zdaj je polčas in grem z psoma vn....potem pa dalje navijatuser posted image user posted image

poynesia kdaj,kje....?user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
11.5.2008 7:55:49   
nagajiva
Dobro jutro user posted image

Eh, danes sem pa malo zgodna.................mormo pripravit se za drugi piknik. Včerajšnji je uspel, smo se lepo najedli................eni še kaj popiliuser posted image user posted image user posted image
Tako, sedaj pa zajtrk user posted image .....................upam, da bo lep dan.
Se kaj tipkamo................pa lepo nedeljo vsem.user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
11.5.2008 8:22:26   
caligula
jutro. Res lep sonček zunaj. Sem sprehajala psičko do zdaj kakšni dve uri. Ta mali nič ni bilo jasno. :D Zdaj zajtrkujem že drugič, čokolešnik. Potem moram še pasje razgrajače nahranit. Imam občutek, da sem v najlepšem obdobju nosečnosti, buši je ravno prav zaobljen, slabosti ni, prehranjujem se normalno, ni nekega pretiranega apetita, noge ne otekajo, smejim se non stop... Ah kako lepo je nam nosečkam, smo čist druga populacija. Lahko bi uvedli pri štetju prebivalstva: moški, ženske, nosečke. user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
11.5.2008 11:04:21   
Polynesia
Jutro nosečkice moje user posted image .

Tudi jaz sem ravno pojedla čokolino, jojjjjj men to tolk paše zjutraj da vam ne znam povedat user posted image .

Drugače se pa tudi jaz že pripravljam za piknik pri mojih, moj mož pa ne more z mano, ker dela, uf ta služba user posted image .
Tko da si še lase posušim, malček naličim, sem bleda k sam hudič user posted image se oblečem in šibam po taščico in tasta, so jih moji starši povabili....mmmmm se bomo danes mastili user posted image . Pa še tko leeeeep sonček je a ne.

Drugače sva bila včeraj v Alplesu, sva si že ogledala in izbrala otroško sobo in dnevno, tko da bo prov lepo in nobel user posted image . Doma sem si v njihovem programu tudi vse zrisala in je prav lepo, tko da se moram pohvaliti da sem zadovoljna, hihihi.

nagajiva vi boste tudi imeli piknik, max uživajte user posted image .

caligula tole s štetjem prebivalstva pa je prav fletno veš user posted image user posted image user posted image nosečke, čisto tretja "kategorija" user posted image .

lyrka velja, kje kdaj se zmeniva, ampak 100% velja hudiča user posted image .

Tko, grem se do konca zrihtat in punčke danes MAX uživajte.

Papa.
Cmok

user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
11.5.2008 13:47:37   
jasna.turkovic
Tudi jaz se pridružujem novembrčicam...Rok 11.11. a je katera, ki bo rodila v mb?

Neposredna povezava do sporočila: 1413
11.5.2008 13:50:52   
nixie
punce, a ma katera tudi tak sluzast brezbarven izcedek? a mislite, da je to ok? sicer se počutim ok.

(odgovor članu jasna.turkovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
11.5.2008 15:56:52   
mihi78
nixie, jaz sem tak izcedek imela že pred nosečnostjo pa ga imam še vedno. V primeru, da bi te zaradi tega začelo srbeti ali peči pa prosi ginekologa, da ti napiše Canesten.
Aja, pozabila sem sporočiti, da so PDP, na NS, malo prestavili, in sicer na 8.11.
Drugače zgleda, da uživate v lepem nedeljskem popoldnevu. Prav je tako. Jaz sem bila malo pri mojih doma zdaj pa se kratkočasim za računalnikom, mož pa malo kolesari. Zdaj pa mam še za kaki 2 uri obveznosti, ki se jih ne da preložiti, četudi je nedeljauser posted image ! LP

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
11.5.2008 16:25:19   
luna8
cao user posted image ,

vidm da lepo klepetate na ta prelep sončen dan. jst mam občasne probleme s prebavo, a še katera in kako jih rešujete?

a z angel soundom že slišiš kej pri teh tednih? ker moja kolegica ga je mela, ko je bla cca. v 11t, pa je še vedno nekaj slišala v bistvu pa je plodek že umrl in ji je ginekologinja rekla, da je to sam lari fari, da se sliš šele okol 20t, ko pa ga itak začneš čutit in da je ona slišala svoje črevesje.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
11.5.2008 17:14:00   
mihi78
Luna8, z angelsounds ne slišiš svoje prebave, gibanja črevesja ali karkoli je že rekla ta G - lahko si prebereš tudi na netu, kako deluje. V 11. tednu se srček zelo lepo sliši. Vem ker sem ga sama nabavila nekje takrat. Najprej poslušaš svojega, da veš kaj iščeš potem poiščeš še bejbijevega, ki pa je ene 2x hitrejši. Jaz ti vsekakor priporočam nakup! LPuser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
11.5.2008 18:57:56   
pomar*ANČA*
se vidi da je sončen vikend, ker ne čvekate! jaz sem bila včeraj na nastopu trebušnih plesalk, kjer bi morala tudi sama plesati in mi je bilo tako hudo da sem full user posted image user posted image user posted image !! in to jaz!! mene je res težko spraviti do solz. mislim da sem v fazi joka, ker imam zadnje dni s tem precej težav. drugače sem pa malce ponočevala, tako da sem danes precej utrujena in grem že počasi v posteljo. aja, ena punca je imela bulco pod pazduho, pa me sam zanima kaj so dohtarji rekli...

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
11.5.2008 19:10:27   
jelka123
jaz pa imam jutri biopsijo horionskih resic-punce držite pesti da bo vse ok,me zelo skrbi

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
11.5.2008 19:37:49   
lyra*
helov nosečke

Jaz sem zdaj prišla iz birmeuser posted image Je bilo prav fletno in se super počutim,sedaj,ko sem novopečena botra. user posted image

luna8  jaz na začetku nisem vedela,kaj sploh je user posted image utrip,vendar,ko ga najdeš ga takoj prepoznaš,saj je hitrejši od našegauser posted image  Ti ga kar kupi,ker ti nebo žal...Nonstop boš poslušala bitje srčkauser posted image

jelka123 držim pesti,da bo vse okeiuser posted image user posted image

No drugače pa so meni danes dokončno naredili spalnico in so tudi naredili načrt za otroško sobouser posted image user posted image  Kasneje se slišimo samo še za barvo,vendar mislim,da bo zelena-bežuser posted image
Ko smo že pri tem,vsaj na začetku bodo vaši user posted image  spali pri vas,ane? Midva imava malo spalnico in nama nebi šla oba kinderpeta noter,tako,da si bomo najbrž omislili košare...user posted image

polynesia  kje bi tebi najbolj odgovarjala? Jaz bom okoli petih mislim,da fertikuser posted image Komaaaaaaaj čakaaaaamuser posted image

A za piknik nas je samo pet? No saj se bodo še druge tudi javile! ^.^

Šibam še z user posted image vn pa se še pol kaj oglasim

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
11.5.2008 19:44:51   
luna8
Hvala punce za nasvete glede angel soundauser posted image

A katera že težje spi, ker jaz prej sploh nisem mogla na hrbtu spat, zdej mi pa to najbolj paše, ampak sem nekje slišala, da je najbolj priporočljivo na boku. Ali ve katera kaj o tem?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
11.5.2008 20:07:28   
caligula
Jaz sem pa danes dobila od sestre la vie hlače sam so mi še prevelike, še kakšen mesec bo treba počakat user posted image . Glede bolečine pod pazduho, so mi rekli, da je od mlečnih žlez ali pa če sem kaj težje dvigovala. Zdi se mi, da sem tisti dan gajbe plemetavalauser posted image tko da nisem več v skrbeh. Mi je pa rekel, da naj še G. povem na pregledu, da škodlo ne bo, pa kri so mi vzel sam niso še nič poslali izvidov.

Glede piknika... punce skrajno neresne ste! user posted image Kasneje se že začne preveč sončka in bomo vse zbežale na morje tko da je zdaj idealna prilika.  Katera se še vpiše za 31.5. za piknik?

pomar*ANČA*   31.05.
nagajiva             31.05.
caligula              31.05.
polynesia           31.05.
Lyra                   31.05.
...???

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
11.5.2008 20:22:29   
mihi78
jelka, držim pesti za jutri!!! Naj ti čakanje čimprej mine, da boš lahko z nami delila dobre novice. user posted image ==> pošiljam ti še pujska za srečo!
Ostalim lep pozdravček, hitim pred TV gledat Jureta pa Ladota!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
11.5.2008 20:36:39   
šema
Katera se še vpiše za 31.5. za piknik?

Če ne bom na primorskem bom prišla, sam zdej mamo še kar neki dela okol prikolce, tko da do 31. ne bom vedla a bom dol al ne. Če bom šla sam na predavanja pol bi uspela prkolovratit bolj v popoldanskem času, ker mamo predavanja lahko tudi do 15h.
Drugače se pa lepo imejte in še kako žlico kupe v mojem imenu pojejte

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
11.5.2008 22:45:42   
nagajiva
Ojla user posted image

Tako, piknik se je uspešno končal..........................Sem se tako najedla pečenega krompirčka.....mnjamiuser posted image  Pa smo se še malo posončli in poklepetali.........................uh in je dan hitro minil. Upam, da ste tudi ve preživele lepo nedeljo.
Jasna.turkovič-dobrodošla.......................kje si se skrivala do sedaj................sicer pa, jaz bom rodila v Mb in mam rok 10.11.
Ena je vprašala, če bo user posted image  na začetku spal pri naju...................seveda, si drugače tud ne morma privoščit. Pa če bi si lahko, ga ne bi mogla tako micenega pustit samega v sobici...................
Ej, drugače pa sem tako utrujena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bom šla kar spat.
Lepe sanje tud vam in požajte bušije...........................user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.