|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
12.5.2008 8:57:54   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ         MF 16.06.(NS) user posted image ,user posted image

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         UZ 03.06 (NS)

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE         pregled (NS)

02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB         UZ 12.05.(NS) user posted image

03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj        MF 09.06.(NS)user posted image

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ          pregled (NS) 

05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj        pregled (NS)

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ          pregled

06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ          UZ 30.05.(NS)

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.     pregled

08.11.   mihi78                  (4user posted image ,0user posted image )    29 let     Ptuj         pregled (NS)user posted image

10.11.   zara13                 (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice    pregled (NS)

10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          pregled (NS)user posted image  

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj         pregled    

11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled (NS) 

11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )       ?? let  Domžale    pregled (NS)

11.11.    jasna.turkovic    (?user posted image ,?user posted image )         ?? let     kraj         pregled

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ         UZ 04.06. (NS)    

13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          UZ 10.06.(NS)

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO          pregled

13.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice     UZ 20.05. (NS) 

13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          UZ 14.05.(NS)

13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.      UZ 26.05.(NS)

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR          UZ 14.05.

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     pregled (NS)

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale     pregled 

16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ           NS 17.05. 

18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR         pregled (NS) user posted image ,user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          NS 12.05.

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           NS 13.05.

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 12.05.

22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM           NS 17.05.

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP       UZ+NS 12.05 

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 20.05.

25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       NS 15.05.

25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         NS 14.05.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          NS 22.05  user posted image

26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           NS  20.05.   

27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         NS 20.05. 

28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      UZ 08.05.

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO      
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          nixie                     (?user posted image ,?user posted image )         ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
12.5.2008 9:25:27   
ANIME
Dobro jutro punce.

Jaz sem imela ta vikend kar precej aktivno. V soboto sva se malo bolj temeljito lotila pospravljanja stanovanja, potem pa še v shoping (morala sem si kupit večji modrc, hkrati pa sem si že kar kupila kopalke). Kupila sva tudi spominsko knjigo za našega user posted image  in sicer sva se odločila za "To sem jaz". Ta drugo še čakava, saj jim jih je zmanjkalo. Zvečer sem seveda zaspala za eno urco.

Včeraj pa smo bili na enem rojstnem dnevu in je bilo prav luštno.

Danes pa že veselo v službi. Ker je tako lepo vreme, bom kmalu morala menjat gaderobo.

Lep teden vsem!

Aja, glede piknika imam pa jaz takrat že nekaj dogovorjeno tako da žal ... mogoče drugič.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
12.5.2008 9:36:29   
mojsoncek
Ziv!

Mi smo bili tudi cel vikend zunaj, vceraj popoldan pa se na eno zurki (me je tako napihnilo, pa sem ful malo pojedla, pa se ful sem pazila kaj sem si vzela user posted image ). V soboto popoldan sem plela user posted image in nas mali moz je ful pridno pomagal, ker je s svojim kamionom odvazal plevel user posted image . V soboto sva mu dala darilo in je bil ful vesel traktorja, no se bolj pa prikolice user posted image .

Po sanjskem vikendu spet back to reality in novim delovnim zmagam naproti. Ce prav se mi prav nic ne da. Po pravici povedano bi bila najraje kar malo doma. No, tudi z delom od doma bi bila cisto zadovoljna, ker se mi ne da vec vozit v LJ (sploh popoldan po soncu). No, bomo videli ce se bo dalo kaj zmeniti, ko bom enkrat v sluzbi povedala za user posted image .

Zjutraj sem napokala vreco s sokom, palckami, grozdjem in sadnimi rezinami, da bodo v vrtcu otrocki lahko malo proslavljali za rojstni dan.

Drugace pa imam tamalega na sumu, da bo zbolel. Ima vnete ucke in zjutraj je bi tako cmerast kot ze dolgo ne. Ze celo dopoldne gledam na telefon, ce so klicali iz vrtca, da ga pridem iskat. No, upam, da bo slo mimo njega.

Glede piknika pa jaz tudi se ne morem nic rect.

Lep dan!

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 12.5.2008 9:37:26 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
12.5.2008 9:55:17   
carly
Ojla dobr jutr. Jest sem bila tudi včeraj na pikniku, pa smo ene trikrat mogl pod streho letet k je deževalo ( no vsega skupaj vsakič po pet minut).Drgač sem si pa v soboto zgleda mehur prehladila ( no v bistvo sem staknila ene bakterije) in sem vsakih pet minut na wc-ju, me peče ko hudič.No pa ful pijem pa mažem se s Canestenom tko, da upam da bo kmalu bojle.
Aja glede piknika, mene vrjetno tudi ne bo.se nekaj menmo da bi šli na morje ravno tisti vikend.Drgač pa tudi ful nerada vozim,tko da bl slabo kaže da pridem.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
12.5.2008 11:40:34   
konina
Dober dan, nosečke. Hja, jaz sem tudi uživala v sončku cel vikend. Smo imeli oba nečaka na počitnicah in je bilo pestro. 3 mulci na kupu! Neva je imela v soboto tekmo v MB in so bile super, skupinsko so osvojile 2. mesto. user posted image

Meni je danes spet malo slabo, pa ni hudega. Sedaj je kar kakšen dan vmes, ko me izpusti slabost. Sem pa stopila v 2. trimesečje. user posted image   Še NS, da me malo pomiri, ta me pa čaka v soboto. Komaj čakam.

Aja, za zmenek pa tudi jaz ne vem. Takrat ima Neva spet tekmo. Bomo videli, kako se bomo zmenili.

No, lepo se imejte. Tiste, ki ste v službi, ne pretiravajte. Tiste, ki ste doma, pa izkoristite proste trenutke.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
12.5.2008 12:01:57   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ          MF 16.06.(NS) user posted image ,user posted image

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ          UZ 03.06 (NS)

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE         pregled (NS)

02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB         UZ 12.05.(NS) user posted image

03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj        MF 09.06.(NS)user posted image

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ          pregled (NS) 

05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj        pregled (NS)

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ          pregled

06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ          UZ 30.05.(NS)

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.     pregled

08.11.   mihi78                  (4user posted image ,0user posted image )    29 let     Ptuj         pregled (NS)user posted image

10.11.   zara13                 (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice    pregled (NS)

10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          pregled (NS)user posted image  

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj         pregled    

11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled (NS) 

11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )       ?? let  Domžale    pregled (NS)

11.11.    jasna.turkovic    (?user posted image ,?user posted image )         ?? let     kraj         pregled

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ         UZ 04.06. (NS)    

13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          UZ 10.06.(NS)

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO          pregled

13.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice     UZ 20.05. (NS) 

13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          UZ 14.05.(NS)

13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.      UZ 26.05.(NS)

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR          UZ 14.05.

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     pregled (NS)

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale     pregled 

16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ           NS 17.05. 

18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR          pregled (NS) user posted image ,user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          NS 12.05.

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           NS 13.05.

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 12.05.

22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM           NS 17.05.

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP       UZ+NS 12.05 

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 20.05.

25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       NS 15.05.

25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         NS 14.05.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          NS 22.05  user posted image

26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           NS  20.05.   

27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         NS 20.05. 

28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 
??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          nixie                     (?user posted image ,?user posted image )         ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
12.5.2008 12:08:07   
ANIME
PREGLEDI TA TEDEN:

ponedeljek: lyra (UZ), orka (NS), jelka 123 (NS), saba (UZ+NS), Lorby007 (NS)

torek: andromeda (NS)

sreda: šema (UZ), malapikice (UZ), peny (NS)

četrtek: bobika1 (NS)

petek:

sobota: caligula (NS), konina (NS)

Vsem srečno na pregledih user posted image user posted image user posted image

Čim prej javite

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
12.5.2008 12:53:50   
vejicica
ojla nosečke! vidim, da ste se čez vikend precej zabavale-tale sonček zna res popestriti življenje. Midva z bodočim možekom (še 5 dni!!!!user posted image ) sva šla pa v soboto za tri ure hodit in je blo enkratno, potem pa še zvečer meni po uhančke in modrček-itak so mi spet vsi premajhniuser posted image , njemu pa po kravato za poroko. Komaj čakam.
Včeraj pa sem mela pospravljalni dan-prav neverjeten občutek, cel dan sem pospravljala in urejala omare in šele, ko sem se ustavila, sem se zavedla, da sem čist izmozgana in čist lačna (to pa je dosežek, zadnje 4 mesece non-stop mislim na hrano!).
Sicer pa smo danes že v 16. tednu, z dodatnima 2 kilcama, ki se šlepata zraven že 14 dni (se tolažim, da sta se naselili v oprsje, hehe)
No, dons pa začetek novega tedna in nove naloge. Vsem vam želim, da ga začnete karseda lepo.
čawčaw

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
12.5.2008 13:31:07   
jelka123
jaz se že javljam iz ns-za biopsijo se ni odločila,je vse ok tako da sem zelo veselauser posted image

(odgovor članu vejicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
12.5.2008 13:38:13   
jelka123
pa še to-kako imate ležečo posteljico,spredaj ali zadaj,meni je rekla da je zadaj in ne vem kaj to pomeni dobro ali slabo?

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
12.5.2008 15:32:39   
lyra*
heilauser posted image

Jaz sem ravno kar prišla iz pregledauser posted image Sem 15t2d in sem se zredila 2,5kguser posted image  user posted image  user posted image  pridno bijeta jaz pa imam malo nizek pritiskuser posted image user posted image  UZ mi ni delala naslednji pregled pa imam čez 4tedne.user posted image

jelka123  super,da je vse vredu. Zdaj pa le uživatuser posted image

Joooj kako mi je vročeuser posted image  Se grem stuširat potem pa zapravlatuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
12.5.2008 16:37:38   
taly82
Punce pozdravljene

Že nekaj časa vas berem, sem se pa šele danes odločila, da se vam dokončno pridružim. Tudi sama spadam k novembrčicam. PDP imam 17. novembra. Prejšni teden sem tudi opravila NS in je bilo vse OK. Zakaj sem čakala tako dolgo?? Še sama nevem, nekako sem imela en strah, zame je vse prvič in sem se hotela zagarantirati da je to to user posted image  Naslednji pregled UZ imam 10.6.
Stara sem 26 let oz. bom novembra. Prihajam iz Gorenjske.
Za spol user posted image  bova vprašala, samo nama na NS nič ni hotela reči, ker se baje zdaj še ne vidi dobro in bi lahko bilo zdaj nekaj čez nekaj časa pa nekaj drugega.
Slabosti me niso pestile, zaenkrat sploh ni nobene razlike, razen da sem pridobila nekaj kilogramov in seveda boleče prsi na začetku, zdaj se je vse nekako uneslo.

Upam, da me sprejmete v vašo skupnost in bomo skupaj brodile še 6 mesecev in še kasneje..user posted image

Lep pozdravček

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
12.5.2008 16:47:33   
pomar*ANČA*
ooo, taly82... seveda da si dobrodošla!!!! si videla, da se menimo da bi se dobile? si zraven? ker trenutno nam kaže bolj slabo.... 

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
12.5.2008 17:12:18   
taly82
Za Zbilje.. sem vidla.. kako pa mislite to, same ali s svojimi najdražjimi/družinami ??

Drugače imam v planu morje takrat, menimo se da bi šli za vikend, samo je vse še visoko v zraku, odvisno je dosti dejavnikov.. če ne bomo šli definitvno pridem.user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
12.5.2008 17:16:02   
bobika1
hej punce... no da se vam javim mal....Kako ste kaj, jaz sem na polno zasedena ta vikend sem delala tako da mi je minil, sploh ne vem kdaj danes pa šola.... V glavnem pri meni so še vedno slabosti, čedalje pogosteje objemam wc. Drugače se že veselim četrtka, upam da bo vse ok... Drugače pa mi je moj obljubu da boma šla v četrtek pogledat v BTC za kako trenirko(mogoč veste kje imajo kakšne fajne?), ker me hlače v pasu malo tiščijo in pol imam kr odtis na trebuhu.... Drugače sem pa danes imela izpit in sem ga naredla sicer z 7 ampak sem ga, glede na to da se nisem nič učila sem vesela...sej raj ne bom povedala kakšne komentarje mi je povedu mentor, ker nisem nič znala...:)hehe
V glavnem zredila se nisem nič pojem tako malo da je kr joj, sem lačna pol pa pojem 5 žlic nečega pa ne morem več, kok pojem več mi je pa slabo kot da sem se preveč najedla....katastrofa, upam da kmalu to mine.

Ja nič se vam javim ko bom izvedela za nuhalno.... ta čas pa uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1440
12.5.2008 17:44:27   
Polynesia
Ojlaaaaaaa miškice moje user posted image .

Najprej taly82 dobrodošla user posted image ...za naše srečanje pa mislim da se bomo dobila samo me srečke nosečka, a je tako?!?! No ker moj možek nima zraven kej delat, hahahaha user posted image user posted image user posted image .

Vsem ki ste imele danes preglede in so bili uspešni 3x huraaaaa user posted image user posted image .

vejicica
a ti se pa kar poročišššššš in to soboto, lepo lepo, zakaj bi blo teb boljš k nam že poročenim, hihihihi, no to so vsi govorili mojemu možu ko sva se poročila, mal heca. Ja to pa bo lepi dogodek. Imaš že vse urejeno, da ne boš nosečka zadnji dan okoli tekala.

lyrka za sredo velja, sam povej kje, kje se boš nahajala, da se zmeniva user posted image .

Punce a veste kaj sem jaz danes dobila....ANGEL SOUNDS....jaaaaaa, sem že sprobala, najprej sem poslušala svoj srček kot je rekla mihi da sem sploh ugotovila kaj moram poslušati, nato pa sem kar neeeeekaj časa iskala srček moje male pikice in sem ga našlaaaaaa, tko sem bila vesela in zdej sem totaaaalno pomirjena in srečna, lahko naprej uživam v user posted image   user posted image user posted image .
Pa kupila sem si nosečniške hlače 3/4 in kiklico, spet, hihihi...no zdej pa mislim da bo kar dost, zaenkrat user posted image . Aja en modrček si moram nujno kupit, ker me že vseeeee tišči user posted image .

Zdej sem se najedla kosilčka in grem kar malo poležat.
Jutri zjutraj pa k frizerju, komaj čakam.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 12.5.2008 17:50:57 >

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
12.5.2008 17:56:32   
orka
hallo.
Evo še moji rezultati.Ns uspešno opravljen in vse OK, user posted image  veselo bije 160/min, veliki pa smo 6,9 cm.
Zbilje-zelo rada bi prišla in upam tudi da bom , me pa tudi zanima če boste svoje že rojene user posted image  imele s seboj?

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
12.5.2008 18:14:02   
mali_marsovcek
oj user posted image !

Spet se malo javljamo! Je težko najti čas za kaj napisat, ker že težko dohajamo kaj pišete.

Nam se veliko dogaja tako da tudi v zbilje ne moremo priti. Mislim da bo letos zmanjkalo vikendov. Imamo toliko 30-letnic, ena 50-ka, 60-ka in 70-ka potem pa še dve poroki in kar nekaj rojstev (poleg našega še vsaj 4 ki jih poznamo) - JA BABY BOOOOM SE NADALJUJE.
Malo smo slabe volje, ker ste user posted image  iz LJ kar nekako določile kraj piknika. Mislim da je unim iz MB ali KP kar malo težko priti tako daleč. Vem da je težko določiti kraj ki bi bil za vse primeren.

Vejica kako se pripravlajš na poroko, da ne bo kakšnih problemov zaradi napora. Mi smo se kar malo pazili in smo probal breme dela preusmerit na priče in familijo. Drugače pa vama želimo da bi bil lep vreme in da bi zabava trajala do jutranjih ur.

En predlog za seznam novemberskih user posted image . Da bi se pred user posted image  napisalo zaporedno številko ker moramo vsakič nanovo šteti koliko nas je. NAS JE PA RES ŽE VELIKO!

LP

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
12.5.2008 18:48:04   
pomar*ANČA*
jaz bom na piknik prišla sama.... se bom pa tudi strinjala, če se piknik prestavi v mb, kp ali nm! res je, da so mi zbilje zeloooo blizu, ampak se ne bom bunila, če se mesto zmenka prestavi. so pa zbilje tako lepe... v vsakem primeru bo nekomu daleč, kjer koli se bomo dobile. je pač pobudnica iz tega konca slovenije in je res našla najbolj lepo in primerno mesto za malce počvekat in nastavljat sončku.

< Sporočilo je popravil pomar*ANČA* -- 12.5.2008 18:50:50 >

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
12.5.2008 19:24:49   
caligula
Men je tud vseeno kje se dobimo. Lahko tud v salzburgu user posted image .Jaz brez problema peljem, pije pa tko ne nobena tako da policija je odveč :D

Neposredna povezava do sporočila: 1445
12.5.2008 19:31:52   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

jaz bom na piknik prišla sama.... se bom pa tudi strinjala, če se piknik prestavi v mb, kp ali nm! res je, da so mi zbilje zeloooo blizu, ampak se ne bom bunila, če se mesto zmenka prestavi. so pa zbilje tako lepe... v vsakem primeru bo nekomu daleč, kjer koli se bomo dobile. je pač pobudnica iz tega konca slovenije in je res našla najbolj lepo in primerno mesto za malce počvekat in nastavljat sončku.

Se kar strinjam s tabi pomarančka.

orka otročka pa kar pripelji s sabo. Desce bomo pa kar doma pustile user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 12.5.2008 19:42:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 1446
12.5.2008 19:38:32   
pomar*ANČA*
bebike pa kar pripeljite s sabo, še posebej če ima katera štručko še v plenički... da mi bi malce pokazala, ker jaz nimam pojma kako se to počne... sem totalni zelenec glede otrok... user posted image piknik oz zmenek z čvekam v nobenem primeru ne odpade? ker nam kaže bolj slabo user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
12.5.2008 19:46:49   
šema
No, jaz sem pa opravila prvi delovni dan po dveh mesecih poležavanja. Je kar pasalo, sam sem tolk ven padla, da mi je kar zmanjkovalo časa, tako da tudi na pavzo nism šla.
Tud sodelavka je bla zlo uvidevna, kokr da mam že dvesto kil in prepoved dvigovanja enega papirčkauser posted image user posted image .
Se že veselim jutrišnjega dne- je "šefica" rekla, da gremo v Tivoli, tko da bom skoz na sončkuuser posted image user posted image user posted image .

Imam pa tudi idejo, da bi lahko po poletni vročini organizirale srečanja tudi v drugem kraju (Mb, Ce ipd.)??

Danes sem v službo oblekla še "tastare" hlače ampak me je vse tiščalo, tko da tega ne mislim več prakticirat. Našuser posted image je "rekel" da raste in naj že oblečem ustrezne coteuser posted image .

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
12.5.2008 19:52:37   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: šema

Imam pa tudi idejo, da bi lahko po poletni vročini organizirale srečanja tudi v drugem kraju (Mb, Ce ipd.)??

Se strinjam .

šema mene pa naslednji četrtek čaka prvi delovni dan po dvomesečni bolniški, ma bomo preživeli, ni kaj user posted image .

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
12.5.2008 19:59:56   
lyra*
user posted image user posted image Dober večeruser posted image

polynesia  jaz se na ljubljano ne spoznam najboljšeuser posted image Edino vem kje je letališče pa kako se pride do centra,pa še to če je mitja zravenuser posted image user posted image

orka  ti kar pripelji svojega otročka zraven,bo malo bolj pestrouser posted image

aaaaa vejicica  kako fajn,da se poročiš! Jaz se pa naslednje leto majauser posted image user posted image
Ti si le prej vse porihtaj,da nebom preveč živčna,da bi šlo kaj narobe.

taly82  dobrodošlauser posted image Lepo,da si se nam javila,nas boš mogla še prenešatuser posted image

No zdaj pa tisto taglavno jaz sem user posted image user posted image  danes kupila vsakemu en kompletek & copatkeuser posted image user posted image  Sem res dolgo izbirala kaj bi jima kupila na koncu sem se pa le odločila in komaj čakam,kdaj se bo začel tisti pravi šopinguser posted image

Zdaj pa še hitro psa ven peljem,potem pa pride kolegica k meniuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.