|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
25.8.2008 11:08:10   
zara13
Super carly, pol se pa tak vidiva. Me kar pocukaj bjondo okroglo user posted image

Polynesia - ja ja tale blazina je zakon. Jst imam isto z medvedki user posted image pa še vedno diham kot kit in nos zabasan čist, ne vem od česa je to. Zdej imamo pa vse 3, še nagajiva, nove ljubimce..hehe user posted image

Včeraj me je kolegica še presenetila s polno škatlo cunjic za dojenčka, moram danes malo pregledati kaj vse mi je naštimala user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
25.8.2008 11:09:55   
emina83
dan!

orkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti feeeeeeeeeeejjjjsssstttttttt, da bo vse v najlepšem redu s teboj in tvojo malo piko!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prav tako za vse punce,ki imajo preglede user posted image

ga. carly- welcome to the club od wifes!!! congradulationsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa na slikce čakamo, neuser posted image

polynesiauser posted image user posted image user posted image za sobico, sta pa pridna vidva z user posted image , tudi jaz imam v načrtu Ikeo, ampak tam po 1.9.

nč, se grem mal skulirat po tejle šokantni novici o orki, ker sploh ne vem kaj sem mislila napisat! še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da bo vse o.k.!!!

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
25.8.2008 11:44:55   
Andromeda
Hello!

Tudi jaz kar naprej gledam, če je kaj novic o orki... Ko sem povedala možu, je postal kar malo zaskrbljen, po drugi strani pa pravi, da danes ni nič hudega, če otroček toliko "pohiti", ker je medicina že toliko napredovala...Njega pa je mama rodila pri 30. tednih in 30 let nazaj to res ni bil mačji kašelj.
Jaz pa čakam na pregled, čeprav bo brez UZ sem kar vznemirjena, pa user posted image tudi, je že od ranega jutra aktiven in mi s svojim premikanjem dela ful hecno obliko trebuha. Enkrat je zgledal kot dvogrba kamela.
gospa carly - čestitke ob poroki user posted image in dobrodošla v klub!
Polynesia - super, da ste poštimali sobico, midva sva zaenkrat samo naročila omarico za oblačila pri Rutarju, ker naš user posted image še nekaj časa ne bo mogel imet svoje sobe...
Nič, se grem malo uredit in skulirat, potem pa po opravkih. Bye!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
25.8.2008 11:54:17   
orka
hallo
samo da se javim. zaenkrat še vedno lahko samo čakamo,plodovnice praktično ni, juri testi za morebitno vnetje, če bo potem se sprozi porod, če vnetja ni po bomo verjetno še čakali,saj vsak dan pomeni več šans,se bo pa ta teden skoraj sigurno rodila naša Ema, zdr. pravijo da bo živa,le da se bo morala pošteno boriti za obstoj vsaj kak mesec,se javim kako in kdaj
punce čuvajte se ko bom bolje pa vam pišem vse detajle zakaj je do tega prišlo

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
25.8.2008 11:58:59   
konina
Tudi jaz stalno čekiram in čakam novice. Kako je šele orki. Drži se, dekle in naj bo vse v redu. Medicina je pa res napredovala, tako da bo vse v redu. Z vsemi nami!!

Jaz pa zavijam Nevine knjige in zvezke. Da bo pripravljena na štart. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 3605
25.8.2008 12:19:01   
Polynesia
orkica naša, le tako pogumno naprej kot si napisala, sem vedla da si ti naša borka, pa Emica tudi.
Naj ti povem, da je moja šefica rodila v 25.tednu in 4dni zaradi enakega razloga kot ti, v službi ji je odtekla voda, bila je neka bakterija...no Lukec danes star 2,5leti, se je malček boril, ampak je zmagal.
Samo optimistična bodi....pa vedi da smo vse s tabo!!!

user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
25.8.2008 12:26:18   
konina
Zgleda, da sva z orko skupaj pisali.
Super orka, da se tako dobro držita, obe sta borki in bosta zmagali. Pa naj le Ema počaka še kakšen dan. Držim pesti!user posted image user posted image user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
25.8.2008 12:55:31   
nagajiva
Ojla user posted image

Kar neprestano preverjam, kot ostale, a je kaj novic o orki.....Evo, pa se je sama oglasila.
Orka-še enkrat-vse smo s tabo. Tvoja pikica pa se bo borila, verjemi. Sem pa vesela, da si optimistična. Pa pesti "tet novembrčic" bodo tud nekaj pomagale...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........................
Zara13, Polynesia-uf, ne vem kaj bodo naši dragi rekli na nove ljubimce user posted image ......Ma moj je po eni strani srečen, vsaj njega ne gnjavim in lahko lepo spi user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
25.8.2008 13:04:11   
bobika1
Orka, samo pozitivno misli in bo vse ok. Itak držimo vse pesti tak da mora to pomagati a ne!Držita se z Emico.

Tuki se že 2 uri učim pa se še nisem nč naučila kr skoz po internetu zraven brskamuser posted image .

Zanima me že imate izbrana imena?Jih izbirate skupaj z partnerji ali eno ime vi drugega partner?

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
25.8.2008 13:25:03   
luna8
O hvala bogu, da se je orka javila in, da zaenkrat še ni panike.

Držimo pesti, sicer pa verjamem, da bo vse okuser posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
25.8.2008 13:26:22   
zara13
Orka, res lepo, da si se javila in seveda srečno naprej in samo POZITIVNO!!!! Nič slabih misli imet, le pogumno naprej. Z obema bo vse uredu in tudi me bomo držale pesti zate!!! user posted image
user posted image

nagajiva -   se bodo naši dragi kar lepo navadili user posted image   se je pa zadnjič moj fajn ustrašil blazine, ker je bila tema v spalnici in blazina na postelji

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
25.8.2008 13:28:53   
saba
Orka, super da se javiš........Emica pa naj zdrži notri na toplem čim več.......vse bo super......

novemberke držimo pestiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
25.8.2008 13:58:29   
petra *k
tudi jaz sem včeraj mela klic, da je kolegici v 28.tednu nosečnosti, včeraj odtekla voda, in da je že rodila punčko, težko 1,4kg. tak da jaz držim pesti, da bo tudi pri tebi vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo...

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
25.8.2008 15:12:29   
saba
skoraj pozabila........Carly

user posted image

slikice še čakamo

no punce počasi se izteka današnji delovni dan.....jaz vas pozdravljam, lepo klepetajte

lp
saba

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
25.8.2008 17:10:37   
pomar*ANČA*
pa je pregled za mano.... vse je ok, fant pridno raste, naredila mi je uz, ker sem bila prejšni teden bolana in dobila sem železove tablete. v sredo imam spet pregled urina, pa kontrolo za sladkorno, naslednji ponedeljek pa dobim inekcijo v rituser posted image ziher bom pozabila kaj imam kak dan, še dobro, da sem zdaj vse zapisala.

na soc. dane s nisem nič uredila, ker sem prijavljena še doma in ker nisva poročena mora dragi najprej podpisati očetovstvo. katera ve kaj vse potrebujem za prijavo začasnega bivališče, pa kakšna je razlika med stalnim in začasnim bivališčem?

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
25.8.2008 17:44:11   
Andromeda
Orka, lepo, da si se kar osebno javila. Seveda vse novembrčice držimo pesti, da bo vse dobro in da bo mala Ema lahko še kakšen dan počakala s prihodom na svet.

Jaz pa sem prej prišla s pregleda. Ni mi delala UZ in verjetno bo do konca nosečnosti kar tako ostalo, razen v izjemnem primeru. Dobila sem piko v rit, ker sem rh- in ni bilo tako hudo. Oziroma sploh ni bilo hudo. Imam pa nekaj sladkorja v urinu, tako da bom šla ta teden delat tisti zoprni OGTT, da se ovrže sum na nosečniški diabetes. Ostalo je pa vse v redu, kri je super, pritisk normalen, edino zaradi +8 kg sem bila malo kregana. Ker se zadnjih 6 tednov redim s hitrostjo 1 kg na teden. Mali pa se lepo razvija, smo poslušali srčka.
No, zdaj grem pa malo družbo delat možu. Bye!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
25.8.2008 19:03:45   
pomar*ANČA*
preden odprem novo temo bom še tukaj malce povprašala v upanju, da katera kar koli ve o tem... že v prejšnem postu sem spraševala kakšna je razlika med začasnim in stalnim bivaličem, zdaj pa mi ni jasno kakšna je razlika med skupnim in ločenim gospodinjstvom? in kje se ureja vse v zvezi z gospodinjstvom? kako vpliva gospodinjstvo na bivališče? ker mi danes ni nič več jasno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3617
25.8.2008 19:35:39   
zara13
Helou!

Punce, super za preglede, samo, da je vse ok user posted image Evo pa sem tudi jaz nazaj s pregleda. Ufff danes je bila pa gužva, sem mogla kar nekaj časa čakat. V urinu sem imela čisto malo nekih bakterij, me je vprašala kako kej pijem in se pozna, da zadnje čase bolj malo torej moram več piti. Imela sem UZ in je pikec težek že 1100 g in, ker zadnjič še ni bilo 100% ali je user posted image ali user posted image , je danes z vsem ponosom mamici pokazal, da bo pimpek user posted image se je prav nastavljal. Moj dragi je žarel po telefonu, po moje, da je imel nasmešek od...do....

Dobila sem tudi potrdilo o predvidenem datumu poroda in torej lahko nastopim s porodniško 7.10., imam pa še 10 dni dopusta tko, da bom delala res samo še malo.

pomar*ANČA* - jst sem si spreminjala stalno bivališče. Šla sem na upravno enoto, kjer sem se želela prijaviti in izpolnila nek list pa moj je moral podpisati nekaj tudi tko, da sem dobila eno potrdilo, da sem zamenjala kraj bivališča. Na svoji stari upravni enoti mi ni bilo treba nič odjaviti, so to oni naredili. Ko sem dobila en tak listek, sem si lahko potem uredila tudi novo osebno, v potni list pa so mi samo dopisali nov naslov. Za gospodinjstvo ti ne bi znala ravno povedat, vendar mislim, da če živiš s fantom, da sta kr v skupnem gospodinjstvu.

Neposredna povezava do sporočila: 3618
25.8.2008 19:45:09   
bobika1
Pomar*anča* stalno prebivališče je ko si ti prijavljena tam kjer stanuješ in je to tvoj naslov, začasno pa je če si ti npr. doma v Lj in se preseliš v MB in si urediš začasno prebivališče, to pomeni da si na tem novem naslovu samo en čas prijavljena, imaš pa še vedno stalni naslov.

Skupno in ločeno gospodinjstvo: skupno ko maš ti npr. z starši, ločeno pa ko nisi prijavljena z starši, oz imaš npr v hiši urejeno stanovanje ki je za sebe...tko nekak in kao imaš svoje gospodinjstvo.
Mislim da nisem zadela bistva sam ne vem al si hotela to izvedeti ali kaj?

Kje pa to urejaš pa ne vem.

mene pa bebica danes že ceu dan brca, skoz, umes neha za kake 5 min pol pa spet brca pa spet 5 min ne pa spet ...... grozno, pa še zgaga me peče....

Neposredna povezava do sporočila: 3619
25.8.2008 20:05:31   
petra *k
pomaranča, za prijavo začasnega prebivališča more biti s tabo lastnik stanovanja ali hiše, pač kam se misliš začasno prijaviti, da on podpiše da se ti strinjaš s tem. prijava po večini velja 1 leto, po tem jo moraš al podaljšati, al pa ti tak neha veljat. jaz sem se na tak način prijavla na naslov fanta, in je šel z mano njegov ata.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
25.8.2008 21:41:15   
nixie
živjo punce!
že dolgo se nisem javila, zdaj me pa kar naenkrat grabi panika, da imam samo še dobra 2 meseca in konec. jaz pa še nič pripravljeno...
zadnje čase se kar slabo počutim, trebuh imam ogromen, težko diham, dol me vse boli, kot bi se raztezala...nič fajn. bo treba kar počivat.
a ve cvetite v nosečnosti? jaz sem prvič lažje vse prenašala.
dajte povedat, kdaj boste pripravile postelje in ostale drobnarije?
lep pozdrav vsem!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
26.8.2008 8:23:07   
saba
jutro

pomaranča
stalno prebivališče je tvoj nov naslov kjer boš od zdaj naprej stanovala
začasno prebivališče je pa naslov kjer boš živela začasno in se kasneje vrnila (ali pa ne) na tvoj stalni naslov.

kakorkoli, če se prijavljaš v hišo ali stanovanje kjer nisi ti lasnik stanovanja, moraš dobit od lastnika dovoljenje, da ti on dovoli da si tam urediš stalno ali pa začasno prebivališče.

Tako je bilo pri nas, jaz sem se prijavila pri starših od mojega, lastnik hiše je moj tast, tako da smo napisali kratek dopis, da se pač strinja, da bom jaz tam imela stalno prebivališče in se spodaj podpiše. Dva stavka sta dovolj. Ta dopis odneseš na občino.

GLede ločenega gospodninjstva. To je v primeru, ko na  eni hišni številki živita dve družini. Lahko imajo skupno gospodinjstvo ali pa ločeno. No mi imamo zdraven tasta in tašče prizidek z ločenim vhodom. Ko sem na občino nesla dopis za prijavo stalnega prebivališča, me je vprašala, če želim, da se nas vodi kot ločeno gospodinjstvo ali skupno, pa sem rekla ločeno in nas je pač tako vpisala v računalnik....drugo nič.

upam da sem pomagala

drugo nič, pri nas vse po starem, čekiram novičke od Orke.

< Sporočilo je popravil saba -- 26.8.2008 8:38:03 >

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
26.8.2008 8:29:11   
tamy31
Dobro jutro vsem skupi!

Najprej  Orka držim pesti za vaju, da se vse čim lepše izteče!
JA groza kok hitro se ti kej zgodi nepričakovano! Men je tut prvič dva tedna prej odtekla voda zato sem sedaj še toliko bolj v strahu! Mi je pa tudi danes zjutraj nekaj odteklo, sem se tok prestrašla, se mi je to že enkrat zgodilo do sedaj pa je rekla da lahko da se je kej izcedka nabral in je odteklo! Sam zdej ko se je pa Orki to nardilo sem pa še bolj v strahu! A se tut še katreri kej podobnega dogaja?
NIXIE ja mene tut mal daje panika sam še dva meseca jaz pa še nimam nič pripravljeno , vsak dan težje prenašam , mali razgrajač naš je tok živahen jst pa čist gotova! Ne vem res ne kdaj se bom lotila pranja in likanja in takih zadev! Sem se pa včeri odločila da ne bom likala oblekic da jih bom oprala in dala v sušilni stroj in jih potem zložila ko so še tople in jih pol ni treba likat ! Ker jst sem res tok utrujena in skos me neki pri strani boli da ne vem kako bi če bi mogla vse to zlikat ! MAm že tko dovolj cunj!
Tako grem še mal delat pol pa domov počivat! Jaz delam še ta teden in potem sem doma!

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
26.8.2008 9:21:22   
bobika1
Dobro jutro!
Kako smo.  Jaz sem se že napokala čokolinauser posted image .
NEXIE: moje mnenje je da sedaj boš morala začet pa že malo pripravljati, nikoli ne veš kaj pride...No sej da ne boš misla da te hočem kaj priganjat, vsaka ve za sebe najboljš samo se mi zdi da bo pa sedaj že počasi potrebno kakšno stvarco urediti....Jaz sem si naročila komodo in jo dobim jutri, potem jo bo moj predelu v previjalno in bom začela počasi kakšne cotke kupovat, ker do sedaj nisem imela prostora in sem kupila samo enih par stvari. Posteljico ja naročila sem jo in jo naj bi dobila po 15 sept. potem jo bom vrjetno že tudi postavila najkasneje do konca sept. Veš da začnem počasi urejati stvari, da se mi ne bo na enkrat vse nabralo pol bom pa lavfala okol ko kakšen.... Za cotke pa sem tudi rekla da bom kupovala ne na silo, če vidim sproti kakšno cartkano jo bom kupila da bom do konca pol vse imela....

Pomar*anča*: smo ti odgovorile tako da sedaj veš???

Joj danes pa izpit, tak mi je smotan ko mentor sploh ne ocenjuje znanja ampak prej vse drugo.....
Včeraj me je bebica ceu dan brcala, komi se je zvečer umirila, sem že misla da mam notr kakšen ringelšpiluser posted image .

Včerej sem že spraševala kak ste kaj z imeni bebic, če ze veste?Kdo jih je izbiral....?  

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
26.8.2008 9:46:30   
saba
če bo user posted image bo Vita
če pa user posted image bo Luka

tako je določila naša Živa in ne odstopa za milimeteruser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?