zara13
|
Helou! Punce, super za preglede, samo, da je vse ok Evo pa sem tudi jaz nazaj s pregleda. Ufff danes je bila pa gužva, sem mogla kar nekaj časa čakat. V urinu sem imela čisto malo nekih bakterij, me je vprašala kako kej pijem in se pozna, da zadnje čase bolj malo torej moram več piti. Imela sem UZ in je pikec težek že 1100 g in, ker zadnjič še ni bilo 100% ali je ali , je danes z vsem ponosom mamici pokazal, da bo pimpek se je prav nastavljal. Moj dragi je žarel po telefonu, po moje, da je imel nasmešek od...do.... Dobila sem tudi potrdilo o predvidenem datumu poroda in torej lahko nastopim s porodniško 7.10., imam pa še 10 dni dopusta tko, da bom delala res samo še malo. pomar*ANČA* - jst sem si spreminjala stalno bivališče. Šla sem na upravno enoto, kjer sem se želela prijaviti in izpolnila nek list pa moj je moral podpisati nekaj tudi tko, da sem dobila eno potrdilo, da sem zamenjala kraj bivališča. Na svoji stari upravni enoti mi ni bilo treba nič odjaviti, so to oni naredili. Ko sem dobila en tak listek, sem si lahko potem uredila tudi novo osebno, v potni list pa so mi samo dopisali nov naslov. Za gospodinjstvo ti ne bi znala ravno povedat, vendar mislim, da če živiš s fantom, da sta kr v skupnem gospodinjstvu.
|