|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
23.7.2008 7:25:40   
luna8
Še eno vprašanjce - ali vozičke Quinny prodajajo samo v Baby centru al je katera še zasledila kje drugje? Na spletni strani sončka vem, ampak nimajo vseh barv.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
23.7.2008 8:39:52   
vebo
Pozdravljene,

Najprej za Luno8, če se ti le da poskusi z vozičkom Quinny na ebay.de. Midva sva ga tam licitirala. Te pride veliko bolj poceni. Imava Quinny freestly, star 3 leta, vendar je zeeelo trpežen in ga bom imela še pri tej bebici.
Sicer sem bila pa včeraj na pregledu, naredil mi je ultrazvok čez trebu in pa vaginalnega, punčka se je že obrnila navzdol, težka okoli 700g. Semi je zdelo kr veliko za 24 teden. Maternični vrat je tudi še ohranjen, tako da bom lažje šla na morje naslednji teden in že koooomaj čakam. Danes nisem spala, ker je tako aktivna. Zanimivo kaj vse vam kontrolirajo, meni so kri samo na začetku, zdaj pa nič več. Dam samo urin, v katerega namoči palčico in pogleda če se obarva, to je pa tudi vse. Povejte malo KOLIKO STE ŽE PRIDOBILE na teži. Jaz sem do sedaj 5kg, pa moram priznat, da bi jedla še več.
Lp

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
23.7.2008 9:24:04   
carly
Kaj vse mi pregledajo? Nimam pojma, kot sem že enkrat napisala ponavadi sestra tako načečka da ne znam prebrat in ker nikoli ni nič narobe s kakšnim rezultatom, mi tudi potem nič ne komentirajo.ker imam izbrano gin. v bolnišnici, je še na istem hodniku tudi laboratorij in vedno moram tam dati vodo ( kako jo pregledajo ne vem ) pa do sedaj sem dala tudi vedno kri razen enkrat. No naslednjič mi menda tudi ne bo treba.So jo pa meni večkrat pregledovali ker sem imela na prvem pregledu pozitivno na tokso in so se potem mogli prepričati, če je res stara okužba.
Glede kil, hm kaj naj rečem, preveč, zadnjič sem imela pregled 14 narazen pa je vaga pokazala +2kg, pojma nimam kje sem ju dobila v dveh tednih, jem čisto normalno kot prej, nimam nekih napadov lakote niti se ne bašem s sladkarijami.Tko da vse skupaj sem jih pomoje pridobila ene 6 kg.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
23.7.2008 9:50:45   
nagajiva
Ojla user posted image

Kako pa danes piha. Bo vse odpihnilo user posted image ..............Perilo se pa lepo suši. Vsaj neka korist.
Ne vem, jaz se nimam nič kupljenega za bebico. Nekako ko pridem v trgovino se ne morem odločit (predvsem cotike), pa grem pol ven brez vsega. Saj vem da še je čas, ampak ko berem kako vse že nekaj kupujete, me kar stisne. Aja, mam že previjalno oz. bo še previjalna. Pisalna miza, ki jo bo moj ati (je ful spretena kar se tega tiče) predelal v previjalno. Bo zgledala suupeeerr.....
Vebo-sem 24t pa je moja bebica težka dobrih 700g in obrnjena navzdol. Po besedah g je to ok.......jaz ji pa verjamem. Pri teži pa sem po pon. vaganju pri g na +4kg........Čeprav priznam, da ne jem vedno, ko so "lačne oči".......
Ampak sedaj pa grem jest, sem si lušte naredila user posted image .............
Lepo tipkajte in bužajte bušije.....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
23.7.2008 10:04:05   
Polynesia
Jutroooooo deklice moje user posted image .

No pa je že sreda in sredina tedna, samo še dva dni in že spet vikend user posted image ...kako gre hitro madonca.

vebo teža tvoje pupe je super, vse je ok.

kilogrami v petek sem se vagala in sem imela od začetka +6kg, bomo videli kako bo jutri zjutraj ko se zvagam predno odhitim na pregled.

pregledi - meni vsakič drugič vzame kri iz prsta da preveri hemoglobin in vsakič drugič dam tudi urin, da preveri verjetno bakterije. Nazadnje, se pravi 2 meseca nazaj sem imela hemoglobina 133 kar je odlično, me zanima kolk bom imela jutri, ker menda potem pada, ampak jaz itak hvala bogu nikoli nisem imela s tem težav. Do sedaj sem dala tudi 2x kri na Zavodu za transfuzijo za toxo in še enkrat bom dala v 31.tednu, ker je še nisem prebolela. Nazadnje sem dala mesec dni nazaj, ampak če bi kaj bilo narobe bi itak poklicali, bom pa jutri še dobila izvide in mi jih nalima v materinsko. Pritisk si pa merim doma sama vsak dan, ker mi na pregledu vedno skoči, ampak doma je vse ok, tko da ni panike.

otekanje - že dva dni, proti koncu delovnega dne opažam, da so mi malček zatekli gležnji oz. tista kost pri gležnju, tako da mi gre možek danes kupiti kremo od Loccitane-grozdje za odvajanje vode, menda je full dobra. Bom pa to tudi jutri omenila G, pa da se zmeniva kako za naprej.

spanje - tkoooo me bolijo boki ponoči ko spim, da sploh ne najdem pravega položaja user posted image . Pa še nekaj me je začelo zbadati pod levim rebrom, ampak to me je na vsake čase tudi pred nosečnostjo, sam nikol niso ugotovil kaj to je...menda da se kao meso lahko zatakne med rebri, kr neki, hahahaha user posted image .

Tako, zdej si grem pa kavico narest, da bom potem lažje delala user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 23.7.2008 10:05:32 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
23.7.2008 10:09:59   
Polynesia
mojsoncek in zara+vse ostale, ki imate danes pregled, držimo pesti user posted image .

user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
23.7.2008 10:21:40   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ           11.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ          12.08.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE          31.07       user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB       pregled       user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      11.08.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice   pregled        user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )     32 let        LJ       pregled        user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       21.07.          user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         24.07.         user posted image

13. 07.11.  gugu                    (2user posted image ,0user posted image )      32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   05.08.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11   Nina BG               (? user posted image ,1user posted image     ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     22.07.     user posted image

19. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          18.08  user posted image    

20. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

21. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

22. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

23. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled 

24. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

25. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale      22.07.    user posted image  

26. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ            30.07.    user posted image

27. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ           13.08.    user posted image

28. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

29. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          06.08   user posted image   

30. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš     25.07.    user posted image

31. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    04.08 user posted image ,user posted image

32. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

33. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       LJ          pregled   user posted image     

34. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    MF 15.07.    user posted image   

35. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

36. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ          pregeld   user posted image  

38. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let      kraj         pregled   user posted image  

39. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           pregled   user posted image

40. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

41. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled    user posted image  

42. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          18.08. user posted image user posted image    

43. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           06.08.      user posted image

44. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

45. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        MF 22.07.

46. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

47. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

48. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

49. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          MF 23.07.    user posted image

50. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

51. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

52. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           pregled user posted image

53. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj          29.07.    user posted image

54. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

55. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

56. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

??          mvtz                          (2user posted image , 1user posted image          ??let         kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
23.7.2008 10:53:05   
luna8
Tud jst sm v 25t in mam +6kg več, ampak po mojem to ni nič prevečuser posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
23.7.2008 11:28:35   
mojsoncek
oj punce... no, ko sem ravno sla v LJ na pregled, sem sla pa se v sluzbo, da naredim kljukico za tedensko obveznost obiska pisarne user posted image

Na pregledu je bilo bolj kot ne vse OK, kar pomeni, da je nase dete ravno prav veliko, ima vse okoncine, celo hrbtenico in vse notranje organe. Edino kar je imam spet povecano kolicino plodovnice (tako kot v prvi nosecnosti v tem casu), ampak se ni znaka za preplah. Upam, pa seveda, da se bo kolicina v rokou kaksnega meseca tudi tokrat sama uredila. Je bilo pa dete totalno naspidirano, da ga je komaj izmerila (kot kaze bomo imela doma dva naspidiranca user posted image ) No, dobila sem se napotnico za toxo, tako da sibam popoldan ze na Zavod za transfuzijo. Se kaj? Mislim, da je to to... Pa spet me je pripravljala na to, da me najverjetneje caka se en CR.

hemoglobin
, mi meri na dva meseca, tako da mi ga danes ni. Prejsnja vrednost pa je bila 134. Kar je za mene super. V prvi nosecnosti sem ga imela vedno okrog 100, kljub jemanju tablet user posted image . Voda je bila pa spet BP. A ja, pa zredila sem se za dobre 4 kile. Se vedno mi gredo kile enako gor kot v prvi nosecnosti, kljub temu, da jem veliko manj kot prvic (sploh pa junka). Ce bo slo tako naprej bom sla spet rodit s 53-imi kilami user posted image .

spanje - jaz pa spim kot bubica. Nic me ne moti in tudi za wc ne vstajam ponoci user posted image ... zaenkrat

zdej pa grem en krog po firmi, da vse pozdravim...

p.s. za seznam: naslednji pregled 26.8.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 23.7.2008 11:29:35 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
23.7.2008 12:13:39   
Mijavček

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ           11.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ          12.08.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE          31.07       user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB       pregled       user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      11.08.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice   pregled        user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )     32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       21.07.          user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         24.07.         user posted image

13. 07.11.  gugu                    (2user posted image ,0user posted image )      32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   05.08.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11   Nina BG               (? user posted image ,1user posted image     ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     22.07.     user posted image

19. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          18.08  user posted image    

20. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

21. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

22. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

23. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled 

24. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

25. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale      22.07.    user posted image  

26. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ            30.07.    user posted image

27. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ           13.08.    user posted image

28. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

29. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          06.08   user posted image   

30. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš     25.07.    user posted image

31. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    04.08 user posted image ,user posted image

32. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

33. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       LJ          pregled   user posted image     

34. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    MF 15.07.    user posted image   

35. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

36. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ          pregeld   user posted image  

38. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let      kraj         pregled   user posted image  

39. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           pregled   user posted image

40. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

41. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled    user posted image  

42. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          18.08. user posted image user posted image    

43. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           06.08.      user posted image

44. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

45. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        MF 22.07.

46. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

47. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

48. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

49. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          MF 23.07.    user posted image

50. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

51. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

52. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           pregled user posted image

53. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj          29.07.    user posted image

54. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

55. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

56. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

??          mvtz                          (2user posted image , 1user posted image          ??let         kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
23.7.2008 13:20:22   
carly
Nagajiva, tudi jaz še ničesar nimam.Sem bila že nekajkrat v kakšni trgovinici pa hotela kupiti kakšno cunjico pa sem šla vedno praznih rok ven.Ali so imeli samo poletno robo, al meni ni bilo všeč al mi je pa bilo pa je bilo samo v roza al pa modri barvi.
Sicer pa danes tudi mi začnemo z beljenjem sobe.Bi moral malar sicer priti že ob 9h pa zgleda še kar spi ( ga še ni bilo nič videti, je pa sosed, tako da ni panike ), no popoldan bo že začel, vsaj upam. Konec tedna imava namen it kupit pluto za poden, sobico imam tudi že ogledano, samo naročila je še nisva, da ne bo slučajno prej prišla preden bo prostor urejen.Potlej me pa čakajo še vse drobnarije ( luči, zavese, kakšni okraski za popestritev sobe, preproga,...).Ja dela je še dosti.
Kljub temu, da še ničesar nimava imam te večje stvari že kar izbrane ( sobica, vozek, lupinica ), bolj problem bo potem pri vseh teh malenkostih, ki jih bo potrebno kupiti.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
23.7.2008 15:16:40   
NinaBG
Moj nasvet glede spanja...najlepše je spati na boku in objemati moža. Vendar, ker se noče premikati tako kot jaz smo problem rešili tako, da sem že v prvi nosečnosti kupila blazino za dojenje. Pa ne katerokoli, ampak mora biti zelo mehka (potem za dojenje popolnoma nekoristna), vendar se raztegne na 2 metra! Dam se na bok, blazino med noge in jo objamem in hkrati uporabljam kot "pouštr"! To blazino objemam, kot da je moj ljubimec...zato ima tudi svoj ime Filip! Vsa situacija pa se reši lahko tudi tako, da daš čim bolj širok "pouštr"  med noge. No ja vsaj meni tako pomaga!  
Jaz pa sem imela prejšni teden 3D! Z bebiko je vse ok! Mogoče je malo majhna, vendar se nič ne sekiram (zgleda, da bo punčka), saj so se pri prvem kar naprej križali, ker je bil prevelik! Bomo pa vsaj imeli parček!
Glede nakupov...prvega sem rodila v začetku julija lansko leto. Voziček sem dobila teden dni prej! Previjalno mizo pa 14 dni. Sem bila preveč "lena" za nakupe. Glede oblek in ostalih dodatkov ... po porodu je bil mož kar naprej v trgovini in bil še bolj zmeden kot jaz in kupoval. user posted image  Jaz pa sem doma uživala in gledala sončka!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
23.7.2008 15:32:38   
zara13
Drage moje nosečke!

Tko sem busy na šihtu, da nimam niti časa odpisovat. Danes imam že cel dan polno pisarno turistov.

Se vam javljam na hitrco ;)
Polynesia - čestitke za punčko tvoje sestrične user posted image user posted image
Ja danes imam pa res pregled ob 17.50 in vidim, da je tema glede kg...mislim, da sem jih dobila tudi jaz +6 gor, bomo danes videli na tehtnici na pregledu, vam poročam. Doma nimam digitalne, imam še tisto obično pa čist možno, da tudi narobe kaže user posted image

Glede pregleda ne vem kaj bom imela danes, ? če bom sploh imela UZ zopet, glede na to, da sem ga imela prejšnjič. Urin bom mogla dat 100%. Tko, da vam poročam zvečer kaj bo novga pri meni user posted image

mojsoncek - user posted image user posted image za pregled! Vse ostale, ki ga imate tudi kmalu pa srečno!

Evo pa še 30 min in domov se pripravit na pregled. Fajn bodite bejbike pa se pol tipkamo..papa user posted image

(odgovor članu NinaBG)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
23.7.2008 19:20:45   
zara13
Evo pa sem nazaj s pregleda. Nisem imela UZ-ja, ampak samo vaginalni pregled in tudi zadnji, je rekla ginekologinja. Naslednjič imam UZ. Dala sem vodo in je bilo vse ok. Naslednjič bom imela še preiskave na toxo pa še na nekaj, sem pozabila kaj je točno rekla, ker je kr v kraticah govorila, verjetno hemoglobin user posted image

Aja pa glede kil +8....joj katastrofa user posted image moram malo manj kruha jest. Malo se moram merkat, da ne bom preveč gor dobila.
Sama sebi se ne zdim preveč okrogla, a elektronska tehtnica že ne laže user posted image
Ko mi je sestra merila pritisk, mi je skočil na 160/90..uff sva zamenjali roko pa je bil koj 135/82. Imam zgleda sindrom bele halje, ker ko si ga doma merim, je čist normalen.

Torej naslednji pregled imam 25.8., me lahko prosim vpišete na seznam. Zdej bom pa komaj čakala ta datum, jst bi kar vsak teden imela UZ..hehe user posted image

Polynesia, uživaj jutri na pregledu, sploh če boš imela UZ ;) pomar*ANČA* ti pa v petek user posted image

Evo že študiram na hrano, bo treba nekaj pojest, bom kar čokolešnik ;)

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
23.7.2008 21:36:41   
caligula
ANIME prosim, če lahko nazaj popraviš na 16.11. pdp pa na NM nič več LJ. Hvala.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
23.7.2008 23:13:00   
šema
ANIME prosim, če lahko nazaj popraviš na 16.11.

tudi meni prosim, ker je g. rekla, da za tri dni ne bo menjala datuma, tko da porodniško nastopim 19.10.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
24.7.2008 8:45:00   
carly
Ojla punce dobr jutr,
zgleda da sem ta prva, evo eno veliko user posted image za vse zaspanke.meni bo sigurno prov prišla ker spet nisem mogla do dveh zjutraj zaspati.
Sicer pa imam eno veselo novico, sva se z mojmu odločila, da se poročiva in to še pred rojstvom bejbija tako da se mi čez en mesec obeta poroka, sva se šla včeraj že vse zment. Zdej imam samo problem kje naj kaj pametnega za oblečt najdem, klasične bele poročne obleke nočem, ker se mi ne zdi prov, k je vse tko na hitrco pa s trebuhom, tko da moram danes malo poštudirati kaj bi predvsem pa kje kupiti. Sicer sem pa prov happyuser posted image .

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
24.7.2008 8:57:07   
zara13
Helou!

Carly hvala za kavico pa user posted image  user posted image za poroko. Full lepo res, sem vesela za vaju! Oblekco boš pa že kakšno našla, imajo prav lepe modele pa niso tipične nosečniške. Ufff..ravno zadnjič sem nekje gledala, moram najti link pa ti ga pošljem.

Zdej pa šibam naprej delat, se kasneje tipkamo..čaw

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
24.7.2008 9:25:08   
carly
Zara se priporočam za link.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
24.7.2008 9:39:46   
pomar*ANČA*
hej...samo na hitro se oglašam, da je za mano pregled, vse je ok, spet me je pregledala zunanje in notranjeuser posted image poslušale sva srčka...
na dopust lahko grem brez problema...in odhajam ravno kar... aja, za na seznam: naslednji pregled imam 25.8.

mejte se, pridno čvekajte, pa pazite nase!!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
24.7.2008 11:19:42   
mojsoncek
oj punce... jaz sem danes sitna, da je kar joj... in to zato ker sem ful prehlajena user posted image . Bo treba zgleda zacet spat pri zaprtem oknu ali pa nazaj uvesti kovter.

zara in pomaranca, tudi vama user posted image za pregled!

carly, ti si mi pa danes prav polepsala dan. Cestitam user posted image

Zdej grem pa raje pocivat, da ne bom se tukaj po forumu stresala slabe volje in bacilov... imejte se lepo!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
24.7.2008 12:10:23   
zara13
pomar*ANČA* - čestitam za pregled user posted image naslednjega pa imava na isti dan obe..user posted image

carly - evo ti pošiljam link
Ne vem pa kakšen stil bi ti imela oz. kakšno obleko si si zamislila. Drugače pa še poglej sedaj ko so razprodaje, se da kej najti, so popularne te daljše obleke, da je zgoraj pri prsih ozko pa potem dol čez trebuh lepo pade, je široko in se tudi full buši ne opazi, pa četudi se malo ;) lepo zgleda.
user posted image

Nekaj boš že našla ;)

mojsoncek - upam, da boš čimprej bolje pa da mine prehlad. Jaz sploh ne morem spat z odprtim oknom v spalnici, bi direkt pihalo, tako rajši odprem vrata od spalnice pa okno odprem v kakšnem drugem prostoru. Je pa res, da se je zdej te dni kar fajn shladilo. user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
24.7.2008 14:03:29   
carly
Zara hvala za link, sej v bistvu sem si nekako predstavljala nekaj na tak način kot je na tej slikci, ki si jo pripopala, pa tudi tista bela iz linka mi je všeč ker je čisto preprosta. Upam, da bom pri nas našla kaj takega, je problem edino ker nimam pojma v katere trgovine it pogledat.Grem pa v soboto najprej v Avstrijo pogledat pa upam, da bom že tam kaj našla, drugače pa potem v napad po naših trgovinah.Sem pa zadnjič, ko sem se peljala skozi Jesenice opazila, da je v tem hotelu na Jesenicah, ki ga že nekaj časa obnavlajo ( dve hiši pred Ejga Pubom) v prvem nadstropju kar nekaj belik poročnih oblek, pa sploh ne vem al je to salon al šivajo, ni nobene table še gor, tako da sploh ne vem če je že odprto. V glavnem če imaš slučajno kakšno info.glede te trgovine, bi mi prov prišla?
Mojsonček upam, da se hitro pozdraviš.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
24.7.2008 14:12:18   
zara13
Ja tudi jaz sem opazila, da imajo v Korotanu zgoraj neke obleke, nimam pa pojma, če je to že odprto. Se pa s ceste vidi, da so neke svečane zadeve, poroka style. Danes sem malo v gužvi, da bi šla pogledat, ti bom šla pa jutri preverit kako je s tem pa ti javim.
V Avstriji bi tud znam met kej. Kdaj točno pa imata poroko?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
24.7.2008 20:16:06   
orka
hallo, čveke
Mi smo imeli danes pregled in je vse ok, pa še mv mi je zmerla, ker mi ga je na mf pozabila.... no ker pa imam nsb mi bodo pa tudi uz delali bolj pogosto....

CARLY čestitke za poroko, tudi midva se poročiva in sicer naslednjo soboto uf kako je že blizu in danes sem bila na zadnji probi za obleko, sem si jo pa dala zašiti v trgovini za nosečke Popek, diamant center btc in sem fuuuuuuuuuuuuulllll zadovoljna, pa tudi veliko časa ne porabijo, tako da če se odločiš in jutri prideš na pogovor jo imaš lahko v treh tednih....

Vse ki ste na morčku uživajte v brezdelju, ostale tudi , mi gremo na dop. v drugi polovici avg, smo dobili dovoljenje

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

PROSTI ČAS
mamamajča

Kadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:

hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (32%)

prižgem TV in se malo uležem (11%)

si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (17%)

čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (39%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!