|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
18.7.2008 14:13:07   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: vebo

Ja pa res da mi ne more katera poslati zasebni meil. Verjetno si moram nastavit al kaj.

Pojdi na Moj profil (zgoraj desno - Moja ringaraja) ---> pod moje nastavitve bos nasla Zasebno sporocilo, tam pa si vklopi opcijo, da dovoljujes drugim uporabnikom, da ti posiljajo zasebna sporocila.

Polynesia, tudi jaz sem vesela, da si bosta lahko "privoscila" vsaj en vikend morja. Uzivaj, uzivaj, uzivaj!!!

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 18.7.2008 14:14:08 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
18.7.2008 17:08:07   
orka
hallo, čveke
No, jaz sem morala včeraj na 100 g obremenilni test OGTT, in imela dve vrednosti od 4-ih povišani in to pomeni nosečniško sladkorno in smo lepo na dieti
OGTT - za vse ki se sprašujete, kdaj ga opravljajo, če so indici potem te g. pošlje na ta test, najprej 50g in če je ta povišan še na 100 g. Pri moji prvi user posted image  se je g. otroček zdel prevelik/pretežek za tiste tedne in me je poslalla , in imela je prav. Drugače pa se ta test opravlja bi lahko rekla pri skoraj vseh nosečkah v 28. tednu. Zgodnji znaki morebitne NSB (= nos. slad. bol. ) pa so tudi otekanje obraza, rok in nog. Ni pa to noben bav bav, edino dieta, ki pa je brez sladkornauser posted image user posted image , pa tok mi led. kava paše, seveda s ogromno sladoleda.....
Drugače pa smo OK, aj edino to da včeraj ko sem popila tisto 100g glukozo sem skupi padla
polynesia user posted image user posted image user posted image  za morčija
Pa mi bomo tudi raje kar banjico imeli
Vaginalno me pa tudi še do danes niso pregledali, čeprav bi morala it na merjenje mv, zaradi predhodnih posegov, pa mi ga na mf niso - packi.
No ena dovra stran nsb je ta da te na tri tedne čekirajo in vedno opravijo tudi UZ
Lp

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
18.7.2008 20:39:48   
lyra*
helo čvekice!

Da vam povem,jaz sem danes celi dan takooooo uživala...user posted image
Zjutraj sem dobila zajtrk v posteljo in rožico...user posted image  Pol sem še malo poležavala,sva šla na kosilce! Pol je moj šel na sestanek jaz pa na depilacijo in pedikuro! In zdaj sem čist urejenauser posted image user posted image

polynesia uživaj maksimalno!!! Sem ful vesela,da si šla malouser posted image user posted image user posted image user posted image

sharona welcomeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdj se pa grem stuširat pol pa mi moj še bušija namažeuser posted image Da user posted image user posted image  malo podivjata ali pa se umiritauser posted image  
pa Tomb Raider grem gledtuser posted image user posted image user posted image

Tko,da dans je bla uživancija ju3 pa v službouser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
18.7.2008 22:46:40   
pomar*ANČA*
ene ste pisale, da vas noge bolijo... mene samo krči dajejo, je pa čedalje huje z kolki, ampak le zjutraj, ko jih ulaufam je ok.

glede banjice še nisva nič razmišljala, od opreme imava le nekaj cotk, lupinico in ležalnik, ostalo bova kupovala septembra.

kako je pa z šolo v domžalah? imam tudi namen septembra, ampak se nisem še nič zanimala.

punce, še malo pa bo november!! kar ne morem verjet kako čas beži!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
19.7.2008 10:17:21   
poli*
ojla nosečkice.
Meni zlo paše to poletno vreme, ker zaenkrat še ni prevroče... je pa tko fino obleči kašno luštno nosečniško majčko... recimo js mam eno, kr piše gor psst počivam user posted image ..... in potem greš po cesti,pa vidiš, da vsak gleda v bušija in bere, kaj to pomeni user posted image .hihi
materinska šola- midva ne bova mogla hodit, ker je samo v popoldanskem času (6x), moj pa dela v izmenah, tko da.... kako je pa s tistim potrdilom, k ti ga dajo, da je lahko oče potem pri porodu??

krči- mene je tut 2x zgrablo v nogo, pa je moj hitro urgiral user posted image . potem sem šla kupit magnesol in Ca šumeče tabletke..... sam vse zlo hitro zmanjka.

A že kaj veste, kako boste svoje zakladke poimenovale? midva mava že več kot 1 leto izbrana imena.
Pa še nekaj... kupila sva že kar nekaj tistih majčk za začetek (sploh, ker bo že zima), ki se zavežejo pri strani.... sam je težava v tem, da si ne znam razlagati, ali ima otročiček majčko prekrižano spredaj ali zadaj???user posted image no, upam da razumete moje vprašanje, čene pa povejte. Gre se za to, da mi v nobenem primeru ni napačno oblečeno, zanima pa me, kako "je pravilno". hvala

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
19.7.2008 11:18:50   
mojsoncek
dan!

Mi se ze pospeceno pripravljamo za danasnji piknik. Sem ze cisto utrujena, tako da bom sla lahko spat ko pridejo "gostje" user posted image . Jutri pa nas caka se en piknik, ampak je HB v organizaciji drugih user posted image in gremo samo uzivat.

poli, majcke krizas zadaj, se pravi da je spredaj v "celem"... saj bos videla v porodnisnici. Glede potrdil za ocete, je pa tako, da za njih itak obstaja en snelkurs (enkratni obisk) in dobijo potrdilo.

imena - za puncko imava ime v dobrem se od prvic user posted image . Za fantka pa se nisva nic izbirala.

punce moje, uzivate... jaz grem naprej pripravljat mesne dobrote

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
19.7.2008 14:58:48   
lyra*
heii user posted image

Midva imava že imena izbrana. No odločit se morava med Zara& Zoja ali pa Lia&Iza oz. Zala&Zarjauser posted image

Glede majčk katere so boljše? Tiste,ki se zavežejo okoli ali tiste,ki grejo skozi glavo?

Mene noge  ne bolijo pretirano... od krčev pa bi lahko umrlauser posted image Sploh zjutraj.

Me pa  fuul bolijo rebra...sploh,ko hodim ali stojim dlje časa. Kot bi me nekaj špikalouser posted image

Tako zdaj počakam,da pride moj domov i potem grema še na zadnji šoping pred morjemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2982
20.7.2008 10:09:01   
mojsoncek
Oj! Nekaj napisem, da ne pademo na drugo stran user posted image

No, vcerajsnji piknik je uspel, danes pa nas caka se eden... toliko kot je pa letos enih piknikov, jih pa se nobeno sezono ni bilo... komaj cakam ponedeljek, da se malo spocijem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lyra*
Glede majčk katere so boljše? Tiste,ki se zavežejo okoli ali tiste,ki grejo skozi glavo?

Na zacetku so definitivno boljse majcke in bodiji na preklop, ker otrocka lazje obleces in sleces. Ko pa so ze malo bolj kompaktni, je pa vseeno.

Ja nic, grem se malo cunje na kup zmetat, ker danes prespimo v LJ. Lep dan!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
20.7.2008 11:41:46   
bobika1
hej bejbe.
da se vam malo javim iz morja. Mamo lepo vreme, vroče... v glavnem sam tok dala sem 2 novi slikici v album.user posted image

Pridne bote pa se čujemo.
by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2984
20.7.2008 14:26:02   
nagajiva
Ojla user posted image

Samo malo, da se javim.....Samo skačemo iz piknika na piknik. Mi že prav smrdi vso meso iz žara user posted image user posted image ................
Joj, punce moje, mene ob večerih tako boli v predelu pod levo dojko, da je to groza. Samo traja pa kaki dve do tri ure in preneha......user posted image  Sploh, če si masiram. Sklepam, da je pritisk user posted image
Lep vikend še naprej........user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
20.7.2008 16:07:58   
lyra*
Da se še vam jaz javimuser posted image

Sma prišla iz kosila z parom,ki gremo skupaj na morjeuser posted image
Prej sem vse zlikala,nekaj še moram oprat pa ju3 do konca spakiramuser posted image V torek zjutraj pa že letimo proti Grčijiuser posted image user posted image  Tako,da glejte,da boste do 1.avgusta dostiiii naklepetaleuser posted image

Ko se pa malo ohladi pa grem k moji mami,da se poslovimo,če se slučajno ne vrnemouser posted image

K vam pa še tak ju3 pridem pogledatuser posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
20.7.2008 20:46:13   
poli*
Midva sva kupila nekaj bodijev na preklop, hlačk in majčk za zavezat št. 56...... tko, za prvi mesec. Sicer brez pretiravanja, ampak kar št. 62 (kot nekateri svetujejo) pa ne upam kupiti (za prve dni), da ne bo kot strahec user posted image

aja, a mi katera pošlje na zs "podatke" o albumu (predvidevam, da o novembrčicah)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
20.7.2008 21:21:48   
lyra*
poli* kakšne podatke? user posted image  Kateri album? Jaz nič ne vem...user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
21.7.2008 8:44:16   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem prva? Evo ena velika user posted image  za vse zaspanke.....................Verjetno pa vas je veliko na dopustu, tako da bomo klepetale samo "revice", ki smo doma.....user posted image  Saj bo bolje. Septembra pa verjetno ne bomo mogle sledit našim klepetom. Se je pa lepo pogovarjat sam sabo, se vsaj z enim pametnim user posted image user posted image user posted image
Vreme ga spet biksa. Ponoči je tako grmelo, da sem se ne vem kolikokrat zbudila. Upam, da ni spet kakkšne nove škode. Ker ne vem, če lahko še sploh kaj uniči user posted image ........
Grem sedaj nekaj papcat, pa se počasi uredit in na pregled...........
Se tipkamo potem............

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
21.7.2008 9:26:26   
carly
Ojla dobr jutr.
Mi smo tudi imeli včeraj en piknik, zvečer me je pa tako glava bolela pa potem še celo noč, da nisem nič spala in sedaj komaj sedim za računalnikom.
jaz pa nimam še niti ene stvari za bejbija.Sem v petek bila v eni otroški trgovini in hotela kupiti vsaj par cunjic pa na koncu nisem kupila niti ene, ker je bila izbira naravnost obupna.Al so imeli še same poletne cunjice, kar je bilo pa že malo toplejšega pa z dolgimi rokavi je bilo pa al roza al pa modro.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
21.7.2008 9:59:58   
mojsoncek
Oj!

nagajiva, hvala za kavo! Si mi naredila luste in si bom mogla it kar eno skuhat user posted image .

Teh piknikov je letos cisto prevec... ta vikend sem se najdla mesa za cel teden user posted image ... no ja, ampak vseeno je bil ful lep vikend user posted image

Sicer pa nic novega, razen pricakovanja na sredin pregled MF user posted image

Bodite lepo!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
21.7.2008 10:02:24   
*MissI*
Jutrooo!
Kako ste? Oh, jaz ne najboljše. Včeraj sva bila cel dan zdoma in zvečer me je v spodnjem delu trebuha kar bolelo in sem se prav zasekirala. Verjetno je normalno, da me boli, saj se razteguje, nosim pa tudi spodaj. Ampak kdaj pa veš, kdaj je bolečina taka, da je treba ukrepat? Nimam krčev, je bolj topa bolečina. Ponoči sem spala kot top, zdaj pa spet malo čutim, pa še rahlo me srbi nožnica. Joj, ne vem ... se mi zdi, da mi tud mal živčki delajo, ker gremo v četrtek na morje. Potem pa skoz razmišljam, kaj vse je lahko narobe ... A ve imate kaj bolečin? Prejšnji teden sem bila na morfologiji, ampak ni nič rekla, da bi bilo kaj narobe.  Mi je pa čudno, ker ne naredi vaginalnega pregleda, kako potem ve ali je maternični vrat še zaprt?
Zdaj sem vam pa čisto zamorila user posted image  ...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
21.7.2008 10:13:43   
carly
Mene tudi včasih boli, tako nekako kot si opisala taka topa bolečina, če preveč migam al pa grdo cel dan sedim za računalnikom.
Drgač je pa meni na morfi izmerila maternični vrat, pa ni nič komentirala samo da zgleda vse ok.

(odgovor članu *MissI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
21.7.2008 10:19:01   
*MissI*
Hej carly, a ti je maternični vrat izmerla vaginalno al z trebušnim UZ?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
21.7.2008 11:26:17   
vebo
Ravno na to temo bom vprašala, ali z ultrazvokom isto vidi, kako dolg je maternični vrat oz. če si še zaprt. Ali mogoče katera ve, ker men tudi samo ultrazvoke dela.

LP

(odgovor članu *MissI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
21.7.2008 11:55:39   
carly
Men je na koncu naredila vaginalni uz, ravno zato da je izmerila maternični vrat.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
21.7.2008 12:05:01   
zara13
Ojla drage moje nosečke!

Najprej pozdravček vsem novim novembrčicam user posted image pa da boste pridno klepetale z nami user posted image in čestitke za vse opravljene preglede. No jaz se svojega že veselim, ga imam sedaj v sredo ;)

Vidim, da ste se prav fino načvekale. Jaz sem bila cel vikend polno zasedena. V petek sem šla v Celje k staršem z mojim tko, da sva prespala, v soboto zjutraj pa že v Graz v shopping. Hmm..kaj vse sem nabavila?
Ja ogromno stvari, posteljico, jogi, polico za nad komodo, 2x posteljnino, lučko za na steno, okroglo preprogo, 9 kos tetra plenic, eno visečo igračo, odejico, obrobo za okoli posteljice, 2x rjuho, dekco, 2x slinček..aja pa enga velikega krokodila..hehe taka plišasta igrača v živih barvah in dala za vse skupaj 263 EUR. Mi je bilo pa kr fajn, da so prestavili otroški oddelek čisto skoraj pred blagajne, saj smo lahko vse naložili naenkrat pa še vse stvari poiskali na enem mestu tko, da se Ikea še vedno splača, če se gre v malo večji nakup.
Potem sem šla še v H&M na oddelek Mamma in nakupila ene par zadev, so imeli majčke po 5€ pa hlače po 9€ user posted image tko, da sedaj ne rabim nič več za poletje. by the way, vidim, da ene že šibate na morje tko, da res uživajte. jaz šele 2.8., no ja se ne smem pritoževat, saj delam samo še do petka in potem že kar dopust user posted image

Polynesia, upam, da sta uživala na morju čez vikend ;) lyra tebi pa srečno pot v Grčijo...aja pa glede imen, ko si omenila Zara..hihi jst imam to ime tudi za punčko, sicer kaže da bo fantek, a se nikoli ne ve  user posted image

Zdej pa šibam na malico potem pa spet malo delat....fajn bodite pa lp

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
21.7.2008 12:17:31   
lyra*
Daaaaaaaan  nosečke

zara13 oooo..super za takšen veelik nakupuser posted image user posted image user posted image user posted image  Em...ja jaz grem v šoping za pohištvom in za vsemi temi malimi zadevcami nekje v sredini avgustauser posted image  Se ti zdi,da imajo v Ikei boljše stvari kot pri nas? Večjo izbiro in je cenejše? Ker jaz v Ikeo bolj malo hodim...

No jaz,ko se toliko hvalim kak bom šla nekaj pakirat itd. nimam še čisto nič! Za sebe približno vem kaj moram iz omare vzet...user posted image  je že zjutraj šel in tut nevem kaj bo mel zraven....In sploh nevem kdaj bom..pa še kaj bi mogla pospravit. Sestri še moram psa peljat..mislim 1000stvari je še jaz pa se nikamor ne spravimuser posted image  Raje sedim tu in občudujem moj trebuhuser posted image

Naju je pa tašča povabla na kosilouser posted image user posted image Hudič vedno jamra,ko kam greva..in seveda je ona najbolj boga ker pač nikamor ne gre! Če bo blo po njeno bi me tak po stopnicah vrgauser posted image  Mi je zadnjič rekla,da mojih user posted image user posted image  nebo imela rada,ker bodo preveč meni podobniuser posted image  Ampak se več ne sekiramuser posted image

Zdaj pa še skočim pod tuš...

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
21.7.2008 12:35:13   
zara13
lyra - kar se tiče Ikeje, jaz sem z njo že dolgo časa zadovoljna, imam tudi nekaj drugega pohištva in dodatkov doma tko, da sem se odločila, da kupim še posteljico in nekaj ostalih stvari. Ker otroške sobice še nekaj časa ne bo, sva rabila samo posteljico pa poličko za nad komodo, ki jo že imamo.
Meni je predvsem Ikea všeč zato, ker je relativno poceni, to še ne pomeni da je klump roba user posted image in všeč so mi predvsem vzorci, saj naredijo recimo celo kolekcijo določenih stvari. Jaz sem za baby-ja kupovala predvsem Barnslig serijo in se da krasno kombinirat.  Če bi rabila samo posteljico, se seveda ne splača gor vozit pa bencin in vinjeta, bi to kupila pri nas, tko pa, če se gre še po ostale stvari, se pa splača.
Glede izbire...je kar velika, vse izdelke pa lahko vidiš na spletni strani in tudi seveda zalogo izdelkov, da se slučajno ne voziš zastonj v Graz in potem šele tam ugotoviš, da teh izdelkov nimajo.

Tašča..jojj kako ti lahko reče, da ne bo imela rada svojih vnukov..pffff..čudna ženska. Moja je ravno včeraj prišla pogledat, kaj vse sva nakupila pa se je že tko veselila in že omenila, da moramo čimprej tudi voziček kupit, ki naj bi ga ona financirala user posted image Ti se samo ne sekiraj pa max uživaj na morju user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
21.7.2008 12:53:55   
Polynesia
Ojla deklce moje user posted image .

No, pa smo spet v službi, delavni, pridni...no še 3urce pa domov, niti ne vem kaj bom danes kuhala, hmmm, verjetno nekaj na hitro pa bo, še dobro da mož ni izbirčen.

Na morju sva prav uživala in bilo je full dobro. Vročine ni bilo, ker je tudi v Puli v petek čet dan deževalo in se je kar ohladilo, tako da je bilo prav super. Na plažo smo šli v soboto in nedeljo, smo bili pod borovci in je prav pihalo, tko da sem se mogla pokrit z brisačo user posted image , niti nisem šla v morej se kopat ker mi ni dišalo. Mož se je šel tudi samo zmočit, ker njemu pa zarad hrbta ni pasalo bit v vodi, v bistvu smo bli bolj penzije, hehehehe user posted image .
Ampak važno je, da smo se prav lepo imeli, čvekali, nasmejala sem se tolk da sem mislila da mi bo trebuh razneslo, posledično je pa še tamau full brcau, fantek moj. Včeraj malo čez 22h sva pa prišla domov in sem bla tolk pridna da sem takoj vse razpakirala, ker če jaz tega ne naredim takoj, se zna vlečt dneve in dneve user posted image user posted image user posted image . Tko da dam danes samo vse oprat in posušit, jojjjjj ampak me čaka še likanje od prej, samo danes je pa spet tak dan da ne vem če se mi bo ljubilo, ja ja, vsak izgovor prav pride.

zara super za dober nakup v Ikei, ravno moja sodelavka je bila v soboto in mi je prinesla katalog ki velja še cel avgust, verjetno se bom jaz tudi zapeljala do Graza malo pogledat, drugače nič prav specifično ne potrebujem, ker smo vse kupili tukaj, ampak mogoče se bo našla kakšna zadevca.

lyra a ti pa kar v Grčijo, waaaw, dobra si da si upaš tako daleč, bravo bravo, le glej da boš max uživala user posted image .

Tudi jaz imam v četrtek pregled, ampak itak bo poslušal samo srček, tko da nič ne pričakujem, pa sestra mi bo kri in vodo vzela, ker mi zadnjič ni.

Grem še kaj narest, čeprav danes se mi prav nič ne da delat.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

FOLNA KISLINA
tiamia

Ali ste pile folno kislino med nosečnostjo?

Ja, normalno.. (67%)

Ja, ampak večkrat pozabila (17%)

Ne, se mi ne zdi potrebno (10%)

Kaj je to? (6%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!