Polynesia
|
Ojla deklce moje . No, pa smo spet v službi, delavni, pridni...no še 3urce pa domov, niti ne vem kaj bom danes kuhala, hmmm, verjetno nekaj na hitro pa bo, še dobro da mož ni izbirčen. Na morju sva prav uživala in bilo je full dobro. Vročine ni bilo, ker je tudi v Puli v petek čet dan deževalo in se je kar ohladilo, tako da je bilo prav super. Na plažo smo šli v soboto in nedeljo, smo bili pod borovci in je prav pihalo, tko da sem se mogla pokrit z brisačo , niti nisem šla v morej se kopat ker mi ni dišalo. Mož se je šel tudi samo zmočit, ker njemu pa zarad hrbta ni pasalo bit v vodi, v bistvu smo bli bolj penzije, hehehehe . Ampak važno je, da smo se prav lepo imeli, čvekali, nasmejala sem se tolk da sem mislila da mi bo trebuh razneslo, posledično je pa še tamau full brcau, fantek moj. Včeraj malo čez 22h sva pa prišla domov in sem bla tolk pridna da sem takoj vse razpakirala, ker če jaz tega ne naredim takoj, se zna vlečt dneve in dneve . Tko da dam danes samo vse oprat in posušit, jojjjjj ampak me čaka še likanje od prej, samo danes je pa spet tak dan da ne vem če se mi bo ljubilo, ja ja, vsak izgovor prav pride. zara super za dober nakup v Ikei, ravno moja sodelavka je bila v soboto in mi je prinesla katalog ki velja še cel avgust, verjetno se bom jaz tudi zapeljala do Graza malo pogledat, drugače nič prav specifično ne potrebujem, ker smo vse kupili tukaj, ampak mogoče se bo našla kakšna zadevca. lyra a ti pa kar v Grčijo, waaaw, dobra si da si upaš tako daleč, bravo bravo, le glej da boš max uživala . Tudi jaz imam v četrtek pregled, ampak itak bo poslušal samo srček, tko da nič ne pričakujem, pa sestra mi bo kri in vodo vzela, ker mi zadnjič ni. Grem še kaj narest, čeprav danes se mi prav nič ne da delat.
|