|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
14.7.2008 22:02:13   
šema
No pa sem pozabla napisat da sem danes na morf. v porodnišnici dobila enake informacije, kot pri svoji g- vse OK. Me bodo pa spremljali do konca nosečnosti na 4 tedne z UZ in je moja mami že pametovala, da je gledala oddajo Preverjeno....

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
14.7.2008 22:40:40   
Oaza
Dober večer. user posted image !

Najprej dobrodošla Hanna M.! user posted image

Porod- ni me strah (ŠE user posted image ). Pravzaprav sploh ne razmišljam o tem. Bo pa čez kake tri mesece mogoče drugače- bom takrat povedala.

Popek- je še vedno lepo obrnjen navznoter user posted image

Šema- fajn, da je vse vredu! O teh Uz pa tudi jaz poslušam od vsakega drugega, odkar je bilo to po televiziji.

Lepo spite- tudi jaz grem počasi, ker sem tako utrujena... user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
15.7.2008 7:37:20   
luna8
Pozdravljena Hanna M. !

Punce za katere vozičke ste se odločile? Jaz se po eni strani nagibam h Quinny-ju, ker bi mi kolegica dala košaro, ampak mi nobena barva čist ne ustreza? Kje imajo največjo izbiro vozičkov, da bi šla pogledat? In kaj ste ugotovile ali se splača nakupovati pri nas ali v Avstriji?

Ali je katera opazila kje takšno previjalno? http://www.soncek.si/si/bkf7055-viseci-predalnik-safari-i11487.shtml

Uživajteuser posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
15.7.2008 9:18:54   
mojsoncek
hello punce...

kako je danes lepo zunaj... soncek sije, pa je vseeno prijetno sveze zunaj. Ravno prav za en sprehod... ampak sem prelena, da bi spravila rit od doma. Danes mi tudi pekarna ni dovolj dobra motivacija za sprehod, kljub temu, da nimam nic kruheka doma user posted image .

Drugace pa nic novega, razen to, da je malo bitje vedno bolj zivahno in me vcasih kar malo "privzdigne" s svojo bolj mocno brco. Vceraj zvecer kar ni bilo miru v trebuhu, ko sem sla spat. Mi je bilo ze kar malo smesno in sem se na trenutke kar posteno smejala user posted image .

poroda tudi mene (se) ni strah, ampak kot pravi moja G mi verjetno tudi to rundo ne uide CR. In ce bo tako kot prvic, me bo zacelo "stiskati" sele v operacijski, ko me bodo zaceli pripravljati. Ah bomo videli... definitivno pa se ne bom ze 4 mesece vnaprej nekaj sekirala.

HannaM welcome!

sema user posted image za MF!

vozicki - nas user posted image bo kar v Jaguarju od starejsega bratca. Sva pa tudi midva pred dvemi leti ogledovala Quinnije, ampak sem vesela, da sva se odlocila za Jaguarja, ker je neprimerno lazje vodljiv in bolj kompakten. Kaksna pa je dandanes ponudba vozickov pa niti ne vem, ker nisem nic gledala.

zdej pa se malo delat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
15.7.2008 9:33:55   
carly
Jutr punce,
vozički- midva ga še nimava, sva se odločala med PegPeregotom, kjer dobiš vse v kompletu in Hartanom, pa je Hartan prevladal, se nama zdi veliko bolj kompakten, pa pri nas je bolj tak teren, za po cestah ni prov preveč za hodit ker ni pločnikov, tko da rabiva mal bol kompakten vozek.Sva pa obadva gledala v Villachu v Baby-Walz pa v Lutz-u, imajo ful vozkov razstavljenih, samo so pa dražji kot pri nas, tako da si morva en dan čas vzet pa it v Mozirje pogledat, kjer prodajajo Hartana.
popek-moj je še vedno notri
HannaM pozdravljena
Mene pa zanima kje čutite brce? Mene vedno brca v mehur, čisto spodaj, je kar malo nadležno ker moram skos na wc hodit.Zgleda da ga/jo bolj spodaj nosim, sicer mi gin ni glede tega nič omenila, je pa zadnjič še mami ugotavljala, da nizko nosim in da bo ziher punčka zato.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
15.7.2008 9:59:08   
nagajiva
Ojla user posted image

Danes bo očitno res prijeten sončen dan...........Tud sama razmišljam o sprehodu, pa nikakor ne morem spravit riti od doma.....Bom mojga pol nažicala, da greme skupaj, v družbi je bolj prijetno.
Porod-zaenkrat še ne razmišljam veliko in me ni strah. Tolažim se z dejstvom, da je toliko žensk že šlo čez to pa bom tud sama.....Verjetno me bo pričelo stiskati tik pred zdajci. Rada pa bi rodila po naravni poti. Bomo videli novembra.....
Hanna M.-dobrodošla.....imava rok na isti dan. Bova videli katera bo prva user posted image user posted image .
Lep dan babnce........

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
15.7.2008 10:09:58   
tamy31
OJla !
KAko ste kaj , vreme se že mal izboljšuje! Jst sem dons slabo za znoret sem bla na pregledu in sem morala spit tisto sladko zadevo da ti zmerijo sladkor ! Fuj, jak, kok je blo grozno kej takega pa še ne , pol mi je blo pa tko salbo, da sem skor bruhala ampak nisem no mi je pa ševedno slabo , upam da bo kmal boljš! Drugače naj bi bilo z user posted image  vse ok.

Ja kr neki vas že piše da imate že popke ven , moj je še čisto normalno notr , čeprav se mi zdi da imam že ful velik trebuh!
Carly, jst tut čist spodi čutim brcike , včasih se mi zdi da mi direktno na mehur skoči tok me zapeče inpol moram hit na wc! Prvič imam fantka in me je skos v želodec brcal , ja mogoče bomo pa res imele punčke! Kdo ve!

Glede poroda pa tut še ne razmišljam veliko , prvič me ni blo strah ker nisem vedla kaj me čaka , sicer je šlo kr lepo in hito 3,5 ure, upam da bo tudi tokrat tako !

Hanna M - dobrodošla!

Lep dan še naprej vsem skupi!

Caligula - lahko se zmenmo za kako kavo če si v NM!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
15.7.2008 10:55:05   
caligula
jutro punce.
Odkar sem pri mamici spim do najmanj devetih vsak dan user posted image , potem peljem pse vn, zdaj imam dva načez, pa kavica. A je še kateri zadišala kava zdaj med nosečnostjo? Prej tolk da sm jo vsake tolk časa mal povohala zdaj pa ne morem odpret ok dokler ne srknem kave.
Glede popka sem že imela paranoje da mi bo vn skočil in se pretrgal, ah prva nosečnost je najslajša, ko spoznavaš vse na novouser posted image , potem me pa mama tolaži pa govori kako je bilo pri njej, pol mi je pa žal da sploh kaj vprašam, ko 20 let nazaj je blo itak vse drugač. Pa včeraj mi je kazala kako naj se postavim pri porodu itd itd. Sj je prisrčno sam kaj ko sem tko sklerozna, pa po moje se bom nastavla kot bo takrat meni najbolj pasalo, ah bo že. Drugače se pa poroda prav veselim, narobe itak nima kaj it, ker otroka bojo že nekak pripravli do tega da vn pride, nazaj več ne moremo user posted image . Še vsaka je rodila, pa bom tud jaz :D. S tem se tolažim.
Brca me pa povsod, pod rebra, v levi jajčnik, mi ga je že tolk razbolel da sene smem prijet zanjga. Najhujš ko se spravi prot navzgor brcat, jooooj, ne vem če naj ga kregam al naj se smejim. Pa dostkrat ga kr nazaj potisnem nežno, pa mi vrne še močneje, tko da boljš da ga samo božam.
Sem pa opazila, da obožuje lubenico user posted image , ene 10min po zaužitju začne igrati fuzbal...
Ah tolk o moji pikici zaenkrat, v glavnem komaj čakam da ga primem in pocrkljam.

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
15.7.2008 11:28:32   
luna8
Halo,

jst čutm brce v spodnjem delu trebuha, ampak še ne kakšne hude, ampak take bolj nežne (sej baje bo punčkauser posted image ).

Sem pa vesela vsakič ko začutm

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
15.7.2008 11:46:39   
Polynesia
Ojla babuške moje, srečke nosečke user posted image .

No pa smo spet v službi. Včeraj sem ostala doma na bolniški, sem imela tak glavobol, v bistvu migrena in ni šans da bi šla v službo, zgleda je temu botrovalo tudi tole gnilo vreme. No edino paše mi da se je malček ohladilo, sonček naj se pa le pokaže.

hanna dobrodošla, zdej pa le čvekaj user posted image .

zara se mi je zdelo da je nekaj prišlo vmes, ko me nisi nič poklicala. No pa ni panike, enkrat se bomo že vidle a ne, upam da čimprej user posted image .

popek moj je še vedno lepo notri, normalno kot prej, kljub trebuhu...no si pa tudi ne želim da bi mi nekaj ven skočil.

brcike tudi jaz jih full čutim, predvsem spodaj, pri mehurju in tako kot ste nekatere opisale, pa imamo lulija user posted image ...tko da jaz tem raznim vražam o punčkah in fantkih ne verjamem prav nič.
Se mi pa zdi oz. zdej še ugotavljam ali je to to, da se tamaumu kolca, sam sploh ne vem če je to to...hahaha, moram še ugotovit user posted image .

porod me je fuuuul strah, ampak sem rekla in se tega tudi fuuuul držim, da se do poroda ne mislim obremenjevat, tko da se tut ne, ko mi odteče voda, dobim popadke ali kakrkoli drugače bom že takrat o tem razmišljala...ven mora, tko al pa drugač user posted image . Si pa full želim roditi z EA, tko da razmišljamo o Postojni, kjer EA dobiš 100%, dočim v Lj. ne, kar mi ni všeč. Zaenkrat je Postojna v igri, bom ša šla avgusta en petek tja, ker imajo vsak petek ob 13:30h predavanje o EA in Ultiviti.

vozički mi2 sva zdej definitivno izbrala Chiccota, trikolesnik S3, dobiš vse v kompletu, je zelo zelo dobro in lahko vodljiv, še možu je čist všeč, izbrala pa sva barvo bež-svetlo modra in je naravnost božanski. Zraven pa dobiš osnovni voziček, košara, lupinica, auto fix za lupinico, zimska vreča, dežna prevleka, torba/ruzak za na voziček, skratka full full dobr voziček.

Tko, zdej grem pa še mal delat, čeprov se mi nč ne da in bi šla najraj domov, hehehehe.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
15.7.2008 11:49:43   
lyra*
helo čvekice!

Končno malo lepše vremeuser posted image user posted image  Se prav fajn počutim,ko sije sonček!
Moj popek je nekje na pol poti venuser posted image  Ni se mi še čist obrnil trebuh imam pa reeees velikanskiuser posted image

Mene brcata vbistvu vseposod! Trenutno me v mehur in bom kmalu mogla na wc! 90% pa brcata kr močno...ko dlje časa brcata in se malo utrudita sta bolj nežniuser posted image

Ja pol po kosilu bom tudi jaz šla na sprehod. Mogoče sama ali pa z kolegico. Še nevem...pa grema na kavico ali pa sladoled.

Sem pa v 25tednu in še malo pa bomo se cartaliuser posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
15.7.2008 11:50:03   
carly
Oj luna potlej sva pa na istem, mene tud tako nežno brca, da sem bla ene dvakrat ko je malo močneje brcnil/a prov navdušena.Bo zgleda res punčka, ko je tako nežna. Me je na čase že kar zaskrbelo, ko vas veliko piše kakšne vragolije zganjajo po trebuhu pa, da vas nekatere že prov zaboli ko brcajo, pri meni je pa vse tako nežno pa čisto spodaj, vse pod popkom, se mi ni za bat da bi me rebra kej bolela.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
15.7.2008 11:56:00   
lyra*
carly  ne skrbi! Še malo pa boš tudi ti čutila brcike,da te bo kar zabolelo! Boš videla,da bo user posted image  pravi mali vragecuser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
15.7.2008 12:40:53   
mojsoncek
no, pa se je vreme spet skisalo... pri nas je ze spet cisto crno, samo cakam kdaj se bo spet ulilo... grrrrrrrrr user posted image . Mah, saj mene ne moti, samo je pa zoprno, ce popoldan ful pada in ne moremo s tamalim ven.

No, mene pa danes nekaj daje zelodec, pa se crevesje mi nagaja in sem kar pogosto na wc-ju user posted image . Upam, da se stanje kmalu umiri, ker me ze vse boli. In zaradi tega sem danes cisto neproduktivna (kar se sluzbe tice), ker ne morem sedeti za mizo. No, sem pa kuhinjo pospravila pa se igrace od tamalega, ker jih je bila spet cela dnevna soba. Moj fotr bi rekel, da bi se v nasi dnevni se gams noge zlomil user posted image .

ja glede brcik, v zadnjem trimesecju ne bo nobeden vec nezen, pa naj bo puncka ali fantek user posted image

popek je tudi pri meni se lepo notri in upam, da tako tudi ostane (tako kot je v prvi nosecnosti).

Glede EA... v LJ porodnisnici imajo samo enega anestezista in je zaradi tega ne opravljajo. Drugace pa moras v P priti dovolj zgodaj, da ti jo dajo, ker ce ne nima nobenega efekta, ker ne prime.

caligula, ti pa kar pridno spanckaj zjutraj in se pusti razvajati. Ce kdaj, potem si sedaj vec kot 100% upravicena do tega user posted image .

zdej bom pa po moje sla kar malo knjigo brat... k user posted image pa sluzba danes, ce ne gre ne gre...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 15.7.2008 12:41:40 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
15.7.2008 13:25:30   
luna8
carly natančno si opisala tudi moje občutke glede brcik, ampak očitno bova še mal počakale in bouser posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
15.7.2008 13:40:25   
vebo
Pozdravljene!

Bom pa še jaz povedla kaj gledebrcik in icer bom ponorela počasi, imam punčko pa je pravi razbojnik, non stop brca ali v mehur ali v jajčnik, enostavno nimam mira, ponoči ne spim tako je živa, ko sedim v pisarni men non stop brca tako da moram hodit. se mi že vidi skoz trebuh kako je živa, ko pa da mož roko na trebuh pa neha. Meni te brcike niso najbolj všeč, sicer če me pa ne bi brcala bi bila pa panična. Sicer je pa že prva punčka, ki ima sedaj 2,5 leta bila tako živa. Še vedno so problemi s prebavo. S porodom je pa takole. Dobila epiduralno prvič, ker nisem imela svojih popadkov so me nafilalai z umetnimi in ti niso prijetni, so groooozni. Imam pa probleme s hrbtenico in se je anestezistka zeeeelo trudila, pa ne vem če so prijeli, ker so me popadki metali v zrak, ampak potrpiš, v drugo me sploh ni strah, sem ža marsikaj dala skoz, vedno pride ven. Po porodu nisem imela težav zaradi epiduralne, zato grem jaz zopet podpisat, mogoče bo pa zdaj bolje.

Tako ne smem bit predolga, ker potem me vedno ven vrže,
Še nekaj, ali imate tudi ve občutek da se nožnica širi, ne znam povedat, men se tako hecno zdi, kot da se nekaj dogaja v nožnici, ker vaginalno me ne gleda in včasih me skrbi kaj pa če sem že kaj odprta, iz prve nosečnosti se ne spomnim.

LP

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
15.7.2008 14:06:57   
marty1
Pozdravljene prav vse Novembrčice !

Sem rabila kar nekaj dni, da sem prebrala tale vaš forum...res ste pridne glede pisanja.

Tudi jaz bi se vam rada pridružila če me le vzamete ? user posted image

Skratka Morfologija je že za nami...bilo je lepo...nepozabno, dobili smo tudi CD s petimi filmčki tako, da imamo lep spomin.
Od Ns naprej vemo da bomo imeli fantka.
Rok pa imam 26.11.
Tako, da me lahko daste na seznam.
Hvala vam že v naprej, lepo bodite in izkoristite vsak trenutek kar se da.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
15.7.2008 14:10:46   
Polynesia
marty dobrodooooošlaaaaa, zdaj pa le v napad in pridno čvekaj z nami user posted image . Pa čestitke za lulija user posted image .

vebo kje pa si imela EA?!?

mojsoncek v Lj.porodnišnici lahko dobiš EA le če je tisti trenutek anesteziolog tam, kar pa ni nujno in v velikih primerih ga ni, če pa je pa EA dobiš zastonj, v Postojni pa je potrebno plačati EA 180€.
Jaz sem se nekako odločila za Postojno, ker iz Lj. do tam je malo več kot 30min, kar je dovolj dolgo.

No danes pa ni veliko čvek tu gor, a ste že vse na dopustu user posted image ...

Še malo manj kot dve urce in domooooooov.

(odgovor članu marty1)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
15.7.2008 14:30:57   
vebo
Polynesia, v Slovenj Gradcu, je zastonj, na voljo je 24 ur.

Vsem novim dobrodošle,

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
15.7.2008 14:36:42   
Polynesia
vebo full dobro da imate tako zrihtano, potem pa le tudi v drugo vzami če lahko, zakaj pa ne bi.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
15.7.2008 14:38:45   
lyra*
jaz sem zaaaaaaaaspanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo v torek na dopust in moram it še po nekaj stvari...............pa bi šla najraje spatuser posted image

Oči mi že skupaj lezejo...

Neposredna povezava do sporočila: 2896
15.7.2008 14:46:43   
Polynesia
lyra nehi jamrat pa pejt rajš mal delat, hahahahahaha user posted image user posted image user posted image .

Joj blagor vam ki greste na dopuste, a sem jaz edina ki ne bom šla nikamor al se najde še katera, da bova skup jamrale, hahahaha user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
15.7.2008 15:03:15   
marty1
Polynesia,
hvala za prisrčno dobrodošlico.
Je je tukaj je še ena, ki se ti bo pridružila pri jamranju, ker gre šele 15.8. na dopust.
Do takrat pa se ti bom z veseljem pridružila pri čveku.

Neposredna povezava do sporočila: 2898
15.7.2008 15:05:15   
Polynesia
vebo  še tole da pokomentiram glede nožnice, jaz imam enako občutek kot ti, pa me na momente tudi kar malo zaskrbi kaj če sem odprta ali pa mi začne odtekat voda, moj G me pa tudi ginekološko še ni pregledal. No verjetno imava samo tak občutek, ga bom pa vprašala naslednji četrtek ko imam pregled...joj še pobrit se bo treba, pa že tko se nič ne vidim tja dol user posted image ...bom nekaj na slepo, hahaha.

marty te držim za besedo da bova klepetulji user posted image user posted image ...sicer pa jaz ne grem sploh nič na dopust, ker je z moževim zdr.stanjem tko kot je, no pa bom vsaj tu pridno čvekala, da boste imele dopustnice delo ko nazaj pridete user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 15.7.2008 15:07:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 2899
15.7.2008 15:36:37   
mojsoncek
mojsoncek v Lj.porodnišnici lahko dobiš EA le če je tisti trenutek anesteziolog tam, kar pa ni nujno in v velikih primerih ga ni, če pa je pa EA dobiš zastonj, v Postojni pa je potrebno plačati EA 180€.

Ja vem vem, jaz sem samo malo "poenostavila" svoje pisanje.

marty1 dobrodosla! No, midve bova tudi "tekmovali", katera bo prej user posted image .

No, moja dva deckota sta prisla domov. Vreme zaenkrat se drzi in zato se po kosilu odpravimo ven.

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.