Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 22:47:50
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 22:48:28
|
|
|
|
ada2
|
Malo sem se izobrazila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 22:48:46
|
|
|
|
Urša
|
No, končno je meni ratalo kakšno lepo številko naklofat!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 22:48:53
|
|
|
|
*bubi*
|
No, pa je klopotec na 1000 Zdaj pa res mora bit srečanje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 22:50:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Ok, sladke sanje vsem skupaj.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 22:50:10
|
|
|
|
Urša
|
No, pa je klopotec na 1000 Zdaj pa res mora bit srečanje Nam je že namenjeno!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 22:50:23
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, pa je klopotec na 1000 Zdaj pa res mora bit srečanje potrjeno pa Urša samo zate, lahko ti ta isti klopotec v živo pokažem , točno vem kje klopoče
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 22:51:25
|
|
|
|
ada2
|
pa Urša samo zate, lahko ti ta isti klopotec v živo pokažem , točno vem kje klopoče aja, samo potem boš mogla jeseni še 1x priti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 22:52:15
|
|
|
|
ada2
|
no, ok, lahko noč! me pa zanima kolko jih bo mislilo jutri, da je spet ena noseča
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 22:54:33
|
|
|
|
Urša
|
pa Urša samo zate, lahko ti ta isti klopotec v živo pokažem Waw! Lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 8:12:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro, ala, pokonci!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 8:16:07
|
|
|
|
petarda
|
čveke! Ajde, da mi ni treba vsega brat...kera je noseča? Razen bubi ....saj res..kako pa je malamaja? Ajdi...preberem zvečer vse
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 8:16:40
|
|
|
|
petarda
|
me pa zanima kolko jih bo mislilo jutri, da je spet ena noseča
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 16:12:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, zdaj pa sem skoraj lupo rabila, da sem nas našla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 18:52:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojla! Evo mene izgubljene... ...19. nas ne bo, edino če po kakem čudežu uspem službo zamenjat - sam pomoje ne bo šlo, ker nas je tako malo, da si vsak želi biti vsaj eno soboto na mesec frej. Urša, ja 16˝ kolo. Pa za podaljšano pogodbo, bo pravgotovo lažje dihat do septembra. Bubi vate sploh ne dvomim, da se ne bi izkazala in dobila za NDČ Tina nosi številki 92 in 98, Anže pa 104 in 110. Grem zdaj drobižka iz banje pobrat in po zvokih sodeč, bom v kopalnici rabila plavutke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 18:54:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, Tina je bolje, zdaj popoldne niti vročine nima več , tudi kašelj se je umiril in postal produktiven. Pljuča so pa čista, vsaj tako je včeraj rekla P .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:11:45
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda čveke! Ajde, da mi ni treba vsega brat...kera je noseča? Razen bubi ....saj res..kako pa je malamaja? Ajdi...preberem zvečer vse noo, kje si zdaj?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:11:50
|
|
|
|
petarda
|
Evo zdaj prebrala vse ....jana za vas, da se hitro pozdravite.... ...19. mi ne moremo, ker imamo fantovščino, samo itak zdaj v kratkem ne moremo...tak, da lepo se mejte , pa kako fotko obvezno gor nalimat...pa upam, da bomo vseeno enkrat jeseni vabljeni v Prlekijo .... .... Drgač pa Jana in Amy bi se lahko me zmenile en dan, ko bo lepo vreme, da se dobimo na igrišču v NM... magari če grem kako urico prej iz službe in se dobimo recimo ob 15.uri... pa mamo še me tako mini dolenjsko srečanje...povabimo še podgurko, pa nas je že kar nekaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:12:57
|
|
|
|
petarda
|
noo, kje si zdaj? 5 sekund za tabo!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:13:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Aja, Tina je bolje, zdaj popoldne niti vročine nima več , tudi kašelj se je umiril in postal produktiven. Pljuča so pa čista, vsaj tako je včeraj rekla P . no, me veseli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:15:17
|
|
|
|
petarda
|
Urša me veseli, da so ti podaljšali, pol ti bodo pa itak spet za novo šolsko leto, ne? Ali boš iskala kje bližje? Kdaj pa recimo prihajaš domov? Meni se tudi obeta za NDČ...ampak...bomo videli...nikol se ne ve, pa škoda prej nazdravljat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:17:45
|
|
|
|
ada2
|
cel popoldan smo bili v parku na igralih, domov smo šli z dvema kilama blata na škornjih, ker je pred tem padal dež, pa še ni bilo dovolj, Adamu se je čisto trgalo, da mora iti notri. pa tista njegova uniforma za po lužah skakat ni bila več sinje modra, ampak v vseh odtenkih rjave bilo je pa res čudovito, pa kljub temu, da sem komaj komaj prilezla domov od utrujenosti, sem zelo srečna, da smo se tako luštno imeli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:20:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Midva sva danes tudi bila 2x zunaj. Tudi meni paše malo it na zrak. Opoldan pa danes sploh ni mogel zaspat, 2 uri sva se mučila, jaz sem se že čisto spočila, bubi pa še kar ne.... je pa zato zdaj hitro mrknil Prehitro, ker meni ni uspelo. Tak da se grem lahko zdaj učit. Še prej pa pod en fajn tuš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:21:32
|
|
|
|
ada2
|
pa upam, da bomo vseeno enkrat jeseni vabljeni v Prlekijo .... ja normalno, saj Prlekija je pa ja v jeseni najbolj zanimiva , pa kostanje sem vam tudi obljubila in samo v jeseni vam jih lahko ponudim, pa mošt in grozdje najbolše, če pridete na mojo veliko fešto v jeseni, ko bom okroglo obletnico praznovala...... ............. dvajseto
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.4.2008 20:22:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
Grrrrrrrrrrrrr......Babe čvekaste. Joj, kak ste grde. En dan in pol me ni, pa tolko načvekate, da rabim pol ure da pridem skozi....
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?