Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 21:46:38
|
|
|
|
ada2
|
ej punce, zdaj mi pa povejte, a sem res tako neumna glede na našo trenutno situacijo (prizidek, moja mala plača, ne glih briljantni posli na firmi od ....) se že nekaj časa ubadam z vprašanjem letošnjega dopusta.... in ko se že skoraj odločimo, da ne bomo nikamor šli ( ) in se skušam prepričati, da ne mislim na to, kako bi Adamovi astmi morski zrak koristil.... najdem odlično ponudbo v Koprskem dijaškem domu, kjer bi za dobro polovico moje plače ( ) lahko bivali vsi štirje s polpenzionom cel teden ampak ne, moj ( ) e prevelik gospod, on ne bi šel v dijjaški dom. zakaj????? ja kaj bi pa njegov brat na to rekel mah, naj se gre solit sem se odločila ..... če ne gre z nami grem pa sama z deco... na vlak, pa via Koper sharpy mi bo pa vsak dan družbo delala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 21:50:54
|
|
|
|
ada2
|
in zdaj ste me še ve zapustile ampak ne mislim se več sekirat, jutri sem fraj in bom maksimalno izkoristila dan, moja sestra pride k meni na kosilo, ker še okreva po operaciji, starši so pa na dopustu (ja, spet ) pa saj veste kako so upokojenci. no, sicer pa nista šla ravno poležavat, šla sta se dogovarjat za zlato poroko, ki jo bosta imela junija
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 21:52:58
|
|
|
|
ada2
|
no kaj zdaj s srečanjem? 5 ali 19? no, lahko tudi 13 v nedeljo, ampak glede na to, da se boste nekatere od daleč pripeljale bi bilo verjetno boljjše v soboto, ne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 21:54:04
|
|
|
|
ada2
|
bi pa bilo fino, če se ta vikend domenimo za datum, da rezerviram plac, pa naročim hrano.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 21:56:43
|
|
|
|
ada2
|
nič, vidim, da nobene ne bo na čvek, pa grem še jaz.... sem sicer imela najprej idejo, da bi prišla danes do ali pa vsaj celo stran naklamfala, ampak tako sami bi mi bilo malo pretežko
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 21:59:01
|
|
|
|
ada2
|
uh, kako me je naša žaba zdaj prestrašila večinoma je cele dneve pri miru, zdaj je pa naenkrat začela skakat in noret po akvariju, da je kar pljuskalo vse ribe pa za njo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 6:11:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro... ...čas za jutranjo fizkulturo ajd tu imate jaz pa se šibam oblečt in v službo, jo bom tam spila Ada ne bit žslostna . Ne vem pa, zakaj ima tvoj predsodke pred dijaškim domom , saj poleti tam ni dijakov in je vsako poletno sezono v bistvu hotel . Datuma 5. in 19. ni pa ne ustrezata
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 7:35:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no kaj zdaj s srečanjem? 5 ali 19? no, lahko tudi 13 v nedeljo, ampak glede na to, da se boste nekatere od daleč pripeljale bi bilo verjetno boljjše v soboto, ne? Če lahko med temi izbiram.... 13. bi mi bil najbolj všeč, potem 19. najmanj pa 5. Saj veste zakaj - to je pred 8. Nina, kaj pa ti 13? Pa petarda je tudi rekla, da 12. ne more, za 13. pa nima izgovora. 19. pa ima po moje spet kako poroko ali RD Vsaj tako je govorila o vseh vikendih v aprilu. Še ta 4D vam razložim, ampak zdaj mi bubi ne pusti. Pridem nazaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 7:45:29
|
|
|
|
petarda
|
Jutro meni tudi datumi ne ustrezajo ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 7:49:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ada ne bit žslostna . Ne vem pa, zakaj ima tvoj predsodke pred dijaškim domom , saj poleti tam ni dijakov in je vsako poletno sezono v bistvu hotel . Stvar je samo v tem kako nekomu stvari razložiš ...evo v izoli je tudi en tak dijaški dom, ki je poleti hotel, pa ga pelji v hotel v Izolo .... včasih so pač naši moški mal čudni, ne mene vprašat kak me je moj spet včeraj raz dil....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 7:50:52
|
|
|
|
petarda
|
sem sicer imela najprej idejo, da bi prišla danes do ali pa vsaj celo stran naklamfala, ampak tako sami bi mi bilo malo pretežko ...ti pa imaš ideje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 8:29:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina, kaj pa ti 13? ne vem še. Stara mama ima ta dan rojstni dan, pa se še ni odločila glede praznovanja Bom povprašala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 9:10:20
|
|
|
|
tincci
|
Ada, kaj pa en velik šotor za 6 oseb pa greste kampirat? Še veliko bolj zabavno je kot v hotelu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 11:29:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Še ta 4D vam razložim, ampak zdaj mi bubi ne pusti. Pridem nazaj Najprej kaj so 4 dimenzije: 3 so prostor, 4. pa je čas (kar pomeni, da sproti vidite, kako telovadi v trebuščku ). Navadni UZ ima 2 D + čas. Ampak nihče ne govori, da je to 3D . 3 leta nazaj se je pojavil 3D, kar je pomenilo 3 dimenzije v prostoru. Ko sem bila na NS pri Pušenjaku, mi je pokazal. Lahko je dejansko posenl samo 3D sliko, ni pa mogel kot filmček prikazovat, kaj se dogaja v trebuščku. To snemanje je zgledalo tako, da je držal sondo nekaj časa na mestu, potem je računalnik iz plasti sestavil 3D sliko, pa Pušenjak je rabil še par minut, da jo je obdelal in ven dobil en posnetek. 4D pa dejansko zgleda tako, da vidiš 3D sliko dogajanja v trebuščku. Ampak ta slika ni tekoča, zgleda kot bi se recimo obnavljala na eno sekundo. In za tako sliko je treba not spustit ogromno žarkov. Kar zanimiva stvarca Ja, sonda za to pa menda stane celo premoženje. In MB porodnišnica jo je nabavila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 12:13:49
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci Ada, kaj pa en velik šotor za 6 oseb pa greste kampirat? Še veliko bolj zabavno je kot v hotelu ja, saj prva varianta e bila (z moje strani ), da gremo s šotorom iz kraja v kraj, pa se "švercamo" na kakih mestih, ki niso glih vidni s ceste , ampak to mu je bila pa še hujša ideja no, saj v bistvu vem, da si bo ali premislil, pa šel v dijaškega, ali pa naredil kak boljši posel, pa vplačal hotel ali apartma
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 12:15:10
|
|
|
|
ada2
|
ne mene vprašat kak me je moj spet včeraj raz dil....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 12:17:55
|
|
|
|
ada2
|
zgleda da spet ne bomo skup prišle z datumom kaj pa če določimo datum v maju in grem jaz šefico prosit, da mi da takrat fraj ? ampak potem to pomeni, da ni več odstopanja in moglo bi biti čimprej določeno, saj do 10 v mesecu si lahko še kaj zbiramo, po 10 pa se več nič ne upošteva
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 12:43:16
|
|
|
|
amy26
|
kaj pa če določimo datum v maju in grem jaz šefico prosit, da mi da takrat fraj ? jaz sem za vendar vem da bomo v vsakem primeru se vse težko zbrale, dejansko bi morale si takrat ko je termin vse rezervirat oz. vzeti dopust za srečenje edino v primeru bolezni bi bilo upravičeno da katere ni, maj je pa že tako lep mesec, tako da verjamem da bomo takrat več ali manj vsi zdravi moja mala sončka spita, jaz sem glih kar jedla pečene perutničke+riž, zdej si grem pa še skuhat eno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 13:07:16
|
|
|
|
petarda
|
jaz sem tudi dala zdaj petardita spat, samo dvomim, da bo uspelo ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 13:12:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 zgleda da spet ne bomo skup prišle z datumom kaj pa če določimo datum v maju in grem jaz šefico prosit, da mi da takrat fraj ? ampak potem to pomeni, da ni več odstopanja in moglo bi biti čimprej določeno, saj do 10 v mesecu si lahko še kaj zbiramo, po 10 pa se več nič ne upošteva ja...res bo težka...evo zase mislim, da je najboljše, da se že v začetku odpovem srečanju, ker dejansko imam za april, maj,...že toliko planov, da bom težko našla prosti vikend .... potem so pa itak že dopousti, tak da... ..... evo ve se zmenite, če bo pa po kakem čudu takrat pri nas fraj, pa lahko vseeno uletim na srečanje, ne? ....drgač pa na naslednje srečanje novembrčkov enkrat oktobra
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 15:33:31
|
|
|
|
petarda
|
pa kaj mene to neka spomladanska utrujenost daje, al kaj??? Taka sem, kot bi me nekdo s kladvom po glav .... Petardito ni spal, zdaj sta šla z lubijem na dedijevo parcelo pomagat drva zlagat, jaz pa imam doma za pospravljat, pa se mi toooolk ne da ...še kave se mi ne da skuhat ..... je kera tle, da me mal zmotivira?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 15:57:22
|
|
|
|
ada2
|
je kera tle, da me mal zmotivira? bejž delat nekaj, jjaz sem uspela vse pospravit, 2 strojja cot speglat, pa zdaj grema še z Adamom travo nakosit z Pegija ja, jutri sem od 7 - 19 zasedena, pa se samo ne bo nič naredlo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 15:59:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 je kera tle, da me mal zmotivira? bejž delat nekaj, jjaz sem uspela vse pospravit, 2 strojja cot speglat, pa zdaj grema še z Adamom travo nakosit z Pegija ja, jutri sem od 7 - 19 zasedena, pa se samo ne bo nič naredlo ok, hvala!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 16:38:12
|
|
|
|
petarda
|
se mi ni dalo kave skuhat, pa sem en pir odprla in zdaj sem poooooolna energije... .....muzika na ful, pomivalni pere, sušilc suši, kopalnica je glanc...zdaj pa v nove zmage.... pa ne zdaj rečt, da sem čudna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.3.2008 17:16:59
|
|
|
|
*bubi*
|
pa ne zdaj rečt, da sem čudna Ok, bom pa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Top ideje za otroško silvestrovanjeSilvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?