|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
28.3.2008 21:46:38   
ada2
ej punce, zdaj mi pa povejte, a sem res tako neumnauser posted image

glede na našo trenutno situacijo (prizidek, moja mala plača, ne glih briljantni posli na firmi od user posted image ....) se že nekaj časa ubadam z vprašanjem letošnjega dopusta.... in ko se že skoraj odločimo, da ne bomo nikamor šli (user posted image ) in se skušam prepričati, da ne mislim na to, kako bi Adamovi astmi morski zrak koristil.... najdem odlično ponudbo v Koprskem dijaškem domu, kjer bi za dobro polovico moje plače (user posted image user posted image user posted image ) lahko bivali vsi štirje s polpenzionom cel tedenuser posted image user posted image user posted image

ampak ne, moj user posted image  (user posted image ) e prevelik gospod, on ne bi šel v dijjaški dom. user posted image user posted image user posted image  zakaj????? ja kaj bi pa njegov brat na to rekeluser posted image

mah, naj se gre solituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se odločilauser posted image ..... če ne gre z nami grem pa sama z deco... na vlak, pa via Koperuser posted image

sharpy mi bo pa vsak dan družbo delalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 851
28.3.2008 21:50:54   
ada2
in zdaj ste me še ve zapustileuser posted image

ampak ne mislim se več sekirat, jutri sem fraj in bom maksimalno izkoristila dan, moja sestra pride k meni na kosilo, ker še okreva po operaciji, starši so pa na dopustu (ja, spetuser posted image ) pa saj veste kako so upokojenci. no, sicer pa nista šla ravno poležavat, šla sta se dogovarjat za zlato poroko, ki jo bosta imela junijauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 852
28.3.2008 21:52:58   
ada2
no kaj zdaj s srečanjem? 5 ali 19? no, lahko tudi 13 v nedeljo, ampak glede na to, da se boste nekatere od daleč pripeljale bi bilo verjetno boljjše v soboto, ne?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 853
28.3.2008 21:54:04   
ada2
bi pa bilo fino, če se ta vikend domenimo za datum, da rezerviram plac, pa naročim hrano.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 854
28.3.2008 21:56:43   
ada2
nič, vidim, da nobene ne bo na čvek, pa grem še jaz....

sem sicer imela najprej idejo, da bi prišla danes do user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa vsaj celo stran naklamfala, ampak tako sami bi mi bilo malo pretežkouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 855
28.3.2008 21:59:01   
ada2
uh, kako me je naša žaba zdaj prestrašilauser posted image user posted image user posted image user posted image

večinoma je cele dneve pri miru, zdaj je pa naenkrat začela skakat in noret po akvariju, da je kar pljuskalouser posted image  vse ribe pa za njouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 856
29.3.2008 6:11:30   
NinaŠ
Dobro jutro... ...čas za jutranjo fizkulturo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd tu imate user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa se šibam oblečt in v službo, jo bom tam spila

Ada ne bit žslostna user posted image . Ne vem pa, zakaj  ima tvoj user posted image user posted image predsodke pred dijaškim domom user posted image , saj poleti tam ni dijakov in je vsako poletno sezono  v bistvu hotel . 
Datuma 5. in 19. ni pa ne ustrezata user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 857
29.3.2008 7:35:56   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no kaj zdaj s srečanjem? 5 ali 19? no, lahko tudi 13 v nedeljo, ampak glede na to, da se boste nekatere od daleč pripeljale bi bilo verjetno boljjše v soboto, ne?

Če lahko med temi izbiram.... 13. bi mi bil najbolj všeč, potem 19. najmanj pa 5. Saj veste zakaj - to je pred 8. user posted image

Nina, kaj pa ti 13?

Pa petarda je tudi rekla, da 12. ne more, za 13. pa nima izgovora. 19. pa ima po moje spet kako poroko ali RD user posted image  Vsaj tako je govorila o vseh vikendih v aprilu.

Še ta 4D vam razložim, ampak zdaj mi bubi ne pusti. Pridem nazaj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 858
29.3.2008 7:45:29   
petarda
Jutro user posted image

meni tudi datumi ne ustrezajouser posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 859
29.3.2008 7:49:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ada ne bit žslostna user posted image . Ne vem pa, zakaj  ima tvoj user posted image user posted image predsodke pred dijaškim domom user posted image , saj poleti tam ni dijakov in je vsako poletno sezono  v bistvu hotel . 

Stvar je samo v tem kako nekomu stvari razložiš user posted image user posted image user posted image ...evo v izoli je tudi en tak dijaški dom, ki je poleti hotel, pa ga pelji v hotel v Izolouser posted image user posted image user posted image user posted image .... včasih so pač naši moški mal čudni, ne mene vprašat kak me je moj spet včeraj razuser posted image dil.... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 860
29.3.2008 7:50:52   
petarda
sem sicer imela najprej idejo, da bi prišla danes do ali pa vsaj celo stran naklamfala, ampak tako sami bi mi bilo malo pretežko

...ti pa imaš ideje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 861
29.3.2008 8:29:37   
NinaŠ
Nina, kaj pa ti 13?

user posted image  ne vem še. Stara mama ima ta dan rojstni dan, pa se še ni odločila glede praznovanja user posted image  Bom povprašala

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
29.3.2008 9:10:20   
tincci
Ada, kaj pa en velik šotor za 6 oseb pa greste kampirat? Še veliko bolj zabavno je kot v hoteluuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 863
29.3.2008 11:29:13   
*bubi*
Še ta 4D vam razložim, ampak zdaj mi bubi ne pusti. Pridem nazaj

Najprej kaj so 4 dimenzije: 3 so prostor, 4. pa je čas (kar pomeni, da sproti vidite, kako user posted image  telovadi v trebuščku user posted image ).

Navadni UZ ima 2 D + čas. Ampak nihče ne govori, da je to 3D user posted image .

3 leta nazaj se je pojavil 3D, kar je pomenilo 3 dimenzije v prostoru. Ko sem bila na NS pri Pušenjaku, mi je pokazal. Lahko je dejansko posenl samo 3D sliko, ni pa mogel kot filmček prikazovat, kaj se dogaja v trebuščku. To snemanje je zgledalo tako, da je držal sondo nekaj časa na mestu, potem je računalnik iz plasti sestavil 3D sliko, pa Pušenjak je rabil še par minut, da jo je obdelal in ven dobil en posnetek.

4D pa dejansko zgleda tako, da vidiš 3D sliko dogajanja v trebuščku. Ampak ta slika ni tekoča, zgleda kot bi se recimo obnavljala na eno sekundo. In za tako sliko je treba not spustit ogromno žarkov. Kar zanimiva stvarca user posted image

Ja, sonda za to pa menda stane celo premoženje. In MB porodnišnica jo je nabavila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 864
29.3.2008 12:13:49   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Ada, kaj pa en velik šotor za 6 oseb pa greste kampirat? Še veliko bolj zabavno je kot v hoteluuser posted image

ja, saj prva varianta e bila (z moje straniuser posted image ), da gremo s šotorom iz kraja v kraj, pa se "švercamo" na kakih mestih, ki niso glih vidni s cesteuser posted image , ampak to mu je bila pa še hujša idejauser posted image user posted image  

no, saj v bistvu vem, da si bo ali premislil, pa šel v dijaškega, ali pa naredil kak boljši posel, pa vplačal hotel ali apartmauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 865
29.3.2008 12:15:10   
ada2
ne mene vprašat kak me je moj spet včeraj razuser posted image dil....

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 866
29.3.2008 12:17:55   
ada2
zgleda da spet ne bomo skup prišle z datumomuser posted image

kaj pa če določimo datum v maju in grem jaz šefico prosit, da mi da takrat frajuser posted image ?

ampak potem to pomeni, da ni več odstopanja in moglo bi biti čimprej določeno, saj do 10 v mesecu si lahko še kaj zbiramo, po 10 pa se več nič ne upoštevauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 867
29.3.2008 12:43:16   
amy26
kaj pa če določimo datum v maju in grem jaz šefico prosit, da mi da takrat fraj ?

jaz sem zauser posted image

vendar vem da bomo v vsakem primeru se vse težko zbrale, dejansko bi morale si takrat ko je termin vse rezervirat oz. vzeti dopust za srečenjeuser posted image  edino v primeru bolezni bi bilo upravičeno da katere ni, maj je pa že tako lep mesec, tako da verjamem da bomo takrat več ali manj vsi zdravi

moja mala sončka spita, jaz sem glih kar jedla pečene perutničke+riž, zdej si grem pa še skuhat eno user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 868
29.3.2008 13:07:16   
petarda
jaz sem tudi dala zdaj petardita spat, samo dvomim, da bo uspelouser posted image ....

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 869
29.3.2008 13:12:16   
petarda

zgleda da spet ne bomo skup prišle z datumomuser posted image

kaj pa če določimo datum v maju in grem jaz šefico prosit, da mi da takrat frajuser posted image ?

ampak potem to pomeni, da ni več odstopanja in moglo bi biti čimprej določeno, saj do 10 v mesecu si lahko še kaj zbiramo, po 10 pa se več nič ne upoštevauser posted image

ja...res bo težka...evo zase mislim, da je najboljše, da se že v začetku odpovem srečanju, ker dejansko imam za april, maj,...že toliko planov, da bom težko našla prosti vikenduser posted image .... potem so pa itak že dopousti, tak da...user posted image ..... evo ve se zmenite, če bo pa po kakem čudu takrat pri nas fraj, pa lahko vseeno uletim na srečanje, ne? user posted image ....drgač pa na naslednje srečanje novembrčkov enkrat oktobra user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 870
29.3.2008 15:33:31   
petarda
pa kaj mene to neka spomladanska utrujenost daje, al kaj??? user posted image  Taka sem, kot bi me nekdo s kladvom po glavuser posted image ....

Petardito ni spal, zdaj sta šla z lubijem na dedijevo parcelo pomagat drva zlagat, jaz pa imam doma za pospravljat, pa se mi toooolk ne dauser posted image ...še kave se mi ne da skuhatuser posted image ..... je kera tle, da me mal zmotivira? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 871
29.3.2008 15:57:22   
ada2
je kera tle, da me mal zmotivira?

bejž delat nekaj, jjaz sem uspela vse pospravit, 2 strojja cot speglat, pa zdaj grema še z Adamom travo nakosit z Pegijauser posted image

ja, jutri sem od 7 - 19 zasedena, pa se samo ne bo nič naredlouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 872
29.3.2008 15:59:41   
petarda

je kera tle, da me mal zmotivira?

bejž delat nekaj, jjaz sem uspela vse pospravit, 2 strojja cot speglat, pa zdaj grema še z Adamom travo nakosit z Pegijauser posted image

ja, jutri sem od 7 - 19 zasedena, pa se samo ne bo nič naredlouser posted image

ok, hvala! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 873
29.3.2008 16:38:12   
petarda
se mi ni dalo kave skuhat, pa sem en pir odprla in zdaj sem poooooolna energije...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....muzika na ful, pomivalni pere, sušilc suši, kopalnica je glanc...zdaj pa v nove zmage....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne zdaj rečt, da sem čudnauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 874
29.3.2008 17:16:59   
*bubi*
pa ne zdaj rečt, da sem čudna

Ok, bom pa user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?