Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.3.2008 20:40:04
|
|
|
|
ada2
|
danes smo šli v kika malo pogledat za anorak z Nušo. in seveda je Adam letal ko zmešan po trgovini , jaz si tam nekaj ogledujem on pa kar naprej rine med tiste okrogle obešalnike, pa pošljem Nušo za nim in..... mine prece časa pa nobenega od nikoder grem ju iskat, pa že kličem po trgovini......pol pa le odgrnem en kup moških trenirk in onadva sedita na tleh med cotami in eden drugemu držita prst na usta in se režita , sploh nisem vedela, če na ju skregam ali naj se smejem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.3.2008 20:43:33
|
|
|
|
ada2
|
z mojim grlom je pa malo bolje, si sicer ful spiram s propolisom, pa kar naprej čaj z medom pijem, pa tolažim se, da sem v soboto fraj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.3.2008 20:44:08
|
|
|
|
ada2
|
kako dolgo bo pa Naty v bolnici?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.3.2008 20:44:45
|
|
|
|
ada2
|
nič, grem jaz spat, lahko noč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 7:03:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! za vse, danes jo je moj skuhal, upam, da ne bo premočna IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo, mene je danes ful razveselilo, ker so vzgojiteljice v vrtcu fulll pohvalile moja drobižka , uf sem spet zrasla za 2 cm . saj si res lahko ponosna! Kaj so pa rekle? Ne delata nobenih p , pridno pospravljata za sabo, pri hrani sta itak taglavna, pojesta vse, nista izbirčna, pomagata drugim pri oblačenju in se sama oblečeta, pri skupinskih igrah pridno sodelujeta (edino Anžetu ni preveč do risanja)... ...pa verjetno še kaj kar se zdajle ne spomnim. Moram priznat, da mi je bilo kar malo nerodno ob vseh pohvalah Zdaj pa malo pospravim po stanovanju, potem pa šibam v trgovino in službo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 7:07:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Včeraj zvečer je Tina pridelala modrico in prasko na ličku, nevarno blizu učka . Če ji ne bi takoj dala mrezlega obkladka, bi imela verjetno celo oko plavo . Pa sploh ne vem kam se je udarila, ker v bližini ni bilo ničesar - sredi dnevne je hotela poklekniti na balon, ki se ji je seveda spodmaknil in je zgrmela po tleh, tako da predvidevam, da se je s prstom tako močno dregnila , čeprav mi ni jasno kako se je lahko tako močno . Ona pravi, da se je udarila na balon
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 7:21:09
|
|
|
|
malamaja
|
Evo mene po dolgem času. Sem imela celo norišnico. Kljub temu da sem že od 15.3. na porodniški semi imela še ogromno stvari v službi za uredit, pa vse za pripravit za našega dojenčka, ker seveda prej en mesec nisem nič ker sem se za izpit učila. No zdaj sem malo bol fraj in se vam pridružujem. Pri nas še nič novega, razen nekaj opozorilnih popadkov na dan, ki pa na mojo žalost prenehajo, tokrat si res želim poča it rodit. Boga Tina, ja ja baloni so zoperna zadeva takole za udarit . Joj teli tamali, mogoče to pomeni da je ne vem se usedla na balon pa padla? Evo tudi jaz pijem kavo pa ni premočna ker je....hm kako se ji že reče moja mama pravi ta divja......narejena iz proje in knajpa...... pa veliko mleka.....bela kava no. Zdaj grem pa malo prebraz kaj se je kaj dogajalo, ko me ni bilo....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 7:25:43
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj grem pa malo prebraz kaj se je kaj dogajalo, ko me ni bilo.... ne dosti lepega Drgač pa dobro jutro Bubi sporoči kako je z bubijem!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 7:53:55
|
|
|
|
malamaja
|
Petarda ja sem na žalost ugotovila da niste imele lih dobrega tedna. Tudi mene zanima kako je z Bubijem? Ma pa kaj je bilo to v zraku, vsem ki ste bile bolne upam da ste že bolje in vsem vašim sončkom za okrevanje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 8:33:29
|
|
|
|
catja2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Čeprav ne vem zakaj imam v glavi, da se AB naj ne bi užival z mlečnimi izdelki Meni ni tega nihče omenil, so rekli, da pač naj kakorkoli v njega spravim Sicer pa je monte palil samo 2x; danes sem popenila in mojemu rekla, sedaj pa mu bova dajala s silo, ker več ne vem v kaj naj mu dajem in še AB zapravljamo! Potem mu ga je na silo v usta spravil in ni hotel pogoltniti in mu je tiščal usta skupaj, tak da je pojedel in na srečo ni izbruhal! Upam, da bo tudi zvečer tako, ampak ne vem kako mu bom jaz to v usta spravila, ker ga moraš močno zgrabiti Ada ko smo mi šli v Kika je bilo podobno, tak sta se mi v cote pognala, da sem ju vedno iskala-vsaj enega in ljudje so se mi režali, ko sem jaz letala po trgovini kot zmešala Kako dolgo pa naj bi bila Naty v bolnici???? Kako je pa Bubi????????????
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 12:25:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...zdaj pa tako, če do večera ne preberem vsaj ene dobre novice tu gor, se za en teden odklopim od RR ... ...no al pa samo za en dan... A to ni bila dovolj dobra novica Tiste pikapoke zame so pa pomagale Naš pridno raste, zaenkrat zgleda vse OK. No, pa še ena: midva sva doma, sicer imava tako hudo terapijo, da je joj , pa verjetno še cel teden bolniške. OK, vas kasneje preberem do konca, zdaj bo treba it spat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 12:35:28
|
|
|
|
malamaja
|
No Bubi me veseli, da gredo stavri na bolje , saj bo. Važno da sta doma.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 16:08:12
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: catja2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Čeprav ne vem zakaj imam v glavi, da se AB naj ne bi užival z mlečnimi izdelki Meni ni tega nihče omenil, so rekli, da pač naj kakorkoli v njega spravim Sicer pa je monte palil samo 2x; danes sem popenila in mojemu rekla, sedaj pa mu bova dajala s silo, ker več ne vem v kaj naj mu dajem in še AB zapravljamo! Potem mu ga je na silo v usta spravil in ni hotel pogoltniti in mu je tiščal usta skupaj, tak da je pojedel in na srečo ni izbruhal! Upam, da bo tudi zvečer tako, ampak ne vem kako mu bom jaz to v usta spravila, ker ga moraš močno zgrabiti Ada ko smo mi šli v Kika je bilo podobno, tak sta se mi v cote pognala, da sem ju vedno iskala-vsaj enega in ljudje so se mi režali, ko sem jaz letala po trgovini kot zmešala Kako dolgo pa naj bi bila Naty v bolnici???? Kako je pa Bubi???????????? Res naj ne bi vsaj uro po antibiotih mlečnih izdelkov, ker imajo notri neke prokulture, ki zmanjšajo učinkovitost AB. So ravno malemu od moje sodelavke morali dat druge AB, ker je prve veselo z jogurtom mlatil in niso zagrabili.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 17:01:50
|
|
|
|
petarda
|
Bubi me veseli, da je bubi doma, se bo takoj lažje rihtat ....kake terapije pa imata? Pa res sem vesela, da je z vse v redu!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 17:16:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Eh, dajte no.... nekaterih AB se res ne sme z mlekom, ampak to ne velja generalno. V Zinnatu recimo, ki smo ga mi težko po grlu spravili, v navodilih posebej piše, da lahko tudi z mlekom.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 17:23:08
|
|
|
|
petarda
|
Brez eh dajte no...bi stavek veliko lepše zvenel... upam, da se vsi bolančki pozdravite!
< Sporočilo je popravil petarda -- 28.3.2008 17:24:13 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 18:49:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Brez eh dajte no...bi stavek veliko lepše zvenel... se opravičujem. Aja, Ada.... napisala si, da imaš razpored..... in? Pa Naty se je javila Operacija je že za njo, več pa bo povedala sama, ko pride domov - verjetno šele naslednji teden. Ja, bubi ima klasično terapijo za bronhitis oz. astmo. 2 pumpici in Singulair. Pumpice bomo v roku 2 tednov postopoma ukinili, Singulair pa je dobil za 2 meseca. Čakamo pa še izvide testiranja na alergene, tiste najbolj pogoste (cvetni prah, pršica, mačka). Ampak jaz sem prepričana, da njemu tako dihalno stisko naredijo respiratorni virusi. So tudi za to vzeli bris in še čakamo odpustnico.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 18:55:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, še to vam lahko povem, da mi je včeraj delala kontrolo tudi na 4D UZju . Po pravici povedano - brezveze. Pušenjak recimo vedno napiše, da so te zadeve bolj v komercialne namene, da oni več vidijo kar 2d (oz. 3D, če upoštevamo čas). In res se 4D sploh ni nič kaj videlo, komaj je lovila, je bil nekaj divji Slikica je tudi bolj tak tak. No, sem pa vsaj videla, kako to zgleda. In priznam, da sem čutila neko energijo po trebuhu, ko je spustila tiste žarke (ne gleda ves čas 4D, ampak samo določene slike). Pa po pravici povedano, otroček pri 17t še ni tisti ta pravi, okrogloličen Pa namig za spol smo dobili. In ostaja še skrivnost
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 19:08:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa namig za spol smo dobili. In ostaja še skrivnost Dvomim, da za dolgo .... a 4D ultrazvok tudi delajo pri ...sem 1000 let za opicami ..., ko sem bila jaz noseča...tak davno, davno nazaj je bil že 3D kao nekaj extra
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 19:09:06
|
|
|
|
petarda
|
Pa Naty se je javila Operacija je že za njo, več pa bo povedala sama, ko pride domov - verjetno šele naslednji teden super... torej je vse Ok...pozdravi jo, če se slišita
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 21:00:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! Ne ne spim še ... ...z sva ravno z večerjice prišla... ...drobižka sta danes pri mojih starših, da ju ne vozim zvečer spat domov in zjutraj navsezgodaj takoj nazaj 4D UZ ja petarda mal še počakaj, pa boš ti razlagala o 5D UZ . Takrat, ko sem bila noseča s Tino se mi je zdelo ful dobro, ko sem jo videla na 3D . Pravzaprav si 4D sploh ne predstavljam , daj bubi nalepi kako fotko, če jo imaš. Bubi sem vesela da sta doma Naty tebi pa želim čimprejšnje okrevanje in čimmanj bolečin
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 21:02:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojoj, še samo 11 dni kaj bo 8.4. ...hm res škoda, da nimam vseh vaših r.d. zabeleženih ker malo sumim na to
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 21:11:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ojoj, še samo 11 dni kaj bo 8.4. ...hm res škoda, da nimam vseh vaših r.d. zabeleženih ker malo sumim na to ...jaz pa ziher vem, da to ni to, ker ima bubi en teden za mano .... drgač pa se mi ne svita, ona je pa itak tak skrivnostna zmeraj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 21:14:46
|
|
|
|
petarda
|
Ne ne spim še ... ...z sva ravno z večerjice prišla... jao, jao...me je ravno prej paštetka na gmailu spametovala, da se mi bodo kokice, če jih grem zdajle spečt na rit zalimale , zdaj pa tako berem...pa si mislim...kaj so ene boge kokice v primerjavi s celo večerjo .... o podlagah na katero bi se te stvari limale pa raje nebi ...in o razlikah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.3.2008 21:33:47
|
|
|
|
ada2
|
Aja, Ada.... napisala si, da imaš razpored..... in? kako vam ustreza sobota 19.4? ali pa 5.4? tam 19, sem cel vikend fraj, 5 pa samo v soboto, v nedeljo potem delam, sem pa v ponedeljek spet fraj, tako, da ne bi bilo problema, ostale dni pa sem skoz na delu pa ko smo že pri tem.... sva se z pošteno spičila glede moje službe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?