Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 7:40:20
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 7:47:52
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro jaz sem OK, petardito tudi hvala bogu...zdaj pa v nove zmage. Pa pazite, da vas ne bo danes kdo pošteno nategnil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 7:48:10
|
|
|
|
petarda
|
naty me veseli, da je vse OK
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 8:20:06
|
|
|
|
petarda
|
Tina , pozdravi se!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 8:59:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa pazite, da vas ne bo danes kdo pošteno nategnil jaz pa upam da me bo kdo ...no pravzaprav imam točno določenega v mislih drugače pa: dobro jutro Noč sicer ni bila idealna, ampak ni da bi se preveč pritoževala . Tina ima še vedno vročino in je z atijem doma - zdaj je on na vrsti za bolniško
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 9:15:13
|
|
|
|
ada2
|
tako, kruh se peče az grem nekaj naredit z mojimi lasmi e, a še pošilao obvestila, da moraš novo vlogo za otroški dodatek vložit, ker se mi zdi, da imamo mi nekak marca mah, ne vem ke imam odločbo a niso lani poslali obvestilo mesec dni pre
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 9:15:54
|
|
|
|
ada2
|
jjjjjjjjjjjjjj pa si jih vstavite kjjer falijjo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 10:39:04
|
|
|
|
ada2
|
glede srečanja ena opcija je še 26.4. za drugo pa predlagam 10.5., s tem, da mi morate čimprej povedat, če ja ali ne, ker si moram iti fraj zrihtat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 11:11:56
|
|
|
|
petarda
|
ena opcija je še 26.4. ne morem...za 10.05 pa še ne vem , ker ne vem, kdaj v maju bomo imeli izlet v zagrebški živalski vrt z Lukčevimi prijatelji iz vrtca
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 13:22:54
|
|
|
|
*bubi*
|
da moraš novo vlogo za otroški dodatek vložit, ker se mi zdi, da imamo mi nekak marca Ja, če imaš še kakega otročka za Adamom Včasih se je res vlagalo tako - za koledarsko leto, zdaj pa na eno leto od prve vloge. In nam poteče konec oktobra (gleda se najmlajši otrok). 26. 4. jaz niti pod razno ne morem, ravno organiziramo eno drugo veliko srečanje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 14:47:08
|
|
|
|
Urša
|
Glede srečanja določite datum, itak se ne bo dalo, da bi vsi prišli. Mi se bomo potrudili, da bomo imeli tisti dan čas. Tako ali tako bi pa rada že enkrat videla Prekmurje! Mislim, da sem ga samo enkrat pa še to v osnovni šoli, ko smo šli na nagradni izlet za bralno značko.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 16:07:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Tako ali tako bi pa rada že enkrat videla Prekmurje! Uršaaaaaaaaaa, beeeeeeeeeežžžžžžžžžžžžžžiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdaj bo Ada na tebe skočila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 16:07:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, pa ti si učitlca
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 18:36:35
|
|
|
|
jana26
|
Oj, Amy sožalje Pri nas tudi vsi po vrsti nekaj zbolevamo , Luka, Anže sedaj pa še jaz in tako moram povsem prenehati z dojenjem , sicer nisem polno dojila, tako da bo vsaj malo lažje odnehati, čeprav Luka že pogreša ... Imam refluks in bakterijo, tako da jemljem 2 vrsti antibiotikov in še ene dodatne tablete . Za vse bolančke pa , pa da se vsi kmalu pozdravimo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 18:38:20
|
|
|
|
*bubi*
|
SEm vam povedala, da je bubi že izbral ime za svojo sestrco?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 18:40:52
|
|
|
|
jana26
|
O bubi, a veste da bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 18:46:44
|
|
|
|
jana26
|
Kar se pa tiče srečanja se ga pa najverjetneje ne bomo udeležili . Pa ne da nam ne bi odgovarjal datum, ampak moj definitivno ne bi hotel iti z nami , da bi šla pa sama s tremi pa mi zaenkrat ne potegne . Sploh zadnje čase ratujeta A&J čisto razposajena in bolj ko jima dopovedujem da to se pa ne sme, pa to ni prav, slabši je učinek. Iz dneva v dan sta si bolj v laseh in vsak dan zadaneta drug drugemu nove ugrize
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 21:31:18
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, pa ti si učitlca Tako ali tako bi pa rada že enkrat videla Prekmurje! Uršaaaaaaaaaa, beeeeeeeeeežžžžžžžžžžžžžžiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdaj bo Ada na tebe skočila pa res moraš priti pogledat k nam, da vidiš prlekijo, pa se potem še skoraj 40 km peljat, da do prekmurja prideš.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 21:32:53
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* SEm vam povedala, da je bubi že izbral ime za svojo sestrco? ne, jaz niti nisem zasledila, da ste mu povedali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 21:35:46
|
|
|
|
ada2
|
ej, petarda prej, ko sem iz službe prišla smo malo gledali slike v albumu in so se mi oči ustavile na tisti, ko se petardito k Nuši stiska
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 21:42:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* da moraš novo vlogo za otroški dodatek vložit, ker se mi zdi, da imamo mi nekak marca Ja, če imaš še kakega otročka za Adamom Včasih se je res vlagalo tako - za koledarsko leto, zdaj pa na eno leto od prve vloge. In nam poteče konec oktobra (gleda se najmlajši otrok). 26. 4. jaz niti pod razno ne morem, ravno organiziramo eno drugo veliko srečanje ja, saj vem, da je tako, ampak mi smo za Adam začeli uveljavljat z marcem ali aprilom. torej bi moralo 1x zdaj potečt, pa me zanima, če še obvestijo prej, da ti poteče, ali pač moraš imeti sam na skrbi. no, a ve ste oktobra dobile obvestilo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 21:43:25
|
|
|
|
*bubi*
|
ne, jaz niti nisem zasledila, da ste mu povedali Ej, saj mu še nismo. Ampak bubi že kaka 2 meseca fantazira, da bo on bratec So se v vrtcu nekaj o tem "učili". In skoz govori, kakšni so dojenčki, da jokajo, pa rad jih pocarta . Ja, pa 1x je celo že on imel dojenčka v trebuščku Je pa res, da se veliko govori o dojenčku pri nas, ker brat pričakuje, pa Kekec in Mojca iz RR in se več družimo, pa mojo malo sestrično smo šli gledat,... Sicer bo pa kmalu težko skrivat, trebušček počasi raste
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 21:44:26
|
|
|
|
*bubi*
|
no, a ve ste oktobra dobile obvestilo? Mislim, da. Ada, poglej zadnjo odločbo. Tudi če si začela marca uveljavljat, si verjetno dobila do konca oktobra Ali ne?
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.4.2008 21:45:09 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 21:47:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Kje pa ste vse? Poleg Ade mislim. Brezveze, sploh se ne da več klepetat z vami. Mi res ne preostane nič drugega, kot da se grem učit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.4.2008 21:48:10
|
|
|
|
ada2
|
no, ker očitno ni nobene, da bi z mano kako rekla grem spat. saj jutri bo spet treba zgodajj vstat, ampak bo pa tolko lepše, ker bom popoldan fraj
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?