|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
24.3.2008 22:05:56   
petarda
Srečno jutri Catja user posted image user posted image user posted image ....

upam, da je pri bubiju samo kaka ultra hitra viroza in da se kmalu pozdravi... user posted image user posted image user posted image user posted image ...bubika zate pa držim pesti, da ti uspe vse plane izpolnit...

Ada zate pa user posted image , če slučajno kaj pomaga user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 776
24.3.2008 22:09:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

mi smo amaterji proti vam, vaše so fuuuul lepše

Naše kokoške so kupljene! user posted image  user posted image user posted image user posted image  Tako da so vaše dosti bolj profesionalne! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz pa sem jih videla v eni reviji in so mi v uč padle za naredit...nisem vedela, da prodajajo tudi že narejene user posted image user posted image user posted image ...jap, pol so pa naše lepše user posted image .... So jih bili pa vsi obdarjeni veseli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 777
24.3.2008 22:11:31   
petarda
Grem si še lase posušit pa spat...spet bo kratka noč...pa še delavni teden se ni začel, pa že kooomaj čakam vikenduser posted image ...pa ful sem utrujena zadnji teden dniuser posted image ...Pa, ne - nisem noseča! user posted image user posted image user posted image ...raj prej napišem, da ne bo spet kakih pomislekov user posted image

Ajdi nočka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 778
24.3.2008 22:13:31   
petarda
A sem jaz Nej že čestitala za user posted image ? user posted image ...

No, če slučajno nisem, res ti želim lepo, lepo nosečnost in potem zdravo bebiko user posted image user posted image user posted image user posted image ...ali dve user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 779
25.3.2008 7:08:25   
petarda
Jutro, babe...ala pokonci user posted image

Kavica za vse user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 780
25.3.2008 9:55:01   
nincy
Naj vam bo čudovit in z ljubeznijo izpolnjen materinski dan.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.4.2008 12:15:21 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 781
25.3.2008 15:50:32   
petarda
...se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 782
25.3.2008 16:12:11   
ada2
mi smo pa od frizera pravkar prišliuser posted image user posted image user posted image
no, mama ni prišla na vrsto, moram 1x sama iti, da si vzamem čas in užitek za touser posted image , sta pa Nuša in Adam postrižena in sta prav luštna zdajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 783
25.3.2008 17:34:12   
catja2
mi smo rešili za danes!

J so pregledali, mu vzrli kri in naredili UZ. Zaenkrat smo dobi AB, ki ga je treba jemati 1 mesec, potem imamo spet kontrolo v Lj in če ne bo v redu verjetno sledi operacija! user posted image

Torej upam, da nas AB reši user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 784
25.3.2008 20:12:43   
amy26
Torej upam, da nas AB reši

catja, res vam želim da bi AB pomagal, držim pesti user posted image user posted image da ne bo potrebne operacije

malčka spita, jaz pa malo BB malo RR, mal bom preklapljalauser posted image

2 tedna ne dojim in sem se zredila 2,5kguser posted image , sej ni čudno k pa vse vase mečem, prej sem morala res paziti kaj in koliko sem pojedla zdej pa nadoknadujem za nazajuser posted image
razmišljam o ločevalni dieti, a je kakšna kandidatka da mi bo družbo delala, Urša, petarda,...

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 785
25.3.2008 20:18:08   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da AB zaležejo in ne bo treba na operacijouser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 786
25.3.2008 20:19:58   
petarda
razmišljam o ločevalni dieti, a je kakšna kandidatka da mi bo družbo delala, Urša, petarda,...

hvala, da se name spomniš user posted image user posted image user posted image user posted image ..ampak jaz sem čisto obupala nad temi dietami user posted image ...se ne morem zadržat user posted image user posted image user posted image ...lačna pa fuuuuuluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 787
25.3.2008 20:32:23   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

hvala, da se name spomniš user posted image user posted image user posted image user posted image ..ampak jaz sem čisto obupala nad temi dietami user posted image ...se ne morem zadržat user posted image user posted image user posted image ...lačna pa fuuuuuluser posted image user posted image user posted image

sej jaz se tudi težko zadržim, najtežji je prvi teden pol pa kar not padeš. Seveda če začnem z dieto bom poskrbela da ne bo v hladilniku kakšnih dobrot, seveda v veliko pomoč bo če bo tudi mojuser posted image  začel s hujšanjemuser posted image  bomo vidli

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 788
25.3.2008 20:41:39   
ada2
catja saj bo vse ok, AB bo prijel in operacija ne bo potrebna, boš videla, za vsak slučaj pa držimo palce
user posted image

jaz sem pa lačna
user posted image

grem si naredit
user posted image

user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 789
25.3.2008 20:45:23   
ada2
user posted image
vidve tu o dieti, jaz pa lušte delam s kokicami
user posted image  pardon.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 790
26.3.2008 7:59:34   
petarda
Jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 791
26.3.2008 9:30:28   
Naty_ka
Pozdravljene drage moje user posted image

KOnčno imam malo časa da se oglasim. Sem sicer v polnih pripravah za jutrišnji odhod v bolnišnico. Me kar malo stisne pri srcu ko se spomnim. Kriza.

No, da vam povem kako so izgledali naši prazniki. Bilo je user posted image user posted image user posted image .
No, saj do nedelje je bilo vse ok. Sergej je bil ful navdušen ko je lahko svoj cekar nesel k žegnju. Pa ko je ravno v tistem trenutku taaaaaaaaaaako snežilo. Se je še župnik hecal, da se mora prav kontrolirat da ljudem ne zaželi veselih božičnih praznikov, namesto velikonočnih.user posted image

Potem v nedeljo smo se potepali in itak da je vsepovsod ogromno sladkarij. Pa ker nisem čisto vsako sekundo imela Sergeja na očeh kaj dela in kaj si nese v usta, se je zgodilo to, da se je prenajedel. IN v nedeljo ponoči smo imeli celo noč dirke. Bruhal je samo čokolado. Celo noč. Tako da je bil rezultat pobruhana otroška, spalnica in kopalnica.
Tako smo v ponedeljek imeli čistilno akcijo. In čisto cel dan sem prala, sušila in peglala. Kriza.
Ah, ja. Saj sem rekla, da je vsako slabo za nekaj dobro. In rezultat tega je, da imamo zgornji štok hiše generalno spucan.user posted image

Zdaj mi že je smešno. Takrat pa mi ni bilo niti malo.user posted image

Catja, upam, da bo AB prijel.

Bubi, user posted image .

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 792
26.3.2008 10:02:02   
catja2
Hvala vsem za lepe želje ampak...user posted image user posted image user posted image

Naš otrok ne more pojesti AB!

včeraj sva ga na vse načine prepričeval da naj poje AB, mu ga dala v sok, probala na lep način, ga probala prestrašiti, da bo moral v bolnico če ne bo pojedel in na koncu sva mu ga kar na silo v usta špricala! Minuto za tem je pa vse skupaj izbruhal user posted image

Danes sva mu ga dala ko je spal, in ga je spet izbruhal!

Včeraj sem bila prepričana, da je pač trmast in noče vzeti AB, danes pa sem ugotovila, da mu ga verjetno telo zavrača! Zvečer bom probala še v hrano podtakniti, če bo šlo...
Moj se je pa šel s P dogovarjat, kaj naj narediva user posted image

Drugače sva pa še midva z user posted image  neki virus dobila, mene je pa včeraj še v Lj v križu vsekalo in danes sem seveda takšna v službi; ampak bom verjetno šla na bolniško user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 793
26.3.2008 10:02:35   
catja2
Naty drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 794
26.3.2008 11:58:09   
petarda
naty bodi pogumnauser posted image , vse bo v reduuser posted image ...

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za J, da bi hotel ABuser posted image

Šibam v LJ...user posted image user posted image user posted image ...spet bom ob osmih domauser posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 795
26.3.2008 15:21:35   
ada2
catja kaj pa če bi se zmenili za AB injekcije? bi ga pač vozila 1x na dan po pikeca, samo, da bi bilo ok.user posted image user posted image user posted image

Naty pa se je zdaj S zamerila čokolada?

ne bi sicer privoščila kateremu od mojih otrok, da bi bruhal, ampak spucano bi pa jaz tudi imelauser posted image

razporedov pa še nimamo user posted image , tako za srečanje še vedno ne morem nič rečt.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 796
26.3.2008 15:22:50   
ada2
drugače pa: dosade ene, nič več se ne čvekauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 797
26.3.2008 16:20:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

upam, da je pri bubiju samo kaka ultra hitra viroza in da se kmalu pozdravi... user posted image user posted image user posted image user posted image ...bubika zate pa držim pesti, da ti uspe vse plane izpolnit...

Ja, na žalost ni bilo čisto tako user posted image  Upam, da bo jutri že doma.

Catja user posted image  in user posted image za J
Ada user posted image user posted image

Naty, drži se!  user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 798
26.3.2008 17:32:19   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

catja kaj pa če bi se zmenili za AB injekcije? bi ga pač vozila 1x na dan po pikeca, samo, da bi bilo ok.user posted image user posted image user posted image

to sem že rekla P, da ga pač vozim po injekcije, boljše da trpi 1 mesec, kot pa da mu kakšen živec pri OP poškodujejo in bo za vedno imel probleme user posted image

P je rekel, da če ne bo dobil AB, da naj ga k njemu pripeljeva in mu ga bo on dal; in točno to bom naredila, če mi ga ne bo uspelo v hrano skriti! Saj ni toliko problem v njega spraviti-pač gre s silo, ampak kaj ko ga čez minuto izbruha user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 799
26.3.2008 19:42:59   
ada2
Upam, da bo jutri že doma

o šit, pa kaj se res ne bodo končale slabe noviceuser posted image

bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!