Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 22:05:56
|
|
|
|
petarda
|
Srečno jutri Catja .... upam, da je pri bubiju samo kaka ultra hitra viroza in da se kmalu pozdravi... ...bubika zate pa držim pesti, da ti uspe vse plane izpolnit... Ada zate pa , če slučajno kaj pomaga
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 22:09:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša mi smo amaterji proti vam, vaše so fuuuul lepše Naše kokoške so kupljene! Tako da so vaše dosti bolj profesionalne! ...jaz pa sem jih videla v eni reviji in so mi v uč padle za naredit...nisem vedela, da prodajajo tudi že narejene ...jap, pol so pa naše lepše .... So jih bili pa vsi obdarjeni veseli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 22:11:31
|
|
|
|
petarda
|
Grem si še lase posušit pa spat...spet bo kratka noč...pa še delavni teden se ni začel, pa že kooomaj čakam vikend ...pa ful sem utrujena zadnji teden dni ...Pa, ne - nisem noseča! ...raj prej napišem, da ne bo spet kakih pomislekov Ajdi nočka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 22:13:31
|
|
|
|
petarda
|
A sem jaz Nej že čestitala za ? ... No, če slučajno nisem, res ti želim lepo, lepo nosečnost in potem zdravo bebiko ...ali dve
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.3.2008 7:08:25
|
|
|
|
petarda
|
Jutro, babe...ala pokonci Kavica za vse
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.3.2008 9:55:01
|
|
|
|
nincy
|
Naj vam bo čudovit in z ljubeznijo izpolnjen materinski dan.
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.4.2008 12:15:21 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.3.2008 15:50:32
|
|
|
|
petarda
|
...se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.3.2008 16:12:11
|
|
|
|
ada2
|
mi smo pa od frizera pravkar prišli no, mama ni prišla na vrsto, moram 1x sama iti, da si vzamem čas in užitek za to , sta pa Nuša in Adam postrižena in sta prav luštna zdaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.3.2008 17:34:12
|
|
|
|
catja2
|
mi smo rešili za danes! J so pregledali, mu vzrli kri in naredili UZ. Zaenkrat smo dobi AB, ki ga je treba jemati 1 mesec, potem imamo spet kontrolo v Lj in če ne bo v redu verjetno sledi operacija! Torej upam, da nas AB reši
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.3.2008 20:12:43
|
|
|
|
amy26
|
Torej upam, da nas AB reši catja, res vam želim da bi AB pomagal, držim pesti da ne bo potrebne operacije malčka spita, jaz pa malo BB malo RR, mal bom preklapljala 2 tedna ne dojim in sem se zredila 2,5kg , sej ni čudno k pa vse vase mečem, prej sem morala res paziti kaj in koliko sem pojedla zdej pa nadoknadujem za nazaj razmišljam o ločevalni dieti, a je kakšna kandidatka da mi bo družbo delala, Urša, petarda,...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.3.2008 20:18:08
|
|
|
|
petarda
|
...upam, da AB zaležejo in ne bo treba na operacijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.3.2008 20:19:58
|
|
|
|
petarda
|
razmišljam o ločevalni dieti, a je kakšna kandidatka da mi bo družbo delala, Urša, petarda,... hvala, da se name spomniš ..ampak jaz sem čisto obupala nad temi dietami ...se ne morem zadržat ...lačna pa fuuuuul
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.3.2008 20:32:23
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda razmišljam o ločevalni dieti, a je kakšna kandidatka da mi bo družbo delala, Urša, petarda,... hvala, da se name spomniš ..ampak jaz sem čisto obupala nad temi dietami ...se ne morem zadržat ...lačna pa fuuuuul sej jaz se tudi težko zadržim, najtežji je prvi teden pol pa kar not padeš. Seveda če začnem z dieto bom poskrbela da ne bo v hladilniku kakšnih dobrot, seveda v veliko pomoč bo če bo tudi moj začel s hujšanjem bomo vidli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.3.2008 20:41:39
|
|
|
|
ada2
|
catja saj bo vse ok, AB bo prijel in operacija ne bo potrebna, boš videla, za vsak slučaj pa držimo palce jaz sem pa lačna grem si naredit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.3.2008 20:45:23
|
|
|
|
ada2
|
vidve tu o dieti, jaz pa lušte delam s kokicami pardon.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.3.2008 7:59:34
|
|
|
|
petarda
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.3.2008 9:30:28
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pozdravljene drage moje KOnčno imam malo časa da se oglasim. Sem sicer v polnih pripravah za jutrišnji odhod v bolnišnico. Me kar malo stisne pri srcu ko se spomnim. Kriza. No, da vam povem kako so izgledali naši prazniki. Bilo je . No, saj do nedelje je bilo vse ok. Sergej je bil ful navdušen ko je lahko svoj cekar nesel k žegnju. Pa ko je ravno v tistem trenutku taaaaaaaaaaako snežilo. Se je še župnik hecal, da se mora prav kontrolirat da ljudem ne zaželi veselih božičnih praznikov, namesto velikonočnih. Potem v nedeljo smo se potepali in itak da je vsepovsod ogromno sladkarij. Pa ker nisem čisto vsako sekundo imela Sergeja na očeh kaj dela in kaj si nese v usta, se je zgodilo to, da se je prenajedel. IN v nedeljo ponoči smo imeli celo noč dirke. Bruhal je samo čokolado. Celo noč. Tako da je bil rezultat pobruhana otroška, spalnica in kopalnica. Tako smo v ponedeljek imeli čistilno akcijo. In čisto cel dan sem prala, sušila in peglala. Kriza. Ah, ja. Saj sem rekla, da je vsako slabo za nekaj dobro. In rezultat tega je, da imamo zgornji štok hiše generalno spucan. Zdaj mi že je smešno. Takrat pa mi ni bilo niti malo. Catja, upam, da bo AB prijel. Bubi, .
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.3.2008 10:02:02
|
|
|
|
catja2
|
Hvala vsem za lepe želje ampak... Naš otrok ne more pojesti AB! včeraj sva ga na vse načine prepričeval da naj poje AB, mu ga dala v sok, probala na lep način, ga probala prestrašiti, da bo moral v bolnico če ne bo pojedel in na koncu sva mu ga kar na silo v usta špricala! Minuto za tem je pa vse skupaj izbruhal Danes sva mu ga dala ko je spal, in ga je spet izbruhal! Včeraj sem bila prepričana, da je pač trmast in noče vzeti AB, danes pa sem ugotovila, da mu ga verjetno telo zavrača! Zvečer bom probala še v hrano podtakniti, če bo šlo... Moj se je pa šel s P dogovarjat, kaj naj narediva Drugače sva pa še midva z neki virus dobila, mene je pa včeraj še v Lj v križu vsekalo in danes sem seveda takšna v službi; ampak bom verjetno šla na bolniško
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.3.2008 10:02:35
|
|
|
|
catja2
|
Naty drži se
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.3.2008 11:58:09
|
|
|
|
petarda
|
naty bodi pogumna , vse bo v redu ... Pa za J, da bi hotel AB Šibam v LJ... ...spet bom ob osmih doma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.3.2008 15:21:35
|
|
|
|
ada2
|
catja kaj pa če bi se zmenili za AB injekcije? bi ga pač vozila 1x na dan po pikeca, samo, da bi bilo ok. Naty pa se je zdaj S zamerila čokolada? ne bi sicer privoščila kateremu od mojih otrok, da bi bruhal, ampak spucano bi pa jaz tudi imela razporedov pa še nimamo , tako za srečanje še vedno ne morem nič rečt.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.3.2008 15:22:50
|
|
|
|
ada2
|
drugače pa: dosade ene, nič več se ne čveka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.3.2008 16:20:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda upam, da je pri bubiju samo kaka ultra hitra viroza in da se kmalu pozdravi... ...bubika zate pa držim pesti, da ti uspe vse plane izpolnit... Ja, na žalost ni bilo čisto tako Upam, da bo jutri že doma. Catja in za J Ada Naty, drži se!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.3.2008 17:32:19
|
|
|
|
catja2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 catja kaj pa če bi se zmenili za AB injekcije? bi ga pač vozila 1x na dan po pikeca, samo, da bi bilo ok. to sem že rekla P, da ga pač vozim po injekcije, boljše da trpi 1 mesec, kot pa da mu kakšen živec pri OP poškodujejo in bo za vedno imel probleme P je rekel, da če ne bo dobil AB, da naj ga k njemu pripeljeva in mu ga bo on dal; in točno to bom naredila, če mi ga ne bo uspelo v hrano skriti! Saj ni toliko problem v njega spraviti-pač gre s silo, ampak kaj ko ga čez minuto izbruha
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.3.2008 19:42:59
|
|
|
|
ada2
|
Upam, da bo jutri že doma o šit, pa kaj se res ne bodo končale slabe novice bubi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
dojencekv3sn4Z dojenckom na letalo!?da (
54%)
ne (
46%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!