|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
24.3.2008 9:04:18   
Urša
Še nekaj naših velikonočnih slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 751
24.3.2008 9:24:35   
petarda
Ada tudi meni je žal, da se ni izšlo...pa upam, da ti grde besede ni izrekla teta, za katero si tako skrbela, ko se je poškodovala user posted image .... Pa ne biti žalostna, kakšna rešitev se bo gotovo našla. Kaj pa kakšna hiša v bližini? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Urša ful lepe slikice! Vidim, da smo se zapičili v iste kokoške user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak mi smo amaterji proti vam, vaše so fuuuul lepše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 752
24.3.2008 9:26:33   
petarda
Jaka je pa ful frajer s košaro user posted image user posted image user posted image user posted image ...petardito je skoz pomagal in komaj čakal, da nese žegenj v cirkususer posted image user posted image user posted image user posted image ...tako on pravi cerkviuser posted image ...potem pa je na poti do tam zaspal...smo pa res šli pozno...komaj ob 5., ker je bilo še toliko vsega za pripravit.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 753
24.3.2008 9:33:11   
Urša
mi smo amaterji proti vam, vaše so fuuuul lepše

Naše kokoške so kupljene! user posted image  user posted image user posted image user posted image  Tako da so vaše dosti bolj profesionalne! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 754
24.3.2008 9:38:42   
*bubi*
Ada user posted image user posted image user posted image  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 755
24.3.2008 9:42:39   
*bubi*
Bubi je spet bolan user posted image  Pa ravno zdaj, ko res ne zmorem za njega skrbet user posted image
Danes sem ga nameravala poslat z babico in dedkom na potep, da bi se lahko učila. Pa ta teden spet na bolniško, drug teden pa nameravam še za študijskega prosit user posted image  Eh, že vidim, da se mi bo vse sesulo user posted image  Upam, da vsaj v četrtek ne.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
24.3.2008 10:16:16   
amy26
dober danuser posted image

včeraj ni bilo časa za RR zato sedaj še tukaj čestitam svoji mali Eli za rojstni dan,
bodi še vedno tako nagajiva in vesela punčka kot si bila do sedaj
tvoja mami, očka in Aleks

user posted image

včeraj je bila v središču dogajanja, ful pridna ko se je slikala ob tortici in nasploh lepo sodelovala, se igrala z otroci, pomagala pihati svečko,....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 757
24.3.2008 10:41:45   
amy26
še par slikic z včerajšnjega RD

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 758
24.3.2008 11:00:00   
amy26
bubi, pozdravi se čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da mamico ne bo skrbelo

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 759
24.3.2008 11:12:26   
*bubi*
Ela, vse najboljše!

user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 760
24.3.2008 11:13:54   
*bubi*
včeraj je bila v središču dogajanja, ful pridna ko se je slikala ob tortici in nasploh lepo sodelovala, se igrala z otroci, pomagala pihati svečko,....

A ta ognjemet? user posted image

Sicer pa sta oba srčka in taaaaaako sta si podobna user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 761
24.3.2008 11:22:32   
amy26
A ta ognjemet?

ne, neuser posted image user posted image  najprej je bil ognjemet, nato pa svečka, še dokaz

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 762
24.3.2008 11:45:21   
Urša
VSE NAJBOLJŠE, ELA!user posted image user posted image user posted image    

Res sta si podobna, neverjetno! Samo Aleks ima rjave, Ela pa modre učke, a ne? Po atiju in po mamici. user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 24.3.2008 12:04:30 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 763
24.3.2008 12:31:17   
ada2
Ada tudi meni je žal, da se ni izšlo...pa upam, da ti grde besede ni izrekla teta, za katero si tako skrbela, ko se je poškodovala

ne, ne, teta je bila za to, da se hiša proda meni.... njen sin, torej moj bratranec...... pa niso bile glih grde besede v smislu kakih kletvic ali kaj takega.... ampak ....eh, še vedno boliuser posted image

saj vem, ni konec sveta, srečna sem lahko, da smo zdravi, ampak ali pa res v življjenju ne morem priti s te črte? ali bom celo življenje samo  to premlevala, da smo lahko srečni, da smo zdravi? kako dolgo?

no, sneg se je pri nas že skoraj čisto stopil, prej smo bili zunaj in se valjali po njem in skakali po lužah, seveda smo bili čisto premočeniuser posted image , mene pa nekaj dajeuser posted image , ne morem se znebit glavobola, pa v križu me nekaj pikauser posted image , se bom po kosilu malo na kavč zavlekla, da tudi jaz izkoristim praznikeuser posted image , če pa ne bo miru, pa grejo deca k babiciuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 764
24.3.2008 12:34:55   
ada2
ELA vse naboljše!

user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 765
24.3.2008 14:36:20   
catja2
Ada to je pa biilo iz dna duše nesramno od bratrancauser posted image user posted image !!!!!!

Jaz sem pa trenutno spet v službi in živčkam, kako bo jutri v Lj; naj omenim, da sta me sodelvki zafrknili, da moram še popoldan delati, ker so druge stvari (npr. konjske dirke) bolj pomembne kot pa moje težave z otrokom!
To bosta še dobile vrnjeno user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 766
24.3.2008 14:36:55   
catja2
Ne morem verjeti, da ima Ela že 1 letouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 767
24.3.2008 15:51:49   
Urša
Catja, držte se jutri! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 768
24.3.2008 16:58:31   
ada2
To bosta še dobile vrnjeno

lahko prideš k meni, pa narediva plane maščevanjauser posted image

očitno so za naše konce slabi dneviuser posted image

catja drži se jutri, bomo mislili na vas. user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 769
24.3.2008 17:00:24   
ada2
aja, glava me še boli (očitno je povezano s stresomuser posted image ), križ je pa miniluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 770
24.3.2008 20:42:38   
NinaŠ
Ela vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    ...glede podobnosti pa, samo podpis pod ostale komentarje user posted image

Ada žal mi je, da se je tako obrnilo user posted image

Catja, dobro opravite jutri in želim vam čimveč spodbudnih novic user posted image user posted image user posted image

Bubi, pozdravite se user posted image user posted image user posted image upam, da boš uspela spraviti pod streho vse plane v naslednjih dneh user posted image

Ful ste vsi fletni na fotkah in krasne pirhce ste ustvarili user posted image user posted image user posted image user posted image . Naših nisem pofotkala od blizu, sem pozabila user posted image ... ...no nekaj utrinkov o ustvarjanju imam pa na fotkiču in jih prilimam, ko jih dol snamem user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 771
24.3.2008 20:46:39   
NinaŠ
Mi smo se dopoldne tudi valjali v snegu, delali snežake... ...no bilo ga je samo ene 10cm, tako da smo bili na koncu vsi mokri in umazani user posted image . Sem dala prat bunde in kombinezone... in je Tinin kombinezon barvo spustil user posted image user posted image user posted image user posted image in ne me vprašat - Anžetova bunda je totalno uničena user posted image , ni pomagalo niti pranje v Vanishu user posted image . Sem jezna kot user posted image . Pismo, pa saj sem že prala vse to (že letos ene 3x), samo zdaj se pa res ne morem spomnit ali sem prala ločeno user posted image - ja očitno sem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 772
24.3.2008 20:48:30   
NinaŠ
Anže se je danes odločil, da bo začel izgovarjat črko "R", tako da user posted image user posted image user posted image user posted image - mislim govori, kot da bi jo že celo življenje izgovarjal, čeprav je bil še včeraj povsod "L" user posted image , tako da ne vem ali me je do sedaj hecal ali kaj user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 773
24.3.2008 20:50:41   
NinaŠ
Grem drobižka v posteljo spravit in se potem, če slučajno uspem še rit dvignit, še oglasim. Drugače pa Nočko! user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 774
24.3.2008 22:02:53   
petarda
Nočko, Nina user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE ELA!!!!

user posted image user posted image

Ampak se je res hitro obrnilo eno letouser posted image ...

Ful lepe slikice, pa res je ful podobna starejšemu bratcu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Bi se odločila za doulo?
willma

Da (13%)

Ne (12%)

kaj je to doula? (74%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!