Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 9:04:18
|
|
|
|
Urša
|
Še nekaj naših velikonočnih slikic:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 9:24:35
|
|
|
|
petarda
|
Ada tudi meni je žal, da se ni izšlo...pa upam, da ti grde besede ni izrekla teta, za katero si tako skrbela, ko se je poškodovala .... Pa ne biti žalostna, kakšna rešitev se bo gotovo našla. Kaj pa kakšna hiša v bližini? .... Urša ful lepe slikice! Vidim, da smo se zapičili v iste kokoške ...ampak mi smo amaterji proti vam, vaše so fuuuul lepše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 9:26:33
|
|
|
|
petarda
|
Jaka je pa ful frajer s košaro ...petardito je skoz pomagal in komaj čakal, da nese žegenj v cirkus ...tako on pravi cerkvi ...potem pa je na poti do tam zaspal...smo pa res šli pozno...komaj ob 5., ker je bilo še toliko vsega za pripravit.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 9:33:11
|
|
|
|
Urša
|
mi smo amaterji proti vam, vaše so fuuuul lepše Naše kokoške so kupljene! Tako da so vaše dosti bolj profesionalne!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 9:38:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 9:42:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi je spet bolan Pa ravno zdaj, ko res ne zmorem za njega skrbet Danes sem ga nameravala poslat z babico in dedkom na potep, da bi se lahko učila. Pa ta teden spet na bolniško, drug teden pa nameravam še za študijskega prosit Eh, že vidim, da se mi bo vse sesulo Upam, da vsaj v četrtek ne.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 10:16:16
|
|
|
|
amy26
|
dober dan včeraj ni bilo časa za RR zato sedaj še tukaj čestitam svoji mali Eli za rojstni dan, bodi še vedno tako nagajiva in vesela punčka kot si bila do sedaj tvoja mami, očka in Aleks včeraj je bila v središču dogajanja, ful pridna ko se je slikala ob tortici in nasploh lepo sodelovala, se igrala z otroci, pomagala pihati svečko,....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 10:41:45
|
|
|
|
amy26
|
še par slikic z včerajšnjega RD
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 11:00:00
|
|
|
|
amy26
|
bubi, pozdravi se čimprej da mamico ne bo skrbelo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 11:12:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Ela, vse najboljše!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 11:13:54
|
|
|
|
*bubi*
|
včeraj je bila v središču dogajanja, ful pridna ko se je slikala ob tortici in nasploh lepo sodelovala, se igrala z otroci, pomagala pihati svečko,.... A ta ognjemet? Sicer pa sta oba srčka in taaaaaako sta si podobna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 11:22:32
|
|
|
|
amy26
|
A ta ognjemet? ne, ne najprej je bil ognjemet, nato pa svečka, še dokaz
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 11:45:21
|
|
|
|
Urša
|
VSE NAJBOLJŠE, ELA! Res sta si podobna, neverjetno! Samo Aleks ima rjave, Ela pa modre učke, a ne? Po atiju in po mamici.
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 24.3.2008 12:04:30 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 12:31:17
|
|
|
|
ada2
|
Ada tudi meni je žal, da se ni izšlo...pa upam, da ti grde besede ni izrekla teta, za katero si tako skrbela, ko se je poškodovala ne, ne, teta je bila za to, da se hiša proda meni.... njen sin, torej moj bratranec...... pa niso bile glih grde besede v smislu kakih kletvic ali kaj takega.... ampak ....eh, še vedno boli saj vem, ni konec sveta, srečna sem lahko, da smo zdravi, ampak ali pa res v življjenju ne morem priti s te črte? ali bom celo življenje samo to premlevala, da smo lahko srečni, da smo zdravi? kako dolgo? no, sneg se je pri nas že skoraj čisto stopil, prej smo bili zunaj in se valjali po njem in skakali po lužah, seveda smo bili čisto premočeni , mene pa nekaj daje , ne morem se znebit glavobola, pa v križu me nekaj pika , se bom po kosilu malo na kavč zavlekla, da tudi jaz izkoristim praznike , če pa ne bo miru, pa grejo deca k babici
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 12:34:55
|
|
|
|
ada2
|
ELA vse naboljše!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 14:36:20
|
|
|
|
catja2
|
Ada to je pa biilo iz dna duše nesramno od bratranca !!!!!! Jaz sem pa trenutno spet v službi in živčkam, kako bo jutri v Lj; naj omenim, da sta me sodelvki zafrknili, da moram še popoldan delati, ker so druge stvari (npr. konjske dirke) bolj pomembne kot pa moje težave z otrokom! To bosta še dobile vrnjeno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 14:36:55
|
|
|
|
catja2
|
Ne morem verjeti, da ima Ela že 1 leto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 15:51:49
|
|
|
|
Urša
|
Catja, držte se jutri!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 16:58:31
|
|
|
|
ada2
|
To bosta še dobile vrnjeno lahko prideš k meni, pa narediva plane maščevanja očitno so za naše konce slabi dnevi catja drži se jutri, bomo mislili na vas.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 17:00:24
|
|
|
|
ada2
|
aja, glava me še boli (očitno je povezano s stresom ), križ je pa minil
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 20:42:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ela vse najboljše ...glede podobnosti pa, samo podpis pod ostale komentarje Ada žal mi je, da se je tako obrnilo Catja, dobro opravite jutri in želim vam čimveč spodbudnih novic Bubi, pozdravite se upam, da boš uspela spraviti pod streho vse plane v naslednjih dneh Ful ste vsi fletni na fotkah in krasne pirhce ste ustvarili . Naših nisem pofotkala od blizu, sem pozabila ... ...no nekaj utrinkov o ustvarjanju imam pa na fotkiču in jih prilimam, ko jih dol snamem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 20:46:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi smo se dopoldne tudi valjali v snegu, delali snežake... ...no bilo ga je samo ene 10cm, tako da smo bili na koncu vsi mokri in umazani . Sem dala prat bunde in kombinezone... in je Tinin kombinezon barvo spustil in ne me vprašat - Anžetova bunda je totalno uničena , ni pomagalo niti pranje v Vanishu . Sem jezna kot . Pismo, pa saj sem že prala vse to (že letos ene 3x), samo zdaj se pa res ne morem spomnit ali sem prala ločeno - ja očitno sem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 20:48:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže se je danes odločil, da bo začel izgovarjat črko "R", tako da - mislim govori, kot da bi jo že celo življenje izgovarjal, čeprav je bil še včeraj povsod "L" , tako da ne vem ali me je do sedaj hecal ali kaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 20:50:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Grem drobižka v posteljo spravit in se potem, če slučajno uspem še rit dvignit, še oglasim. Drugače pa Nočko!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.3.2008 22:02:53
|
|
|
|
petarda
|
Nočko, Nina VSE NAJBOLJŠE ELA!!!! Ampak se je res hitro obrnilo eno leto ... Ful lepe slikice, pa res je ful podobna starejšemu bratcu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Bi se odločila za doulo?willmaDa (
13%)
Ne (
12%)
kaj je to doula? (
74%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!