Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 23:14:58
|
|
|
|
Naty_ka
|
Odpiram novo stran
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 23:16:33
|
|
|
|
Naty_ka
|
Vam povem nekaj? Danes sem bila pri frizerju. In najdaljši las ki ga imam na glavi je dolg skoraj 5 cm. In se prav hecno počutim s kartkimi lasmi Veselo pisanko želim vsem skupaj. Lahko noč.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 6:21:41
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro Mi že gledamo Nodija... je kuhana. Za vse. Ajde babe, gremo auf
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 6:28:14
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zdaj sem pogledala skozi okno in zunaj taaaaaaaaaaaakooooooooooooo sneži...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 7:23:11
|
|
|
|
amy26
|
Zdaj sem pogledala skozi okno in zunaj taaaaaaaaaaaakooooooooooooo sneži... pri nas tudi sneži, vendar ne ful ful močno, tako normalno, se bo pa vsak čas začelo oprijemljati ceste. naša noč spet nevem kaj matra Elo da se kar naprej zbuja, šele od 3.00 je spala dobro torej do 7.00 prej kar naprej zbujanje, tako da sem čist pa še dopoldne bom sama z obema, je šel delat, pa generalko bo treba mal narediti, jutri imamo 1.RD , danes pa bo pregled v P in popadki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 7:23:50
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Naty hvala za kavico .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 7:24:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Zdaj sem pogledala skozi okno in zunaj taaaaaaaaaaaakooooooooooooo sneži... Pri nas pa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 7:27:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Aja, petarda, daj povej mi kakšne so plaže v KB? Naš dedi je fuuuul zagret za nek app tam. Ena betonirana in ena pol betonirana, pol peščena....ampak na obeh nikjer naravne sence. Je pa na obeh možno nabaviti senčnik in ležalnike, pa je potem takoj lažje zdržat ... A on bi tam najel app ali kupil?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 7:30:11
|
|
|
|
petarda
|
Evo...da mal popravimo počutje zaradi vremena...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 7:33:44
|
|
|
|
amy26
|
Kavica je bila njami, no še malo sem jo shranila za pol, zdej grem pa oba mala pokakanca zrihtat ja oba sta nekaj skuhala pol pa pred tv gledat čebelico majo pri nas čedalje bolj sneži, hudooooooo, mi pa jutri najavljene obiske, upam da bo jutri ponehalo in bo cesta čista, drugače ni šans da pridejo sem gor v hrib
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 7:37:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Zdaj sem pogledala skozi okno in zunaj taaaaaaaaaaaakooooooooooooo sneži... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAr skočila sem, ko sem to prebrala ..... pri nas tudi
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 24.3.2008 12:05:04 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 7:38:22
|
|
|
|
petarda
|
pri nas čedalje bolj sneži, hudooooooo ...a že pri vas??? Huuudooooo, najboljš, da se hitr v trgovino spravim, predno nas zameče...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 7:43:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Se vam pridružim pri kavici. Potem po bova z bubijem jajčka pobarvala. Upam, da bo kaj ratalo. Sem kupila en poseben komplet, na škatli piše, da je not barva za hladno barvanje. Pol pa berem navodila, da vroča jajca posušimo in.... Jajca pa že kuhana in ohlajena. No, bomo videli. Joj, samo me je res ful v slabo voljo spravil zdaj ta sneg
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 7:44:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Ej, babe, kaj je v planu 12. aprila?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 7:47:13
|
|
|
|
amy26
|
...a že pri vas??? Huuudooooo, najboljš, da se hitr v trgovino spravim, predno nas zameče... petarda ko bi ti vedela koliko in kako močno bi dol padla , imamo že vse belo Ej, babe, kaj je v planu 12. aprila? pri nas zaenkrat še ni nobenih planov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 7:48:29
|
|
|
|
amy26
|
Vam povem nekaj? Danes sem bila pri frizerju. In najdaljši las ki ga imam na glavi je dolg skoraj 5 cm. In se prav hecno počutim s kartkimi lasmi sploh si te ne predstavljam s kratkimi lasmi, te kar ne bi prepoznala, sploh zato ker se že tok cajta nismo vidl
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 8:42:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Jajčke pobarvane, pa ful lepe, kljub temu, da so bile mrzle
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 9:25:23
|
|
|
|
catja2
|
Ada tvoj včerajšnji dan je bil skoraj isti kot moj . Tudi jaz vse tri dni delam Ko sem prišla v službo mi je pa minila volja do vsega- ker naberemo premalo ur, so nam začeli jemati dopust , če bo tako naprej, do poletja ne bom imela več niti dneva dopusta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 10:46:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojla! AAAAAA mene je ob 5.30 zbudil plug . Sem rinila pokonci , ker mi ni bilo čist nič jasno . No kidat mi, razen napluženega, ravno ni bilo treba ... ...ga je pa bilo ca 10 cm. Jajčka smo včeraj pobarvali... ...s prstnimi barvami, samo sem malo razočarana, ker se niso prijemale tako kot sem pričakovala. Lani sem imela Lumpijeve prstne barve in je bilo ful lepše. Ajd, da zaključim v službi, pa se beremo popoldne. 12. aprila nimamo ŠE nič v planu, če bo vse prav mi tudi v službo ne bo treba
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 11:21:14
|
|
|
|
Urša
|
Pri nas jih pa ponavadi za Veliko noč skuhamo Jooooj, kaj sem napisala! Skuhali smo jih, ja!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 11:21:58
|
|
|
|
Urša
|
Ste videli, ko je dala Jennifer Lopez otročkoma ime Max in Emme? Kot naša Paštetka.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 11:24:52
|
|
|
|
Urša
|
12.april je zaenkrat še prost!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 16:23:17
|
|
|
|
tincci
|
Pol metra snega imamo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 16:31:12
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Zdaj sem pogledala skozi okno in zunaj taaaaaaaaaaaakooooooooooooo sneži... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAr skočila sem, ko sem to prebrala ..... pri nas tudi jaz sem se pa v tistem najhujšem nasipu prebijala do službe zdaj pa skora sonce sije
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 24.3.2008 12:05:23 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.3.2008 16:34:12
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ej, babe, kaj je v planu 12. aprila? zakaj? a mi hočeš prevzet organizacijo srečanja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezenČeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
2. porodksencikako bi opisali 2. porod?isti kot 1. (
27%)
hitrejši in majn boleč kot 1. (
40%)
daljši in bolj boleč kot prvi (
9%)
drugo______________ (
24%)
Število vseh glasov: 238Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!