|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
21.3.2008 7:25:04   
NinaŠ
Včeraj zvečer smo po nekaj časa spet brali Miško suhokrižko... ...in Anžetu nikakor ni šlo v račun kako ima lahko sonce čevlje in torbo, kako je lahko semafor na oblaku, kako ima lahko letalo očala user posted image ... ...mislim kakor koli sem stran obrnila nekaj ni bilo prav user posted image ... pol mu pa dopovedat, ko je tak realist user posted image . Aja pa ta je bila dobra - "bohvet koliko časa porabi stonoga, da obuje toliko čevljev, če imam jaz še z dvema težave?" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.3.2008 7:26:20   
NinaŠ
Ajde gremo delat user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.3.2008 8:32:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro!

Evo ena veliiika user posted image  zate petarda user posted image ... ...pa še za ostale user posted image user posted image user posted image user posted image  z menoj vred user posted image

Hvala user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.3.2008 8:32:55   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi samo dodala:

P E T E K  J E !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 679
21.3.2008 8:40:45   
*bubi*
Dobro jutro!

Bubi je že 2 dni brez dude user posted image  Obe naenkrat je vrgel v školjko in potegnil vodo. Prvi večer je tak žalostno user posted image , včeraj je bilo že ful boljše. Mislim, da bo šlo, samo vztrajat je treba. In babici povedat, da še vedno nismo popustili. Sem vam povedala, da je doma bil že en teden brez flaške, pa je babico nahecal, da mu je zvečer čokolino v flašo dala? user posted image user posted image user posted image  Baje je bil tako prepričljiv, da je bila 100%, da smo dali flaško nazaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Naty evo mene...dajva mal čvekat, dokler moj lubi še ene gume zamenja user posted image user posted image user posted image ...ga zdaj čakam v delavnici user posted image user posted image user posted image user posted image

iz zimskih v letne al iz letnih spet nazaj v zimske? user posted image user posted image user posted image

Hm..... darilo za rojstni dan? Z majčko bi malo potešila svoje lušte po kupovanju punčkastih cotik user posted image  Ja, to je lepo darilo, ampak zraven mora bit igračka. Ampak ne kaj velikega in dragega. Najboljše kaka potrošna roba, tako da tudi če jo že imajo, prav pride - plastelin, barvice, perlice,...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.3.2008 14:15:43   
ada2

Jaz bi samo dodala:

P E T E K  J E !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

kje je komaj ponedeljekuser posted image user posted image user posted image

pa saj drugače bi bilo vse ok, samo pol v torek pa vsi šefi pričakuejo, da si čil in spočituser posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa kako za user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.3.2008 15:25:44   
petarda
iiiiiiii kako lepo kiklco in majčko sem dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 682
21.3.2008 16:30:48   
ada2

iiiiiiii kako lepo kiklco in majčko sem dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pejt hitr lubija preričat, da je čas za sestrico

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 683
21.3.2008 20:13:15   
*bubi*

Z majčko bi malo potešila svoje lušte po kupovanju punčkastih cotik

No, zdaj veš, zakaj sem ti to zjutraj napisala. user posted image user posted image user posted image

Naši babici bi se verjetno user posted image , če bi vnukico dobila. Dobro, da mi za bubija kaj punčkastega ne prinese user posted image user posted image user posted image

Aja, sem vam povedala, kaj se mi je zadnjič sanjalo? Prvič sploh v vseh nosečnostih sem sanjala svojega dojenčka. Kako se je rodil, so mi ga pokazali in je bil..... fantek user posted image user posted image  Tako da zdaj veste, da bo bubi bratec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 684
21.3.2008 20:14:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ne vem zakaj, ampak jaz imam petardo malo na sumu.....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 685
21.3.2008 20:17:17   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ne vem zakaj, ampak jaz imam petardo malo na sumu.....

a vaš, da sem jaz tudi pomišljala ko sem to napisalauser posted image .....
ne vem, zadnjič 1x je bil en mežikec njej namenjen, kao, da samo še no čakamouser posted image

ah, no, mogoče bo pa velikonočni zajček kaj prineseluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.3.2008 20:21:35   
ada2
jaz sem pa ko cota ožetauser posted image

sem pa uspela pripravit vse, da bodo jutri k žegnju nesli, speči kruh, z otrokoma smo jajca pobarvali, edino vsega pospravit mi ni uspelo, .... pravzaprav imamo pravi nered doma, ampak se nekako tolažim, da itak ne bo nihče na obisk prišel, če me itak ne bo doma.... upam no user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 687
21.3.2008 20:30:32   
ada2
sta se prej tamaučka kopala in norela po bani, pa si Adam nagrabi vseh 5 račk, ki jih premoremo in ga Nuša prosi, da ji da vsaj eno, on pa čisto mirno reče: ne, ker bo voda šla v reko dravo.user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 688
21.3.2008 20:33:18   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Ada si pridna...mi bomo pa vse jutri pripravljali user posted image

Pa ne, nisem nosečauser posted image , zmatrana pa fuuuuluser posted image

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 689
21.3.2008 20:40:53   
ada2
...mi bomo pa vse jutri pripravljali

mi bi tudi jjutri, če bi bila doma, no, jutri bom pa ziher kaki stanovalki pomagala pripravljat, ker bomo imeli žegnanje tudi v domuuser posted image

pol v nedelo pa bomo žegen jedli, tako, da glih bati se, da ne bi žegna dobila, ker moram delati, se mi ni trebauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 690
21.3.2008 20:44:20   
ada2
ej, ženske, a ste že kaj za dopuste gledale?

mi letos verjetno ne bomo šli nikamor, ker se nam obeta nekaj drugega (kako in kaj zvemo v nedeljo) in ne bomo finančno sposobniuser posted image .
jaz sem sicer imela idejo, da gremo s šotorom in spimo vsak dan drugje (da nas kaka policija ne dobiuser posted image ), ampak mojemu user posted image  to ni niti pod razno všečuser posted image .

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 691
21.3.2008 20:48:16   
ada2
aja, še to vam moram povedat: moja sestra je bila danes na operaciji s kolenom in je preživelauser posted image  

(hecno mi je zato, ker je ona tak šislek, jo je bilo tako hudo strah, da se nam je na koncu že morala smilitiuser posted image , pa jutri pride že domov (v bolnico pa je šla včeraj) in pol je vsakega, ki ga je videla vprašala, če bo prišel k njej na obisk v bolnicouser posted image )

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 692
21.3.2008 20:50:44   
Urša
bohvet koliko časa porabi stonoga, da obuje toliko čevljev, če imam jaz še z dvema težave?"

user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobra!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 693
21.3.2008 20:51:27   
ada2
ker očitno nobeni ni do čvekanja z mao grem malo k moji knjigiuser posted image . toplo priporočam za prebrat - Iz ljubezni do Ane.  avtor: James Copeland.
- resnična zgodba avtističnega otroka......

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 694
21.3.2008 20:59:41   
Urša
Mi smo tudi že danes jajčka spekli in kruhka, ker jutri atija ne bo doma.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 695
21.3.2008 22:38:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi smo tudi že danes jajčka spekli in kruhka, ker jutri atija ne bo doma.

Pri nas jih pa ponavadi za Veliko noč skuhamo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res lahko noč...sem prej obtičala pred BB user posted image ...mi je bilo ful zanimivo gledat tega brezdomca in njegove reakcije...user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 696
21.3.2008 22:46:34   
amy26
tudi jaz sem si ogledala celo oddajo BB, men je bila zelo všeč pa napeta

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.3.2008 23:02:13   
Naty_ka
Dober večer.user posted image

Aaaaaaaaaa... Petarda, šele sedaj sem videla kako sem ga biksnila sinoči. Sem tako na brzino prebrala in mislila, da prijatelj vabi petarditoja na rd. Se opravičujem user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 698
21.3.2008 23:14:00   
Naty_ka
Aja, petarda, daj povej mi kakšne so plaže v KB? Naš dedi je fuuuul zagret za nek app tam.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 699
21.3.2008 23:14:32   
Naty_ka
Preden grem spat....user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?