Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 7:25:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Včeraj zvečer smo po nekaj časa spet brali Miško suhokrižko... ...in Anžetu nikakor ni šlo v račun kako ima lahko sonce čevlje in torbo, kako je lahko semafor na oblaku, kako ima lahko letalo očala ... ...mislim kakor koli sem stran obrnila nekaj ni bilo prav ... pol mu pa dopovedat, ko je tak realist . Aja pa ta je bila dobra - "bohvet koliko časa porabi stonoga, da obuje toliko čevljev, če imam jaz še z dvema težave?"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 7:26:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ajde gremo delat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 8:32:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro! Evo ena veliiika zate petarda ... ...pa še za ostale z menoj vred Hvala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 8:32:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ajde gremo delat Jaz bi samo dodala: P E T E K J E !!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 8:40:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Bubi je že 2 dni brez dude Obe naenkrat je vrgel v školjko in potegnil vodo. Prvi večer je tak žalostno , včeraj je bilo že ful boljše. Mislim, da bo šlo, samo vztrajat je treba. In babici povedat, da še vedno nismo popustili. Sem vam povedala, da je doma bil že en teden brez flaške, pa je babico nahecal, da mu je zvečer čokolino v flašo dala? Baje je bil tako prepričljiv, da je bila 100%, da smo dali flaško nazaj IZVIRNO SPOROČILO: petarda Naty evo mene...dajva mal čvekat, dokler moj lubi še ene gume zamenja ...ga zdaj čakam v delavnici iz zimskih v letne al iz letnih spet nazaj v zimske? Hm..... darilo za rojstni dan? Z majčko bi malo potešila svoje lušte po kupovanju punčkastih cotik Ja, to je lepo darilo, ampak zraven mora bit igračka. Ampak ne kaj velikega in dragega. Najboljše kaka potrošna roba, tako da tudi če jo že imajo, prav pride - plastelin, barvice, perlice,...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 14:15:43
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ajde gremo delat Jaz bi samo dodala: P E T E K J E !!!! kje je komaj ponedeljek pa saj drugače bi bilo vse ok, samo pol v torek pa vsi šefi pričakuejo, da si čil in spočit ja pa kako za
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 15:25:44
|
|
|
|
petarda
|
iiiiiiii kako lepo kiklco in majčko sem dobila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 16:30:48
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda iiiiiiii kako lepo kiklco in majčko sem dobila pejt hitr lubija preričat, da je čas za sestrico
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 20:13:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda iiiiiiii kako lepo kiklco in majčko sem dobila Z majčko bi malo potešila svoje lušte po kupovanju punčkastih cotik No, zdaj veš, zakaj sem ti to zjutraj napisala. Naši babici bi se verjetno , če bi vnukico dobila. Dobro, da mi za bubija kaj punčkastega ne prinese Aja, sem vam povedala, kaj se mi je zadnjič sanjalo? Prvič sploh v vseh nosečnostih sem sanjala svojega dojenčka. Kako se je rodil, so mi ga pokazali in je bil..... fantek Tako da zdaj veste, da bo bubi bratec
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 20:14:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pejt hitr lubija preričat, da je čas za sestrico Ne vem zakaj, ampak jaz imam petardo malo na sumu.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 20:17:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pejt hitr lubija preričat, da je čas za sestrico Ne vem zakaj, ampak jaz imam petardo malo na sumu..... a vaš, da sem jaz tudi pomišljala ko sem to napisala ..... ne vem, zadnjič 1x je bil en mežikec njej namenjen, kao, da samo še no čakamo ah, no, mogoče bo pa velikonočni zajček kaj prinesel
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 20:21:35
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pa ko cota ožeta sem pa uspela pripravit vse, da bodo jutri k žegnju nesli, speči kruh, z otrokoma smo jajca pobarvali, edino vsega pospravit mi ni uspelo, .... pravzaprav imamo pravi nered doma, ampak se nekako tolažim, da itak ne bo nihče na obisk prišel, če me itak ne bo doma.... upam no
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 20:30:32
|
|
|
|
ada2
|
sta se prej tamaučka kopala in norela po bani, pa si Adam nagrabi vseh 5 račk, ki jih premoremo in ga Nuša prosi, da ji da vsaj eno, on pa čisto mirno reče: ne, ker bo voda šla v reko dravo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 20:33:18
|
|
|
|
petarda
|
Ada si pridna...mi bomo pa vse jutri pripravljali Pa ne, nisem noseča , zmatrana pa fuuuul Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 20:40:53
|
|
|
|
ada2
|
...mi bomo pa vse jutri pripravljali mi bi tudi jjutri, če bi bila doma, no, jutri bom pa ziher kaki stanovalki pomagala pripravljat, ker bomo imeli žegnanje tudi v domu pol v nedelo pa bomo žegen jedli, tako, da glih bati se, da ne bi žegna dobila, ker moram delati, se mi ni treba
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 20:44:20
|
|
|
|
ada2
|
ej, ženske, a ste že kaj za dopuste gledale? mi letos verjetno ne bomo šli nikamor, ker se nam obeta nekaj drugega (kako in kaj zvemo v nedeljo) in ne bomo finančno sposobni . jaz sem sicer imela idejo, da gremo s šotorom in spimo vsak dan drugje (da nas kaka policija ne dobi ), ampak mojemu to ni niti pod razno všeč .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 20:48:16
|
|
|
|
ada2
|
aja, še to vam moram povedat: moja sestra je bila danes na operaciji s kolenom in je preživela (hecno mi je zato, ker je ona tak šislek, jo je bilo tako hudo strah, da se nam je na koncu že morala smiliti , pa jutri pride že domov (v bolnico pa je šla včeraj) in pol je vsakega, ki ga je videla vprašala, če bo prišel k njej na obisk v bolnico )
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 20:50:44
|
|
|
|
Urša
|
bohvet koliko časa porabi stonoga, da obuje toliko čevljev, če imam jaz še z dvema težave?" Ta je pa dobra!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 20:51:27
|
|
|
|
ada2
|
ker očitno nobeni ni do čvekanja z mao grem malo k moji knjigi . toplo priporočam za prebrat - Iz ljubezni do Ane. avtor: James Copeland. - resnična zgodba avtističnega otroka......
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 20:59:41
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo tudi že danes jajčka spekli in kruhka, ker jutri atija ne bo doma.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 22:38:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi smo tudi že danes jajčka spekli in kruhka, ker jutri atija ne bo doma. Pri nas jih pa ponavadi za Veliko noč skuhamo Zdaj pa res lahko noč...sem prej obtičala pred BB ...mi je bilo ful zanimivo gledat tega brezdomca in njegove reakcije...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 22:46:34
|
|
|
|
amy26
|
tudi jaz sem si ogledala celo oddajo BB, men je bila zelo všeč pa napeta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 23:02:13
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dober večer. Aaaaaaaaaa... Petarda, šele sedaj sem videla kako sem ga biksnila sinoči. Sem tako na brzino prebrala in mislila, da prijatelj vabi petarditoja na rd. Se opravičujem
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 23:14:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, petarda, daj povej mi kakšne so plaže v KB? Naš dedi je fuuuul zagret za nek app tam.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.3.2008 23:14:32
|
|
|
|
Naty_ka
|
Preden grem spat....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?