Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 22:06:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem zdaj še Anžetu prebarvala 2 steni v sobici - na modro (Ocean blue od Jupol Trenda) - sem ga na vsak način hotela pregovorit za kivi zeleno, ki bi po mojem mnenju najbolj sedla k omaram, pa se ni dal prepričat . Ma naj pa ima modro, saj je to njegova soba .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 22:09:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drobižka sta pri mojih starših , men se pa danes noro žura, sam ni nobene družbe, ki bi mi pomagala - vsem se kar nekaj ne ljubi , tako da se bom verjetno kar v posteljo skotalila in upala, da bom danes spala kaj bolje kot zadnje dni .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 7:43:02
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro je kuhana. Mmmmmmmmm kako diši....
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 7:46:56
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz sem zdaj še Anžetu prebarvala 2 steni v sobici - na modro (Ocean blue od Jupol Trenda) - sem ga na vsak način hotela pregovorit za kivi zeleno, ki bi po mojem mnenju najbolj sedla k omaram, pa se ni dal prepričat . Ma naj pa ima modro, saj je to njegova soba . Nina, bodi srečna, da mu je všeč modra. Naš Sergej je čisto zmešan na ČRNO . In on bi imel vse črno: vse grače, pa fasado na hiši, paše gate morajo biti vse črne.... V vrtcu so si naredili dežnike in je moral vsak pobarvati svojega da so jih potem obesili v igralnici. Vsi so pisani, naš pa ima črnega. Je vzgojiteljica rekla, da se ga nikak ni dalo prepričati da bi uporabilo drugo barvo. Pa ni mi jasno od kod mu tako veselje do črne
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 7:59:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Dobro jutro je kuhana. Mmmmmmmmm kako diši.... Hvala... Nina mi imamo na morju tudi eno sobico modro-jupol in mi je všeč.. ....se bom pa jaz tudi spravila urejat petarditovo sobico, ko bom na porodniški....sem si zamislila, da bi mu nekaj narisala na steno ....sam me je mal strah, da ne bo tako, kot sem si zamislila, ker.........no......nisem glih talent ....tudi za prerisat ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 8:00:45
|
|
|
|
petarda
|
Naš Sergej je čisto zmešan na ČRNO . In on bi imel vse črno: vse grače, pa fasado na hiši, paše gate morajo biti vse črne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 8:05:53
|
|
|
|
petarda
|
V vrtcu so si naredili dežnike in je moral vsak pobarvati svojega da so jih potem obesili v igralnici. Vsi so pisani, naš pa ima črnega. Tebi pa v tolažbo, da so pri nas barvali ježka in limali jesensko listje nanjga...in vsi so lepo naredili, naš petardito pa NIČ , ker on se ni hotel umazat .....tudi doma, ko se spraviva kaj ustvarjat s prstnmi barvami, vodenimi....noče dosti sodelovat....če pa že, pa potem hitro roke umit, drgač je čist živčen ....tudi za mizo...ko je.....bog ne daj, da se kaj napaca okoli ust ali pa roke....takoj umit .....pa mi to NITI MALO ni všeč, ker sem si zmeraj predstavljala, da bo otrok tako....otroško-ustvarjalno-umazan .......nekaj takega kot mami ....... No, je pa zanimivo, da vsaj po lužah rad skače, pa v mivki se rad igra, pa s kamenčki.....vsaj tu, da ni gospod čisti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 8:26:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hvala za , res je dobra, jo ravno okušam ....sem si zamislila, da bi mu nekaj narisala na steno ....sam me je mal strah, da ne bo tako, kot sem si zamislila, ker.........no......nisem glih talent ....tudi za prerisat ne Ni panike patarda, v skrajni sili Jupol Tren prekrije vse . Sicer sem imela tudi jaz ene ideje da bi bila stena naprimer pobarvana "karo", ali črtasto, pa nisem dovolj vztrajna, da bi vzorec oblepila , tako da sem sklenila, da jo poživim s kakimi slikami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 8:30:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naty ja vidim, da imam res srečo, skoraj ne morem verjeti, da se 3leten otrok lahko vpiči v črno barvo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 8:30:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Kvaka, kar solze so mi stopile v oči Imaš prav, da greš ponoči domov, L&A te tudi rabita. Malo zaupanja pa že mora bit v osebje. Meni je včeraj P rekla za bubiko: ah, saj je boljše, sem jo že nameravala v bolnico poslat. Čisto sem bila v šoku cel dan, vsakič, ko jo vzamem v roke, jo ful stisnem k sebi, celo polubčkam in . Priznam, da imam kar malo krizo, še kar prihaja vse za mano. In definitivno se ne grem več tega, si bom šla kar mireno iskat v lekarno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 8:34:19
|
|
|
|
*bubi*
|
in vsi so lepo naredili, naš petardito pa NIČ , ker on se ni hotel umazat pri nas pa packarija na kvadrat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 8:35:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Kdo pa je nina42 sem jaz kaj zgrešila? Saj fajn, da poklepeta z nami
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 8:38:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kdo pa je nina42 sem jaz kaj zgrešila? Saj fajn, da poklepeta z nami podpis No nina42, zdaj pa karte na mizo - si stara znanka a spremenjenim nickom ali nova klepetulja na obzorju . V vsakem primeru zaželjena kaka fotka tvoje princeske oz. vse tvojih falotov, če ni edinka
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 8.11.2008 8:40:04 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 8:40:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Lep deževen dan želim vsem skupaj, jaz se šibam oblečt, potem pa po otroke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 8:55:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kdo pa je nina42 sem jaz kaj zgrešila? Saj fajn, da poklepeta z nami podpis No nina42, zdaj pa karte na mizo - si stara znanka a spremenjenim nickom ali nova klepetulja na obzorju . V vsakem primeru zaželjena kaka fotka tvoje princeske oz. vse tvojih falotov, če ni edinka Kolikor sem zatopila je bila veliko na netu v času nosečnosti, zdaj pa malo manj...nisem pa razbrala ali je v čveku nosečnic novembrk tudi sodelovala in se morda že poznamo...ali je samo brala ...Vsekakor dobrodošla...včasih itak zmanjka osebkov za čvekat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 8:57:28
|
|
|
|
petarda
|
Lep deževen dan želim vsem skupaj Kaj pa ti noriš??? Pri nas že od ranega jutra močno sonce ...petardito in oči gresta zdaj na zrak, malo hodit....jaz pa likat in pospravljat....potem pa gremo k moji mamici na kosilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 8:59:21
|
|
|
|
petarda
|
Aha...za zajtrk pa imam čaj in medenjake ....joj, jaz res že komaj čakam praznike
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 9:00:20
|
|
|
|
petarda
|
Čisto sem bila v šoku cel dan, vsakič, ko jo vzamem v roke, jo ful stisnem k sebi, celo polubčkam in . Priznam, da imam kar malo krizo, še kar prihaja vse za mano.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 9:01:20
|
|
|
|
petarda
|
Ni panike patarda, v skrajni sili Jupol Tren prekrije vse ....mal računam na to
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 9:15:13
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kdo pa je nina42 sem jaz kaj zgrešila? Saj fajn, da poklepeta z nami Jaz pa tega nisem upala naglas vprašati, ker sem zadnje čase bolj malo na rr in sem mislila, da sem kaj zgrešila. No Nina, povej kaj več
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 9:20:42
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Naty ja vidim, da imam res srečo, skoraj ne morem verjeti, da se 3leten otrok lahko vpiči v črno barvo O kar verjemi. Pa še trmast je zraven in si sploh nič ne da dopovedati.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 9:21:28
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! Kvaka, kar solze so mi stopile v oči Imaš prav, da greš ponoči domov, L&A te tudi rabita. Malo zaupanja pa že mora bit v osebje. Meni je včeraj P rekla za bubiko: ah, saj je boljše, sem jo že nameravala v bolnico poslat. Čisto sem bila v šoku cel dan, vsakič, ko jo vzamem v roke, jo ful stisnem k sebi, celo polubčkam in . Priznam, da imam kar malo krizo, še kar prihaja vse za mano. In definitivno se ne grem več tega, si bom šla kar mireno iskat v lekarno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 9:22:43
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Lep deževen dan želim vsem skupaj Kaj pa ti noriš??? Pri nas že od ranega jutra močno sonce SOnce???? JA pa ja. Dež, megla in tak ful zamorjen dan je pri nas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 9:23:25
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz pa grem zdaj malo v šoping. Moram malemu nekaj za obut kupit.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.11.2008 9:24:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda joj, jaz res že komaj čakam praznike Se strinjam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?lenikado 25. leta (
3%)
do 30. leta (
21%)
do 35. leta (
46%)
do 40. leta (
15%)
dokler bom lahko (
7%)
ne razmišljam o tem (
8%)
Število vseh glasov: 322Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!