Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 8:18:16
|
|
|
|
ada2
|
no, ko že imam priložnost aja, adamu se ful dopade reklama za pampers, tista, ko deenčki spijo, ko sliši glasbo iz te reklame kar priteče in gleda in govori, da so to njegovi dojenčki, ki so pridni in ajajo...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 8:54:28
|
|
|
|
amy26
|
torej... ko vstanem iz sedečega ali ležečega položaja me v mednožju obupno spika, taka topa bolečina mi gre nekje od stegna pa vse v notranjost (tak občutek, kot da bi šlo do jajčnika), potem pa še prvih pet korakov grozno boli, potem se pa umiri.... tudi mene je tako bolelo občasno v nosečnosti, tako da pomoje ni nobene panike predlagam da počasi vstajaš pa dobro jutro, pri nas nekam turobno vreme
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 12:54:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 torej... ko vstanem iz sedečega ali ležečega položaja me v mednožju obupno spika, taka topa bolečina mi gre nekje od stegna pa vse v notranjost (tak občutek, kot da bi šlo do jajčnika), potem pa še prvih pet korakov grozno boli, potem se pa umiri.... tudi mene je tako bolelo občasno v nosečnosti, tako da pomoje ni nobene panike predlagam da počasi vstajaš pa dobro jutro, pri nas nekam turobno vreme evo mene tudi prvič in zdaj...samo se ne zančne v stegnih ampak v mednožju...res...in včasih fuuuul zaboli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 12:55:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ A to pa ne pomaga, da jih je Tina dobila za RD?... On pa bo za svoj rojstni dan dobil tisto, kar si bo on zaželel...do takrat ga bo pa verjetno minilo hvala Zaenkrat je palilo, upam da do marca res pozabi , drugače bom pa še bibijin nasvet uporabila No, me veseli ...ah...kje je še marec...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 15:50:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan! Res nič kaj prijazno vreme, jaz sem čisto adijo. Z bubiko sva bili na kontroli in k sreči ni tako hudo kot je kazalo včeraj. Ji je nekaj piskalo v pljučih in me resno skrbi, da gre po bubijevih stopinjah Drugače pa naša babika raste, ima že skoraj 5 kg
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 16:14:40
|
|
|
|
petarda
|
Drugače pa naša babika raste, ima že skoraj 5 kg Aaaaaaaaahaaaaaaaahaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 16:19:55
|
|
|
|
ada2
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 16:46:15
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugače pa naša babika raste, ima že skoraj 5 kg Aaaaaaaaahaaaaaaaahaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa Sanja verjetno misli, da si se zmotla in napisala kao babica. Mislim, da ne šteka, da si mislila babek kao dojenček... Upam, da vsaj jaz dobro razmišljam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 16:48:28
|
|
|
|
ada2
|
no, mogoče je pa mislila bubika, pa je namesto u a nastal, čeprav jaz sem tudi razumela tako kot paštetka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 18:04:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, mogoče je pa mislila bubika, pa je namesto u a nastal, čeprav jaz sem tudi razumela tako kot paštetka jaz sem milila, da je hotela napisat bEbika, pa je napisala bAbika ...., da je pa babek dojenček, pa prvič slišim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 18:11:44
|
|
|
|
ada2
|
da bubi povej nam kako si mislila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 18:56:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, mogoče je pa mislila bubika, pa je namesto u a nastal, čeprav jaz sem tudi razumela tako kot paštetka Čisto prav sta razumeli. nalašč sem napisala babika (kot punčka). No, če pa je petardo to tak nasmejalo, pa tudi prav - smeh je pol zdravja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 20:36:56
|
|
|
|
kvaka
|
Dober večer, čist na hitro se javljam, ker grem potem v horizontalo. Vsem najprej hvala za čestitke A&J, kdaj bomo imeli zabavo za njun roj. dan, pa je še vprašanje časa Sem namreč z L v bolnici in glede na prejšnja bolnišnična zdravljenja, predvidevam da bo trajalo vsaj 10 dni. Tako da prideva šele naslednji vikend domov, kar pa ne bo zneslo, da bi še kakšno zabavo organizirala. Sem se pa danes odločila, da ga pustim samega čez noč, ker itak lepo spi. Razen med inhalacijami joka in se prebudi, ampak takoj čim ga položimo v posteljico zaspi nazaj. Jaz se bom pa tudi spočila, saj cel dan bit v bolnici, pa tudi ni nič kaj fajn ... Za piko na i ima pa moj ta vikend (sobota in nedelja) inventuro in ni variante, da bi bil doma ..
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 20:37:46
|
|
|
|
petarda
|
A potem je res na "vašem" koncu babika? ..... Pri nas petardito reče babika svoji babici ....in mi je bilo ful smešno, ko je bubi napisala, da babica pridno raste ...in ima že skoraj 5 kg.....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 20:40:57
|
|
|
|
ada2
|
joj kvaka to je pa res sranje... želim vam, da se hitro pozdravite, pa da ne bo treba nikoli več v bolnico. jje katera za čvek? sem namreč sama... oz. adam spi, nuša se pa samo še naje in gre tudi spat, ker je glih iz baleta prišla.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 20:41:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Dober večer, čist na hitro se javljam, ker grem potem v horizontalo. Vsem najprej hvala za čestitke A&J, kdaj bomo imeli zabavo za njun roj. dan, pa je še vprašanje časa Sem namreč z L v bolnici in glede na prejšnja bolnišnična zdravljenja, predvidevam da bo trajalo vsaj 10 dni. Tako da prideva šele naslednji vikend domov, kar pa ne bo zneslo, da bi še kakšno zabavo organizirala. Sem se pa danes odločila, da ga pustim samega čez noč, ker itak lepo spi. Razen med inhalacijami joka in se prebudi, ampak takoj čim ga položimo v posteljico zaspi nazaj. Jaz se bom pa tudi spočila, saj cel dan bit v bolnici, pa tudi ni nič kaj fajn ... Za piko na i ima pa moj ta vikend (sobota in nedelja) inventuro in ni variante, da bi bil doma .. Jao...kvaka... ......kar verjeti ne morem kaj vse vas spremlja .... zate in za tvoje fante, da bodo kmalu vsi zdravi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 20:43:03
|
|
|
|
ada2
|
A potem je res na "vašem" koncu babika? ja, majhna baba
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 20:44:53
|
|
|
|
petarda
|
jje katera za čvek? sem namreč sama... oz. adam spi, nuša se pa samo še naje in gre tudi spat, ker je glih iz baleta prišla. Ti čvekaj...jaz pa vsake toliko vskočim ....smo malo prej domov prišli in me še kup stvari čaka, pa ful me dol tišči in ne morem več dolgo sedeti pred PC-jem....moram najti kakšen bolj udoben položaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 20:48:26
|
|
|
|
ada2
|
eh, petarda, sama s sabo pa že ne bom čvekala bom občasno pogledala gor, če se katera oglasi, drugače pa grem raje pred tv...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 20:51:15
|
|
|
|
nina42
|
A še katero tale Murkova reklama živcira? Človek je res brez sramu, še Fredi Miler je spoznal, da je boljše, da se umakne iz scene
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 21:14:42
|
|
|
|
Naty_ka
|
Čer čveke Ada, jaz pridem čvekat. Samo še malega do konca porihtam in sem že tu.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 21:37:41
|
|
|
|
Naty_ka
|
No, pa je ni več . Lepe sanje Ada. No, pa vsem ostalim tudi. Če ste že v horizontali. Joj, kvaka, res ti pošiljam cel vagon da se čimprej porihtate. Grem še malo RR prečekirat, potem pa spat. Malo bom še tu čekirala, če se slučajno le katera pojavi.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 21:44:02
|
|
|
|
nina42
|
Kvaka, ne vem sploh kaj naj napišem, najhuje je, če je z otrokom kaj narobe. Želim ti čimveč pozitivne energije!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.11.2008 22:04:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kvaka za tvoje fante
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?